Originally Posted by
mindcrime
Eγώ θα σου πω απλώς την άποψη μου και αν θες την κρατάς αλλιώς την πετάς. Επειδή βρίσκομαι σε αυτό το χώρο πολλά χρόνια, η άποψη μου είναι πως αν είσαι καινούργια που μάλλον είσαι καινούργια, να αφήσεις τον χρόνο να κυλήσει. Αν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει από μόνο του όταν είναι σωστό το ταίμινγκ να γίνει. Είναι λίγο μυστήριος ο χώρος των πολεμικών τεχνών, χωρίς να αποκλείονται οι σχέσεις μεταξύ μαθητών ή πχ μαθήτριας με δάσκαλο ή μαθητή με δασκάλα. Εγώ αν ήμουν στη θέση του ακόμα και αν ήθελα να έκανα σχέση με κάποια δεν θα έκανα αν δεν πέρναγαν τουλάχιστον 2 χρόνια. Είναι πολύ λεπτή η θέση του και πρέπει να προστατέψει τον εαυτό του. θα μου πεις από τι; Για παράδειγμα απο το να τα φτιάξει με κάποια και στη συνέχεια να χωρίσει και να αρχίσει να λέει διάφορα αριστερά και δεξιά επειδή εκείνος για παράδειγμα δεν ήθελε να συνεχίσει. Για αυτό σου λέω είναι πολύ λεπτή η θέση του και πρέπει να προστατέψει τόσο το χώρο του όσο και τον ίδιο.
Κατά κάποιο τρόπο είναι δημόσιο πρόσωπο έστω και αν αυτό συμβαίνει σε μία συνοικία. Επίσης σαν μητέρα που είσαι έχε στην άκρη του μυαλού σου πως σε αυτόν εμπιστεύονται γονείς τα παιδιά του, τα οποία πρέπει να τα γαλουχήσει με τέτοιο τρόπο ώστε όταν έρθουν στην εφηβεία να μπορούν να λειτουργούν ώριμα και με περίσσεια ψυχραιμία, γιατί όπως και να το κάνεις μαθαίνουν κάτι που τραυματίζει και πληγώνει. Πρέπει λοιπόν να δείχνει μια α σοβαρότητα και ακόμα και αν θέλει να κάνει κάτι, δεν είναι εύκολο να το κάνει. Θα μπορούσε να το κάνει στη διάρκεια κάποια στιγμή μετά από 1 χρόνο, ή δύο χρόνια όπου δεν θα τον παρεξηγούσε κανείς. Φαντάσου κάτι απλό, κάθε μία μεσήλικη που της ήρθε να πηγαίνει να μάθει καράτε να του τη πέφτει και εκείνος να ενδίδει το τι εικόνα θα έβγαζε προς τα έξω.
Για αυτό δεν είναι απλό να ενδώσει. Δεν είναι ούτε ψυχρός ούτε τίποτα, είναι λογικός και το πηγαίνει όπως πρέπει. Αν θέλεις και πιστεύεις πως αξίζει τον κόπο να είσαι μαζί του, τότε θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να νιώσει ότι ήρθε η στιγμή να κάνει την κίνηση του. Και είναι έτσι μαθημένος. Φαντάσου πχ κάθε 25χρονος που είναι δάσκαλος και προπονητής σε μία σχολή να ενδίδει στην κάθε 18χρονη που ερωτεύεται το σώμα του, την ευελιξία του ή δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να ερωτευτεί! Ετσι έχει μεγαλώσει αυτός με το μακρια και αγαπημένοι και αν κάτσει μετά από καιρό αρκετό και αφού το σκεφτεί διεξοδικά και δει ότι αξίζει τότε μπλέκει με κάποια μαθήτρια του.