Εγώ είμαι βλάσφημη και άθεη υπερ των προγαμιαίων σχέσεων, μην μου δίνετε σημασία, έχω να μπω σε εκκλησία από τότε που βαφτίστηκα.
Συνεχίστε τη κατήχηση ανεμπόδιστοι.
Printable View
Εγώ είμαι βλάσφημη και άθεη υπερ των προγαμιαίων σχέσεων, μην μου δίνετε σημασία, έχω να μπω σε εκκλησία από τότε που βαφτίστηκα.
Συνεχίστε τη κατήχηση ανεμπόδιστοι.
να πλυνεις τα χερια σου και μονο που εγραψες κατι τετοιο κι οτι αλλο επιασες!!!!
η εκκλησια δεν ειναι χωρος για φλερτ και ερωτοτροπιες. ο ιησους εδιωξε κακην κακως τους εμπορους απο τον ναο γιατι τον ειχαν κανει μερος εμποριου κι εσυ θεςλεις να τον κανει μερος ερωτικων συναλλαγων;;;
ας το κανει η μανα του.
να παει στην συμπεθερα και να πει τα καθεκαστα:
" ο γυιος μου ειναι ηθικο και τιμιο παλικαρι, εργαζεται και ηρθε η ωρα να νυμφευθει. ειδε την κορη σας στην εκκλησια και του αρεσε. δεν ηθελε να την ενοχλησει χωρις την αδεια σας, και ουτε να νομιζετε οτι εχει πονηρους σκοπους για την θυγατερα σας. γι αυτο και ερχομαι εγω, να σας προτεινω να γνωριστουν τα παιδια, με την παρουσια ολων μας φυσικα, μηπως και ταιριαξουν και κανουν παρεα. και αν ολα πανε κατ ευχην, να κανομε εναν αρρεβωνα να το επισημοποιησουμε και συντομα και τον γαμο. "
δεν ξερω αν θελεις και προικα, αν δεν θελεις ομως να το πει κι αυτο, γιατι θα μετρησει στα πεθερικα. δυσκολοι καιροι..
κακο ειναι; καλυτερα να πεθανει χωρις να εχει γνωρισει μια γυναικα ο ανθρωπος;
Ερχεται Πάσχα...Το βράδυ της Ανάστασης πήγαινε να ανάψεις την λαμπάδα σου από την δική της και πες της Χριστός Ανέστη!
Ωραία, να πούμε και κάτι να βοηθήσουμε.
Θεματοθέτη, είσαι 25 χρ μαντράχαλος, σταμάτα να πηγαίνεις με τη μάνα σου εκκλησία, αν μένεις μαζί τους φύγε και μείνε μόνος σου κι άσε τις μετάνοιες και τις προσευχές και ζήσε τη ζωή σου και τα νιάτα σου. Κι αν σου αρέσει η μικρή βρες τον τρόπο και τράβα τη κι αυτήν μακριά από το παπαδαριό και χαρείτε τη ζωή σας.
Μην ανησυχείς, όλοι στη κόλαση θα πάμε.
Απο οσο ξερω θα παμε ολοι κολαση το ιντερνετ ειναι του αυτουνου