σόρυ που ρωτάω γιατί πάντα το τελευταίο καιρό λέω του γιατρού ότι έχω σχιζοφρένεια και μου λέει συνέχεια όχι απλά εγώ το κολλάω ότι δεν θυμαμαι και δεν μπορώ να λειτουργησο σωστά και γενικά δεν είμαι ο εαυτός μου
Printable View
σόρυ που ρωτάω γιατί πάντα το τελευταίο καιρό λέω του γιατρού ότι έχω σχιζοφρένεια και μου λέει συνέχεια όχι απλά εγώ το κολλάω ότι δεν θυμαμαι και δεν μπορώ να λειτουργησο σωστά και γενικά δεν είμαι ο εαυτός μου
Μάλλον κοιμηθηκατε όλοι....
brian 23 καλημέρα και καλό μήνα σε όλους ο Γιατρός μου λέει ότι έχω ανθεκτική κατάθλιψη απλά εγώ επειδή δεν θυμάμαι και γενικά επειδή έχω χάσει την προσωπικότητα μου για αυτό αμφιβάλλω, ευχαριστώ για την συμμετοχή περιμένω προτάσεις - λύσεις για το πρόβλημα και πάλι ευχαριστώ
το κακό είναι πως δεν έχω περάσει κάτι ψυχωτικό αλλά και δεν μου δίνει φάρμακα αντιψυχωτικά αλλά και η προηγούμενη γιατρός που είχα τα ίδια μου έλεγε, και για αυτό δεν ξέρω τι να κάνω και πώς να το αντιμετωπίσω, και έχω και ένα μικρό παιδί που το χάνω, ευχαριστώ
Μου λέει ότι άμα περάσει η κατάθλιψη θα επανέλθουν όλα όμως εγώ δεν ξέρω πρώτων πάω όλο και χειρότερα και μέρα με τη μέρα χάνω ποιο πολύ τών εαυτών μου, όταν είμαι σπίτι έχω ένα συναίσθημα φλατ δεν με νοιάζει τίποτα και μόλις συναναστρέφομαι με άλλους καταλαβαίνω το πρόβλημα μου και στεναχωριέμαι για την κατάντια μου. Εσύ πώς σου πρωτοξεκίνησε και πόσα χρόνια έχει θέμα δηλαδή σε ποια ηλικία έγιναν όλα αυτά, και τέλος τη σου λέει ο γιατρός σου?
Συγνώμη που ρωτάω αλλά όλο αυτό σου ξεκίνησε πριν τρία χρόνια, δηλαδή ποιο πριν όλα οκ
δεν ξέρω εγώ με τα αντικαταθλιπτικά έχω μπλέξει από τα 20 απλά ήμουν πολλά χρόνια σε συντήρηση όπως έχω πη και στην αρχή με λιθιο και ζολοφτ
γνωρίζει κάποιος γιατί στην αρχή μου έβγαλε κάτι σαν κόκκινη κάρτα?
απλά στην αρχή της σελίδας που έχω ξεκινήσει να γράφω μου γράφει μετακίνηση και έχει βγάλει κάτι σαν κόκκινη κάρτα
Συγνώμη που ξαναμπαίνω στο θέμα μου μήπως κάποιος είχε τα ίδια προβλήματα η παρόμοια, και τούς τρόπους αντιμετώπισης? ευχαριστώ
kostas 62 συγγνώμη που ξανά ενοχλώ αλλά εδώ που είμαι είναι μία κλειστή περιοχή και υπάρχει και το στίγμα, μέσα από το site με όσους έγραψαν πάνω σε αυτό που ανέβασα αν και το έκανα πρώτη φορά και δεν ξέρω δεν κατάφερα να βρω κάτι παρόμοιο να ακούσω εμπειρίες πριν και μετά δεν ξέρω αν γνωρίζεις μέσα από εδώ που να ψάξω καλύτερα είναι σημαντικό για μένα
Καλησπέρα σε όλους έχετε να μου προτείνετε κάποιος ειδικούς σε πμ. γιατί μέρα με τη μέρα πάω και χειρότερα σας ευχαριστώ για το πολύτιμο χρόνο σας