Nαι αμε! Σου λενε εχεις γινει σαν βουβαλι η σαν ελεφαντα επειδη τα ζωα αυτα τρωνε μπριζολες. Εχεις ακουσει ποτε να λενε εισαι χοντρος σαν λιονταρι που τρωνε μονο κρεας;
Printable View
Με έχει διαλύσει το κυλιόμενο ωραριο,δεν μπορώ να στρώσω ένα πρόγραμμα ανά 3-3:30 ώρες,η θα τρώω πολύ νωρίς το πρωί και μετά θα πεινάω άρα πάλι θα πρέπει να τσιμπήσω,η θα τρώω αργά στα βραδινά 2 φορές στο 8ωρο.
Για γυμναστήριο διάθεση μηδέν,ούτε καν,πέταξα πόσα λεφτά σε συνδρομές και απλώς πήγαινα μηχανικά.
Η μόνη φορά που κατάφερα έτσι να χάσω εύκολα κιλά,ήταν στις καραντινες,όταν είχαμε αναστολές στη δουλειά για 1-1,5 μήνα,όπου πήγαινα περπατούσα 7 χιλιόμετρα και έτρωγα ελαφρυ γεύμα το βράδυ,πχ γιαυουρτομελο,φυσικό χυμό,φρούτα,πράσινες σαλάτες,αλλά είχα άπλετο χρόνο να τα τηρώ και να τα οργανώσω.
μπα, προσπαθησε να μην σκεφτεσαι καθολου το φαγητο και θα χασεις κιλα
Δεν ειναι τοσο απλο οσο αναφερεις,προφανως.
Επειδη τωρα εχει καυσωνες,θα ξεκινησω λιγο με basic διατροφη και αργοτερα μετα απο 2-3 εβδομαδες,basic κινηση,απογευματινες ωρες προς βραδυ περπατημα 5-7 χιλιομετρα,ποδηλατο 5-7 χιλιομετρα και ενα ελαφρυ γευμα το βραδυ,πιστευω θα μου δωσει αποτελεσματα για αρχη,καθως δεν θελω να πιεστω με καποιο πιο βαρυ και πιεστικο προγραμμα.
Οτι επαθα με τα κιλα,εγινε ακριβως μετα τα αντικαταθληπτικα(lexotanil,efexor και ενα αλλο),που μου εδωσε ο ψυχοθεραπευτης πριν 3-4 χρονια,συν το χασιμοτο που διεγνωστηκα αμεσως μετα,ολη αυτη η ψυχικη πιεση συσσωρευτηκε και βρηκα διεξοδο στο φαγητο,με τα ψυχολογικα που με ακολοθουν απο τοτε,δεν βρισκω κανενα κινητρο,καμια διαθεση,καμια ορεξη να βαλω κατω τον εαυτο μου,να αυτοπειθαρχησω για 3-4 μηνες και να κανω καποια προοδο μεσω διατροφης η γυμναστικης.
:(:confused: