Κοιτα οι ανθρωπινες σχεσεις ειναι μεγαλο κεφαλαιο και εξαρταται αναλογα με τι ανθρωπους εχεις μεγαλωσει ..
Δυσηχως οι ανθρωποι που μεγαλοσαν με ενα ανασφαλη συναισθηματικο δεσμο ειναι δυσλειτουργικοι και σαν συντροφοι μετα ..
Το παν ειναι να το αντιληφθουν να δουν οτι δεν ευθυνονται αυτοι για τους γονεις και να αλλαξουν ..
Αν δεν αλλαξουν ναι τοτε ειναι θυματα του εαυτου τους εφοσον εις γνωσεις τους ειναι κακοποιητικοι σε ολες τους τις σχεσεις και οχι μονο με τους φροντιστες τους ..
Δεν μπορεις να λες επειδη μεγαλωσα με βια αυτη την βια θα την μεταδωσω και στα παιδια μου ας πουμε ...
Ευτυχως ειμαι στην ευχαριστη θεση να εχω το προνομιο να μεγαλωσω με πολυ αγαπη απο την οικογενεια μου και να καταφερω να δημιουργησω και εγω οικογενεια και παιδια που τους εδωσα εξισου πολυ αγαπη ...Το αγχος μου ομως με εκανε να φτασω πατω αλλα οκ ,τωρα πλεον ολα καλα !
Οποτε πως μπορει ενας ανθρωπος ο οποιος μεγαλωσε ετσι και συνεχιζει να εισπρατει αλλα και να μεταδισει αγαπη απο αδελφια φιλους και παιιδα να φοβαται την κοινωνια ;
Τι ρολο εχει η κοινωνια στην ζωη του ;
Ικανο νομιζεις να τον αποδηναμωνει ;
Φοβο δεν μπορω να τον χαρακτηρισω πλεον ,απλα μου προκαλει δυσφορια η δυσλειτουργικη κοινωνια οποτε περιοριζομαι στους ανθρωπους που εχω κοντα μου και να σου πω και κατι ;
Η ζωη μας δεν κοστολογειτε οπως στα σοσιαλ ..ποσους ακολουθους εχεις ..
Αν εχεις πολλους αρα εισαι σημαντικος ας πουμε ..
Η ζωη μας καθοριζεται απο τον συντροφο μας ,την οικογενεια μας ,τα παιδια μας που ειναι ο καθρεφτης μας και δυο το πολυ 3 καλους φιλους που ειναι και αυτοι στο δικο σου φασμα ,με τις οικογενειες τους και τα παιδακια τους ..
ΑΥΤΑ θελει ενας ανθρωπος και μια δουλεια να του δινει την ανεση να πορεύεται αξιοπρεπως ...