Έχω 3 κόρες στην ηλικία σου τις θεραπευω πάνε στο γιατρό γυρνάνε χάλια άμα σασ αφήσουμε στους γιατρούς καήκαμε
Printable View
Έχω 3 κόρες στην ηλικία σου τις θεραπευω πάνε στο γιατρό γυρνάνε χάλια άμα σασ αφήσουμε στους γιατρούς καήκαμε
Κι έναν ανιψιό στα 11 ούτε αυτόν τον αφήνω στο έλεος των γιατρών
Μιπως εξιδανικευεις την ζωη των αλλων και ζηλευεις, Η ζωη ειναι δυσκολη για τον καθενα και ολοι μια μερα την χανουν. Αν δεν εχεις ασχημα στην ζωη δεν θα εκτιμισεις τα ομορφα και ολα θα σου φαινονται μια γκριζα λασπη.
Sunny καρδούλα μου λάθος ιδέες έχεις δεν έχεις πρόβλημα νομίζεις ότι όλοι μαμανε έχουν λεφτά κλπ η αλήθεια δεν είναι καθόλου ετσι μετά τα 40 είναι σαν να έπεσε βόμβα
Αντε θα σου πω υπάρχουν δύο κόσμοι ο κανονικός όπου οι άντρες ψιλοδουλευουν ψιλοβγαζουν λεφτά δεν αγοράζουν τίποτα κλπ κ υπάρχει κι ο κόσμος της διαφθοράς που μια μπλούζα κάνει 200 ευρώ κ δεν είναι κ καλή
Στον κόσμο της διαφθοράς οι γυναίκες είναι κάτι σαν πουτανεσ λεφτά τρέχουν κλπ στον κανονικό κόσμο είναι κορίτσια που έχουν πρόβλημα ή δεν έχουν κατάλαβες τίποτα μέχρι εδώ
Οχι βεβαια δεν ειπα κατι τετοιο. @axl
Axl που σου σβήσανε τα μυνηματα είναι που είπες την αλήθεια λίγο στραβά κ πρέπει όλοι να τα λέμε ίσια για να μην επηρεάζεται κάνεις μην πτοείσαι από αυτό εγώ έχω φάει κ μπαν δε με ενόχλησε θεωρείτε ότι ψάχνεις κοινό ενώ εγώ δεν τα είχα γράψει με πονηρό σκοπό τεσπα να ξέρεις
Η σανυ είναι γιατρίνα μην την φοβάσαι
Γιατρός της αγάπης η Dr love
Πάω απο το κακό στο χειροτερο...δεν αντεχω αλλη μαυριλα αληθεια...και κινδυνευω ετσι να παραιτηθω και να χασω τη δουλεια μου που αγαπω ...Κουραστηκα παλι να παλευω και με το πρωτο εμποδιο να πεφτω...ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ
Σανυ δεν είσαι άρρωστη απλά δεν είσαι μαχητρια
Δεν υπάρχει λόγος να γίνεις μαχητρια γτ θα αναγκάσεις ΤΟΥΣ άλλους να το τερματίσουν δεν ξέρω να στο περιγράψω καλύτερα για κάποιο λόγο προκαλείς κ σου βάζουν εμπόδια ίσως είσαι υπό εξέταση τι άνθρωπος είσαι πάντως φαίνεσαι να έχεις περάσει καλά με τους άντρες κι αυτό δεν αρέσει στις φίλες σου
Ίσως ΤΟΥΣ κλέβεις τα αγόρια
Σε αλλα νεα ο γιατρος μου ειπε να παρω και σταθεροποιητη διαθεσης ...καινουριο αυτο τωρα.....παιρνει κανενας μαζι με αντικαταθλιπτικο ρε παιδια????
Ας αποφασισουν και οι ειδικοι τι μου συμβαινει γιατι καπου ωπα...
Προφανως πιστευει πως εισαι διπολικη.
Ναι ειπε οτι μπορει και να ειμαι δε το εχει αποκλεισει γενικα παροτι μου εκανε τεστ κ βγηκε αρνητικο....αλλα μ ειπε ενισχυουν κ τα αντικαταθλιπτικα δε τα παιρνεις μονο σε διπολικη
Ε θα δεις, αν σε χαλαει πολυ το κοβεις.
Καλα ισχύει και αυτο. Απλα εχω ηδη εκπτωση λειτουργικοτητας....και οπως ειπα παραπανω, φοβαμαο για την δουλεια μου γιατι αντοχες δεν υπαρχουν και ηδη υπολειτουργώ...
Όλα αυτά τα χρόνια πας στον ίδιο ψυχολόγο-ψυχίατρο; Υπήρξε περίοδος που να ένιωσες πραγματικά καλά;
Τι συζητάτε συνήθως; Έχεις σκεφτεί ποια μπορεί να είναι η αιτία που αυτή την περίοδο δεν νιώθεις καλά;
Ναι ξεκαθαρα πιστευω....τι πιστευεις;
Κυριως το 2ο αλλα συμβαινουν πλεκν και τα 2
Δεν ξέρω. Δεν δουλεύουμε μαζί :D. Απλά σε ρωτάω για να βρεις την αιτία που είσαι έτσι. Αν η ψυχολογία σου είναι χάλια, τότε έχεις επιπτώσεις στη δουλειά. Άρα άλλη είναι η αιτία που δεν είσαι καλά. Τώρα αν ισχύει το δεύτερο, θα πρέπει να βρεις τρόπους για να βελτιωθείς στη δουλειά έτσι ώστε να φτιάξει η ψυχολογία σου.
Ναι αυτη ειναι η αληθεια κ λογικα εχω φερει τη καταστροφη για αλλη μια φορα...απλα παντου τωρα ξερεις βλεπω ολο λαθη κανεις, τιποτα δε κανεις σωστα κλπ. Εντωμεταξύ δουλευω στο αντικειμενο μου εδω και 1 χρονο..και ισως εχω γ αυτο επιπλεον απαιτησεις...με επηρεαζει ολη μερα καθε μερα.
Δουλεύεις στο αντικείμενο σου, άρα δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις λάθη ή να μην είσαι καλη.. Αυτο εννοείς; Αρκετά αυστηρή με τον εαυτό σου. Αυτο νομίζω είναι το πρόβλημα. Κι αυτό δεν δημιουργήθηκε ξαφνικά.
Ακριβως... η αιτια των προβληματων μου μαλλον ειναι χαμηλη αυτοεκτιμηση συμφωνα με γιατρο..
Απο τραυματα παιδικης ηλικιας ειναι
Συν οτι πιστευω οτι βλεπουν τις ανεπαρκειες μου συναδελφοι και με σχολιαζουν και νιωθω ακομα πιο μειονεκτικα κ αποτυχημενη. Μιλανε και μεταξυ τους ενω με εμενα οχι τοσο θερμα..