αν ειναι φιλος κιπ του ζητας τον λογο, αν ειναι ασχετος βαζεις σε εφαρμογη την επιλεκτικη κωφωση :)
απλα τον γραφεις στα @@@ σου!!
Printable View
αν ειναι φιλος κιπ του ζητας τον λογο, αν ειναι ασχετος βαζεις σε εφαρμογη την επιλεκτικη κωφωση :)
απλα τον γραφεις στα @@@ σου!!
πραγματικοτητα ειναι ο,τι βλεπεις και ακους ε και αν διαφερει και λιγο απο των αλλων δεν πειραζει μιλαμε για τη δικη σου πραγματικοτητα.εσυ τη διαμορφωνεις ομως το ξερεις
επελξε τι θες..
θες να ζησεις βουτηγμενος στη μιζερια?καντο!θες να ευτυχησεις?καντο!
ειναι πολυ πιο απλα ολα απ\'οτι τα φανταζομαστε..ολα ειναι θεμα ερμηνειας και επιλογων..επελεξε εσυ για εσενα.και οσο για την ευτυχια...πως την οριζεις?ειναι κατι πολυ αφηρημενο..
την ιδια ερωτηση εκανα στον εαυτο μου οταν με ρωτουσα τι ειναι ταλεντο και ελεγα ποτε δεν θα τα καταφερω...δουλεψα ομως δε με πατησε πατησα εγω τις ανασφαλειες μου και καταλαβα οτι ταλεντο ειναι η σκληρη δουλεια..και η ευτυχια δεν ειναι ευκολη..αρχισε απο τωρα δεν υπαρχει τιποτα που να σε περιοριζει.θες να μου πεις οτι το φαγητο δεν σε ευχαριστει?θες να μου πεις οτι η μουσικη δεν σε ευχαριστει ουτε ενα ωραιο βιβλιο?το μονο εμποδιο στην ευτυχια σου ειναι ο τροπος οπυ επιλεγεις να αντιμετωπιζεις τα πραγματα
Οχι εννοω εσυ μετον φιλο,σχεση οτιδηποτε πως συνεχιζεται το ρου τις συζητησης,οταν δεν ξερεις καν αν ειναι πραγματικοτητα αυτο που αντιλαμβανεσαι και ποια πραγματικοτητα αντιλαμβανεται ο/η συντροφος σου?
ρωτα τον φιλο σου ειπε κατι ο τυπας απεναντι?αφου ειναι φιλος σου δεν θα σε παρεξηγησει..
Δεν υπαρχει κανενας...ειμαι τρελλος για ολους.Δεν υπαρχει φιλος,δεν υπαρχει σχεση δεν υπαρχει τιποτα.Δεν θα επρεπε καποιος να μου πει ξερεις ο ταδε διπλα σε λεει μαλακα?Δεν το εκανε ποτε κανεις.
πας σε ψυχολογο?
Δεν μπορει να με βοηθησει ψυχολογος.Με αφησαν μια ζωη μες τις ψευδαισθησεις τι να μου πει ψυχολογος?
Το οτι με σχολιαζουν στο διπλανο τραπεζι,οτι εγω περα βρεχει και οι εκαστοτε φιλοι κανουν τον αδαη?
το σαββατοκυριακο που θα πας?
Λεω να παω Τυρο.
εχεις κανεναν εκει? μονος σου θα πας?
Μονος μου,να σκεφτω λιγο.
να πας κιπ, δεν θα ηθελες να πας με καποιον για να εχεις παρεα και να ξεχαστεις? να κανεις κατι διαφορετικο? τοσο καιρο λες οτι εισαι απομονωμενος
Οχι και με παρεα να πηγαινα παλι μονος μου θα ημουν στην παρουσα κατασταση.
ξερεις ρι. μπορει ομως να εκμεταλλευτεις αυτο το διημερο που θα εισαι μονος μακρια απο ολους και ολα και να παρεις καποιες αποφασεις για τον εαυτο σου χωρις να σε επηρεαζει και να σε αλλοιωνει κανεις. ουτε να σε παρενοχλει.
κοιτα να παρεις αποφασεις που θα ειναι καλες για τον κιπ χωρις να σκεφτεσαι κανεναν αλλον!!
και να γυρισεις πισω ο κιπ που ξερουμε! τι λες?
Ναι αλλα θα ηθελα μια απαντηση στην υποθετικη ερωτηση...τι σας λεει για τη ζωη μου το οτι ενω με σχολιαζουν στο διπλανο τραπεζι δεν εσκυψε κανενας συντροφος να μου το πει και να συζητησει μαζι μου?
μηπως απλα θεωρουν ανουσιο να ασχοληθειτε με κατι που δεν αξιζει? ξερουν οτι δεν προκειται ποτε να ασχοληθεις με βλακειες? επισης θεωρουν οτι εισαι αξιος να ανταποκριθεις μονος σου σε μια κατασταση.
Τσου...ενα πεπλο υπερπροστατευτικοτητας,να μη με στενοχωρησουν,να με αφησουν στην κοσμαρα μου...και για αυτο τωρα δεν με βλεπω καθολου καλα.
υπαρχουν 2 ενδεχομενα 1ον να σε σχολιαζουν και 2ον να μην
στην πρωτη περιπτωση τι θα ηθελες να σου πουν?πηγεναι σπαστον γιατι σε ειπε το και το?
στη δευτερη αν οντως δεν εχει γινει κατι γιατι να ερθει καποιος να σου πει κατι?
Να συζητησουν...αυτο μονο ηθελα.Να μην το παιζουν αδιαφοροι...επικοινωνια δεν ζηταω πολλα.
θεωρεις εσυ οτι εισαι στον κοσμο σου?
Θεωρω οτι ειμαι ανθρωπος που εχει αναγκες,αναγκες που εχει ολος ο κοσμος αλλα δεν τις σεβαστηκε κανεις.
καιρος λοιπον να επιβαλλεις αυτον τον σεβασμο στους αλλους. να δειξεις σε ολους τις αναγκες σου και οποιος μμπορει και θελει να δωσει και να παρει θα τον κανει. οποιος δεν το κανει δεν αξιζει απλα.
Ειναι πολυ αργα νομιζω,χρειαζομουν βοηθεια επιπλεον μιας και ειμαι τρελλος...αλλα δεν την ειχα.Με αφησαν μονο μου στον κοσμο μου.Ενα περιεργο της φυσης...
Ρε κιπ, δεν εισαι τρελος!! το ειπε και οι μελενε πριν. οι τρελοι δεν το ξερουν οτι ειναι τρελοι!! αφου εσυ το λες, δεν εισαι!
κι εγω ωρες ωρες φερομαι σαν τρελη που λες κι εσυ, αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι ομως. απλα περναμε μια φαση περιεργη και ιδιαιτερη
και ποτε δεν ειναι αργα γι ατιποτα κιπ. αρκει να το θελουμε.
εσυ θελεις να ξεφυγεις απο αυτον το κυκλωνα?? θελεις να δεις τον εαυτο σου παλι να δημιουργει και να ζει??
Τι να δω?
Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο τυχεροι εισαστε.
Εγω δεν ειχα στοιχειωδη πραγματα στη ζωη μου.
Ποτε δεν γυρισε καποιος να μου πει ξερεις ο ταδε λεει αυτα για σενα.Ημουν ενα χρονο σαν τρελλος στην πολη και ολοι το παιζουν αδιαφοροι,ποτε δεν συζητησε κανεις μαζι μου τις επιπτωσεις αυτης της πραξης.
Με σχολιαζουν και ποτε δεν γυρισε καποιος να το συζητησει μαζι μου.
Ειναι ζωη αυτη?Δεν εχω δικιο να νοιωθω απογοητευση και οργη?Δεν ειμαι ανθρωπος εγω?
εχεις δικιο κιπ να νιωθεις οργη και απογοητευση και φυσικα εισαι ανθρωπος. γιατι ομως εξ\'αιτιας της μικροψυχιας καποιων ανθρωπων να υποφερεις εσυ? απλα διεγραψε τους και προχωρα μπροστα. βρες και συναντησε αλλους ανθρωπους καινουριους. κανε τις επιλογες σου, με τα δικα σου κριτηρια.
μπορει να πεσεις παλι πανω σε καποιον μ@@κα, ειναι μεσα στην ζωη ομως. και θα ξερεις ως να το αντιμετωπισεις ομως γιατι καλως ή καως το εχεις ζησει.
Δες ολη αυτην την κατασταση που σε εφερε σε αυτο το σημειο σαν μια εμπειρια κι ενα εφοδιο για την υπολοιπη ζωη σου.
ξεκινα κατι καινουριο με τα δικα σου μετρα και σταθμα.
εισαι νεος ανθρωπος ( αν δεν κανω λαθος :) ) και μπορεις να κανεις οτι ονειρευεσαι. να βρεις ανθρωπους να επικοινωνησεις και να συναναστραφεις.
ακομα κι αυτο εδω μεσα επικοινωνια ειναι. οσοι σε θαυμαζουν εδω μεσα, θα σε θαυμαζουν και εκτος οθονης. θα μπορουν να κανουν παρεα μαζι σου και να κουβεντιασουν ( συμπεριλαμβανομενου του εαυτου μου ). αυτο σημαινει οτι υπαρχουν και ανθρωποι εκτος διαδικτυου. αρκει να τους ψαξεις και να τους βρεις.
ΕΣΥ πρεπει να το κανεις ομως αυτο.
Ευχαριστω παιδια...γιατι δεν με υποτιματε...να στε καλα...να σας καλυνηχτησω.
φυσικα και δεν σε υποτιμαμε και κοιτα ν αμην υποτιμας κι εσυ τον εαυτο σου κιπ!
σκεψου τα ολα αυτα, εισαι πανεξυπνος και θα την βρεις την ακρη, θα δεις.
καλη σου ξεκουραση κιπ και εχε στο μυαλο σου αυτο που μονος σου λες : \" θελω να προχωρησω \"
καλο βραδυ :)
keep εμεις προσωπικα σε αγαπαμε γιαυτο που εισαι.
παντως νομιζω κατι τρεχει με την αγωγη σου ψαξε το βρε νικο .
το κακο με εσενα ειναι οτι ξερουν το προβλημα σου ,να φυγεις να πας καπου να μην σε ξερει κανεις και να κανεις μια νεα αρχηδεν υπαρχει αλλη λυση.
κοτζαμ αντρας εισαι δεν εισαι μπεμπης.
απλαοταν δεις και δεν πας καλα να κλινεις ενα σιντομο ραντευου με τον γιατρο και να το διορθωνεις,
τις περισσοτερες φορες εισαι καλα.οταν δεν εισαι κανε αυτο π σου ειπα να πηγενεις στον γιατρο και προσπαθησε να μην καταλαβει κανεις τιποτα οτι εχεις καπιο προβλημα.
σε καταλαβενω παντως και εγω νιωθω εντελως διαφορεςτικια απο τους γυρω μου.κατι με χωριζει κ δεν ξερω τι.πολλες φορες βαριακουω και δεν καταλαβενω τι λενε οι αλλοι,αλλες φορες γελανε και νομιζω το κανουν για μενα και μερικες φορες οταν μιλαω με καποιον ντρεπομαι να τον κοιταξω στα ματια η μιλαω σαν καθηστεριμενο.
μακαρι να μην ειμασταν τοσο διαφορετικοι αλλα ετσι κιπ γεννηθηκαμε ετσι θα μεινουμε και σε οποιον γουσταρει.απλα ας προσπαθησουμε να αλλαξουμε λιγο ορισμενα πραγματα π ειναι ευκολα,
κιπ περνεις τα φαρμακα σου?
αν παλι αποφασησεις να μινεις με τους δικους σου κοιτα να μην δινεις σιμασια οσο κινα πονας απο τους γυρω.
εσυ ειπες οτι ξερεις οτι εισαι τρελος και το ξερουν και οι αλλοι αλλα δεν σε νοιαζει αρκει να περνας καλα.ετσι δεν ειπες?και οσο για την κοπελα πυστευω οτι επειδη εισαι κλειστος τυποςπεριμενε απο εσενα κανενα γλυκολογο γιατι προφανος σε ηθελε και σε ποθουσε αλλα με την συμπεριφορα σου την εκανες να αδιαφορει.
Οποτε φτανουμε σε δυο συμπερασματα...ή αυτοι δεν ειναι ανθρωποι ή εγω ειμαι καθυστερημενος και αυτοι παλι δεν ειναι ανθρωποι....τωρα αν μου λενε οτι με αγαπανε στα @@μου...
δεν εισαι καθηστερημενος και το ξερεις,απλα μην δινεις σιμασια.
και αμαν πια με τα @@ σου.συνεχεια για αυτα μας γραφεις.:P
σε ξινουνε?:P:P
Τουλαχιστον οσες γνωριμιες ειχα τωρα και οφειλαν να με βοηθησουν....γιατι για το ανωνυμο πληθος που μπορει να πεταξει καμμια μαλακια στα @@μου.
Δεν καταλαβαινεις τα επιπεδα μοναξιας panikoula...και της εξαθλιωσης τρεξε μια προσωμοιωση στο μυαλο σου.
keep γραψε τους ολους στα παλοαιτερα των υποδηματων σου.σε καταλαβαινω εως εαν βαθμο γιατι και εγω μενω σε μικρη επαρχιακη πολη που οποιοδηποτε ψυχικη διαταραχη θεωρειται κατι σαν ταμπου.ξερεις ποσες φορες ειδα τους αλλους να γελανε μαζι μου επειδη ειμαι αλκοολικη?ξερεις οτι οσο μιλουσα για την αγχωδη διαταραχη ποσα σχολια ακουσα?και απο τοτε που ζητησα βοηθεια και αποφασισα να το κοψω που ειναι ολοι αθτοι οι φιλοι που κερνουσαν τα σφηνακια?πιος ερχεται να μου κανει μια ωρα παρεα?κανεις!δεν αξιζει να ασχολεισαι,δειξε δυναμη και επικεντρωσου σε σενα και στον αγωνα σου!βλεπεις ποσοι σε εκτιμανε εδ μεσα και σε νιωθουν..αυτο κατι σημαινει.ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ KAI κοιταξε μπροστα.η ευτυχια κρυβεται στις στιγμες.εισαι αξιολογος ανθρωπος κεεπ και το εχεις αποδειξει.τωρα αν καποιοι το αγνοουν αγνοησε τους και εσυ:)
Κηπ,
είμαι εδώ και εγώ όπως και τα άλλα παιδιά να σε ακούμε και να σου συμπαρασταθούμε.
Είναι δύσκολο να χάνεις τον εαυτό σου.
Είναι δύσκολο να περιμένεις απο έξω μια βοήθεια που δεν έρχεται. Εκείνη των φίλων, που θα έχουν το θάρρος να κοιτάξουν κατάματα το πρόβλημά σου και να μην κρύβονται, δήθεν για το καλό σου.
Είναι χαωδες να μην εμπιστεύεσαι την κρίση σου και να έχεις ανάγκη τους φίλους, για να σου υποδείξουν τα πραγματικό απο το φαντασιακό.
Δεν το έκανε ποτέ κανείς..
Δεν έσκυψε ποτέ κανείς να το συζητήσει. Κι αυτό είναι οδυνηρό.
Τόσα μπόρεσαν, τόσα έκαναν, όχι απαραίτητα απο κακή πρόθεση αλλά απο προσωπική αδυναμία...
καλέ μου κηπ, τι νομίζεις? Εχουν όλοι την ίδια εξοικείωση ή ευαισθητοποίηση με τα ψυχολογικά τους ή εκείνα των άλλων?
Δυστυχώς υπάρχει φόβος, φόβος μεγάλος.
Μίλησες όμως μαζί τους? Εστω, να εκφράσεις σε αυτους, που θα έπρεπε να είχαν διαφορετικά σταθεί δίπλα σου, το παράπονό σου?
Ξέρω πόσο άσχημη είναι η υπερπροστασία και η ειδική μεταχείριση, ειδικά όταν δεν την επιζητάς..
Ειδικά όταν αυτοί που νομίζουν οτι σε ωφελούν, σε βλάπτουν.
Ήτανε μακριά, σε άφησαν μόνο, αβοήθητο.
Αλήθεια, γιατί δεν κάνεις μια προσπάθεια, να τους απλώσεις το χέρι?
Να μοιραστείς μαζί τους, όλα αυτά που σε καίνε μαζί τους,να ξαλαφρώσεις.
Να τους ρωτήσεις, να τους ακούσεις και μετά να βγάλεις συμπεράσματα για το αν μπορείς να δώσεις δεύτερη ευκαιρία...
Ξέρω οτι δεν είναι εύκολο και οτι ίσως θα πρέπει να καταλαγιάσει πρώτα ο έντονος θυμός που νιώθεις για εκείνους.
Μα να είσαι σίγουρος, για την κατάστασή μας, ποτέ δεν φταίνε μόνο οι άλλοι.
Εχουμε κι εμείς συμβάλλει στο να διαμορφωθεί η κατάσταση όπως διαμορφώθηκε.
Γι αυτό, ανέλαβε κι εσύ έναν πιο ενεργητικό ρόλο, κάνε το βήμα.
Λες ακόμα οτι δεν χρειάζεσαι ειδικό.
Γιατί τέτοια άρνηση?
Αφού είσαι στα όρια της απόγνωσης, γιατί δεν κάνεις στον εαυτό σου αυτό το πολύτιμο δώρο της ψυχοθεραπείας?
Όλα θα πάνε καλύτερα, το Σύμπαν, όντως συνομωτεί, αλλά χρειάζεται και το χείρα κίνει μας ;)
κιπ
εχω την αισθηση οτι δεν εχεις την ιατρικη φροντιδα που σου αξιζει.
εισαι ενας σπουδαιος ανθρωπος, ενα πολυ δυνατο μυαλο, εσυ απο μονος σου με την πολυ δυνατη σου σκεψη, τραβας τον εαυτο σου εξω απο την αρρωστια οταν πεφτεις κι ειναι κριμα να παλευεις μονος σου με τον δρακο.
ενα κλικ μονο χρειαζεται ενας ανθρωπος σαν εσενα για να ειναι εντελως καλα και να μην εχει καμια αμφιβολια για το αν τον συζητουν η παρακουσε..
κι αυτο το κλικ, μπορει να σου το δωσει ενας θεραπευτης...
θα ευχομουν να βρεις εναν γιατρο που να εμπιστευεσαι σαν ανθρωπο πρωτα και μετα σαν επιστημονα...
οτι τετοιο που σε μπερδευει σου συμβαινει, να θελεις να το λες σε αυτον και να εισαι σιγουρος οτι αυτο που θα σου πει θα ειναι η αληθεια και να μην μπλεκεσαι σε ολες αυτες τις σκεψεις που σε εξαντλουν...
κιπ λες συνεχως οτι εισαι μονος...στην ουσια ολοι ειμαστε και εδω θα πω το κλισε μονοι μας γεννιομαστε μονοι μας πεθαινουμε.μην εχεις απαιτησεις απο τους αλλους.
απο την αλλη περιεργο ειναι το οτι λες οτι κανενας δεν σου εχει σταθει και οτι το περνας ολο αυτο μονος σου....μηπως αν ησουν πιο θετικος και οχι τοσο προκατηλλημενος βοηθουσε?εγω δεν εχω κανεναν κιπ να με αγαπαει,να μου το λεει εστω και για ψεμματα ενω εσυ εχεις και το απορριπτεις την ιδια στιγμη.μηπως στην πραγματικοτητα θες να μεινεις μονος σου?
Ok ειμαι \"σπεσιαλ\" δεν προκειται να ευτυχησω ευκολα.Ας πω εξαιρετικα ιδιορρυθμος και εχω τεραστια νοητικα προβληματα,κυριως οτι αφορα τη μνημη.Ελπιζω μονο να σταματησουν να μου πρηζουν τα παπαρια,με τρελλαινουν στο πονο.
Δεν μου το ελεγε κανεις απλως με υποβιβαζαν σε ολα τα επιπεδα αλλα εσεις μου σωσατε τη ζωη παμπολλες φορες.