εχει πολλα
Printable View
εχει πολλα
mpes sto pathfinder talk poy exi polla atoma
μπηκα στο τσατ
me ti pseydonimo?
το ζοο το ξερεις?
??
σαιτ ειναι το ζοο
ise mesa?
ante tha mpo eki
ναι αλλα δεν εβαλα νικ χαχαχ
silver poy eisai?
miso
mpika poy ise?
μισο θα σε βρω εγω να δεις το νικ μου εκει ειναι αλλο
εσυ με αυτο το νικ μπηκες?
nai
emmy γεια και απο εμενα..δυστυχως αυτο που αντιμετωπιζεις ειναι κατι κλισε εδω μεσα.
φανταζομαι μπηκες σε αυτο το φορουμ για να παρεις καποια βοηθεια.λοιπον ειμαστε ολο αυτια αλλα δεν βοηθας...ποσο χρονων εισαι λοιπον,πιοα χαπια παιρνεις και ψυχοθεραπεια κανεις?
ΕΜΜΥ καλώς ήρθες! :)
Εδώ είναι forum και όχι chat room, οπότε λειτουργεί με δημοσίευση μηνυμάτων (post).
Άρα, ναι, θα χρειάζεται να ανανεώνεις τη σελίδα για να βλέπεις τα νέα μηνύματα.
Silverwords, καλώς ήρθες!
Σε αυτό το Forum προτιμάμε να γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες.
:)
εμμι και εγω 2 χρονια εχω το ιδιο προβλημα.
κανω φαρμακευτικη θεραπεια αλλα τπτ.τουλαχιστον ειμαι καλατον μισο μηνα,ενω πρωτα καθε μερα ειμουν σκατα ολε.
εχω περασει τοσα που δεν ξερω απο π να αρχησω να σκευτομαι το τι εφτεξε τι με πληγωσε τι με γκαστρωσε.τα εχω κανει σκατα και πυστευω οτι δεν θα γινω ποτε καλα.εχω σθνβιβαστει με αυτο.
σιλβερ εγω 3 χρονια ετρωγα ξυλο απο το προιν αντρα μ καποιες φορεςοχι παντα.λεςνα ειναι απο εκει οι κρησεις?αφου δεν εχω βρεθει σε παρομια θεση να ξαναβιωσω ατες τις σκηνες.
βοηθησε μας αν μπορεις ασιμενιες λεξεις.
και εγω εχω σηκωσει τα χερια ψηλα και εχω αφεθει στην αρρωστεια αυτη,περνω ενα ζαναξ και ειμαι οκ.
silverwords μπηκα εκει π ειπες εχει πολυ κοσμο αλλα δνε σε βρηκα.:P
panikoula και εγω αυτο πιστευω οτι δεν θα γινω ποτε καλα αλλα........... δεν το πιστευω μεσα μου βαθυα και τοσο ξερω οτι θα βρω την ακρη θελει υποστηρυξη αρκετη απο φιλους και οικογενεια που εγω δεν την εχω .πινω και εγω xanax και serotat και συνειχα προσπαθω να βρω αυτο που θα με απαλαξει απο αυτο το μαρτυριο\'.
melene μου ειμαι 29 εσυ το λες κλισε εγω το λεω φυλακη και ρωταω.......ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΕΙΑ???????????:(:(:(:(:(:(:(:(
εμμυ και εγω το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω,ξερω πως ειναι..τις ιδιες ερωτησεις κανω και εγω στον εαυτο μου.
στην αρχη επαιρνα και εγω seroxat αλλα διεκοψα κακην κακως.ποσο καιρο τα παιρνεις εσυ?νομιζεις σε βοηθανε?
αν θες τη γνωμη μου,υπαρχει γιατρεια.δεν ξερω αν ξεριζωνει κατι το προβλημα ομως σιγουρα το κοιμηζει και εσυ μπορεις να συνεχισεις τη ζωη σου οπως πριν κουβαλωντας βεβαια αυτο το μικρο κοιμησμενο τερατακι..
οσο για ψυχοθεραπεια?κανεις?
εμυ εχω κ εγω το ιδιο προβλημα εδω κ 3 χρονια...παιρνω χαπια αλλα δεν εχω γινει καλα.δεν απελπιζομαι ομως ισως θεραπευτω καπια στιγμη.αλιως θα μαθω να ζω με αυτο κ θα περνω χαπια τι να κανουμε.υπαρχουν κ χειροτερες αρωστιες σκεψου κ αυτο.τοχω παρει αποφαση αλλα δε το βαζω κατω.....ας ζουμε την καθε στιγμη οσο πιο καλυτερα μπορουμε κ ολα θα φτιαξουν.:):):)
εμμυ εχεις ακουσει ποτε για το rebirth? ειναι μια νεα σχετικα σχολη ψυολογιας η οποια στηριζεται στην αναπνοη για την θεραπεια του αγχους και αλλων ψυχικων νοσηματων...
μια που ξερεις να χειριζεσαι το ιντερνετ γραψε στο γκουγκλ rebirth in Greece η σχετο rebirth
και διαβασε οτι βρεις μπροστα σου..πιστευω ακραδαντα οτι εχει πολυ σωστη βαση η θεωρητικη τουλαχιστον πλευρα του που στηριζεται στην ενδομητρια ζωη και στον ελεγχο της αναπνοης ...ο ανθρωπος στην κοιλια της μανας του εξελισεται απο ψαρι σε ανθρωπο και στην αρχη αντι για πνευμονια εχει βρογχους ακριβως οπως τα ψαρια ...
το αγχος ειναι γνωστο οτι συνοδευεται σχεδον παντα απο ταχυκαρδια και μικρες και κοφτες αναπνοες ...αυτη η μεθοδος θεραπειας ειναι εντελως ανωδυνη και ανεξοδη , αφου επι το πλειστον στηριζεται σε ασκησεις αναπνευστικες ...ψαξε και ισως βρεις βοηθεια για να το ελεγξεις ετσι , χωρις ισως τοσο την αναγκη των φαρμακων...
http://fr.wikipedia.org/wiki/Rebirth αυτο μου βγαζει εμνα στα γαλλικα γιατι ειμαι στο παρισι
δοκιμαστε απο την ελλαδα ισως βγαζει κατι στα ελληνικα
ΑΚΟΥΣΤΕ....ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΘΟΔΟ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΝΩ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥ ΣΤΟ:www. EFT.gr (Emotional Freedom Techiques)=Tεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης) το εγχειριο γραφει στην σελιδα που θα ανοιξετε αυτο οχι κατι αλλο. θα κανετε την εγγραφη σας κανονικα και την πορεια θα την βρητε την ακρη ειναι και ακουγετε λιγο δυσκολο στην αρχη αλλα ειναι μεχρη να το καταλαβεις.ΑΣ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Β ασικο ειναι να μην πατε απο την πρωτη σελιδα στην 10 και απο την 10 στην 20 για να τελειωνετε γρηγορα πρεπει να το διαβασετε προσεκτηκα απο την αρχη ωσ το τελοσ
ΠΑΝΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΕΣΘΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΔΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
polina
πιστευω οτι υπαρχει θεραπεια και πρεπει να το ψαξουμε οι γιατροι κοιταν να πουλησουν φαρμακα για να παρουν το ποσοστο τους απο τισ φαρμακευτικεσ εταιριες.αλλ σιγουρα υπαρχει κατι οπως ειπες υπαρχουν και χειροτερα σιγουρα αλλα η επιστημη κατι εχει κανει και για τα χειροτερα δεν θα κανει για μας??????
melene
τα πινω τωρα 2 μηνες τα seroxat 1 καθε πρωι μαζι με xanax ton 0.5 πρωι-μεσ-βραδυ νοιθω καλα αλλα οχι ολες τις μερες του μηνα στης 15 του μηνα εχω ραντεβου με την γιατρο μου και βλεπουμε........
emmy ρωτησε τον για αυτα τα χαπια...ρωτησε τον αληθεια εχουν γινει πολλα και απο προσωπικη εμπειρια σου λεω πως με εφεραν σε τραγικη κατασταση..
αχ βρεχει και νιωθω πολυ ασχημα...
emmy διαβαζω το εγχειριδιο!!για να δουμε..κραταω μικρο καλαθι μεχρι στιγμης!
για δες και αυτο www.panicportal.com
Εμμυ καλησπερα, δε μας ειπες αν κανεις ψυχοθεραπεια ή απλώς παίρνεις φαρμακα
Αντε να δουμε που θα βγει.........
η ωρα ειναι περιπου μια και νοιωθω πολυ χαλια παρ ολο που εχω πιει τα κολοχαπα.το σπιτι θελει τα καθημερινα του και δεν εχω δυναμη να σηκωθω απ το κρεβατι να κανω τιποταααααααααααααααααααα α.εχω απλωσει 2 πληντυρια τωρα 2 βδομαδες και δεν τα μαζευω μενω με την μητερα μου η οποια ειναι στο κρεβατι μετα απο ενα πολυ δυσκολο χειρουργειο και μονο που μου λεει να παω να τα μαζεψω δεν το μπορωωωωωωωωωω δεν γουσταρω δεν με νοιαζει δεν εχω αντωχη καθολου .εξω ξενερωσει τελειος απ την ζωη.πωωωω πωωωωωω παλι σημερα.......
τι χαπια πηρεσ?
melene
την αγωγη που κανω 1 xanax 0.5 kai 1 seroxat
Emmi κάνεις κάποια ψυχοθεραπεία?
τωρα οχι
εκανα ειμουν καλα και τα παρατουσα τωρα εχω σκοπο να ξανα ξεκινησω αλλα πρεπει να βρω την δυναμη να βγω εξω να παω
ta seroxat ποσο καιρο τα παιρνεις?σε βοηθαν?δε χασμουριεσαι?δεν κοιμασαι ολη μερα?