ποια είναι η πραγματικότητα?
Printable View
ποια είναι η πραγματικότητα?
Γεννιομαστε-ζουμε-πεθαινουμε,τραγικη η φυση μας ολοι ηρωες.
Δεν μπορει ο γιατρος να με κανει να παψω να αισθανομαι...σου λεω με βριζουν με πλαγιο τροπο.
μπορει να μην σε κανει να παψεις να αισθανεσαι μπορει ομως να σε κανει να αντιμετωπισεις.
εισαι σιγουρος οτι σε βριζουν?εισαι απολυτα σιγουρος?
ΘΑ φυγω ναι...μα το θεο δεν ξερω ή θα φυγω ή θα πεθανω με ολες τις δυναμεις που διαθετω,αλλα θα ειναι πολυ δυσκολα για μενα.
100%
keep, οπως κ να το κανουμε, αν ο αλλος θελει να με βρισει θα το κανει. Εγω πώς να τον σταματησω?Quote:
Originally posted by keep_walking
Δεν μπορει ο γιατρος να με κανει να παψω να αισθανομαι...σου λεω με βριζουν με πλαγιο τροπο.
Το μονο που μπορω να κανω ειναι να μην τον ακουω. Υπάρχουν ΑΛΛΑ πιο χρησιμα πραγματα να ακουσω.
μα και εγω ομως σου λεω οτι την ακουω αυτη τη λεξη αλλα απλα δεν πιστευω οτι προοριζεται για εμενα.
τι σε κανει τοσο σιγουρο?και μονο οτι την ακους?
αφού το γράφεις ξεκάθαρα πως μείωσες στο μισό τις δόσεις.μέσα στον ιούνη έγινε αυτό.
Η συμπεριφορα της πολης ειναι απαραδεκτη ειναι κολαση...τους τελευταιους που με εβρισαν εκανα ενα ελιγμο και βρεθηκα πισω τους και τους ακολουθησα καμμια 10αρια μετρα χεστηκαν πανω τους...αλλα αυτο ηταν ελλειψη ψυχραιμιας απο μερους μου.
Ρε σας λεω πιστεψτε με.
βρε ματια μου αυτη την λεξη την χρισιμοποιουν οολοι εκει εξω...ντε και καλα απευθηνεται σε εσενα..Quote:
Originally posted by melene
μπορει να μην σε κανει να παψεις να αισθανεσαι μπορει ομως να σε κανει να αντιμετωπισεις.
εισαι σιγουρος οτι σε βριζουν?εισαι απολυτα σιγουρος?
να σου πω κατι..πλησιασε καποιον και ρωτα τον..
\"σε μενα απευθηνοσουν?\" ειμαι σιγουρη πωσ θα παραξενευτουν....μια και η απαντηση θα ειναι \"οχι\"και θα σου λυθει η απορια και το προβλημα...
εχω μια καλυτερη ιδεα κιπ για να στιγματισεις αυτη την πολη κι ολους αυτους που σε πονεσαν.Quote:
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα ελενα και θελω να στιγματισω αυτη την πολη προτου φυγω...δεν μπορει να προσπαθω,να φτυνω αιμα με χιλια δυο προβληματα και να προσπαθουν να με κανουν να φτυνω αιμα.
να γραψεις ενα βιβλιο για την πορεια σου μεσα απο αυτη την αρρωστια,τον αγωνα σου, τις δυσκολιες σου και το προβλημα που σου δημιουργουσε καθε μερα η συμπεριφορα του στιγματισμου απο τους συμπολιτες σου...
με το ονομα σου και το ονομα της πολης σου και
ολες τις αληθειες που σε καινε και δεν ξερεις τι να τις κανεις...
τις δυνατοτητες,το συναισθημα,τις γνωσεις της γλωσσας και της εκφρασης, τα κατεχεις σιγουρα σε επαρκεια!
κι αν εχουν μουτρα μετα απο αυτο, ολοι αυτοι να κυκλοφορουν και να κανουν τα ιδια σε οποιονδηποτε αλλο, ελα να τα ξαναπουμε...
δηλαδή δεν τα μείωσες τα φάρμακα?
ωραια σε πιστευουμε οτι ακους τη λεξη μαλακας,οκ!!!κανενας νομιζω δεν το αμφισβητει.
πως μπορεις και εισαι τοσο μα τοσο σιγουρος οτι προοριζεται για εσενα??????
Πληρωνω το ενα χρονο που ημουν τρελλος...περπατησα σαν ζουρλος για 2 μερες στο κεντρο της πολης πανω-κατω και αναζωωπυρωθηκε φαινεται το ενδιαφερον...να με κανουν να φτυσω αιμα.
ρεμεντι καλη ιδεα...
Ενταξει μη με πιστευετε...δεν επρεπε να ζητησω βοηθεια.Ειμαι τρελλος τελος.
κιπ εισαι σε μικρη πολη?
ρε remedy δεν ειμαι θεος δεν ειμαι συγγραφεας.
πιστευω οτι το ακους κιπ..απλα νομιζω εισαι ευαλωτος αυτη την περιοδο και το καθε τι σε ποναει περισσοτερο απο οτι συνηθως.
οντως καλη ιδεα να γραψει καποιος τις εμπειριες του πολυ καλη θα ελεγα
ναι
χαζοσ εισαι οχι τρελοσ...χαζοσ γιατι νομιζεισ πωσ εμεισ σε θεωρουμε τρελο..μια χαρα εισαι...απλωσ ισωσ να εχει σχεση η μειωση των φαρμακων..με την οξυνση των συναισθηματων σου...
Ποια οξυνση να παρω χαπια επειδη οι αλλοι με φωναζουν μαλακα 10 φορες την ημερα,οποτε βγαινω εξω?
ποιος σου ειπε οτι ενας συγγραφεας ειναι θεος?Quote:
ρε remedy δεν ειμαι θεος δεν ειμαι συγγραφεας.
φυσικα και μπορεις να γραψεις!
φαινεται! το βλεπω!
δεν θα γραψεις φιλοσοφια,για τον εαυτο σου θα γραψεις.
ολα αυτα που μας λες κι εμας.
Ναι ωραία ιδέα της ρέμεντυ αλλά να ξέρεις ότι στις παρέες δεν ακούς άλλη λέξη απο το μαλάκας.Ετσι μιλάνε πολλοί νέοι και εμένα δεν μου αρέσει λεα και δεν έχουν ονόματα
Δεν εχω καν εμπειριες ζωης ...remedy,δεν κανω για συγγραφεας.
πολλες φορες που σε διαβαζα,σκεφτομουν τα γραπτα σου σαν παραγραφους ενος βιβλιου για σενα,ειλικρινα στο λεω...
γιατι να μη γραψεις εσυ αυτο το βιβλιο?
ποιος ειναι καταλληλοτερος απο σενα?
ε μα ναι απο βρισια εχει γινει εθνικη προσφωνηση πλεον πως λεγανε παλια ελα ρε φιλε κτλ
Με λιγα λογια μου λετε οτι δεν μπορω να πολεμησω...απλως να φυγω.
και μονο που εργαζεσαι και προσπαθεις να σπουδασεις οπως ολοι οι αλλοι ειναι πολεμος και με καλο σκοπο
θα μπορουσες να εχεις παραδωσει ολοτελα τα οπλα αλλα δεν το εκανες!
εχεις τις απειρες κι εντονοτατες εμπειριες ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ζωης...Quote:
Δεν εχω καν εμπειριες ζωης ...remedy,δεν κανω για συγγραφεας.
δεν θα γραψεις για τον γειτονα...
ξεκινα το σαν ημερολογιο με σκεψεις καθημερινες και οτι αναμνησεις εχεις κι απο παλιοτερα, που συνεχως θα εμπλουτιζεις, και καποια στιγμη θα τα συνδεσεις σε ενα ενιαιο κειμενο
keep_walking
Posting Freak
--------------------------------------------------------------------------------
Registered: 12-5-2006
Member Is Online
Διάθεση: Θελω να προχωρησω.
Εστάλη στις 21-6-2009 στις 12:24 PM
Υποτροπιαζω μονο οταν ερωτευομαι.
Εχω κοψει την φαρμακευτικη αγωγη μου στο μισο και παω πολυ καλα...αισθανομαι πιο ζωντανος κλπ κλπ.
Αλλα οποτε τυχαινει και ερωτευομαι,υποτροπιαζω δηλαδη αρχισω και φερομαι πολυ ανοητα,ενταξει και αλλοι φερονται ανοητα αλλα εγω δινω νεα εννοια σε αυτο,πλησιαζω επικυνδινα στην ψυχωση.
Ελπιζω να ηταν λογω μεταβατικοτητας το τελευταιο στραπατσο γιατι δεν την παλευω,αν και εχω ξαναδει το εργο πολλαπλες φορες.
Ειμαι μια χαρα και εκει που πρεπει να ειμαι duracell τους δινω μια και τα κανω ολα μανταρα...ποναει πολυ αυτο.
Τεσπα ευτυχως που εφυγε η κοπελλια για ενα διαστημα και μαζι της εφυγε η ψυχωση:)
Next time πιο ωριμος i guess.
Ρε αρκτος σου λεω την πραγματικοτητα...ναι ξερω πως φαινεται ψυχωση.
Οσο για τον ερωτα ηταν καταδικασμενος...η κοπελλα πρεπει να ειναι robocop για να κανει παρεα μαζι μου ως εχει η κατασταση...εδω γονατιζω εγω.
ολα αυτα που ζεισ ..εξω και μεσα σου ειναι οι εμπιρειεσ σου...αυτα ειναι που σε κανουν μοναδικο και ιδανικο για να τα καταγραωεισ κιπακο!!!Quote:
Originally posted by Remedy
πολλες φορες που σε διαβαζα,σκεφτομουν τα γραπτα σου σαν παραγραφους ενος βιβλιου για σενα,ειλικρινα στο λεω...
γιατι να μη γραψεις εσυ αυτο το βιβλιο?
ποιος ειναι καταλληλοτερος απο σενα?
δεν υπαρχει λογοσ να πολεμησεισ...Quote:
Originally posted by Helena
και μονο που εργαζεσαι και προσπαθεις να σπουδασεις οπως ολοι οι αλλοι ειναι πολεμος και με καλο σκοπο
θα μπορουσες να εχεις παραδωσει ολοτελα τα οπλα αλλα δεν το εκανες!
δεν αξιζει υπαρχουν σημαντικοτερα θεματα και πραγματα να ασχοληθεισ καλε μου..
Ολοι σου λένε να κάνεις την θεραπεία σου σωστά πολλές φορές ακούμε αυτές τις προσφωνήσεις απο μάγκες και μη.Ναι καλή ιδέα να γράφεις όσα αισθάνεσαι δεν χρειάζεται να είσαι συγραφέας θα μιλάει η ψυχή και το χέρι θα γράφει.Ομως μην μειώνεις την θεραπεία σου και πήγαινε στον γιατρό να σε δεί.Εδώ Κηπ μπορείς να ανοίξεις την ψυχή σου μήπως σε γνωρίζει κανείς απο εμάς;
keep θα παρεις τα κωλοφαρμακα σου η οχι?
κανεις και λες μαλακιες .τελος.
οσο επερνες κανονικα το φαρμακο σου εισουν μια χαρα δεν σε ελεγε κανεις μαλακα.μολις το μειωσες αρχησαν να σε λενε?
και εμενα οποιος δει πρωτη φορα οτι εχω στραβισμο με κοροηδευουν αλλα χεστηκαμε.αυτη ειμαι και σε οποιον αρεσω,.
adzik το τελικο σιγμα βρισκεται πανω αριστερα στο πληκτρολογιο.;)