Εαν σε επιασε στα πρασσα τελειωμενη ιστορια ειναι. Και να τα ξαναφτιαχνατε δεν θα τον εβλεπες σαν καποιος που φοραει παντελονια ετσι και αλλιως.
Printable View
Όχι δεν έχει αποδείξεις,δεν με έπιασε στα πράσα.οτι κι αν ήταν έπρεπε να το συζητήσει φευγοντας έτσι αποδόμησε όλη την σχεση.
Εντάξει υπάρχει κάποια ομοιότητα μεταξύ του εξ και του πατέρα μου.αλλα...οκ.η τιμωρία της σιωπής που μου επέβαλε ήταν καλυτερη? Μου/μας άξιζε?αυτή η 2χρονη περίοδος σιωπής με πόνεσε και πόνεσε και τον ίδιο του τον εαυτό ετσι.κλασικα αυτοκαταστροφικός.
Τέλος πάντων.πολλα είπαμε.thanks για αυτήν την αλληλεπίδραση.good night.
μαρακι... θα μου πεις παλι οτι στα λεω "αδεξια"...
λες οτι σου επεβαλε 2χρονη σιωπη, λες και ειστε σε σχεση και δεν σου μιλαει.
ΧΩΡΙΣΜΟΣ ειναι. δεν ειναι διχρονη σιωπη....
βαζεις σε πληθυντικο το αν ΣΑΣ αξιζε να πονεΣΕΤΕ ετσι και οτι ειναι αυτοκαταστροφικος για τους παραπανω λογους.
σου περναει καθολου απ το μυαλο, οτι εσυ μονο εισαι η αυτοκαταστροφικη, που δυο χρονια μετα δεν το εχεις παρει αποφαση αλλα κανεις σεναρια επιστροφης;
οτι εκεινος δεν ποναει, αλλα το εχει διαχειριστει μια χαρα μεσα του και εχει προχωρησει και μονο εσυ αναμασας;
ΟΤΙ δεν ΕΦΥΓΕ γιατι υποψιαστηκε οτι φλερταρεις με αλλον, αλλα γιατι βρηκε ΕΚΕΙΝΟΣ αλλην και πηγε να ζησει τον ερωτα του και περναει ζωη χαρισαμενη;;;
μηπως τα ερμηνευεις ολα οπως θα σε βολευαν, αλλα ειναι εντελως αλλιως;
Remedy,πίστεψε με, δε τα λέω καθόλου όπως με βολεύει.
Τον ξέρω 12 χρόνια,δεν μπορώ να προβλεψω όλες του τις κινήσεις πχ όμως τον έχω "μελετησει" αρκετά όπως και τον εαυτό μου βέβαια,λες να μην ξέρω πως σκέφτεται και λειτουργει ανά περίσταση?
Τελοσπαντων,δεν έχω κάτι άλλο να πω.
Εγώ σε αυτή τη φάση κάνω focus στον εαυτό μου (γιατί πρέπει να τον φροντίσω) και ότι είναι να γίνει θα γίνει.
Καλημέρα σου,axl.
Καμιά φορά το να ακολουθείς τη ροή και να αφήνεσαι σε ότι σου φέρνει η ζωή στην καθημερινότητα, είναι προτιμότερο από να προσπαθείς εμμονικα να ελέγξεις τα πάντα γύρω σου.
αυτο που "λεω", ειναι οτι ουτε μπορεις να εξηγησεις, ουτε περιμενες ποτε να φυγει και μαλιστα ετσι...
επομενως, "λεω" οτι μπορει να ειναι πολλα, ΠΑΡΑ πολλα αυτα που μπορει να μην ξερεις.
σου λεω τι θα σκεφτομουν εγω , αν ημουν στην θεση σου.
θα σκεφτομουν οτι εφυγε για δικους του λογους, μια γνωριμια κλπ. ΟΧΙ οτι "υποψιαστηκε" οτι παιζεις αλλου κι αντι να το συζητησει η εστω να το ανακοινωσει, εφυγε απο μια σχεση 12 χρονων με συμβιωση.
εσυ, μπορεις να σκεφτεσαι ο,τι θελεις.
προτιμησε ομως να σκεφτεσαι πραγματα που δεν μπλοκαρουν την ζωη σου...
Εντάξει, remedy,καταλαβαίνω το σκεπτικό και την προθεση σου,απλά μερικά πράγματα τα βλέπουμε από διαφορετικη οπτική γωνία,κάτι χρήσιμο για όποιον ετεροπροσδιοριζεται.
Thanks again για τις "συμβουλές"σου,κρατάω από αυτές ότι κουμπώνει σε εμένα.
Οκ,axl,κι εγώ μαζί σου!
Θα σου πω τη γνώμη μου. Μη θυμώσεις :). Πονάς. Πονάς πολύ. Έχεις ανοίξει δύο θεματα που αφορούν αυτό που σε απασχολεί αλλά θες να μιλήσεις γενικά, για τους έρωτες, για να μην ακουμπήσεις το θέμα σου. Κάθε φορά που πλησιάζει κάποιος την "πληγή" σου κάνεις επίθεση. Ακόμη και εκεί που μίλησες λιιιιιγο για τον πρώην, ξαφνικά έβαλες όρια...μεχρι εδώ. Έχεις δικαίωμα να διαχειριστεί αυτό που περνάς όπως θες, αλλά αν καταφέρεις να το συζητήσεις, να αφήσεις τον εαυτό σου να πει αυτά που πραγματικά αισθάνεται θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις. Ανοίγεις το θέμα και λες για το πως θα φερθείς όταν και αν επιστρέψει (είσαι και σίγουρη ότι θα το κάνει) αλλά όταν κάποιος σου πει πως αυτό πιθανόν να μη συμβεί και καλύτερα να κοιτάξεις πως θα προχωρήσεις, το αλλάζεις και λες ότι αυτό κάνεις. Δεν ξέρω ποιον προσπαθείς να πείσεις. Εμάς; Δεν σου λέω να το συζητήσεις μαζί μας. Καντο με ένα ψυχολόγο.... Έχεις κάνει κάποια άλλη σχέση μετα από αυτόν;
Dear George...
Καλημερα...
Χμμ...να σου πω...
Έχεις δίκιο σε κάποια σημεία της οπτικής σου που μου γράφεις εδώ.Οπως στο ότι όντως πονάω(αλλά πονάει κι αυτός,i'm absolutely sure about this και προσπαθώ να τον διαχειριστωτον πόνο αυτο όπως μπορω) και στο ότι επέλεξα προσεκτικά το τι σας κατέθεσα εδώ από την ψυχή μου και ο λόγος είναι αυτός που ανέφερες.
Τώρα όσον αφορά το αν έκανα άλλη σχέση μετά τον εξ,όχι δεν έχω κάνει ακόμα,όμως μιλάω διαδίκτυακα με δύο άντρες αυτή τη στιγμή και κανονίζω συναντήσεις.Μου φαίνονται ενδιαφέροντες τύποι και θέλω να τους γνωρίσω καλύτερα.
Σε ψυχολόγο δεν έχω παει,αν και φλερτάρω με την ιδέα.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου να ασχοληθείς με το θέμα μου.
Βρίσκω εύστοχα τα σχόλια σου.
Μαράκι η κόρη μου έφυγε έτσι μετά 12 χρόνια
ας τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη λοιπον , ειμαστε και κοντα ηλικιακα και θα γραψω με βαση την δικια μου οπτικη γωνια , χαρακτηρα και εμπειριων . θα ειμαι λιγο καυστικος ,αλλα θα σου γραψω με ρεαλισμο , οπως τα συζηταω με φιλους , φιλες κλπ . 12 ετη ειναι συνταξιμα για μια σχεση . εδω εχουμε μια υπερμακροχρονια σχεση 11 ετων και τον 12ο χρονο εγινε η κινηση για συμβιωση . εδω βλεπω μια καραμπινατη ανωριμοτητα μεταξυ δυο ενηλικων ανθρωπων , που δεν αναλαμβανουν ευθυνες στην σχεση τους . εξηγω περαιτερω στην ανωριμοτητα , η σχεση που οδευε ? δλδ πως κυλουσε στον χρονο ? νετφλιξ ? παραγγελιες μετα σουβλακιων και απλετου κρασιου στον καναπε ? ερωτικα ? σεξουαλικα ? ταξιδια ? κοινα οραματα ? επιδιωξεις ? χομπυ ? δραστηριοτητες ? οικογενεια ? ξερεις υπαρχουν χιλιαδες ζευγαρια τα οποια αναλωνονται σε μια σπιραλ αβυσσο καθημερινοτητας την οποια προσωπικα απεχθανομαι ! τα ζευγαρια πρεπει να ειναι συνεχως σε κινηση !!! καπου διαβαζα οτι <<φλερταρες >> στο 2δικτυο , τι σε ωθησε εκει ? αν και για μενα προσωπικα δεν μου λεει κατι η επικοινωνια μεσω μια οθονης , εξαλλου το φλερτ ανανεωνει την σχεση , ολοι φλερταρουν ( αν θελουμε να ειμαστε ρεαλιστες ) και μεσω 2δικτυου , στην δουλεια , στο γυμναστηριο , στον χορο , στο θεατρο κλπ .....για αυτο λεγεται ΦΛΕΡΤ !
θα σου προτεινα και παλι να γινεις περστρο κοινωνικη , δραστηρια , να ανανεωθεις και ειδικοτερα να αφησεις ενα ιδιορυθμο πεσιμισμο που ισως σε διακατεχει ! εικαζω οτι η σχεση ειχε τελειωσει μεγαλο χρονικο διαστημα πριν και οχι εναν αυγουστο του 21 .....
Dear Tziovanni...
Τι να πρωτοσχολιασω;
Ας πω για αρχή ότι κάπου εκεί γύρω στο 2ο-3ο έτος της σχέσης άρχισα να του μιλάω για συμβίωση κι αυτός έλεγε ότι δε βγαίνει οικονομικά(εγώ δεν δούλευα τότε) και αισθάνθηκε ότι τον πιέζω.δε νομίζω να είναι θέμα ανευθυνότητας.
Μετά από κανένα χρόνο ξαναέγινε κουβέντα για το ίδιο θέμα,οπότε καταλαβα ότι το θεωρεί προϋπόθεση για τη συμβίωση το να δουλεύω κι εγώ.
Πέρα από αυτό όμως...εγώ ήθελα ταξιδακια,εκδρομές κτλ για την ανανέωση και την αλλαγή των παραστάσεων αλλά αυτός υγρόν αγόραζε!! Έκανε πολύ focus στη δουλειά του κι εγώ αισθανομουν κάπως παραμελημένη και σαφώς δυσαρεστημένη που δεν ήμουν η πρώτη του προτεραιότητα.
Ας μη γράψω άλλα και σε ζαλίζω...να πω μόνο ότι έπρεπε να θέσω υγιη όρια από την αρχή και να μην επιτρέψω ,με την παραμονή μου στη σχέση, να ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές μου,όσον αφορά το τι ανέχομαι και τι όχι.
Όσο για το φλερτ,τα είπες πολύ σωστά.
Αυτά από μένα.
Thanks για το ενδιαφέρον σου για το θέμα μου.
Μαράκι οι εποχές άλλαξαν οποιοσ έχει λεφτά δε χρειάζεται γυναίκα να του τα φάει να ξέρεις
Θα σου πω ότι λέω στους παντρεμένος φίλους μου μόνο με μια βρε μαλακά θα σε πουν κ κορόιδο στο τέλος κ θα έχουν κ δίκιο
Μάθαμε κι εμείς να τα τρώμε
Καλησπέρα μαράκι, διαβασα ολα τα σχολια και πραγματικα το μονο -που εχω να πω ειναι οτι δεν ξερατε ο ενας τον αλλον καθολου. Απ τη δικη του μερια καταλαβαινω απ οτι λεει πως ειχε εστιασει στην δουλεια και μετα για τον πατερα του οτι του εβαζε λογια μαλλον δεν ειχε αλλες προσωπικες σχεσης περαν εσου και του φαδερ. Σαν φιλη σε εβλεπε περισσοτερο και σαν δεκανικι αν οπως μας τα λες εμας εντιμετωπιζες και τον ιδιο. Τον ειχες τοοοοσο δεδομενο τον λεγαμενο που νομισες οτι μπορεις να κανεις οτι σου γουσταριζει πχ διαδικτυακο φλερτ. Πιο πολυ μου κανει για ρουτινα αλλα με αρνητικο προσιμο. Οι ανδρες θελουν γλυκαδα γενικα οχι γκρινια και απαξιωση. Δε θελουν ουτε αυτοι να νιωθουν δεδομενοι, θελουν κι αυτοι το παθος απο το ετερον ιμησυ. Αυτα τα λιγα. Νομιζω δε μπορεις να ξεκολλησεις γιατι τον ειχες τοσοοο δεδομενο που λεςς, εεε ρε και ο λιακος βγαλε φωνη...
Μαρακι, μου κανεις πολυ χειριστικος τυπος τοσοοο που σε τυφλωσε και δεν εμαθες ποτε τον λιακο σαν ανθρωπο. Χαιρομαι για το παλικαρι και για σενα που χωρισατε. Ευχομαι να βρεις καποιον να τον αγαπησεις για τον τροπο που τον αγαπας οχι για τον τροπο που σε αγαπαει αυτος.
Αφού λέει το κορίτσι ήθελε εκδρομές αθώος ο γυπασ
Μπισκοτσικο σαν τον τακλινιαρη τα λες για να μασ μπερδέψεις
χαχαχαχαχ το καταλαβα το επεξεργαστηκα κιολας μπας κ με καταλαβει κανεις...
Είναι η καινούρια λογική αυτή της νεολαίας να ξέρεις
Ελα μαρακι, δες αν τα λεει για σενα.
https://www.youtube.com/watch?v=NvrtjOeBeiE
Ρε συ Μπισκοτσικο, τι είναι αυτά που μου γράφεις??
Δεν μπαίνω καν στον κόπο να το συζητήσω μαζί σου,ούτε θα απολογηθω τώρα με τις βλακείες που λες.
Εχε ότι γνώμη θες για μένα,τον εξ και το θέμα μου γενικότερα,ποσως με απασχολεί,ούτε καν να υπερασπιστώ τον εαυτό μου δε θέλω,δε θα το κάνω,δεν έχει νόημα,αφού φαίνεσαι πεποισμενη για κάποια αυθαίρετα συμπεράσματα που εβγαλες,κρατά τα για σένα και that's it!
Όλα τα παιδιά που μου έγραψαν εδώ τη γνώμη τους κατάλαβαν το πώς νιώθω αν μη τοι άλλο...μόνο εσύ απάντησες τόσο άστοχα.Τι να πω??Είσαι και σίγουρη κιόλας ότι κατάλαβες τη φάση μου!! Έλεος!!
Το σταματάω εδώ και παρακαλώ πολύ να κάνεις κι εσύ το ίδιο.
Ούφφφ!! Συγχηστηκα η γυναίκα βραδιατικο!!
Πλάκα κάνεις axl??Τι χειριστικη με είπε,τι ότι δεν αξίζω την αγάπη του εξ,τι ότι καλά έκανε και με χώρισε και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο!! Μα ημαρτον δηλαδη!!
Εσυ δεσ το βιντεο να στα πει ο προφεσορας γτ εχεις φαει κολλημα.
Το τι σε ειπε σε οποια γυναικα και να το πεις μεσα θα πεσεις, οποτε μην προσβαλλεσαι.
Ρε συ axl σοβαρά τώρα?
Κι επειδή έχω φάει κόλλημα τι?
Δεν είναι ανθρώπινο αυτό?δε συμβαίνει? Της δίνει αυτό το δικαίωμα να τοποθετείται με αυτόν τον τρόπο απέναντι μου?
Τελοσπαντων...
δε θα ασχοληθώ περαιτέρω.
elis...
Μου φαίνεσαι πολύ πονεμένος ρε συ.
Πες μας κάποιες λεπτομέρειες για τη ζωή σου να σε γνωρίσουμε καλύτερα και κάνε focus σε όποιον τομέα της ζωής σου θες εσυ.
Axl Θες και τα λες η σου ξεφεύγουν??
Αν πρόσεξες σε κάποιο από τα posts μου λέω στη remedy ότι είμαι στη φάση που χρειάζομαι μια ανανεωση,γνωρίζω κόσμο και ελπίζω να χτίσω μια σχεση όμορφη και να περάσω καλά.
Επειδή δεν έχω ξεπεράσει ακόμη τον πρώην δε σημαίνει ότι θα κάθομαι να κλαίω πάνω από το χυμένο γάλα.
Βεβαια θα φροντίσω να είμαι ειλικρινής απέναντι στον εκάστοτε new partner,εξηγώντας τη φάση στην οποία βρσκομαι ,το τι έχω ανάγκη,τι ζητάω,τι μπορώ να δώσω κτλ. (δε θα του πω βέβαια ότι είμαι συναισθηματικά αλλου,αλλά να το πάμε χαλαρά κι όπου βγει).Είπαμε...ο έρωτας με έρωτα περνάει! ;)
Γενικά,είμαι αισιόδοξη με την η σκέψη ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται...!
Axl δεν ξέρω αν θα με χαρακτήριζα μυγιαγγιχτη πχ...πιο πολύ νομίζω ότι παίρνω ίσως πιο σοβαρά/κατάκαρδα κάποια πράγματα,ούσα υπερευαισθητη στην "αδικη" κριτική που γίνεται με έναν καυστικό/ειρωνικο τρόπο.
Είμαι αγροτησ μου πήρε το κράτος την οικογένεια επειδή καπνίζω κ πρέπει να υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εναντίον μου τι μου έχουν κάνει βασανιστήρια disrespect κ διαφορά αλλά ρώτα τον σύριζα που με κυνηγάει όλος ο σύριζα θέλει να πεθάνω ο λόγος υποψιάζομαι 30 τόνους ελαιόλαδο παράγει όλη η Ελλάδα εγώ παράγω ΤΟΥΣ 10 με ένα μεροκάματο 50 ευρώ το κάνω αυτό από το 2004 βγάζω γύρω στα 80 χιλιάρικα ευρώ το χρόνο κ ο Μητσοτάκης δεν πιστεύει ότι είναι αληθινή δουλειά κ ΤΟΥΣ είπε να με φάνε γτ τα λεφτά είναι πολλά στα αρχιδια μου λεφτά δεν έφαγα έβγαλα 7 εκατομμύρια σύνολο από όλες τις δουλειές μου