ΑΑΑΑΑΑ με συγχωρειςςςςςςς Αλεξανδρε δεν ειχα καταλαβει οτι η αλληλεπιδραση μεταξυ ανθρωπων, οταν μπαινει στο κουτακι ONLINE DATING γινεται απλα γαμι,,σααα.
Πραγματικα ειμαι εκτος τοπικκκκ.
Printable View
Αρααα θελεις την γνωμη μου? Αν πω τη γνωμη μου θα φριξεις
Και όλοι εδώ μέσα όμως πέσανε να με φάνε επειδή πηγαίνω σε οίκους ανοχής. Δικαίωμά μου δεν παρενοχλώ κάποιον ούτε κάνω κακό σε κάποιον με αυτόν τον τρόπο. Μια ανθρώπινη ανάγκη είναι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε αυτό το φορουμ να δέχομαι τόσο μίσος επειδή πηγαίνω εκεί. Προφανώς κάποιοι άνθρωποι πίσω από μια οθόνη αρέσκονται να κρίνουν και να βγάζουν χολή. Στην τελική μόνο εγώ ξέρω ποιος είμαι και τι αξίζω ας γράφουν ότι θέλουν λοιπόν.
Επειδή βλέπω που πηγαίνει το θέμα ζητώ θερμά από την διαχείριση να κλειδώσει το θέμα
Λοιποοοοον, γεια σας παιδια εδω η γνωμη μου για το Dating γενικοτερα αλλα ιδιαιτερα για το Online οπως ζητα ο θεματοθετης.
To online dating για τους ανδρες ειναι ξεκαθαρο σεξακι και αν αυτο που ζητουν το βρουν στη κοπελα που θα βγουν το επικειμενο ραντεβου και αν δεν το λουσουν με τερτιπια τοτε μπορει να καταληξει σε σχεση. Αυτη ειναι η γενικοτερη ιδεα. ΑΑΑΑλλα αν πω την αποψη μου πρεπει να πω τι ακριβως εκλαμβανω απο τα ατομα που χρησιμοποιουν αυτα τα apps οπως το εκανα κι εγω παλαιοτερα.
Τα ατομα αυτα επιλεγουν τα apps, γιατι ακριβωωςςς δεν εχουν σκοπο να επενδυσουν καπως σε μια νεα γνωριμια, ολα ετοιμα, σε κουτακια και οτι μας κανει το δοκιμαζουμε οτι δεν μας κανει το πεταμε. ΕΕ τοτε ειναι σχεδον σιγουρη αποτυχια. Οπως ειπα και πιο πανω που θεωρησε ο θεματοθετης εκτος τοπικ, ειναι για ποιο σκοπο μπαινεις εκει μεσα και αλλα πολλα που με εκαναν να καταλαβω οτι ο θεματοθετης μπαινει εκει μεσα με μια συγκεκριμενη απογοητευση προς τις κοπελες οποτε προφανως αυτο θα βρει μπροστα του, την απογοητευση. Υποσυνειδητα ματσαρει με κοπελες που εχουν τετοια σημαδια. Εχει μια αποψη και θελει να την επιβεβαιωνει ολη την ωρα. Οι γυναικες που παρατηρει ο θεματοθετης ειναι σαν του χολιγουντ( γιατι αν παει αμερικη ο θεματοθετης θα καταλαβει οτι δεν ειναι ολες οι αμερικανες χολιγουντιανες)
Καποιες φορες πραγματικα πετυχαινει, εχω μια φιλη παντρεμενη με παιδια που γνωριστηκε μεσω τιντερ με τον ανδρα της. Η αδερφη μου επισης μετα απο μια σχεση 7 ετων δεν ηξερε πως να φλερταρει ή που να γνωρισει κοσμο οποτε μπηκε αλλα με σκοπο να βρει οντως ταιρι οχι γαμι,,σα.
Οποοοοτε και παλι οτι δινεις παιρνεις. εχω περιπτωσεις που πηγε ποοολυ καλα και εχω και την περιπτωση μου που εγω το χρησιμοποιουσα ως χρηστης για να δω πως ακριβως φλερταρουν οι ανδρες εκει και τι ακριβως ψαχνουν αλλα ολα αυτα στα 19 μου.
Όσον αφορά την δική μου περίπτωση αυτό δεν ισχύει και αυτό πολύ απλά αν θέλω σεξάκι πηγαίνω ανά πάσα ώρα και στιγμή στις επαγγελματίες, δεν έχω αγαμίες και δεν έφτιαξα το app για να βγω με καποια απλα για το σεξ. Το εφτιαξα επειδη οπως γραφω στην πρωτη σειρα ζω σε χωριό και εκ των πραγμάτων η πλησιέστερη πόλη απέχει 40χλμ. Και όπως βλέπεις ζυγίζω τα πράγματα δεν θα οδηγούσα 40χλμ απλά για να βγω για ενα one night stand
Επισης περα απο ολα αυτα, οι γυναικες εχουν οντως το τελευταιο λογο στην επιλογη, και αυτο οι ανδρες δεν το δεχονται οποτε σιχτιριζουν αντι να δουν πως θα μπορουσαν να βελτιωθουν, γιατι πολλες γυναικες, αγαπη μου, δεν συμβιβαζονται με τα λιγα και τα μπρατσα, θελουν εναν Ανδρα διπλα τους που θα τις θαυμαζει, οπως ακριβως θελετε κι εσεις. Τουλαχιστον οι γυναικες που εχω συναντησει εγω στη ζωη μου χεεεστηκαν για τα λεφτα και τα μπρατσα, τα κανουν μονες πλεον, εναν ανθρωπο για την " μουρμουρα" (οπως το εχουν βαφτησει πολλοι) θελουν.
Αλλωστε γι αυτο ειστε και κυνηγοι μεσα σας βρεεεεε, γιατι στο ειδος μας κυνηγας το μυαλο οχι το σβερκο αν καταλαβαινεις τι εννοω
Και ξαναλέω δεν ζούμε σε έναν ρόδινα πλασμένο κόσμο. Καθημερινά γίνονται βιασμοί και γυναικοκτονίες, ειδικά εδώ στην Κρήτη αυτές αυξάνονται σε ανησυχητικούς ρυθμούς. Καλά λες εσύ θέλουν κάποιον να τις θαυμάζει αλλά είναι τυχαίο που καταλήγουν να κάνουν σχέση με αληταράδες που τις χρησιμοποιούν μόνο για το σεξ και στα 30 και βάλε μετά κλαίγονται που έμειναν τα καλά παιδιά?
Και στο μυαλο σου φταινε οι γυναικες με την επιλογη τους? οχι ολο το μπακραουντ πχ κακοποιηση στην οικογενεια οποτε το μυαλο του θυματος που εχει ΤΡΑΥΜΑΤΑ υποσυνειδητα ψαχνει αυτη την καθημερινοτητα που εχει μαθει, και οπως λες ειδικαααα στη κρητη. Αλεξανδρε, επειδη ακριβως δεν ειναι ολα ροδινα δεν μπορουμε να συνυπαρξουμε στα ανδρες και γυναικες. Κλαιγονται γιατι αν εχουν μαθει απο μικρες μονο σε σκατανθρωπους πραγματικα δεν βλεπουν τα καλα παιδια μπροστα τους
εκει παει αλλου το πραγμαααα, δεν φευγουν για παρα πολλους λογους και ο κυριοτερος ειναι γιατι απλα δεν ξερουν κατι αλλο περα απο αυτο Αλεξανδρε, αυτο ειναι και το δυστυχες, γιατι δεν μπορουν να διαχωρισουν την αγαπη απο την βια και αντιστροφα, σκεψου ολη σου τη ζωη να σε εδερνε η μητερα σου, ή που θα μισουσες της γυναικες ή που θα ξεσπουσες οτι ξυλο εχεις φαει ή που θα ετρωγες παντοφλα που λενε. Οι προτημισεις ξεκινανε απο μικρη ηλικια και οταν υπαρχει τραυμα μπεδρευεται το μυαλουδακι των παιδιων
οκ απλα να ξερεις οτι δεν ειμαστε σκαρτοι οσοι πηγαινουμε στις επαγγελματιες γιατι για εμας ειναι απειρα φορες πιο δυσκολο το φλερτ και οι γνωριμιες. Ειδικα εμεις που ειμαστε μοναχικα ατομα. Δεν εχω κανεναν ζω σε ενα απομωνομενο χωριο και ειναι μερες που νιωθω τοση μοναξια που θελω να βαλω τελος στη ζωη μου. Δεν μπορεις να φανταστεις τι ψυχικος πονος ειναι αυτος. Σε ολη μου τη ζωη ποτε δεν δεχτηκα αγαπη απο καμια, ποτε καποια δεν μου ειπε οτι την ελκυω. Δεν ειναι οτι θελω αποκλειστικα το σεξ αλλα αν στερηθω και αυτο τι νοημα εχει να ζω? Πιστεψε με υπαρχουν μερες που ευχομαι να ειχα γεννηθει γυναικα
για την ψυχοσυνθεση των θυματων γενικοτερα οχι μονο θυματα σωματικης βιας
https://www.psychografimata.com/i-ps...-tou-thimatos/
Μα το καταλαβα οτι εχεις πονο μεσα σου, δεν το ειπα πριν για κακο. Αν δεν αγαπηθεις πρεπει να μαθεις να αγαπας εσυ τον εαυτο σου, οσο basic και αν ακουγεται, θα βρεθει η κοπελα που θα εκτιμησει οτι αγαπας τον εαυτο σου τον προσεχεις, προσεχεις τον νου σου και ολα τα συναφη. Μην απελπιζεσαι Αλεξανδρε, πραγματικα αν δεις λιγο το μεσα σου τοτε θα καταλαβεις οτι δεν ειναι αναγκη ουτε για τους ανδρες αλλα επιλογη. Τοτε θα εισαι εσυ που θα εχεις τον τελευταιο λογο και δε θα πουλησεις τον εαυτο σου για λιγη αγαπη αλλα θα απαιτεις οσα θελεις εσυ για να αντικατοπτριζουν την δικη σου εξελιξη στην κοπελα, που λεει ο λογος. Μη παρεις τις μετρητοις την τελευταια προταση δεν ξερω τι κανεις εσυ
Σε ευχαριστώ που το λες αυτό και ζητώ συγγνώμη που σου φέρθηκα απότομα στα προηγούμενα μηνύματα. Δεν το έκανα από κακία. Απλά είχα διαβάσει σχόλια πιο πάνω της Remedy που μου είπε πολύ βαριές λέξεις. Το γεγονός ότι πήγαινα σε αυτά τα μέρη δεν ισοδυναμεί ότι αποζητώ μονάχα το σεξ. Στην τελική όταν πηγαίνω εκεί έχω πλήρη επίγνωση ότι δεν περιμένω να αγαπηθώ και ότι απλά σε αντιμετωπίζουν σαν πελάτη. Δεν νομίζω να είναι παράλογο να θέλω να το ζήσω με μια κοπέλα για την οποία θα έχω συναισθήματα. Οπότε πιστεύω ότι κάποιοι απλά βγάζουν χολή και τσουβαλιάζουν τα πάντα. Όχι ότι και εγώ ήμουν εντάξει σε σχόλια που έγραψα αλλά πληγώθηκα και αντέδρασα σε σχόλια που ένιωσα ότι μου γίνεται προσωπική επίθεση.
Στα λογια μου ερχεσαι Αλεξανδρε, αν το δουλεψεις το εχεις πιστεψε με, επισης οπως υπαρχουν μισογυνηδες ετσι υπαρχουν και ο μισανδρισμος. Το ιδιο ειμαστε ολοι βρε, μονο το οργανο αλλαζει, ας συμφιλιοθουμε πια σαν φυλα ( αλλα η διχονια της κοινωνιας δεν θα το επιτρεψει να συμφιλιοθουμε ποτε ανδρες-γυναικες)
προσπαθουμε ολοι να πιαστουμε απο προτασεις να διαφωνησουμε, δε το βλεπετε ανδρες-γυναικες? απο στερεοτυπα , απο ταμπου, απο παντου.
Εγώ πάντως πιστεύω ότι το συγκεκριμένο μέλος Remedy δεν έχει σκοπό να συμφιλιωθεί με κανέναν. Ενδεχομένως να ήταν λάθος που ανέβασα το προηγούμενο νήμα σχετικά με τους οίκους ανοχής το οποίο ξέφυγε εντελώς και εν τέλει κλειδώθηκε. Υπάρχουν δυστυχώς κάποια μέλη που επειδή έγραψα κάτι τότε θεωρούν ότι με το να μου το χτυπάνε νιώθουν εκείνοι ανώτεροι. Δεν είναι όμως έτσι. Δεν ισχυρίστηκα εξάλλου ότι είμαι άγιος και εγώ έχω φερθεί άσχημα σε μέλη του φορουμ αλλά αυτό πολύ απλά επειδή ο καθένας βρίσκεται πίσω από μια οθόνη, κάτι που προωθεί το μίσος. Το βλέπουμε σε όλα τα σοσιαλ μεντια αυτό.
Και αυτό που με στεναχωρεί είναι το γεγονός ότι ενώ ξεκίνησα νέο θέμα κάποιοι εδώ μέσα έχουν κολλήσει στο προηγούμενο. Στην τελική δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Όλοι έχουμε περάσει άσχημα βιώματα αλλά το μίσος δεν οδηγεί πουθενά. Και γνωρίζω από τώρα ότι το σχόλιό μου θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, εξάλλου έχω διαβάσει και άλλα νήματα από την Remedy και φαίνεται από τον τρόπο που γράφει ότι και εκείνη έχει περάσει μάλλον άσχημα βιώματα από άνδρες. Αλλά αναγνωρίζω ότι εκφράστηκα λάθος και τα προηγούμενα μηνύματα οδήγησαν σε μια αρνητική εικόνα για μένα
Υ.Γ. 'Οσο για το μέλος little δεν της φταίει κανένας μόνη της μου έκανε επίθεση σε όλο το προηγούμενο νήμα για μια επιλογή που έκανα χωρίς να βλάψω κανέναν.
Και μόνο που απαντάς έτσι δείχνει ποσό θυμό έχεις μέσα σου και πώς οι οποίες απορρίψεις έζησες σε έκαναν να βλέπεις τις γυναίκες με έναν μνησίκακο τρόπο. Παρε απόφαση οτι Το tinder και οι οποίες εφαρμογές dating έχουν γίνει σουπερμάρκετ, υπάρχει τόση πληθώρα «προϊόντων» που χάνεσαι εκεί μέσα. Δεν σημαίνει ότι οποία γυναίκα σε απορρίπτει είναι goldigger ή πρέπει σώνει και ντε να τη νοιάζει το status quo σου ή ποσό μεγάλα μπράτσα έχεις. Αν έχεις τον τρόπο σου, μπορείς να τις κερδίσεις με την προσωπικότητα σου. Αλλά αντί να κανείς αυτοκριτική κάθεσαι και τσουβαλιάζεις και μιλάς με έναν χυδαίο τρόπο που δεν σε τιμά.
Οπως ανεφερα εξ'αρχης ζω σε ενα απομακρυσμενο χωριο. Το online dating ειναι δυστυχως μονοδρομος καθως δεν εχω ευκαιρια να κανω γνωριμιες απο κοντα. Εχω εναν φιλο που βρισκεται στην ιδια κατασταση με μενα. Εσυ το λες με τοση ανεση επειδη εχεις κοινωνικη ζωη. Για καποιον που ζει στην απολυτη μοναξια δεν ειναι το ιδιο.
Έλα ρε μεγάλε το χωριό δεν έχει καφετέρια παντού έχει κι εγώ από χωριό είμαι
Δηλαδή εσυ περιμένεις να κάτσει το ονλαιν που θα την πας αφού ζεις στην απόλυτη μοναξιά
Θα σκεφτόσουν σοβαρά να φύγεις από εκεί και να πας σε μια μεγαλύτερη πόλη; Δεν σε πήραν δα και τα χρόνια! Σε κρατάει κάτι σε αυτό το χωριό;
Μένω σε χωριο, είμαστε πέντε μύγες (εγώ είμαι η πέμπτη), δεν έχουμε ούτε καν καφενείο για τους ηλικιωμένους κι όμως δεν είχα κανένα θεμα στο να βρω σύντροφο τόσα χρόνια. Είναι καιρός να σταματήσεις να ρίχνεις ευθύνες δεξιά κι αριστερά για αυτό που σου συμβαίνει, αφου σε απασχολεί τόσο έντονα, να σταματήσεις να λες ψεύτικες ιστορίες (εσύ είπες οτι το κάνεις για να σου δίνουν σημασία), να σταματήσεις να μιλάς άσχημα για τις γυναίκες (σε αυτό το θέμα είπες κι όλας ότι όλες οι Ελληνίδες τρώνε π... Συνέχεια κτλ), να σταματήσεις να κλαίγεσαι (δεν είναι ελκυστικό), να σταματήσεις να βλέπεις παντού εχθρούς (επειδή μια άποψη δεν σου αρέσει ή ακουμπάει μια πληγή που δεν μπορείς να διαχειριστείς) και γενικά να πάρεις τον εαυτό σου στα σοβαρά, ε να θες να σε πάρουν κι οι άλλοι.
Τροποποίηση μηνύματος για παραβίαση όρων χρήσης καλής λειτουργίας κοινότητας
-Και τι νόημα έχει να ανοίγεις θέματα και να τα κλειδώνεις όταν δεν πηγαίνουν με την ροή που "θα σου άρεσε"...
Μάλλον μπαίνεις πολλά χρόνια σε φόρουμ και έχεις χαθεί τόσο πολύ σε αυτά... Τι κρίμα...