-
Την σχέση αυτή την τελείωσαμε 3 φορες μέσα σε 2,5 χρόνια, όμως σμιξαμε πάλι γιατί υπάρχει πραγματική αγάπη και ταίριασμα σε όλα θα έλεγα, και έλειπε ο ένας στον αλλον πολύ.
Έκανα θεραπεια κ μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε και μαζί, για την βελτίωση της επικοινωνίας μας
,είχαμε ήδη καταλήξει τότε πως συμφωνούμε πως έχουμε αυτό το πρόβλημα της συνάντησης...και πως θέλαμε να το λύσουμε η να το μαλακωσουμε.
Δεν πίεσα για,τίποτα.
Δεν ήθελα καν να μπούμε στην διαδικασία γιατί πλέον εμπειρικά ξέρω πως οι αποφευχτικοι δεν νιωθουν άνετα,με το κοντά, μα εκεινος επέμεινε πως αυτή την φορά θα είναι διαφορετικά, πως θα τα καταφέρουμε
Δεν άλλαξε κάτι, ξέρετε όταν αγαπάς πολύ καποιον πραγματικά θέλεις να πιστέψεις πως θα τα καταφέρετε.. λες ..ίσως αυτή την φορά.. ίσως με αυτόν τον τρόπο κάτι να φτιάξει...
Στις 22 του μηνός έχουμε συνεδρια , ισως θα,ειναι και η τελευταία μας , θα ξεκαθαρίσω πως αυτό είναι που πραγματικά θέλω,
το κοντά,
αυτό με κάνει ευτυχισμένη στο τελος της ημέρας, το ποσό ζεστά είμαι με τον σύντροφο μου, το να μην κοιμόμαστε θυμωμένοι, η ακόμη κ όταν υπάρχει πρόβλημα να υπάρχει σημάδι επανασύνδεση..διαθεση κ πάνω απ όλα καλοσύνη..
Μπορεί να μου πει ότι θέλει, να είναι οποιοσ θέλει αρκεί να το πει με σεβασμό, καλοσύνη κ χωρίς να έχει σκοπό να με πληγώσει επιτηδες, για να νιώσει εγωιστικα καλύτερα με τον εαυτό του .
Όλα αυτά ισχύουν πάντα φυσικά και από την μεριά μου..προς το πρόσωπό του.
Αν ο σύντροφος μου δεν νιώθει άνετα και δεν θέλει, δεν τον κάνει ευτυχισμένο στο τελος της ημέρας το να υπάρχει ένα "εμεις" ,μια ομάδα με κοινό σκοπό την κοινή μασ ευτυχία, το να νιώθουμε και οι δύο καλά, αν δεν επιθυμεί να δώσει σημασία στο συναίσθημα μου ,όταν δηλώνω πως με πληγώνει η με απομακρύνει απο εκείνον, είναι απόλυτα σεβαστό
Το καταλαβαίνω, δεν θα πιέσω για τίποτα και ούτε θα περιμένω για κάτι περισσότερο ,είναι οπως είναι και είμαι όπως είμαι , αν δεν νιώθει άνετα να με εμπιστευτεί ως δικό του άνθρωπο μετά απο 2,5 χρόνια κ την απεριόριστη αγάπη που του έχω δείξει κ κατανόηση σε διάφορα δύσκολες κ άδικες συμπεριφορές (που δεν είναι της παρούσης)
Το καταλαβαίνω, είναι δικαίωμα του , θέλω να νιώθει καλά και να είναι ευτυχισμένος και άνετος στην σχεση του και την ζωή του ,
Και πάντα θα χαίρομαι με την ευτυχία του .
Όμως και το πως νιώθω και τι πραγματικά θέλω έχει την ίδια σημασία με την άνεση του ,
Και εφόσον δεν έρχεται να βρεθούμε στην μέση αλλά περιμένει να,έρθω εγώ καθε φορα να τα ξαναβρούμε τότε ίσως ο εγωισμός του είναι μεγαλύτερος από την αγάπη που έχει για την σχέση μας,
και δεν θα μείνω να πονάω σε αυτήν, δεν θα μείνω να περιμένω να θελήσει να ειμαστε πιο κοντά.
Θα κοιτάξω να κάνω θεραπεία ώστε να ζηταω λιγότερη επιβεβαίωση από τους μελλοντικούς συντρόφους μου ,να ειμαι πιο ασφαλής με τον εαυτό μου και να μάθω να ξεχωρίζω λιγάκι καλύτερα τους ανθρώπους που θα επιθυμούν το κοντά και το μαζι , αυτους που τους κάνει ευτυχισμένος και δεν θα το νιωθουν σαν βαριά εργασία ή πίεση αλλά ανακούφιση.
Ίσως αν ξανουμε ξεχωριστή δουλειά ο καθένας με τον εαυτό του να συναντηθούμε πιο σωστοί κ πιο συμβατοί, και αν όχι κ πάλι δεν πειράζει, είμαι ευγνώμων που και μόνο δέχτηκε να πάμε σε θεραπεια παρέα, μου έδωσε μια ελπίδα πως υπάρχουν άντρες εκεί έξω που θέλουν να προσπαθήσουν.