-
Εγώ θυμάμαι 3η λυκείου μιλούσα σπάνια με άλλους στο διάλειμμα, καθόμουν δίπλα με κάποιον με τον οποίον μιλούσαμε στο μάθημα, αλλά μόλις έλειπε κάποιος πήγαινε στη θέση του και καθόταν δίπλα σε κάποιον άλλον. Ήταν ταπεινωτικό, αλλά τελικά το ξέχασα γρήγορα μόλις τέλειωσα το σχολείο
-
Αν έχεις διαφορετικά ενδιαφέροντα απο τους συμμαθητές σου, είναι δύσκολο να συζητήσεις μαζί τους. Αν φεύγουν μπορείς να πηγαίνεις μαζί τους χωρίς να σε φωνάξουν ,για κάποιους είναι το φυσιολογικό , για να μην κάθεσαι μόνος σου θα ακούς χωρίς να σε ενδιαφέρουν οι συζητήσεις, με προσοχή θα λες και εσύ την γνώμη σου σύντομα, ίσως απο την ανάγκη σου για επικοινωνία κουράζεις τα παιδιά με πολλά λόγια και ενώ έχεις πει αυτό που ρώτησαν συνεχίζεις να κάνεις μονόλογο. Αν είσαι λίγο ιδιαίτερος τα παίρνεις όλα στραβά, ο,τι και να σου πουν θα παρεξηγηθείς , μπορεί να είναι κακό χιούμορ απο τους συμμαθητές αλλα και αυτοί δεν ξέρουν πως να σε πλησιάσουν. Ίσως αργείς να εκφράσεις τις σκέψεις σου και μέχρι να πεις αυτό που σκέφτηκες η συζήτηση θα έχει αλλάξει θέμα.
Το μόνο που πρέπει να σε απασχολεί είναι το διάβασμα, το σχολείο θα τελειώσει και δεν θα ξανά δεις τους συμμαθητές, ως φοιτητής θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να βρεις άτομα για παρέα.
-
Vasilis125 τα εχω περασει κι ξερω τι ειν αυτα οτι λες ειναι η ζωη μου !!! βασιλακο αδερφουλη μου η μοναξια μην σε τρομαζει πλεον καλυτερα μονος κανεις παρα με κοσμο που δε τον νιωθει κι τον ριχνει μια να παει κι πιο κατω. ουτε μεν με θυμαται ανθρωπος ουτε εμφανιση εχω ουτε ομορφη ειμαι ουτε τιποτα ενα ατσουμπαλο ανθρωπακι ειμαι με ΔΕΠΥ κι δυσλεξια ολα μαζι τα καλα .ετσι γεννηθηκαμε ρε αδερφε τι να κανουμε ?? εχουμε προβληματα πολλα κι αντι να εχουμε στήριξη μας βριζουν κι μας απορριπτουν σα σκουπιδια κι απ παν μας λεν κι ναρκισσους εγωιστες παρτακηδες αναισθητους κι τετοια. δε ξερουν τι να πουν ?? αυτα θελουν ψαξιμο κι πολυ κατανοηση απ τον άλλον να ελθει στη θεση σου.δε θα το κανουν αυτο δε υπαρχει δε θα κατσει κανεις να ασχοληθει γιατι ο καθενας ειναι στο κοσμο του . βασιλακο μην σκας πουλακι μου αστα πραγματα οπως κυλουν κοιτα να περνας εσυ ομορφα με αυτα που σου δινουν χαρα κι αστα τα αλλα οσο τα ψαχνεις τοσο αυτα σε πονανε .
-
Είσαι παιδί και έχεις κατάθλιψη;Έχεις μιλήσει με τους γονείς σου για το μπουλιγκ που σου κάνουν οι συμμαθητές σου;Η διευθύντρια για ποιο λόγο κρατάει ουδέτερη στάση και δεν επεμβαίνει,όπως θα ήταν λογικό σε τέτοιες καταστάσεις;Αν δεν αλλάζει κάτι,στην ακραία περίπτωση άλλαξε σχολείο.Να μην στεναχωριέσαι και θα βρεθεί λύση!!
-
Vasilis125 κοριτσι ειμαι κι εδω να πω το ασπεργκερ παντα το παρεξηγούν κι το μπερδευουν οι αλοι ως ναρκισσο παλιοχαρακτηρα τεμπελη βοδι αναίσθητο κι ενα σωρο ετικετες που του κολλάνε . δε μπορουν να νιώσουν τις δυσκολίες σε αυτα τα ατομα οι νευροτυπικοι οχι απ κακια μα μπορει να μην εχουν χρονο να ασχοληθούν γιατι κι αυτοι εχουν τα θεματα τους .