Ποιος είναι αυτός ο αψηλός ?
ποιος ειναι αυτός ο τύπος?
φίλος μας είναι ή γνωστός ή εξωγήινος μήπως?
Printable View
Ποιος είναι αυτός ο αψηλός ?
ποιος ειναι αυτός ο τύπος?
φίλος μας είναι ή γνωστός ή εξωγήινος μήπως?
Ουαουυυυυυυυ! Ενα φλεγόμενο νεφέλωμα!
Ετοιμαστείτε για μια βουτιά στο κόκκινο!
Υπάρχουν και άλλα σύμπαντα?
Τς Τς ! Τι σου ειναι αυτοί οι επιστημονες βρε παιδι μου! Ακόμα το ψάχνουν το θέμα...
Καλε!!!!!
Εμείς αλλου σας ψάχναμε !!!
Α, αυτός μάλλον ξεναγός μου φάινεται..
Do you like Mr. the Earth?
Εντάξει παιδιά!
Εσείς κάτω , εμείς επάνω! Αντε να δουμε ποτε με το καλό θα συναντηθούμε!
Εμείς επάνωωωωωωωωωω!
Απολαύστε το ταξίδι!
http://hytaipan.home.comcast.net/hubble640.html
To προηγούμενο Σαβατοκύριακο, δεν ξέρω τι κάνατε , αλλά εν τω μεταξύ ο κομήτης Pojmanski διαπέρασε το ηλιακό μας συστημα σχεδόν \"ξυστά\" απο τον πλανήτη μας!
Υπέροχες φωτογραφίες. Ητάν πολύ ωραίο το ταξίδι που με πήγες σ\' εύχαριστώ:)
Πολυ ωραιο site αυτο που μας προτεινες οπως και ολο το αφιερωμα σου!Φιλακια!:)
*
Αλλη μια προσπάθεια μηπως ανεβει η φωτο..
Ο κυκλος της αγάπης..
*
Το θέμα σου black rose είναι όλα -μα όλα- τα λεφτά...............
Τεχνικά προβλήματα (ε, συμβαίνουν και αυτά) στο site, δεν σταμάτησαν το ταξίδι μας στο Σύμπαν..
Κάτσαμε ήσυχα ήσυχα πάνω σε ένα αστεράκι μέχρι ο Νίκος να φτιάξει το site και κοιτώντας απο έξω προς τα μέσα εντοπίσαμε το πλήρες ηλιακό μας σύστημα. Μια από τις κουκίδες είναι και ο πλανήτης μας... μια ακόμα κουκούδα ζωής που στροβιλίζεται στο εξώτερο σημείο του υπερσυμπαντος του Ορβοντον... πολύ μακριά για να μας εντοπίσουν...
Μια πιο κοντινή ματιά...
*
Σήμερα 30 Μάρτη 2006, στις 13.35 μμ ένα μικρό ελληνικό νησάκι έγινε το επίκεντρο του πλανήτη.
Ο ήλιος μας από την αρχή του έτους άρχισε το κρυφτούλι \"α, για να δείτε μπαγασάκια μου πως θα ήταν χωρίς εμένα\" και μας έκλεινε το μάτι ξεκινώντας απο την Βραζιλία, πηγαίνωντας στην Δυτική Μογγολία, βούτώντας στον Ατλαντικό και τέλειωσε το παιγνίδι στο Αιγαίο, στο Καστελόριζο.. στο ταπεινό Καστελόριζο..
Η φωτογραφία του ελληνα αστροφωτογράφου Αντώνη Αγιομαμίτη έκανε τον γυρο του κόσμου και μεταδόθηκε απο όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα του κόσμου με τίτλο \"Τα διαμάντια δεν είναι για πάντα!\"
Υπομονή σε 80 χρόνια το παιγνίδι θα ξαναπαιχτεί και μέχρι τότε οι ουρανοί είναι δικοί μας!
*
*
Ε! όσο για αυτήν την εκλειψη την \"απολαμβάνουμε\" καθημερινά!
λάμπουν περισσότερο απο τα διαμάντια!
ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααα :):):):):):):) .....και ολοι εμεις καααααπου εκει... μικροσκοπικες σκονιτσες.... με τοσεσ ανυσηχιες.... τοση μοναξια... τοση αγαπη... .. κομματακια του τιποτα και των ολων..... κομματακια της ζωης και του θανατου.... στιγμουλες ..χαοτικες μεσα στον χρονο..... του ποτε..και του ..για παντα....
τα διαμαντια του διαστήματος...
*
γεννιέται... Ενα λευκό αστέρι!
*
για να δουμε θα γεννηθεί επιτέλους???
ουφ! γεννήθηκε!
Αχ βρε Νίκο (dodoni)! καισαρινή χρειάστηκε! :P
... που απο \"μέγας\" σαν να αρχίζει να μικραίνει...
... και να χανεται στην απεραντοσύνη του Συμπαντος
που είμαστε βρε παιδιά????
Οταν μια ιδέα / πρόβλημα βασανίζει το μυαλό μου, όταν διογκώνεται και με διαλύει συνηθίζω να βλέπω αυτές τις εικόνες ...
Βάζω το πρόβλημα στη θέση του πλανήτη μας, το γράφω επάνω και μετά το κοιτάω απο διάφορες οπτικές γωνιες. Στην πραγματικότητα το εξετάζω από διάφορες εκδοχές..
Στο τέλος το πρόβλημα έχει εξαφανιστεί... έχει χαθεί στην ομορφιά της ζωής, στο μεγαλείο της δημιουργίας...
Το ευχαριστώ για την εμπειρία που μου πρόσφερε και το αφήνω να φύγει, μα πετάξει προς τα εκεί που κάποιος άλλος το χρειάζεται για να αποκτήσει γνώση και πείρα για τη ζωή!
Κοσμική προοπτική σαν να λέμε....
Πετάει καλλίτερα όποιος πετάει ψηλότερα...
πολύ ομορφες εικονες Black Rose!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλε? τι κάνεις εκεί πάνω??? Σε ξεχάσανεεεεεεεεεεεε???
Πάρτο λίγο δεξιά, έτσι! Ωπαααα! τώρα λίγο αριστερά! στοπ! καλά είσαι!
*