O AIWNIOS αγωνας των 2 φυλλων.οι αντρες δεν ξερουν τι θελουν οι γυναικες κ οι γυναικες τι θελουν οι αντρες.ισως αυτο να ναι και το μυστηριο που σε κανει να θες να ανακαλυψεις τον αλλο........
Printable View
O AIWNIOS αγωνας των 2 φυλλων.οι αντρες δεν ξερουν τι θελουν οι γυναικες κ οι γυναικες τι θελουν οι αντρες.ισως αυτο να ναι και το μυστηριο που σε κανει να θες να ανακαλυψεις τον αλλο........
Προβλέπω μια επoικοδομητική και βαθυστόχαστη συζήτηση ελεύθερη από κάθε στερεότυπο...:P
xaxaaxax:):):)
Χα ! Μου αρεσουν τετοιες συζητησεις.. κατσε να ακονισω τα νυχια μου :p
περτραν αδειουχος εισαι;καλως ηρθες
Αδειουχος?
Quote:
Originally posted by Empneustns
περτραν αδειουχος εισαι;καλως ηρθες
χαχα, τι γίνεται empneustis! Πως είσαι φίλε?
Ασε τι αδειούχος...με έχουν βάλει σαν ψυχολόγο στο στρατό (εδώ γελάμε λολ!) και είναι ειδίκότητα άνευ ενοπλων και άοπλων υπηρεσιών (!), ποιο πολύ μοιάζει με δουλειά παρά με στρατό :P
\"Ζωάρα\"!
(p.s. επίσης ανα 3 μέρες \'εχω και 24ωρη γραμμή ψυχολογικής υποστηριξης...μετά της 12 το κάνω hot-line αλλά μην το πείτε στον μέραρχο,
είσαι γυναίκα? Βλέπεις sex and the city? Έχεις τα \"ψυχολογικά\" σου? αν θέλεις την συντροφιά ενώς sexy χακί φαντάρου-ψυχολόγου πάρε και δεν θα χάσεις...:P)
Quote:
Originally posted by mariap
Αδειουχος?
Ναι με είχαν κλεισμένο στα υπόγεια με συνεχές ηλεκτροσοκ αλλά οκ τώρα με αφήσαν να πάρω λίγο αέρα! Πάμε για καφε? Λένε ότι πλέον είμαι ακίνδυνος...:mad:
εχετε πλακα αυτο σας το αναγνωριζω ομως!:D
τυχερεεεεεεεεεεεεεεεεε
http://www.miniclip.com/games/bloxorz/en/
παιδευομαι με αυτο το παιχνιδι,προσεχε γιατι κολλας
Petran και εγω που νομιζα πως εισαι αδειουχος απο την φυλακη :p
Quote:
τυχερεεεεεεεεεεεεεεεεε
νόμιζα πως θα λεγες ββυυυσσσμμμαααααααααααα
Quote:
http://www.miniclip.com/games/bloxorz/en/
παιδευομαι με αυτο το παιχνιδι,προσεχε γιατι κολλας
Φοβερό είναι. Χάνω όμως στην δεύτερη πίστα λολ:(
to thema mas den einai ta paixnidia.alla oi antres,ti paixnidi einai ayto??stratigikis?
ολγακι και οι ανδρες ενα παιχνιδι ειναι.. κυριαρχιας κιολας .. λολ
swsta):):)
ειμαι στο 12,σημερα το ξεκινησα
ανοιξα θεματαρα!δεν μπορω να πω!
skizei:)epi pantoys epistitoy:):):)
Quote:
ειμαι στο 12,σημερα το ξεκινησα
Ναι καλά...εννοείς σαν σήμερα ένα μήνα πριν :P
Ναι ,πιασαμε τα παιχνιδια τωρα :p
οχι βρε,σημερα το ξεκινησα,αληθεια στο 13 τωρα ειμαι
πρεπει να λεγεται το ποστ οπως το πες χυμα στο κυμα!παντως δεν υπαρχει μεγαλο μαλλοτραβηγμα σε γενικες γραμμες σε αυτο το φορουμ απο οτι εχω δει..καλα κατι μλκουλες παντα θα υπαρχουν...
επειδη βλεπουν οτι δεν τους παιρνει να μιλησουνεεεεεεεεεεε το ριχνουν στο στοιχειο τους τα παιχνιδια λολ!
Ευτυχως που υπαρχουν και αυτες οι αντιθεσεις, αλλιως θα ηταν πολυ βαρετο φορουμ :p
lol paratirisa oti to skili m den eftiakse ta makaronia poy eftiaksa.ma toso gia πεταμα γινανε?:(
Τι να πουν μωρε και αυτοι.... καιγονται στα παιχνιδια :P
Συγνώμη μπρείτε να κάνετε λίγο ησυχία? \"Οι άντρες έτσι, οι γυναίκες γιουβέτσι μπλα μπλα\" who cares! (έτσι και λίγο αμερικανια για μια sex and the city γεύση). Εδώ δεν μπορώ να συγκεντρωθώ να περάσω την πίστα! :P
bale akoustika:)
περτραν να τις βγαλουμε εξω,τι λες;
Aστον μωρε.... θα μιλαμε οσο θελουμε !! :p
Δεν μπορειτε, ειμαστε περισσοτερες :)Quote:
περτραν να τις βγαλουμε εξω,τι λες;
lol paratirisa oti to skili m den eftiakse ta makaronia poy eftiaksa.ma toso gia πεταμα γινανε?:(
δε ξερω απο σκυλακια καθολου μηπως εχει κατι το στομαχακι του?
ου μεχρι και τις 3 δεν εχω υπνο εχω ορεξη για παρλα ας αναλυσουμε λοιπον τα παντα.λολ:)
να ρωτησω κατι?θα σας προτεινω κατι αλλα οποιος ενδιαφερετε μετα σε πμ για να μην φαινεται οτι κανω διαφημιση και δεν ειναι ετσι/?
καλα θα μας βγαλετε εσεις που ειμαστε λιγοτεροι ;)
Koριτσια αμα ηταν πιο νωρις θα σας ελεγα να πηγαιναμε για καφε... και να τους αφηναμε στην ησυχια και στο καψιμο τους :p
oxi apla anti na ginei karmpnara den eixa krema galaktos kai evala gala kai aleuri k egine galatada:P
κολλησα στο 17 τωρα,δεν βγαινει με τιποτα.μαρια τς τς τς ελληνιδες.μονες τους θα βγουν ;)