Το παθολογικο εννοείς της καρδιάς; Ναι ναι στην ουσία από μόνη της μια μέτρηση δν λέει κάτι ειδικά σε μη συνδιασμό με την μεγάλη πίεση που ήταν μια χαρά !!
Printable View
Το παθολογικο εννοείς της καρδιάς; Ναι ναι στην ουσία από μόνη της μια μέτρηση δν λέει κάτι ειδικά σε μη συνδιασμό με την μεγάλη πίεση που ήταν μια χαρά !!
Μπράβο όλα τέλεια!!!ο γιατρός σου έχει δίκιο για το πιεσόμετρο καρπού και ο δικός μου όταν πήγα με πολύ υψηλή πίεση το πρώτο πράγμα που με ρώτησε με τι πιεσόμετρο την πήρα και μόλις του το είπα έβαλε τα γέλια.Ειναι αναξιόπιστα δυστυχώς και σε μας ήταν ότι χειρότερο.Κι εγώ το πέταξα.
Ας ελπίζω ότι όντως δννκανω πίεση κ ότι ήταν τυχαία η μέτρηση κ ότι ήταν νευροπιεση,πάντως Μ το μισό ζαναξ πρώτη φορά νομίζω μετά από την παιδική μου ηλικία που κοιμήθηκα χωρίς να σφίγγω τη σιαγόνα Μου κ τις μπουνιές μου !!
Ρε παιδιά .λοιπόν έχω χοληστερίνη 257 και ldl 170
Επίσης ζάχαρο έχω 108 με όριο το 110 θεωρείται ζάχαρο; ΕΊΝΑΙ προμήνυμα; Ο παθολόγος είπε αν χάσω 7-10 κιλά θα πέσουν όλα αυτά ..ξέρει κανείς σας ;
Επίσης ενώ έχω αιματοκρίτη 42 και φεριτινη 38 έχω β12 κάτω απ' το όριο.....λέτε να κάνει δυσαπορροφηση απ' το στομάχι μου κ άρα έχω κάτι στο στομάχι η στο έντερο ;
Ξέρετε από τι εξαρτάται η β12;; Ο γιατρός δν τρόμαξε αλλά μήπως κάτι μου συμβαίνει κ έπρεπε να το ψάξω;
Έκανα τον Οκτώβριο καλπριτεκτινη κοπράνων κ ήταν πολύ καλή ,δν βγήκε να έχω κάτι δλδ
Κ τα λευκά μου ήταν σούπερ κ η crp μου ´με ανησυχεί η β12 όμως
Πέρσι είχα κάνει ότι εξέταση υπάρχει αιματολογική για αυτοάνοσα κ ήταν όλα αρνητικά
Το ζάχαρο ανεβαίνει κ απ' το στρες; Γιατί έχω όχι απλώς μπόλικο ...ήμουν νηστικη απ' το απόγευμα της προηγούμενης αλλά το τελευταίο που είχα φάει στις 7 ήταν γλυκό πολύ γλυκό
Πηγες τις εξετασεις σου στον γιατρο,ο οποιος τις ειδε και σου ειπε ακριβως τι να κανεις…Αν υπηρχε καποια αμφιβολια θα σε εβαζε να κανεις και αλλες εξετασεις
Για να μην σου ειπε κατι διαφορετικο,προφανως δεν υπαρχουν ολα αυτα που σκεφτεσαι
Ακολουθα ακριβως οτι σου ειπε…
Μην ψαχνεις στο ιντερνετ…(στα λεω να τα ακουω εγω)
Αν γραψεις στο google αν ποναει η αγαπη θα σου βγαλει καρκινο…Μας εχει τσακισει ο γιατρος του google,φτανει πια…
Ναι έχεις δίκιο ,απλώς σκέφτομαι μήπως πχ ο παθολόγος δεν αξιολόγησε με την σοβαρότητα που θα έπρεπε την β12 ;; Μήπως πρέπει να σκεφτούμε γιατί έπεσε; Αυτά σκέφτομαι ....πάντως όταν παίρνω ζαναξ περνάει κ τον τρέμουλο κ η βλακεία σκέψη ....
Μια χαρά είσαι, κάνε λίγο διατροφή , κόψε γλυκά τηγάνι τα, χοιρινά και τρωγε βρώμη γάλα, κοτόπουλα, σαλάτες και λίγο περπάτημα και θα πέσουν όλα.
Απο χθες νιωθω εντονο αγχος χωρις καποια προφανη αιτια…Δεν μπορω να ηρεμησω καθολου.Ξυπνησα νωρις και δεν μπορεσα να ξανακοιμηθω,ημουν πολυ ανησυχος.Την Παρασκευη ειχα συνεδρια με τον γιατρο και μου ειπε το βαρυ κεφαλι και η θολουρα που νιωθω ειναι απο το αγχος μου και τις φοβιες μου.Μου ειπε αν δεν δω διαφορα θα αλλαξω το ζολοφτ γιατι δειχνει να μην με βοηθαει και το εχω ηδη κοντα 3 μηνες…Δεν ξερω τι θα μου δωσει ομως
Εδω αγχωθει παρα πολυ και ζοριζομαι,φοβαμαι μηπως εχω τελικα κατι παθολογικο
Εξετασεις αιματος πριν 3 μηνες και καρδιολογικο ελεγχο το καλοκαιρι εχω κανει
Νιωθω μονιμως μια ανασφαλεια,μην παθω κατι και εκει αρχιζει η ζαλη και η μονιμη ατονια
Παλι σκεφτομαι να παρω σβαρνα γιατρους,τι να κανω;;;
Να αυξήσεις τις συνεδρίες μάλλον..... Εκεί έχω καταλήξει!!!
Ο γιατρος δεν εχει τοσα κενα…Παω ανα 15 μερες,αν παω καθε εβδομαδα ειναι και παρα πολλα τα εξοδα μετα
Φοβαμαι μηπως πλεον εχω κατι παθολογικο
Όλα αυτά που περιγράφεις,
Πολλές φορές είναι αποτέλεσμα της μη αποδοχής του φαρμάκου από τον οργανισμό, και της αλλαγής που έχει προκαλέσει στην ισσοροπια των νευροδιαβιβαστων στον εγκέφαλο, χωρίς να αποκτήσει μια νέα ομοιοσταση...
Δυστυχώς αυτό το έχω δει να συμβαίνει σε πολλά κοντινά μου πρόσωπα.
Ελπίζω ο ψυχίατρος σου ,να έχει εμπειρία σε αυτό το θέμα, και να σε καθοδηγήσει ανάλογα..
Νομίζω πως άδικα θα ταλαιπωρηθεις με ένα καινούργιο κύκλο ιατρικών εξετάσεων, εφόσον ήδη έχεις εξετασθεί επαρκώς..
Καλημέρα.Μια φορά στις 15 και μόνο με τον ψυχίατρο δυστυχώς δεν κάνεις δουλειά θέλει και ψυχολόγο ταυτόχρονα με αγωγή τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.Οι ψυχίατροι κάνουν κάθε 15 μέρες για να αυξομειώνουν φάρμακα.Βρες έναν καλό ψυχολόγο άμεσα.Απορω πως δε στο είπε ο ίδιος ο ψυχίατρος συνήθως σε έντονες αγχωδης διαταραχές συνεργάζονται.
Ο γιατρος μου ειπε να δωσουμε λιγο ακομη χρονο στο ζολοφτ,και αν συνεχιζω να μην βλεπω διαφορα,σε 2 εβδομαδες θα αλλαξουμε φαρμακο.Ακριβως δηλαδη στους 3 μηνες…Επειδη εχω 15 μερες που πηγα απο 75 στα 100,μαλλον θελει να μεινω λιγο ακομη στα 100 για να δει πως θα παει…Αλλιως οπως ειπε το αλλαζουμε
Σε αυτη την περιπτωση τι φαρμακο δινουν σαν αλλαγη;;;
Σίγουρα μια στις 15 μέρες δεν μπορείς να κάνεις δουλειά.Συνηθως συνεργάζονται.Δηλαδη σε μένα με έβλεπε κάθε 15 ο ψυχίατρος και η ψυχολόγος μια φορά την εβδομάδα την οποία συνεχίζω ακόμα.Μετα ο ψυχίατρος αραιώνει τις επισκέψεις.Ναι πες του οτι μου είπαν αυτό κι αυτό συμφωνείται; Μπορεί να έχει άλλη μέθοδο ο γιατρός σου.Παντως συνήθως έτσι γίνεται.
Θα τον ρωτησω ναι…Σημερα του εστειλα μνμ γιατι παλι ξυπνησα μεσα στα μαυρα χαλια…Βαρυ κεφαλι και πολυ αγχος…Πηρα αναγκαστικα αγχοκυτικο ειχα 1 εβδομαδα να παρω.Τον ρωτησα μηπως αλλαξω απο τωρα το ζολοφτ να μην περιμενω αλλες 10 μερες που εχω ξανα ραντεβου
Δειχνει να μην βοηθαει καθολου το ζολοφτ και αντιθετως εχω πιο πολυ αγχος
Περιμενω απαντηση να δω τι θα μου πει
Με το αγχολυτικο μου περνανε τα πιο πολλα,αν ηταν κατι παθολογικο,προφανως δεν θα περνουσαν ετσι δεν ειναι;;;
Ναι ακριβώς έτσι μου το είπε ο καρδιολόγος πριν λίγες μέρες που τον πήρα με έντονο πόνο και ταχυκαρδία.Μου λέει πάρε ένα Ζάναξ και αν δεν σου περάσει ξανά μιλάμε.Αν είναι παθολογικής φύσεως δεν περνάει κανένα σύμπτωμα.Σε βλέπω καιρο που παιδευεσαι πρέπει να μιλήσεις άμεσα με τον γιατρό σου και να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία.Μη φοβάστε δεν θα τα μπλέξεις ξέρουν και οι δύο την δουλειά τους απλά θα σε βοηθήσει πολύ και στην αλλαγή φαρμάκου συνήθως αυτό προτείνουν όλοι.Και πράγματι απορώ γιατί δε σου είπε κάτι τέτοιο ενώ περνάς δύσκολα.Η εβδομαδιαία συνεδρία είναι πολύ σημαντική σε τέτοιες περιπτώσεις.φαντασου ότι 7 μήνες κάνω κάθε εβδομάδα και βλέπω διαφορά χωρίς αγωγή.Υπαρχουν πολύ δύσκολες μέρες που δεν μπορώ να διαχειριστώ αλλά όχι σε καθημερινή βάση που είχα.Εσυ με την αγωγή και εβδομαδιαία θεραπεία θα έβλεπες θεαματικά αποτελέσματα.Για μένα ξέρω θέλει χρόνο αλλά η διαφορά υπάρχει.Θελει πολύ καλό ψυχολόγο.
Ο γιατρος ειναι καλος,τον εμπιστευομαι αλλα μαλλον θα δω μηπως παω και σε εναν ψυχολογο και ας ελπισουμε να βρω καποιον καλο…Οσο δε βλεπω διαφορα με την αγωγη τοσο και πιο πολυ αγχωνομαι μηπως εγω καποιο παθολογικο προβλημα,δεν ξερω τι να κανω πλεον…Ο γιατρος μου λεει οτι αυτες η ζαλαδες,η θολουρα να το πω πιο καλα,οι ταχυπαλμιες κτλ ειναι απο το αγχος μου
Σε καταλαβαίνω.... Εγώ παρότι Νιώθω πολύ πολύ καλύτερα με μόνο μισό ζαναξ κάθε βράδυ κ ένα τέταρτο όποτε το χρειάζομαι μέσα στη μέρα.... Πάλι πιστυεω ότι εχωω ζάχαρο γιατί είχα 108 με όριο το 110 κ τώρα κάναμε εξετάσεις μσ τη μικρή μου κ φοβάμαι κ τις δικές της εξετάσεις
Εμενα πριν 3 μηνες που εκανα εξετασεις ηταν καλες,δεν ειχα κατι…αλλα ακομη και τοτε που τις εκανα δεν ειχα ηρεμησει γιαυτο πηγα στον ψυχιατρο αλλα ακομη οπως εχω πει ξανα,δεν βλεπω καμια διαφορα
Και οσο δε βλεπω διαφορα,τοσο αγχωνομαι…και γυρνανε οι σκεψεις ολο στο κακο και σε ανιατες ασθενειες
Χαναξ ποσο καιρο παιρνεις;;Καθε μερα;;;
Εδώ κ μισή βδομάδα ναι κάθε βράδυ μισό κ αν χρειαστεί μέσα στη μέρα μέχρι δύο φορές από ένα τέταρτο μου είπε
Ρε παιδιά, όμως κ πάλι κάθε πρωί που ξυπνάω έχω αυτό το τρέμουλο..... Μηοως είναι απ την έλλειψη της β12;;;
Μήπως είναι η καρδιά μου;
Μήπως έχω θυρεοειδή;
Πφφφφφδ να το χέσω αλήθεια
Το ζαναξ το βραδινό δν πιάνει ως το πρωί Ε
Η τιμή της tsh θα έδειχνε αν υπήρχε θέμα Ε;