Συνήθως οι ευαίσθητες και καθαρές ψυχές τραβάνε το πιο βαρύ κουπί σε αυτό που λεγεται ζωή!Λιγο ποιητικός ο λόγος μου,αλλά έτσι μου βγήκε.
Printable View
Συνήθως οι ευαίσθητες και καθαρές ψυχές τραβάνε το πιο βαρύ κουπί σε αυτό που λεγεται ζωή!Λιγο ποιητικός ο λόγος μου,αλλά έτσι μου βγήκε.
φιλαρακι πολυ σωστααααααααααααααααααααα ααααααααα
Βρες την πραγματική αιτία που έχεις κατάθλιψη!
Γιατί έχασες τις παρέες?
Γιατί είσαι άνεργη?
Γιατί σε κατηγορεί η κακιά μάνα? Εσύ τι μερίδιο ευθύνης έχεις σε όλα όσα πέρασες?
Για να πας παρακάτω πρέπει να βρεις το πρόβλημα και μετα το αφήνεις πίσω και φτιάχνεις από την αρχή τη ζωή σου σε γερές βάσεις.
Έχεις κατάθλιψη αλλά τι κάνεις για να συνεχίσεις τη ζωή σου? Έχεις παραδωθεί σε όλους τους τομείς για πάνω από 4 χρόνια?
Νομίζω ότι είσαι αρκετά ξέμπαρκος για το φόρουμ αυτό.Το φόρουμ αναφέρεται σε αλληλοστηριξη,εσυ τι ρόλο βαράς εδώ λοιπόν;και για να στα πω πιο χύμα…οποίος ταλαιπωρείτε ψυχικά αποκλειεται να είναι αναίσθητος!!!!Οι αναίσθητοι δεν γνωρίζουν από ψυχικές ασθένειες.Δεν μπαίνουν σε σάιτ αλληλοστήριξης.Είναι στην κοσμάρα τους,έχουν μερικούς δήθεν φίλους για το συμφέρον και η ζωή συνεχίζετε απλά και όμορφα.Δεν γουστάρω τύπους σαν και σένα που είναι θρασύς και επικριτικοί!!!
Αυτο που λες είναι παραλογο!!
Η πραγματική αιτία είναι όλα αυτά αθροιστικά.Η μητέρα μου είναι κακός χαρακτήρας.Έχει πολλά ψυχολογικά επίσης και δεν έδωσε ποτέ σημασία στο να πάει κάπου να το κοιτάξει.Δεν είναι μόνο ότι με κατηγορεί αλλά δεν με σέβεται,ούτε τώρα που περνώ αγωγή.Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης από την μεριά μου ήταν ότι εμπιστεύτηκα λάθους ανθρώπους που θεώρησα ότι ήταν φίλοι,ενώ δεν ήταν.Αποφασίζεις να μείνεις μόνος όταν δεν θες να είσαι πλέον θύμα εκμετάλλευσης.Χίλιες φορές μόνος παρά με λάθους ανθρώπους.Όσο αφορά την ανεργία,χωρίς κοινωνικό κύκλο δεν μπορείς να κανείς τίποτα.Πλέον δεν ξέρω κιαν μπορώ να εργαστώ..αποσο γνωρίζω η βαριά κατάθλιψη μπορεί να φτάσει στην αναπηρία.
Ενα πενταχρονο παιδακι οταν εχει καταθλιψη πουλαει παραμυθι στον εαυτο του και την ξεπερναει επειδη οι αλλοι ειναι υπευθυνοι για την ζωη του. Οταν εισαι ενηλικας οσο πιο πολυ παραμυθιαζεσαι, τοσο πιο βαθεια πεφτεις στην καταθλιψη επειδη χανεις την αυτοπεποιθηση σου. Η μονη βοηθεια που μπορεις να παρεις ειναι να κοιταξεις τους δαιμονες σου στα ματια.
pinkrose αφου εχεις μεινει χωρις φιλους μπορουμε να κανουμε και μαζι παρεα συμπληρωσε 50 μυνηματα να μιλησουμε προσωπικα να βγαινουμε απλα σαν φιλοι
θελω να πω με καλοπροαιρετη διαθεση κι με σεβασμο στο κοσμο κατι . καλο ειναι οι ανθρωποι οταν σχολιάζουν ενα θεμα που γραφει καποιος να εχουν λιγη διακριτικότητα μην βγάζουν συμπεράσματα για αυτον που γραφει κι μιλαν με τροπο λες και ειναι εγκληματιας αυτος οπου λεει τα εσώψυχα του . ο κοσμος που κατω σχολιαζει ναι να πει τη γνωμη του ομως αφου λιγο το εχει σκεφτει κι εχει μπει στη θεση του πονεμενου που γραφει κι ζητα συμβουλη η συμπαρασταση . ναι αν ειναι προκλητικο το ατομο που βαζει ενα θεμα φερετε ασχημα θα τα ακουσει απο οσους σχολιάζουν ομως αν δε ειν ετσι δε ειν σωστο να βαζουν σε απολογια αυτον που γραφει το πονο του .κανεις δε ξερει τι βιωνει ο αλλος σπιτι του κι με το να πεταμε αστοχα λογια κακο κανουμε οχι καλο . :rolleyes:
Τα λες πολύ καλά,αλλά σε αυτό τον κόσμο υπάρχουν και κακοπροαίρετοι.Η καλύτερη αντιμετώιση είναι η άγνοια!!!
Pinkrose17 , βρίσκεσαι σε καλό δρόμο. πήρες την απόφαση μόνη σου για να ξεκόψεις απο τοξικούς φίλους. Σου έτυχε μια μητέρα που δεν σε εμψυχώνει αλλά κάνει το αντίθετο. Υπάρχουν χειρότερες, οπότε παρηγορήσου με το ότι είχες τα βασικά σε ένα νοικοκυριό . Φαντάσου να ήταν αδιάφορη και να σε υποστήριζε σε κάθε νεανική τρέλα θα είχες μπλέξει!!! Κάνε την χάρη στον εαυτό σου να ψάξεις για δουλειά!!! Μην τα παρατάς, μη φοβάσαι. Δεν χρειάζεται ο κοινωνικός κύκλος. Θα βρεθεί κάτι να κάνεις και θα νιώσεις καλύτερα.
Από που είσαι psycous;
Pinkrose17 σωστά τα λες φιλαρακι μα οσο κι να τους αγνοείς ε σε βαραν τα βελη τους .
Ευχαριστώ για την στήριξη.Χρειάζεται ο κοινωνικος κύκλος όταν θες να κανείς κάτι μόνο σου.Ζήτησα πολλές φορες την βοήθεια κοντινών ανθρώπων αλλά δεν την είχα.Ήταν αδιάφοροι!!
ολοσωστα τα λες κι εγω τα ιδια ζω φιλαρακι οταν εχεις αναγκη απ ανθρωπια οι αλοι την κανουνε μακρια κι ας εσυ τους εχεις σταθει καποτε οταν αυτοι σεχαν αναγκη .
Εμείς φταίμε,κανένας άλλος!!Η εμπιστοσύνη πρέπει να κερδίζεται,και τους ανθρώπους που θα είναι κοντά μας πρέπει να τους διαλέγουμε με αυστηρά κριτήρια ώστε να μην γινόμαστε θύματα.
σημερα γενικά δε νοιάζονται μανουλα μου οι αλοι κοιτανε τη δουλεια τους να κανουν κι μετα τσαο τσαο δε πειραζει ολοι καλα να ειναι . καλυτερα να κραταμε μια αποσταση απο ολους ομως ποτε με εχθρα δε θα ειμαστε αντίθετα φιλικοι να ειμαστε κι να προσφερουμε οταν χρειαζεται καποιος απ μας βοηθεια κι μετα ο καθενας τον δρομο του . μην περιμενεις εκτιμηση απο το κόσμο κι φιλοτιμια ειν κατι σπανιο αυτο πλεον .
Ενστερνίζομαι την άποψη σου απόλυτα!!
αυτη ειν η αληθεια το βλεπω καθημερνά κι ποναω μα τι να κάνουμε ??ο κοσμος δε νοιαζετε τον συνάνθρωπο του .:(
Κάνεις δεν έχει αληθινή στήριξη από τον κύκλο του! Ο κύκλος βγάζει ζήλια και σε γλύφουν για να κερδίσουν να σε εκμεταλλευτούν. Οι σωστοί άνθρωποι προσφέρουν βοήθεια χωρίς να ζητηθεί αλλά που να τους βρεις.
Τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν κατάλληλα για να κάνεις κάτι μόνος ειδικά αν ήσουν άπειρος λογικό να μην σε πιστέψει κανείς, γενικά όλοι λειτουργούσαν αποτρεπτικά σε επαγγελματικά ανοίγματα.
Δεν γίνεσαι ξαφνικά έμπειρος,ολοι από κάπου ξεκινανε!Αν δεν δώσεις την ευκαιρία σε κάποιον να δεις τι καταφέρνει η όχι, δεν γίνεται να τον απορριπτεις απο την πρώτη στιγμή.Έχω βοηθήσει ανθρώπους στο παρελθόν στα πρώτα τους βήματα για να βγάλουν ένα χαρτζιλίκι,μου γύρισαν την πλάτη όταν εγώ είχα εγώ ανάγκη.Στην βαθειά κατάθλιψη δεν πέφτεις εν μια νυχτι,είναι απανθρωπιά που έχεις δεχθεί για χρόνια η οποία σε φτάνει στον βαθύτερο και πιο έντονο πονο.Αυτό είναι η κατάθλιψη.
Μέχρι να του γυρίσουν την πλάτη και του ίδιου.Τότε ισως καταλάβει τό λάθος του.Πιστευω στην καρμικοτητα.Από το κάρμα δεν μπορείς να ξεφύγεις.Ειδικά αν είσαι ένα κάθαρμα!!
Pinkrose17 ολοσωστα τα λες αυτο ακριβως κι εγω εχω βοηθησει κοσμο κι ουτε καλημερα μου λενε ε δε πειραζει να ειν καλα οι ανθρωποι απλα έπαψα να επενδύω στην ανθρωπινη αλληλεπιδραση κι να εμπιστεύομαι ,τελικα ειδα οτι εγω ειμ ο αυτιστικος μα οι νευροτυπικοι φέρονται σα αυτιστικοι . χιλια καλα να κάνεις για εκεινους κι μια βλακεία αθελα σου αυτη θα καταγράψουν κι θα σε απορρίπτουν τα αλα τα ξεχνουν .
Ελπίζω να μην σου άφησαν και χρέος. Να γράψουμε σενάρια για το σίριαλ επαγγελματικές ιστορίες...
Έχεις περάσει δύσκολα αλλά για να ξεφύγεις κάτσε σημείωσε όλα όσα πέρασες
Κλείδωσε τα δυσάρεστα σε ένα συρτάρι. Ξέχασε τα και μόνο αν πάει κάτι στραβά το ανοίγεις για να μην την πατήσεις ποτέ ξανά.
Ο,τι κυνηγάς φεύγει μακρυά, με το φτύσιμο κολλάει!
Έχω συμπληρώσει 50 μηνύματα .Πως μπορώ να επικοινωνώ τώρα μέσω μηνυμάτων;
Ότι είσαι αυτιστικός δεν νομίζω ότι σε κάνει κατώτερο από κάποιον που δεν έχει αυτισμό.Έχω γνωρίσει αυτιστικό άτομο,και ήταν εξαιρετικό ως ατομο.Πιστευω ότι σωστά πραττεις πλέον εφοσον χάθηκε η εμπιστοσύνη.
Πάτα πάνω στο όνομα, αριστερά, θα σου εμφανίσει επιλογή για προσωπικό μήνυμα , πρέπει να έχει και ο άλλος 50 μηνύματα . εκτός κι αν έχει αλλάξει τις ρυθμίσεις στο προφίλ ( για ασπεργκερ39 δεν μου βγάζει)
Γίνεται και απο το προφίλ σου :στο καλώς ήρθες πάνω δεξιά όταν κάνουμε είσοδο με κωδικούς.
Δεν τα καταφέρνω!Οποιος θέλει ας μου στειλει μήνυμα να τα πουμε.
Γεια σου πινκρόουζ, σου έστειλα ένα μήνυμα, ψάξε εκεί που λέει "σημειώσεις" για να το δεις και να απαντήσεις.
Pinkrose17 εχεις δικιο φιλαρακι μου εμπιστοσύνη πλεον πουθενα δε εχω οχι γιατι ολοι ειν κακοι μα πλεον φοβαμαι κι προκειμενου να πληγωνομαστε αστο καλυτερα αποστασεις να κρατησουμε λιγο με το κοσμο . ολους τους αγαπαμε ανθρωπινα κι με σεβασμο βοηθαμε οποιον το χρειαζεται κι ολα τα αλα τα αφήνουμε μακρια μας .