ναι λες έτσι να είναι? και είναι φυσιολογικό αυτό να μην θέλω κάποιον?
Printable View
Γιατι δεν κανεις μια συζητηση με τους ιδιους ;
Εχεις προσπαθησει να κανεις μια συζητηση με αντρες σε φιλικο επιπεδο να τους ρωτησεις τι ειναι αυτο επανω σου περαν των κιλων οπως λες που δεν τους ωθει να ξεκινησουν κατι μαζι σου ;
Αντεχεις ομως να κανεις μια τετοια συζητηση , οτι ακουσεις εισαι διατεθημενη να το σκεφτεις και αν πρεπει να αλλαξεις να το κανεις ;
Μην ψαχνεις εδω μεσα απαντησεις απο ολους εμας που δεν σε ξερουμε ,δεν εχουμε δει πως μιλας πως φερεσαι στην καθημερινοτητα σου και ο καθενας μας μιλαει βαση προσωπικων θεματων και συνηθως αυθαιρέτων συμπερασματων ..
Με μια φιλη σου κανεις τετοιες συζητησεις ;Αυτες θα σε βοηθησουν !
Έχω κάνει τέτοιου είδους συζητήσεις και όλοι και οι άντρες αλλά και οι φίλες μου λένε ότι φταίνε τα κιλά και τίποτα άλλο.
Το βρίσκετε όμως λογικό να εστιάζουνε οι άντρες τόσο πολύ στην εξωτερική εμφάνιση? που πάλι η δική μου είναι μέτρια βλέπομαι κάπως νομίζω.
Εγώ δεν θέλω κάποιον που να με θέλει μόνο επειδή είμαι όμορφη.....
Οκ εφοσο ξερεις γιατί δεν περνάς στην δράση που λέμε..
Τι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνεις από εδώ και πέρα για να πετύχεις τον στόχο σου που ειβαι να βρεις ένα συντροφο ;
Βάλε ένα στόχο και υλοποίησε τον ,με τα παράπονα αντιλαμβανεσαι ότι δε θα βγάλεις κάτι..
Αλώστε δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το μοίρασμα και την συντροφικοτητα .
Τι λες δεν αξίζει μια προσπάθεια από εσένα για να το ζήσεις;
'Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω σας λέω...λυπάμαι πολύ που ο Θεος μας αφήνει να ταλαιπωρούμαστε τόσο...βλέπω τους φίλους μου τους πρωην συμμαθητές μου να έχουνε παρέες να γλεντάνε να χαίρονται την ζωή τους και νομίζω ότι τα περνάω και εγώ μαζί τους γιατί δεν έχω δικιές μου παρέες τους βλέπω με τις οικογένειες τους και μπαίνω στην θέση τους ότι εγώ είμαι αυτή που τα κάνω αυτά....η δική μου η ζωή είναι τόσο άχαρη και δυστυχισμένη και μίζερη... καμμιά χαρά?'
Ποιον κοροιδευεις, Ολγα;
Τελικά δεν θα μπορέσω να βρω ποτέ ταίρι όντας χοντρούλα …..????????????
Tιποτα δεν ειναι βουνο οταν το θες πραγματικα ..
Επειτα τα παραπανω κιλα δεν ειναι μονο θεμα συντροφικοτητας ειναι και σταση ζωης ,εχει να κανει με την υγεια σου ..
Περπατας καθολου ;
Δες το όφελος που θα αποκτησεις στην ζωη σου και τοτε καμια προσπαθεια δεν ειναι βουνο ..Χρειαζεσαι ενα καλο διαιτολογο και πειθαρχια ..
Απο μονη σου δεν προκειται να χασεις τιποτα ..
Κανε πρωτα μια ουσιαστικη προσπαθεια με θεληση και πεισμα και υστερα μπορεις να πεις το οτιδηποτε .
Αλλιως αποδεξου τον εαυτο σου οχι μονο με τα παραπανω κιλα αλλα με το γεγονος αυτα τα κιλα να αρχισουν να σου βγαζουν περισσοτερα θεματα υγειας ..
Αν με ρωτας αυτο για εμενα εχει σημασια ,η υγεια μας και οχι αν μας αποδέχονται οι αλλοι εφοσον εμεις οι ιδιοι ειμαστε καλα με το σωμα μας ..Μεγαλωνουμε οπως ειπες και εσυ και πλεον τα παραπανω κιλα και η απουσια σωματικης ασκησης θα μας κανει να αρρωστήσουμε και αυτα ειναι δυσκολα προβλημα ....
Εγώ θέλω να μου λύσετε την εξής απορία αυτοί που καπνίζουν δεν επιτρέπεται να παντρευτούν οι γκευ που δεν καπνίζουν επιτρέπεται να παντρευτούν θέλω κάποιος να μου το εξηγήσει αυτό
Τα παιδιά στην δουλειά μου λένε ότι πρέπει να αδυνατήσω για να βρω κάποιον
ΟΤΑΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠ ΣΕΝΑ ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙς ΚΙ ΕΣΥ ΑΠ ΕΚΕΙΝΟΥς ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΕς ΑΠ ΕΚΕΙΝΟΥς ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥς ΑΡΕΣΕΙ ΕΤΣΙ ??