δεν χρειαζεται να βγαλεις εφημεριδα για το τι ακριβως συμβαινει. μπορεις να του πεις καπως γενικολογα οτι εχεις πολυ μικρη εμπειρια. δεν χρειαζεται να πεις οτι δεν εχεις καμια.
Printable View
αν εχεις κανει επεμβαση στη περιοχη και δεν υπαρχει θεμα υμενα, τοτε δεν χρειαζεται να το λες καθολου αν δεν αποκτησεις απολυτη εμπιστοσυνη για το ατομο. αρκει να του πεις οτι εχεις πολυ μικρη εμπειρια. βρες καποιον εμπειρο, ωστε να μην χρειαστει να κανεις πολλα σε πρωτη φαση και σιγα- σιγα θα προσαρμοστεις.
αυτο που πρεπει ομως να προσεξεις ειναι ΝΑ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΡΩΤΙΚΑ. χωρις ελξη, δεν γινεται τπτ ουτε για εμπειρους, οχι για παρθενους...
Το σεξ ειναι ο τροπος που οι αντρες νιωθουν την γυναικεια αγαπη και εκφραζονται συναισθηματικα. Ο πρωτος αντρας που θα εχεις θα νιωθει ιδιαιτερος, οι επομενοι θα ξερουν πως ειναι απλα εναν απο τους πολλους. Αυτες που σου τα εμαθαν αυτα δεν μπορουν να κανουν κανεναν αντρα ιδιαιτερο πια και σε ζηλευουν.
Αν δεν υπάρχει θέμα υμένα τότε μπορείς να πας με κάποιον και μην του αναφέρεις τίποτε και να περάσεις πολύ όμορφα. Αλλά αν υπάρχει ο υμένας ακόμη τότε θα σου τρέξουν τα αίματα και τι θα πεις τότε; Μπορείς να πεις ότι σου κατέβηκε η περίοδος αλλά δεν νομίζω ότι είναι ανάγκη να πεις στον άλλον ότι δεν έχεις εμπειρίες. Καλύτερα να απολαύσεις την στιγμή και όλο αυτό που θα γίνει παρά να σκέφτεσαι τι εξηγήσεις θα δώσεις.
( Αυτό το σε προβλημάτισαν , πάει σε μένα κ αισθάνομαι δικαιωμένος) Γιατί σε προβλημάτισε ? Δλδ τι ψάχνεις ? Κάποιους να σε ακούσουν ,να συμπάσχουν , να σου δώσουν το χάπι της κοιμισμένης συνειδήσεις ? Να σου πουν αχ μπράβο ,συμπάσχω ...εδώ έγραψες για να πάρεις γνώμες κ οπτικές . Ε η δικιά μου οπτική λέει , ότι τα ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗ , ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ μου ακούγονται drama queen και βολεμα . Βολεύτηκες σε μια κατάσταση του τραύματος ...( Αλήθεια δεν μας έγραψες για αυτό , αν εργάζεσαι , τα χόμπυ σου , δραστηριότητες, σχέσεις γενικά με ανθρώπους , κάτι λες ότι σε δουλεύανε οι φίλοι σου κλπ ) Άκου να δεις ,το γράφω πάλι , υπάρχει κόσμος που έχει σοβαρότερα προβλήματα από τα δικά σου και το παλεύει . Δεν κλαιγετε , το παλεύει . Κ σαφέστατα δεν ξέρεις να το διαχειριστείς στα 29 (πας 30 κ χτυπάει καμπανα 3ης δεκαετίας χωρίς σεξ ) και λες ας κλαφτω και εδώ μήπως μου τονώσει κάνεις την αποψουλα . Ο κόσμος παλεύει έξω κ σε πληροφορω ότι εσύ από τον εγωισμό σου φοβάσαι μην σε πουν παρθένα , όχι την ουσία δλδ ...κυκλικές κ επιδερμικές απόψεις . Δλδ συγνωμη αν σου πει ο Μπάμπης είσαι παρθένα κ με βάση τον φτωχό εγωισμό σου σε πάρει από κάτω ,θα φταίει ο μανάβης η' εσύ ? Στην ζωή τπτ δεν χαρίζεται , οπότε λύσε το ενδοσκοπικό και αφού το λύσεις , δεν θα σε ενδιαφέρει τι θα πει , ο μανάβης,χασάπης , Τάκης, Γώγος , Μπάμπης Κ οι επόμενοι εραστές ....εχεστηκαμεν που λένε και στην καθαρεύουσα . Το κλειδί είναι ...NO FEAR . Αυτό έλειπε κιόλας να δίνουμε σημασία τι θα πει το κάθε τσουτσέκι ..
Οφείλω να ομολογήσω ότι περίμενα άλλες απαντήσεις αλλά δεκτές όλες οι απόψεις. Επίσης, δεν είναι ότι κλαίγομαι ακριβώς αλλά ήθελα να μιλήσω με αγνώστους και να τα βγάλω όλα από μέσα μου.
Όσο για τη ζωή μου είναι πολύ καλή εκτός απο αυτό το κομμάτι. Εργάζομαι σε πολύ καλή εταιρεία, έχω χόμπι, κάνω μεταπτυχιακό κτλ. Έχω αρκετά μεγάλο κύκλο γνωστών και φίλων αλλά μικρό κύκλο πολύ κοντινων φίλων (συγκεκριμένα 5 άτομα). Οι φίλοι μου δε με δουλεύουν. Δε θυμάμαι να έγραψα κάτι τέτοιο.
Έχεις όμως δίκιο στο ότι με νοιάζει η γνώμη των άλλων και ναι ίσως είναι γελοίο αλλά δε θέλω να με αποκαλούν μιξοπαρθενα κτλ. Ξέρεις πως μιλάνε οι άντρες. Τους έχω ακούσει να σχολιάζουν άλλες γυναίκες που έχουν πάει μαζί. Ήταν ξενέρωτες, χοντρές κτλ.
Ίσως να έχεις δίκιο για τον εγωισμό μου. Αυτό όμως που δε ια δεχτώ είναι να υποτιμάς το τραύμα μου. Ναι άλλοι πέρασαν χειρότερα. Αυτό τι σημαίνει; Ότι εγώ δεν έχω δικαίωμα να παραπονιέμαι για αυτό;
Μα φυσικά σε νοιάζει η γνώμη των άλλων . Φαίνεται από τις συνομιλίες . Ξέρεις ο εγωισμός είναι κακός σύμβουλος . Από την αρχή σου έγραψα ότι το ζήτημα δεν είναι τόσο το τραύμα ( πάνε πολλά χρόνια ) αλλά η αποδοχή του . Προσωπικά αν με ρωτάς , δεν έχεις δικαίωμα να κλαίγεσε,αλλά ρεαλιστικά να δεις την κατάσταση . Έγινε στο παρελθόν, υπήρξε μετά και τώρα παρόν και μέλλον. Για τους φίλους σου γράφεις κάτι στην αρχή . Το τραύμα θα το λύσεις μόνη σου και έπρεπε ήδη να είχε λυθεί . Τώρα στο ζήτημα Παρθένιας ...όπως σου έγραψα δεν σε νοιαζει τι θα πει ο καθένας ,αλλά πρέπει να σε νοιάζουν αλλά πράγματα...πχ ..οργασμοι , πολλαπλοί , να νιώσεις σώματα . Και τι έγινε που ακόμα δεν το έχεις κάνει ? Τι φοβάσαι ? Τι θα πούμε εμείς τα αγόρακια ? Ξηγησου όταν έρθει η στιγμή ότι δεν το έχεις κάνει ακόμα λόγω κατάστασης . Αν το άτομο απέναντι σου είναι οκ , θα εκτιμηθεί
.αν αποδειχθεί μαπας , πας στον επόμενο . Που κολλάς τώρα σε παρθενοραφες . Πες του έπαιρνες πολλούς μικρή και εδώ και χρόνια το ραψες για αποτοξίνωση......επειδή ξέρω πως μιλάνε οι άντρες έχω μπολικους φίλους ...στην αγαμια ...αυτοί που έχουν εμπειρίες με μπόλικο γυναικείο πληθυσμό δεν ασχολούνται αν είσαι μιξοπαρθενα . Ίσως μιλάω λίγο ντιρεκτ , αλλά κολλήματα δεν έχω ...μην κολλάς . Βρες ένα κατάλληλο και όλα θα πάνε καλά . Τπτ Λιγουρία ασχολούνται αν είσαι παρθένα η' όχι . Άμα σε γουστάρει ο άλλος και σε θέλει δεν πα να είσαι παρθενα 100 χρόνια ...δεν τον νοιάζει
καλησπέρα, και εγω μια απο τα ιδια ειμαι. αγορι 28 ετων. το ακριβώς παραπάνω. ποστ τα λεει πολυ σωστα. και εγω αυτο θελω να πιστεύω πως η αγαμια ειναι και ένα κριτιριο για το ατομο που έχεις απέναντι σου. αν δεν εχει θεμα με αυτο σημενει ειναι open mind. και αξίζει κατι παραπανω. και εγω δεν τοχω κανει και εχω υπάρξει αναμεσα σε παρεες κοριτσιων και αγωριων εχω βγει και ραντεβού και εγω γινει και ρεζιλι αποσο καταλαβα γιατι δεν ηθελα να προχωρισω. και σκεψου ημουν ατομο που απο νεαρος ειχα εντονες ορμςς και ηθελα πολυ να το καμω αλλα το ηθελα ιδανικο δλδ πρωτα τοκανα με το μυαλο μου και μετα ηθελα αυτο να το καμω πραξη. το αποτέλεσμα? μετα απο καποιες ασχημες καταστασεις στην πρωσοπικηνμου ζωη συν το κομπλεξ που νομιζω οτι εχω ειναι οτι μου φυγαν οι ορμές. σαν να παραορημασα σε αυτο το κομματι αισθανωμαι με την αρνιτικη έννοια. και πλεον ο ορνανισμος να μην το ζηταει. ομως εγω ξερω τι ωραιες στιγμες και αισθήματα εχασα. μαρεσαν οσα εγραψαν τα παιδια πιο πριν ακομα και οταν μαλωναν λιγο σε μια φαση. φενεται οτι υπαρχουν διαφορετικες αποψεις που συγκρούονται. οποιος θελει να αχολιασει και το δικο μου ποστ πολυ ευχαριστως. δεν εχω δυναμη να ελπιζω οπως παλια ομως σαν σκεψη ακομα θεκω να μπορω να ελπιζω. και ας ξερω πως ακομα και τωρα να το <κανω> δεν θαναι το ιδιο με το να το εκανα και να ικανοποιούσα τις ορμες μου σαν πιο νεος ομως και παλι απο το τιποτα καλυτερα ναχα κατι εστο και αργα.
Νεφέλη, καταρχήν λυπάμαι που είχες αυτήν την τραυματική εμπειρία όταν ήσουν μικρή και που σε δυσκόλεψε όπως ήταν φυσικό στην μετέπειτα πορεία σου. Κοίταξε να βρεις κάποιον που θα επιλέξεις προσεκτικά και θα τα βρείτε γενικώς στους διαφορους τομείς και θα ταιριαξετε ως χαρακτήρες και στη συνύπαρξη γενικότερα. Τότε σου εγγυώμαι πως θα έχεις βρει και κάποιον που θα ταιριαζετε και στο σεξουαλικο κομμάτι. Εστίασε στο να βρεις έναν σύντροφο στοργικό, υπομονετικό, που να σου εμπνέει εμπιστοσύνη και τότε να σαι σίγουρη πως το τραύμα θα πάει περίπατο και θα περάσεις πολύ όμορφα από την πρώτη κιόλας φορά, βιώνοντας κάτι πολύ διαφορετικό που δεν έχει καμία σχέση με αυτήν την παλια εμπειρία σου. Αν όντως βρεις έναν τέτοιον άνθρωπο δεν έχεις να φοβάσαι ούτε για στίγμα ούτε τίποτα. Ίσως να θέλει λίγο κόπο και ψάξιμο παραπάνω αλλά αξίζει τον κόπο. Εύχομαι μόνο ωραία πράγματα στο δρόμο σου και όλες οι παλιές πληγές να κλείσουν.
όλα τα αγοράκια εχούν ορμές και μετά τα 25-30 η όρεξη πέφτει.
Δεν "υποφέρεις" σεξουαλικά.
Σε νεαρή ηλικία κάνεις σεξ για να απαλλαγείς από τις ορμές μεγαλώνοντας γίνεται σαν φυσικοθεραπεία, το κάνεις μήπως και το νιώσεις καλύτερα. Είναι φυσιολογικό να μην σου λείπει αφού δεν το είχες για να το συνηθίσεις.
Οι ορμές "κοιμούνται" , μπορείς να τις ξυπνήσεις χειροκίνητα... . Μεγάλος αριθμός ανδρών έχει κόμπλεξ και δεν προσπαθεί να κάνει σχέση. Ως μεγαλύτερος θα σου πω πως θα σου γίνει συνήθεια και μετά δεν πρόκειται να προχωρήσεις θα αποκτήσεις ιδιοτροπίες και δεν θα έχεις όρεξη να μπλέξεις και να συγκατοικήσεις με άλλο άτομο!
Νομίζεις ότι έχεις κομπλέξ? Είσαι μεγάλος πρέπει να ξέρεις τι έχεις! Αν θες μπορείς να γράψεις τι σε προβληματίζει πάνω σου
Καταντάς κουραστικός ώρες ώρες για τα βασικά. Λέει ο αχβαχ ότι οι ορέξεις τέλος πάντων πέφτουν μετά τα 25-30 και λέω πως δεν πέφτουν γιατί εμένα μου την πέφτουν και γέροι 60 ετών με ορέξεις πχ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΟΧΙ ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΧΒΑΧ.
Κατανοητό;
Χάσμα γενεών. Εγώ υπονοούσα τις αυθόρμητες στύσεις, τις ονειρώξεις και το πόσο γρήγορα οπλίζεις. Ο νέος άνδρας δεν μπορεί να συγκρατηθεί. Οι μεγάλοι άνδρες είναι λειτουργικοί και μπορεί να κυνηγάνε τις ευκαιρίες για επιβεβαίωση. όταν είσαι μικρός το σεξ είναι νούμερο ένα, αργότερα σταδιακά το ξεχνάς. π.χ αν ξυπνήσει ένας άνδρας το βραδυ και δει γυναίκα δίπλα του με σοκολάτα, στα 20 θα κάνει σεξ, στα 30 θα τη γλύψει, στα 40: θα πει μην πετάς τα λεφτά σε κρέμες ομορφιάς στα 50 πάλι τρως, χάλια έγινες , στα 60 θα συνεχίσει τον ύπνο, στα 70 θα νομίσει οτι πέθανε και είναι στον παράδεισο. ( να διακωμωδήσω λίγο την κατάσταση μη παρεξηγηθούν οι ώριμοι άνδρες)
τα θηλεα ειναι μηχανακια φτιαγμενα για αναπαραγωγη.
ολη τους την ενεργεια την ξοδευουν στην διαιωνιση του ειδους, αυτο το για πλακα δεν το καταλαβαινουν οπως δεν μπορουν να καταλαβουν τον ορειβατη που κουραστηκε να φτασει στην κορυφη τον αλλον που μπηκε σε ενα καραβι και ανακαλυψε την αμερικη η εφτασε στην ινδια η τον νεαρο που τρεχει κανει σουζες σηκωνει βαρη κτλ κτλ
Τα κελιά των φυλακών είναι για τους λεβέντες! Ποιος άνδρας τολμάει να δει ερωτικά μια γυναίκα και να κάνει κίνηση, θα κατηγορηθεί για βιασμό. Δεν έχουν όρεξη οι γυναίκες για φλερτ, υπάρχει φόβος και προκατάληψη. Το όχι που ακούει ο άνδρας μπορεί να σημαίνει ναι αλλά είμαι δύσκολη, για κέρασμα είναι φεμινίστριες και πολλές έχουν γεμάτο πορτοφόλι πως να τα βγάλει πέρα ο άνδρας με τα κέρματα ...
Oχι φιλε μου, ειναι τεστ νοημοσυνης και κοινωνικης ικανοτητας, Πρεπει να ξερεις να "διαβαζεις" τον χωρο και την κοινωνικη ιεραρχεια. Δεν την πεφτεις σε καποια που σε θεωρει κατωτερο της επειδη θα το δει σαν προσβολη. Αν δεν μπορεις να διαβαζεις τον χωρο εισαι αξεστος χωρικος και θα σου δειχνουν την κοινωνικη σου θεση με καθε ευκαιρια.
Το να έχεις κάποιες ερωτικές επαφές είναι σαν να δοκιμάζεις ρούχα στο δοκιμαστιριο και να σηκώνεσαι να φεύγεις, άλλοι τα βλέπουν μόνο σε βιτρίνες ή στο ίντερνετ, οποίος αγοράζει έχει σχέση και αποφασίζει πόσο συχνά θα το φοράει, για κάθε μέρα , στις εξόδους, σε γιορτές, μπορεί να το "κάψει" αν το φορέσει σε μια δεξίωση και φωτογραφηθεί μαζί του.
Να πω και κάτι σχετικό με το θέμα.
Παρθένες βρήκα λύση. στην Ουάσιγκτον απαγορεύεται το σεξ με παρθένα , θα πείτε πως ήρθατε από εκεί στην Ελλάδα που έχει τους καλύτερους!!!
Ο νόμος ισχύει και για τις παντρεμένες.
ντροπη να λεγονται αυτα για τις γυναικες που δινουν τη ζωη που στο κατω κατω ολοι απο μια γυναικα ηρθαμε στη ζωη κι υπαρχουμε . δε ειν ωραια πραγματα αυτα να λεγονται λες κι μαστε σε μουσουλμανικες χωρες που εκει τη γυναικα την εχουν για πραμα ταυτα ?? που ζουμε ?? ολλοι αξιζουμε το διο κι ο καθενας εχει να προσφερει στη ζωη αυτη ο ενας συμπληρωνει τον αλον ειν κομματια του παζλ που αν δε ενωθουν δε γινεται τιποτα .ο μισογυνισμος δειχνει πνευματικα φτώχεια στους ανθρωπους . εγω το λεω που αυτη οπου με γέννησε με πεταξε σα σκουπιδι κι ξερω πως κι ποτε δε το μετανιωσε . το ξερω γιατι τα εμαθα αυτα κι απ αυτη κι απ τον περιγυρο της . ομως δε μπορει ολλοι να ειν σαβουρες δε ειν κανονας αυτο ουτε για αντρες ουτε γυναικες να υποτιμούν τους αντρες . αν δε υπαρχει αλληλοσεβασμος στα δύο φύλα καηκαμε ουτε σχεση ουτε γαμος φρουρα . αυτα απ τα σπιτια μαθαίνονται κι γινεται βιωμα στα παιδια οταν μεγαλωνουν .το οτι οι ανθρωποι δειχνουν τετοιες συμπεριφορες φερνει κι τα αποτελεσματα να μενουν μονοι ανθρωποι κι να λεν εγω ποτε θα βρω το ταιρι μου ?? ποτε !! με τετοιες νοοτροπιες γιατι ο κοσμος φοβαται πια δε εμπιστεύεται .καλυτερα μονος κανεις παρα με ατομο που εχει τετοια σκεπτικα ασχημα για το αλο φιλο οποιο φιλο ειν αυτο .οταν σκεφτομαστε με το πανω κεφαλι τοτε εχουμε λογικη στο μυαλο κι στις πραξεις μα οταν σκεφτομαστε με το κατω μονον επιφανειακα φερομαστε κι λειτουργούμε κι φυσικα ετσι την κατσαμε γιατι τοτε οι ορμονες μιλανε κι τοτε εχουμε λαθος οπτική των πραγματων .
δε διάβασες καν τι εγραψα η ετσι σε βολεψε φιλε ειπα οτι ο ενας συμπληρωνει τον αλλον σα ενα παζλ κι ο ενας να σεβετε τον αλον γιατι ο καθενας εχει τον ρολο του στη ζωη .να διαβαζεις τι λεει ο αλλος πριν πεις οτι πεις γιατι οσο κι αν νομιζεις οτι εισαι σοφος ε οχι δε τα ξερεις ολα .
εχει αξια και σημασια ολο το κειμενο οχι απλα μια προταση που ειναι η αρχη ενος σκεπτικου φιλε νικολα .σε μια εικονα κοιταμε ολο το συνολο οχι ενα κομματι αυτης γιατι δε καταλαβαινεις τι αναπαριστά η εικονα κοιτώντας μονον μια μερια .
παιδια παιδια νομιζω ξεφυγαμε απο το θεμα λιγακι. ολλες οι αποψεις ευπροσδεκτες αλλα δεν χρειαζεται να παρατραωαμε κατι. σε οτι αφορα αυτο που ρωτισε ο φιλος. ναι πιστευω εχει δικιο σε γενικες γραμμες αυτο συμβαινει αλλα μετα λιγο πολυ αυτα διαφοροποιουνται σε καποιον βαθμο αναλογα τον χαρακτηρα του καθενος αλλος ειναιν διατεθημενος να συνηπαρξει με καποιον να τον ακουει και να συζηταει και αλλος αν μαθει ως ξεροκεφαλος δεν θελει να αλαξει. τωρα εγω προσωπικα ειχα καποια ψυχολγικα και καποιες καταστασεις μικρος που με εππιρεασαν.΄τωρα ειμαι σε πολυ καλο δρομο. γενικα σαν μεγαλος ημουν κοινονικο ατομο. εχω γυρισει με διαφορες παρεςς εξωδους ταξιαι εχω ερθει σε επαφη με πολλες κοπελες. η σε παρεα η και ιδιετερος και ραντεβου εχω βγει αλλα παντα στ τελος φρεναρα τον εαυτο μου. εξωτερικα ειμαι ως ενηληκας αρκετα εφανισημος. ειχα καποια φλερτ τα τελευταια χρονια. επεισης παντα ειχα την ταση να βρισκω κουσουρια σε λεπτομεριες στην καθε μια ενω σε γενικες γραμμμες μπορει να ηταν και καλα να συνεχιζα. ομως παντα μα παντα αφου περνουσε λιγο ο καιρος το μετανιωνα. καποιες φορες θελησα ν ακανω αποτομες προσεγκισεις για να μην με φρεναρουν τα ενστικτα μου παλι ομως παντα κατεληγα σε τρακα και αποτυχια. εν τελει δεν θα φανταζωμουν ποτε πως αν ηθελα να ζησω λιγο μια δικια μου ζωη θα επρεπε πρωτα να λυσω τα προβληματα του κοσμου. και οπως καταλαβατε ημουν παντα υπεραναλυτικος. σε οτι αφορα τα στανταρ μου στοις κοπελες γυναικες, δεν θαθελα καποια πολυ εμπειρη αν και εχω δει οτι εχω μια περαση σε εμπειρες δν ξερω γτ. μου λενε οτι εχω μπασα αλλα και συνχρονος πραα μπασα φωνη γωητευτικη. οτι τις αρεσει ο τροπος που σκευτωμαι και πως ποτε δεν αποριπτω τον συνομηλη τη μου αλλα παντα μπαινω στο σκεπτικο του. εχω ακουσει το οτι ειμαι κατι αναμεσα σε αλιτακι και καλο παιδι. και κριντζαρα την ζωη μου μεν αλλα γελασα εκεινη την ωρα. πολες φορες εχω δει και κοπελες να θελουν να μου απευθηνουν τον λογο η να μου τραβηξουνν την προσωχη με ισως λιγο αφελη τροπο και νομιζα πως εχω εγω κατι και θελω να γελασουν μαζι μου. αλλα συνχρονος ηταν και πολυ φιλικες και ηταν σαν να ψαχνουν εναυσμα απλα. και γενικα βλεπετε πως σκευτωμαι πολυ. τωα για το παρλθον απο οικογενεια παρεες η ξενυχτια η μαλακιες δεν θελω να πω κατι για την ωρα τουλαχισστον. και επειδη και εγω ξεφυγα πρινα πο το θεμα χαχα. απο σανταρ οπς ελεγα θα ηθελα περισωτερο καποια πιο γλυκια και καλη και σεμνη. δλδ πιο πολυ θα ηθελα μια που λεμε εινια σαν τις εκλισιας λιγο αλλα να εχει μια δικια της φυσικη ομορφια και οχι καποια μπαροβια. προσωπικα ναι ακομα πιστευω οτι θα μπορει να μου αρεσει το σεξ ομως σε καμια περιπτωση δεν ειναι το παν. ακομα και ετσι για να το χαρω θαθελα να το συνδυασω και με ωραιες συνθηκες και συναισθημα και μμια ωραι αστηγμη που θελω και αυτην να εχει καυλες. και αυτα ππλεον γτ ενω ακομα δεν τοχω κανει σαν να εχει απομυθοποιηθει στο μυαλο μου. και σε οτι αφορα την αυτοικανοποιηση οκ δεν χρειαζεται περαιτερο αναλυση νομιζω κανεις δεν χωρτασε απο αυτο και καποτε ολλοι το βαρεθηκαν λιγο πολυ. ειδικα αν αυτην συνοδευεται και απο αρνιτικα συναισθηματα περι χρόνιας ητας στην ερευση ερωτικου συντροφου. τωρα θα μου πειτε ωραια τα λες αλλα λογικο καθος απλα τωρα φτιαχνει σεναρια το μυαλο μονο. αν δεν τα ζησω προσωπικα δεν θελω να λεω οτι ξερω η οτι νομιζω διαφορα πραγαματα ομως ακομα και αν καταφερω να κανω κατι καποτε παντα θα προσαπαθω να ειμαι οσο πιο καλος και σωστος γινεται. με λιγα λογια θελω μια κοπελα συμαχο και συνοδηπορο στην ζωη
Επειδή εγώ ολοκλήρωσα στα 27 και είχα ακούσει κι εγώ ένα σωρό εξυπνάδες, τόσο από εδώ μέσα τόσο και εδώ εξω κι είχα γεμίσει ένα σωρό κόμπλεξ θα σου πω τα εξής.
Το έχεις μεγαλοποιησει το θέμα. Κανείς δεν νοιάζεται αν είσαι παρθένα (εκτός από τραγικά καμμένες περιπτώσεις) και κανείς δεν πρόκειται να το καταλάβει και να είναι 100% σίγουρος αν δεν το πεις εσύ. Οπότε απλά δεν το λες αν δεν νιώθεις άνετα. Επίσης μη νομίζεις ότι οι άντρες είναι οι θεοί του σεξ ή ότι το κάνουν συχνά ή ότι είναι καλοί σε αυτό. Και μην παρασύρεσαι από αυτά που ακούς.
Επίσης μην ακούς ότι βολευεσαι πίσω από την παρενόχληση, αυτό ήταν πραγματικά ΤΡΑΓΙΚΌ σχόλιο, και όποιος δεν έχει βιώσει κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το κατανοήσει. Επειδή κάποιοι είναι τέρμα στερημένοι νομίζουν ότι πρέπει να αναζητάμε το σεξ σαν μανιακες. εγώ σκέψου δεν είχα όρεξη ούτε να αυνανιστω και μόλις γνώρισα το κατάλληλο άτομο το κάναμε έως και τέσσερις φορές σε μια μέρα. Ήθελα ξανά και ξανά μαζί του. Οπότε όταν βρεις κάποιον να σε εξιταρει όλα θα έρθουν από μόνα τους.
Έχω βασανιστεί πολύ από τις ίδιες σκέψεις με εσένα με αποτέλεσμα να χαλάω τη διάθεση μου χωρίς λόγο. Ειλικρινά όταν μπεις κι εσύ στο τριπακι του σεξ και των σχέσεων θ καταλάβεις ότι δεν ήταν τίποτα. Απλώς η κοινωνία μας τα έχει μεγαλοποιησει όλα. Και μην κοιτάς τα τέλεια ζευγάρια. Δεν ξέρεις από πίσω τι κέρατο πέφτει, τι γκρίνια καθημερινότητας κλπ
Οπότε περνα καλά χωρίς να το πολυσκεφτεσαι, κανε σεξ ΑΝ θέλεις και ΟΤΑΝ θες (κι αν δεν θες δεν είσαι προβληματική), μην επενδύεις και πολύ σε κανέναν, κάνε τη ζωή σου κι αν κάποιος αξίζει θα μείνει.
Η ζωή έχει μεγαλύτερες ομορφιές από τους άντρες π.χ. ταξίδια, χόμπι, εμπειρίες...
υ.γ.Ξεκίνησα το σεξ στα 27 και δεν έχω μείνει χωρίς σεξ πάνω από 2 εβδομάδες τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Κάποιες φορές μου άρεσε κάποιες όχι. Μπορεί και εσένα να μην σου αρέσει κάποιος στο σεξ. Μην αγχώνεσαι, περνα καλά και γράψε τους όλους, ειδικά κάτι μισογυνηδες που δεν το βλέπουν ούτε σε τσόντα με γυαλιά και έχουν άποψη.
Επίσης απαιτήσεις έχουν μόνο οι ηλίθιοι άντρες. Οι σοβαροί έχουν αυτογνωσία και καταλαβαίνουν ότι αν μπορούν να βρουν άλλη σε μια εβδομάδα εμείς μπορούμε να βρούμε άλλους πέντε. Οποτε δεν έχουν και τρελές απαιτήσεις.
Καλή συνέχεια και όλα καλά θα πάνε αρκεί να απελευθερωθείς και να μην βάζεις τρικλοποδιές στον εαυτό σου χωρίς λόγο. Μακάρι να μου είχαν ανοίξει τα μάτια νωρίτερα
αυτο ακριβώς. τα ειπε πολυ σωστα κατα την γνωμη μου. οτι ιδιο παμω κατω θα ελεγα ισχυει και για τα δυο φυλλα. εκτος αν υπάρχουν καποιες ελαχιστες διαφορες σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες λόγο διαφοράς φύλλων. αλλα εν τελει πιστευω επειδη ολλοι στην τελικη ειμαστε άνθρωποι. η ουσια τουλαχιστον ειναι η ιδια. τωρα εγω ηθελα να προσθεσω. μολης βρεις εναν που θα σε δεχτει όπως πράγματικα εισαι. που βασικα δεν ειναι κατι το διαφορετικό που πρεπει να δεχτει κανεις αλλα ας το θεσουμε ετσι. και προσωρησει καλα η φαση τον πρωτο καιρο μην νομιζεις οτι επειδη <η ζωη στο χρωσταει> η κατι τετοιο. θα ειναι και αυτοματος αυτος ο γαλαζιος πριγκιπας η ο αγγελος που γενηθηκε μόνο για σενα. αυτα ειναι δικα μου συμπεράσματα και σκεψεις που καμω ως προς τον εαυτό μου. προσπαθώντας να τον κραταω συνεχος σσ.εγρηγορση και πρπσγειωμενο και σκευτικα να τις μεταφερω και σε σενα. τωρα. φυσικα οταν βρεθει και το ευχωμαι πράγματικα. ζησε το. συναισθηματικα και βιωματικα ενοω. πιστευω δεν ειναι και σωστο να πας στο αλλο ακρο του να κρατας μικρο καλαθι και να εισαι καχύποπτη συνεχος για κατι που ξες οτι το θες πολυ και τοχεις αναγκη και αυτα ολα αν τα θες στην δεδομενη χρονικη φαση και εισαι διαθεσημη συναισθήματικα ενωειταιιι. εξαλου ειναι και καποια βιωματα στην ζωη που θελει η ψυχη μας να τα γευτει. ακομα και αν μετα λιξει αυτη η σχεση η δεν βγει οπως θα περιμενες. εγω ειμαι τις αππψης καλύτερα να μετανιώσεις για κατι που εκανες η που επιχείρησες τουλάχιστον παρά για κατι που δεν... και μετα να σου μεινει αποθημενο.
θα σου πω κατι απο προσωπικη εμπειρια, που ισως σε βοηθησει.
καποτε εβγαινα για ενα μικρο διαστημα με εναν ανδρα μικροτερο μου, που δεν ηταν μικρος ομως.. στο περιπου ηταν 28 κι εγω στο περιπου 35. εγω στα 35 ειχα αρκετη ερωτικη εμπειρια και δεν θα ειχα κανενα απολυτως προβλημα αν ο αλλος δεν ειχε, χωρις να του συμβαινει ομως κατι αλλο που θα με ξενερωνε. πχ περιεργος χαρακτηρας, περιεργη συμπεριφορα, περιεργα γουστα κλπ.
απ οτι εκ των πολυ υστερων προεκυψε, ο τυπος αυτος δεν ειχε κανει σεξ.
ουτε μου το ειπε, ουτε μου περασε καθολου απ το μυαλο, γιατι και κοινωνικος ηταν και εμφανισιμος και πνευματωδης, και γνωριμιες ειχε και επαγγελμα πολυ μπασμενο "στα πραγματα". ειχε δηλαδη, ολα εκεινα που θα εκαναν εναν ανδρα να εχει ερωτικες γνωριμιες με γυναικες.
οταν καποτε βρεθηκαμε σε πιο προσωπικες στιγμες, δεν προχωρουσε το πραγμα με τπτ. δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες.
θα σου πω μονο οτι αν μου ειχε πει τιτ ρεχει, δεν θα ειχαμε κανενα προβλημα. ηξερα πως να το χειριστω.
επειδη δεν μου το ειπε ομως, εγω εβαλα με το μυαλο μου αλλα πραγματα, οπως το οτι εχει καποιο περιεργο φετιχ που δεν λεει, ή οτι ειναι γκει και δεν το λεει...
ετσι, ξενερωσα , το εκλεισα συνοτικα και αποχωρησα απο τα ραντεβου αυτα.
μετα απο καιρο, συζητωντας φιλικα μαζι του, εμαθα την αληθεια και βεβαια ηταν πολυ αργα, γιατι δεν ειχα κανενα ενδιαφερον πλεον, ειχα προχωρησει και παρακατω.
με τα παραπανω, αν θα ειχα μια συμβουλη να σου δωσω, ειναι κατ αρχας να ξεχωρισεις τις γενικες παρεες, τις ανδρικες καγκουροπαρεες, απο αυτο που συμβαινει. στις μεν παρεες να βαζεις παγο και να μην ν συζητας τοσο προσωπικα θεματα, για το δε θεμα σου, εγω προτεινω, να μην επιδιωκεις φασεις ξεπετας (που δεν το κανεις ετσι κι αλλιως για τους γνωστους λογους), αλλα να προχωρας σε ουσιαστικες γνωριμιες με γυναικες, μεχρι να φτασεις σε βαθμο ενδιαφεροντος και εμπιστοσυνης.
ΤΟΤΕ, οταν καταλαβεις οτι σε γουσταρει ερωτικα και την γουσταρεις ερωτικα, πες της το. μην φοβασαι. θα την βρειτε την ακρη, ειδικα αν δεν ειναι παρθενα κι εκεινη.
να πουμε και το αλλο.
οτι μια γυναικα, μπορει πιο ευκολα να κρυψει την ελλειψη εμπειριας, γιατι παρολο που η καθεμια εχει ο,τι γουστα θελει στο σεξ, και μπορει να ειναι διεκδικητικη, ορμητικη, να παιρνει πρωτοβουλιες κλπ, ο στερεοτυπικος και συνήθης ρολος της γυναικας στο σεξ, ειναι παθητικος..
οποτε μια απειρη κοπελα , μπορει να παρει εναν παθητικο ρολο μεχρι να αποκτησει εμπειρία και να αποφασισει αργοτερα τι θελει στο σεξ.
να αφησει τον ανδρα να παρει πρωτοβουλιες και εκεινη, να κανει τον αστερια. ετσι, ειναι πολυ ευκολο. μην αγχωνεστε...
οσο για την παρθενια, το εχουμε ξαναπει. ουτε φαινεται παντα, ουτε σπαει παντα ο υμενας την πρωτη φορα. πολλες φορες και ποτε.
για τον ανδρα ειναι πιο δυσκολο, γιατι συνηθως απαιτειται να παρει πρωτοβουλιες, οπως και απαιτειται να εχει στυση και να ξερει και τι να την κανει, ενω μια γυναικα, μπορει να προχωρησει και χωρις τρομερη επιθυμια, αν το θελησει...