Quote:
Marilou, υπάρχει μια διαφορά. Το να γίνομαι επιβλητικός έως αυταρχικός κι ισχυρογνώμων, αυτός δηλαδή που σε μια σχέση έχει το απανω χερι ίσως να μην ταιριάζει στο χαρακτήρα μου. Δηλαδή μπορώ να το κανω μα μέσα μου θα είναι ψυχοφθόρο. Σκέψου κάποιον να αυτοκαταπιεζεται με την ελπίδα πως κάποτε θα εξοικειωθεί με αυτά τα γνωρίσματα. Μπορεί στο μεταξύ να κερδίσει τη γυναίκα με τέτοιο ισχυρό χαρακτήρα, αλλά αν δεν κατορθώσει να γίνει ενα μ αυτό το χαρακτήρα, δηλαδή να εξοικειωθεί, θα μπουχτίσει, θα ρθει στιγμή που μπορεί και να καταρρεύσει.
Εχεις απολυτο δικιο και με τα επιθετα που χαρακτηριζεις αυτο που ειπα η αληθεια ειναι οτι με τιποτα δεν θα ηθελα ΣΑΝ γυναικα ενα τετοιο συντροφο και πολυ περισσοτερο ΣΑΝ συντοφος δεν θα μπορουσα να ειμαι επιβλητικη και αυταρχικη ..
Quote:
Μέσω της γνωστικής συμπεριφορικής μεθοδου δεν έχω φτασει σε αυτό το επίπεδο όμως έχω βελτιωθεί ικανοποιητικά χωρίς όμως η βελτίωση αυτή να με φέρνει στο επιθυμητό, στο ισχυρός και απανω χερι οπως το λες. Και πάλι όμως μπορει να προσκρούει σ αυτό που περιέγραψα ως αυτοκαταπιεση. Αλλά, αν δεν έχει ή δεν εξοικειωθεί κανείς με τετοιο ισχυρό χαρακτήρα θα υποφέρει απο εκμετάλλευση και μοναξιά.
Η θεραπεια της γνωσιακης ξεκινα με ενα βασικο-συγκεκριμενο αιτημα εφοσον εχει ενα πολυ συγκεκριμενο πλαισιο συνεδριων ,ειναι πιο σύντομη απο ολες τις υπολοιπες και ολοκληρωνεται οταν επιτευχθει το κυριο αιτημα που σε οδηγησε στο γραφειο ενος θεραπευτη ...