Σωστά. Αφού στις εξετάσεις δεν φάνηκαν ναρκωτικά άρα δεν παίρνεις.
Printable View
Σωστά. Αφού στις εξετάσεις δεν φάνηκαν ναρκωτικά άρα δεν παίρνεις.
Μα και αυτοί που με κουρεύουν το κάνουν σκόπιμα προφανως για να δουν αν είμαι σε θέση να το καταλάβω και πως θα το χειριστώ μετά μάλλον ?? Έτσι δεν είναι ?? Αν ήθελαν, ναρκωτικά ή όχι θα μπορούσαν να μην με κούρευαν καθόλου όποτε να μην έχω να το ερευνήσω ή να το διαχειριστώ και να βγάλουν συμπεράσματα από αυτό
Ξαναλέω ότι μπορεί να μην μου το λένε και να μου τα δίνουν στα κρυφά ή τότε που με έβαλαν εκεί στην κλινική μπορεί να τα είχαν σταματήσει, εξάλλου αυτες αποφάσισαν πότε θα έμπαινα εκεί
Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση.
Και μετά όσο και να προσπαθείς να θυμηθείς να μην θυμάσαι απολύτως τπτ σχετικά με κουρέματα και πως έγιναν ?? Δεν το πιστεύω. εδώ και με αλκοόλ που ζαλίζεσαι, αμνησία δεν εχεις και μετά αν προσπαθήσεις να θυμηθείς με την ηρεμία σου όλη την ώρα που επινες αλκοόλ τι εκανεσ θα τα καταφέρεις, εγώ με τα κουρέματα δεν θυμάμαι τπτ απολύτως
Προφανως δεν εχεις πιει ποτέ σου αρκετα για να μην θυμασαι.
Η μητέρα σου είναι μεγάλη γυναίκα. Δεν μπορεί να πηγαίνει να αγοράζει ναρκωτικά για να στα δίνει εσένα. Τι είναι ντίλερ ρε; Θα την θάψουν! Θα φοβάται να αγοράσει ναρκωτικά παράνομα και θα την πιάσει η αστυνομία.
Οπότε είναι καθαρή και δεν μπορεί να σου κάνει τίποτε.
Τα κουρέματα θα σταματήσουν από εδώ και εμπρός αφού τα είπες και τα ξέρουμε και τώρα φοβούνται.
Δεν θα σε ξανα κουρέψουν γιατί φοβούνται μην τα γράψεις στο φόρουμ.
Πάντως μία σοβαρή απάντηση για το πως γίνονται αυτά τα κρυφά κουρέματα πέρα από τις πολλαπλές προσωπικότητες που να αφορούν μόνο αυτό και είναι λίγο σπάνιο δεν έχω πάρει
Κάποιος -α που να έχει πάθει το ίδιο χωρίς να το κάνει μόνος του με πολλαπλές προσωπικότητες και να το ξεχνάει και να ανακάλυψε όντως πως γίνεται ?? Φαντάζομαι δεν είμαι η μόνη
Τα πρεζακια πως τα κλέβουν και πως ξέρουν ποια στιγμή ακριβώς να πάνε να τα κλέψουν με επιτυχία εε ??
Καλησπέρα Νέρι, πρώτα από όλα θέλει ψυχραιμία και λογικές σκέψεις, το πιο πιθανόν(λογικό)
Πες μας ΑΝ θέλεις γενικά πράγματα για σένα, την ιστορία σου μήπως καταλάβουμε καλύτερα
Επισης ακούω πολύ δυνατά μερικές φορές τους ήχους μέσα στο σπιτι πχ το νερό της βρύσης που τρέχει στην κουζίνα σαν να το ακούω παρά πολύ δυνατά μέσα στο κεφάλι μου
Οι δυνατοί ήχοι που όντως υπάρχουν αλλά που τους ακούς πιο έντονα τι είναι?? Παρενέργεια από κάποιο χάπι??
πρεπει να πας σε ενα ψυχίατρο να του τα πεις ολα αυτα κι να του ζητήσεις στήριξη σε οτι περνάς ξερει τι πρεπει να κανει κι να απαλύνει τους φοβους σου . αρκει να πας σε εναν σωστο ανθρωπο να σε νοιαστει οπως πρεπει .
με το τηλεκοντρόλ δηλαδή ?? Σε λίγο θα πιστεψω ότι υπάρχει και νόμος που το επιτρέπει ..
Μέσα στην μέρα επίσης μικραίνει το στόμα μου σιρυκνώνεται
Επίσης κάτι παθαίνουν και τα κόκαλα μου αν και το ασβέστιο στις εξετάσεις μου είναι μια χαρά, μπορεί και να τις αλλάζουν σετάκι με τα κρυφά κουρέματα εε ή φανταστικό και αυτό από το άγχος ??
Επισης η μάνα μου και η αδερφή μου είναι ολοφάνερα κλέφτρες που ζουν φανερά από τις κομμένες κοντές μου τρίχες
η μάνα μου έχει πάντα το ίδιο κούρεμα και ίδιο χτένισμα καρέ στους ώμους με αφέλειες, πάντα το ίδιο δεν το αλλάζει ποτέ, λέτε να παθαίνω άγχος από το ίδιο της χτένισμα και έτσι να γίνεται ??
Επίσης παίρνει τα κλειδιά από τις πόρτες του σαλονιού και της σκάλας και της κεντρικής εισόδου και τα κρύβει, λέτε να μην ξέρει τπτ εε ?? ή να το κάνει για να με επιτηρεί μην και αυτοκτονήσω βρεε??
επίσης η μάνα μου όπως και η αδερφή μου παίρνουν αντικαταθλιπτικά προφανως με χαπακωνουν και μένα στα κρυφά
καλησπερα, προτεινω να εμπιστευεσαι τους θεραποντες γιατρους σου και την οικογενεια σου να κανεις οτι σου λενε να περνεις κανονικα τα φαρμακα σου επισεις να καταλαβεις οτι οι περισσοτεροι φοβοι σου και ελλειψη εμπιστοσυνης προς την οικογενεια σου ειναι αποτελεσμα της ασθενειας σου.
οσο πιο γρηγορα αποδεχθεις τα παραπανω τοσο γρηγοροτερα θα αναρρωσεις και θα ζεις οπως οι περισσοτεροι ανθρωποι.
το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
καλη επιτυχια!!
Αν μετρήσεις το μήκος από τα μαλλιά σου κάνεις δεν θα σου τα κόψει!!!
Τα μαλλιά σπάνε μόνα τους , σε όλους συμβαίνει και πέφτουν τρίχες κάποιοι έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα.
Για να αγοράσεις φάρμακα πρέπει να τα γράψει γιατρός και ο φαρμακοποιός έχει το ΑΜΚΑ για να σου τα δώσει. Όλα είναι νόμιμα και βοηθάνε για να μην επαναλαμβάνεις συνέχεια τις σκέψεις σου. Κόλλησες στο κούρεμα που έγινε μια φορά αλλά δεν επαναλαμβάνεται καθημερινά εσύ το σκέφτεσαι. Τα μαλλιά μας δεν μεγαλώνουν όσο φανταζόμαστε και δεν έχουν αξία για να τα πουλήσεις.
Για να καταλάβεις μια γειτόνισσα 70 χρονών κάθε μέρα λέει πως τις κλέβουν τα φορέματα και φωνάζει να τις τα φέρουν πίσω...
Για τα ναρκωτικά που διάβασες εκείνα τα παίρνουν όσοι βγαίνουν έξω και κάνουν κακίες πράξεις σε αγνώστους δεν τα δίνουν μέσα στο σπίτι και όσες μέρες κι αν περάσουν ανιχνεύονται στις εξετάσεις.
[QUOTE=nikos2;1243501]το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. /QUOTE]
Παραλήρημα ήταν η διάγνωση ψυχιάτρων στην κλινική που με έβαλαν
Ίσως και αποτέλεσμα φτωχιας η σχέση με την οικογένεια θα έλεγα εγώ
το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
[QUOTE=Neri;1243544]Τα ναρκωτικά που είπες ότι ανιχνεύονται στις εξετάσεις όσες μέρες και αν περάσουν που το ξέρεις; Και στις εξετάσεις ούρων ανιχνεύονται και μετά από μήνες; Τα ψυχιατρικά χάπια μετά από πόσο καιρό αν ξέρεις;[/QUOTE
Μην σε απασχολεί αυτό. Πρέπει να γίνουν ειδικές εξετάσεις. Μην σου μπαίνει η ιδέα ότι παίρνεις ναρκωτικά. Σε έναν απλό άνθρωπο δεν θα γίνει μικροβιολογικός έλεγχος για να ανιχνεύσουν ναρκωτικά ούτε στο αίμα ούτε στα ούρα. Θα πρέπει να γίνει κάτι κακό για να το ψάξει η αστυνομία.
Για να βοηθήσουν τα ψυχιατρικά χάπια πρέπει να τα παίρνεις καθημερινά.
Τα ψυχιατρικά χάπια τα γράφουν μόνο οι ψυχίατροι δεν μπορεί να τα αγοράσει κανείς για να σου τα δώσει. Ο φαρμακοποιός δεν τα δίνει χωρίς έγκριση από τον γιατρό.
Για να δεις το ιστορικό σου και τα φάρμακα που σου δώσανε μπορείς να τα βρεις μόνη σου ηλεκτρονικά αν έχεις κωδικούς της εφορίας και το ΑΜΚΑ.
https://eservices.eopyy.gov.gr/eHealthInsuranceRecordInsPerson/login.xhtml
Διαφορετικά θα πρέπει να πας σε οποιοδήποτε γιατρό και να του ζητήσεις να δεί το ιστορικό σου, αλλά δεν ξέρω πως θα σε αντιμετωπίσει, η περίπτωση σου είναι ιδιαίτερη ίσως αρνηθεί να σε εξυπηρετήσει αν δεν σε συνοδεύει κανείς.
https://eservices.eopyy.gov.gr/eHeal...on/login.xhtml
Εδώ αν μπορείς να συνδεθείς θα βρεις το ιστορικό σου για φάρμακα και για γιατρούς.
Λέω πως η κατάσταση που βιώνεις δεν είναι φυσιολογική , το βλέπεις να συμβαίνει μόνο εσύ αν μπορούσαμε να σε παρακολουθήσουμε όλοι εμείς θα λέγαμε πως κανείς δεν σε κούρεψε τα μαλλιά σου είναι κανονικά, είναι μια αρρώστια αυτό που σου συμβαίνει. Το πιστεύεις σαν πραγματικό γεγονός ενώ δεν είναι.
το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. Απαγορεύονται οι απόπειρες διάγνωσης εντός του φόρουμ αυτοβοήθειας
το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. Απαγορεύονται οι απόπειρες διάγνωσης εντός του φόρουμ αυτοβοήθειας