Originally Posted by
jimi25
Καλησπέρα ,για να μην ανοίξω άλλο thread θα το γράψω εδώ
Χωρίσαμε με την κοπέλα που αναφέρω στα προηγούμενα post ,έχουμε κρατήσει όμως ακόμη φιλικές σχέσεις.
Έχω γνωρίσει μέσω tinder μια άλλη γυναίκα 47 χρόνων που είναι το αντίθετο, σεξ από δεύτερο ραντεβού, συνήθως πάμε σπίτι της αλλιώς παίρνουμε το αμάξι μου και πάμε σε μέρη με θέα και καθόμαστε...σήμερα μου ζήτησε να το κάνουμε στο αμάξι και της είπα στο αμάξι δε βολεύει, πίσω Έχω και καθίσματα παιδιών, κι αν θέλει να πάμε σπίτι της...έφαγε μια ξενερα...εν τέλει προσπάθησα αλλά δε μου βγήκε, είχε ακόμη και φως και φοβόμουν μην έρθει κανείς...μου άρχισε κάτι παράπονα...στο σπίτι μόνο είναι βαρετά και τις προάλλες πάλι που είχαμε κάτσει σε μια παραλία δεν ήθελες...(ήταν βράδυ αλλά είχε 2 αυτοκίνητα λίγο πιο πέρα.
Δε ξέρω στα 43 εγώ και 47 αυτή μου φαίνεται λίγο μλκια να το κάνουμε και να υπάρχει περίπτωση να μας δούνε...
Είμαι και ντροπιαρης λόγω χαρακτήρα...δε μου άρεσε η συμπεριφορά της σήμερα και σκέφτομαι να ξεκοψουμε.
Σε τέτοια ηλικία κάνετε τέτοιες φάσεις? Εγώ ούτε στα νιάτα μου δεν έκανα, όχι ότι είναι κακό αλλά για την ηλικία μου μου φαίνεται extreme και δε μου βγαίνει έτσι.