lol
Printable View
lol
σ\'ευχαριστουμε ....μαμα......Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Παιδιά έχω γελάσει πολύ, αλήθεια! Να είστε όλοι καλά, μου φτιάξατε τη μέρα!
Μην ειρωνεύεσαι πάνο. Το είπα χωρίς μομφή. Έχω τις πολύ καλές μου σήμερα...Quote:
Originally posted by πανος12345
σε πιστευω θεοφανια...Quote:
Μην ειρωνεύεσαι πάνο. Το είπα χωρίς μομφή. Έχω τις πολύ καλές μου σήμερα...Quote:
αλλα το μαμα κολαει στα παιδια !
χαχαχαχαχα
με ποιον?Quote:
Originally posted by weird
Γιατί είσαι τόσο επιθετικός?
με το συστημα ναι...
με τα θυματα του ποτε!
κι ομως παραξενη.....Quote:
Ναι αλλά τώρα δεν μιλάμε για το ξεπούλημα του πολιτισμού μας.Quote:
Σαντορινη - Καιαδας -νομισμα - ΔΝΤQuote:
Μοντερέιτορ- Καιάδας-Νομισμα- Σαντορίνη.
Πάνο, έχεις αντιληφθεί οτι δεν επικοινωνείς καθόλου μαζί μου τόση ώρα που μιλάμε?
το τελευταιο ξερεις τι ειναι?
το αντιτιμο για το ξεπουλημα του πολιτισμου μας !
Γιατί πετάγεσαι αγόρι μου σε άσχετα θέματα?
το σημερινο συστημα αξιων δεν ειναι μερος του πολιτισμου
μας ?
το οτι στην Ολυμπιαδα ριξαμε ολα τα λεφτα στα κουτσα αλογα
ενω την παρασταση εκλεψαν οι Ειδικοι Αγωνες δεν σου λεει κατι?
το οτι εδω στον εικονικο κοσμο μπορουμε να αντιστρεψουμε καποια στερεοτυπα δεν σου γενναει την αναγκη να συμμετεχεις ενεργα σε ενα παιχνιδι του μελλοντος παρα στον μηρυκασμό?
αν οχι δικαιωμα σου και του καθενα μας να πει οχι...
μια απο τα ίδια παρακαλώ!
θα σου δωσω ενα ρακτικο παραδειγμα για να καταλαβεις τι ζηταω εδω...
Εστω οτι εχεις σηκωσει μια οικοδομη και εχεις μεινει στα μπετα απο χρηματα ...Τι σου λεει να κανεις σημερα το συστημα?
Να παρεις ενα στεγαστικο δανειο για να αποπερατωσεις την οικοδομη σου και να το κανεις ενοικιαζομενα δωματια η να εινεις η ιδια μεσα η να το νοικιασεις και να παιρνεις νοικια ...σωστα?
αν σου πω οτι θα κερδισεις πολυ περισσοτερα χρηματα αν το αφησεις οπως ειναι με τα μπετα θα με περνουσες ναι η οχι για τρελο?
κι ομως παραξενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σημερα με καθαρα οικονομικα κριτηρια , μπορω να σου αποδειξω οτι εχω δικιο αρκει να μαθεις οτι οι χελιδονοφωλιες τρωγονται και μαλιστα ειναι ο καλυτερος μεζες για πανω απο 1.500.000 ανθρωπους , δηλαδη παραπανω απο 2/10 ανθρωπους που ζουν στον πλανητη μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κοιτα τι επαθαν στην Ταυλανδη οσοι επεσαν πανω στον τουρισμο με το τσουναμι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ηδη οι πιο εξυπνοι επιχειρηματιες αφησαν τις οικοδομες στην μεση και κοιτανε συνεχεια στον ουρανο , ποσα χελιδονια θα βρουν στεγη στα μπετα τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατι το χελιδονι περιχεει στο σαλιο του φυσικες ουσιες , βαλσαμο για το πεπτικο μας συστημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
φαρμακο καλυτερο απο οσα παραγουν οι φαρμακοβιομηχανιες μας !!!!!!!!!!!!!!!!
Απλα το αγνοουσαν οι αδαεις οπως εσυ και εγω....
αχου και δε μας νοιαζειιιιιιιιιιιιιιι :):):):):):):):)
(Σταυριδης)
pano 3 meroules eixe isixasei ligo giati ksanagirises sta akatalavistika???
αυτη την ερωτηση να την κανεις στον ειδικο σουQuote:
Originally posted by olgaki82
pano 3 meroules eixe isixasei ligo giati ksanagirises sta akatalavistika???
ρωτα τον ..γιατι δεν καταλαβαινω τιποτα οταν καποιος βγαινει απο την πεπατημενη οδο σκεψης?
ομως και να θελα εν μπορω να σου καω το χατηρι ολγακι μου !
απλα προσπαθω να σε θεραπευσω χωρις φαρμακα , χωρις διαγνωση , χωρις καν σχεδιο ..απλα μεσω της επικοινωνιας ...
τωρα αν δεν τα καταφερω ....
κανεις δεν μπορει να καταφερει τιποτα μονος του.
ετσι δεν ειναι?
τι να θεραπευσεις κυρ πανο?
εισαι θεραπευτης?
α δεν παμε καθολου καλα.ξαναγυρισες στα ιδια
τι σημαινει ακαταλαβιστικο αληθεια ?
μηπως ειναι αυτο που ισως μας βγαλει απο το λουκι?
μηπως ο τροπος που βλεπουμε την πραγματικοτητα γυρω μας δεν ειναι ο σωστος?
τι ειναι τα στερεοτυπα? μηπως σε απλα Ελληνικα ειναι σκεψεις και αξιες που εχουμε και που καποτε ηταν σωστες και χρησιμες ενω σημερα μας βλαπτουν?
Πως μπορουμε να βρουμε λυσεις στα αδιεξοδα μας , αν δεν αλλαξουμε εστω και στην εικονικη πραγματικοτητα καποια δεδομενα?
........................................Quote:
Originally posted by Remedy
τι να θεραπευσεις κυρ πανο?
εισαι θεραπευτης?
κυρ πανο μηπως εισαι εκτος του θεματος σου?
φαντασου οτι εχω να βαλω στο στομα μου μια σταγονα αλκοολ απο την κυριακη το βραδυ!Quote:
Originally posted by olgaki82
α δεν παμε καθολου καλα.ξαναγυρισες στα ιδια
οχι οτι με ενοχλει αλλα το κανω για την γυναικα μου...
ειναι πιο ευσθητη και τωρα πρεπει να βρει το θαρρος να ζητησει καποιο οικονομικο διακανονισμο στα χρεη της και αυτο την κανει ψυχικα ρακος ! στερουμαι λοιπον συνειδητα μια απολαυση για μενα , για να της προσφερω την απαιτουμενη αυτοσυγκεντρωση
για να κανει αυτοελεγχο και να καταλαβει οτι αφου μπορει λογω δουλιας να εξοφλησει τους δανειστες της δεν πρεπει να μην πανταει στο τηλεφωνο γιατι ντρεπεται να τους εξηγησει οτι εχει πληρωσει μεχρι σημερα 10 φορες το κεφαλαιο που την δανεισαν στα 20 χρονια που την εβαλαν να υπογραφει να παιρνει συνχεια χρηματα για να αγοραζει οτι θελει!!!!!!!!!!!!!!!!
με λεει και αυτη ακαταλαβιστικο....
την συγχωρω ομως γιατι ετσι την ηθελε το συστημα...
να καταναλωνει....συνεχεια ...με πλαστικο χρημα ...χωρις κανεις ποτε να βαλει οριο γιατι το συστημα επιδιωκει την αναπτυξη μεσω της καταναλωσης και οχι της παραγωγης αγαθων....
σκοπιμα δεν την μαθανε να σκεπτεται...
σκοπιμα δεν την μαθανε να αμφιβαλει....
σκοπιμα δεν την μαθανε να κανει αυτοελεγχο...
σκοπιμα την μαθανε να θεωρει σωστο μονο το να καταναλωνει
χωρις κανεις να ανρωτιεται ποτε θα ξεχρεωσει .....
τωρα ομως το συτημα αλλαζει....
οι πιο ελαστικες προσωπικοτητες το καταλαβαινουν και προσαρμοζονται...επιδιωκου� � και πετυχαινουν διακανονισμους ...
οι πιο συντηρητικοι , οι πιο υπακουοι, οι πιο επιμελεις , ειναι αυτοι που μενουν πισω και πληρωνουν τα λαθη αλλων...
32 αυτοκτονιες μετραει ο γαλλικος ΟΤΕ
Μηπως δεν ειναι καλη ιδεα να μεταρεπονται σε εμπορους οι δημοσιοι υπαλληλοι?
....................................Quote:
κυρ πανο μηπως εισαι εκτος του θεματος σου?
Πάνο η επιθετικότητα σου βγαίνει διάχυτη.
Πολλά νεύρα βλέπω.
Εχεις γράψει οτι παίρνεις φάρμακα.
Επίσης έχεις γράψει οτι ο γιατρός σου επισήμανε οτι το να γράφεις εδώ σε κάνει πιο επιθετικό.
Πάνο, εσύ τι έχεις να πεις για όλα αυτά?
Και σε παρακαλώ μείνε στο θέμα.
Quote:
αχου και δε μας νοιαζειιιιιιιιιιιιιιι :):):):):):):):)
(Σταυριδης)
αμα δεν σε ενοιαζε, ουτε που θα ταλαιπωρουσες τα δαχτυλακια σου για να απαντησεις.....
:P:P:P:P:P:P
(μητσος)
παραξενη...Quote:
Πολλά νεύρα βλέπω.
Επίσης έχεις γράψει οτι ο γιατρός σου επισήμανε οτι το να γράφεις εδώ σε κάνει πιο επιθετικό.
σε ενα \"μεικτο\" φορουμ διαδικτυου , ειναι ευκολο να ξεγελασεις ενα νεο χρηστη για το ποιος απο τους δυο μας ειναι ο τρελος ,
ποιος βλεπει γιατρο η τα επαιρνε απο τους γιατρους για να τους διδασκει γιατι εχει τον χρονο να το κανει την ωρα που αυτοι θεραπευαν αυτους που ηταν πραγματικα αρρωστοι...
Ειναι μια απο τις δυσκολιες του διαδικτυου και σε καταλαβαινω απολυτα....
Ομως μαθε πρωτα οτι η επιθετικοτητα δεν ειναι κακο πραγμα
αν στοχευει να ξυπνησει καποιους και οχι να τους αποκοιμιζει με χαπια οπως κανουν σημερα ακομα τα ψυχιατρεια και καταγγελει με τελεια Ελληνικα η αφρουλα , λογο για τον οποιο ζητησα απο αυτο εδω το βημα του διαλογου να αναβαθμιστει η συμμετοχη της με καποια σαρδελιτσα σαν αυτες που μας κολαγανε στο στρατο οταν καθαριζαμε επι 40 μερες τις βρωμιες μας μονοι μας χωρις την μαμα μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ομως επειδη αυτα που εγραψες, με κανουν να πιστευω οτι πισω απο την ανωνυμια σου κρυβεται μαλλον μια προσπαθεια αποπροσανατολισμου της συζητησης και σκοπιμης υποβαθμισης μου , επετρεψε μου να σου πω οτι δεν προτεινα τον εαυτο μου για την σαρδελιτσα και κρατω με τιμη την κλωτσα γιατι με τιμαει να ειμαι φτωχος , αλλα να ζω μακρυα απο κατι προφιλ σαν το δικο σου!
Μην το παρεις και αυτο σαν επιθετικοτητα γιατι απλα ειναι το 5η 6 μηνυμα σου χωρις να μπαινεις στην ουσια του θεματος που προτεινα και κανοντας την τρελη , ριχνεις μπηχτες προσπαθωντας να βγαλεις εμενα τρελο ,λες και μιλας με μπακαλη και οχι με ψυχολογο!
Η μεγαλύτερη αλλαγή όλων ξεκινά απο την αλλαγή του εαυτού ( του δικού μας όχι των άλλων).Quote:
τι ειναι τα στερεοτυπα? μηπως σε απλα Ελληνικα ειναι σκεψεις και αξιες που εχουμε και που καποτε ηταν σωστες και χρησιμες ενω σημερα μας βλαπτουν?
Πως μπορουμε να βρουμε λυσεις στα αδιεξοδα μας , αν δεν αλλαξουμε εστω και στην εικονικη πραγματικοτητα καποια δεδομενα?
αντε λοιπον !Quote:
Η μεγαλύτερη αλλαγή όλων ξεκινά απο την αλλαγή του εαυτού ( του δικού μας όχι των άλλων).Quote:
τι περιμενεις?
axaxaxaxaxxaxax!!!!!!!!!!
Εγώ έχω ΄ήδη πιάσει δουλειά, εσύ τι περιμένεις ???
;)
Δεν προσπαθώ να σε βγάλω \"τρελό\"Quote:
παραξενη...Quote:
Πολλά νεύρα βλέπω.
σε ενα \"μεικτο\" φορουμ διαδικτυου , ειναι ευκολο να ξεγελασεις ενα νεο χρηστη για το ποιος απο τους δυο μας ειναι ο τρελος ,
ποιος βλεπει γιατρο η τα επαιρνε απο τους γιατρους για να τους διδασκει γιατι εχει τον χρονο να το κανει την ωρα που αυτοι θεραπευαν αυτους που ηταν πραγματικα αρρωστοι...
Ειναι μια απο τις δυσκολιες του διαδικτυου και σε καταλαβαινω απολυτα....
Ομως μαθε πρωτα οτι η επιθετικοτητα δεν ειναι κακο πραγμα
αν στοχευει να ξυπνησει καποιους και οχι να τους αποκοιμιζει με χαπια οπως κανουν σημερα ακομα τα ψυχιατρεια και καταγγελει με τελεια Ελληνικα η αφρουλα , λογο για τον οποιο ζητησα απο αυτο εδω το βημα του διαλογου να αναβαθμιστει η συμμετοχη της με καποια σαρδελιτσα σαν αυτες που μας κολαγανε στο στρατο οταν καθαριζαμε επι 40 μερες τις βρωμιες μας μονοι μας χωρις την μαμα μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ομως επειδη αυτα που εγραψες, με κανουν να πιστευω οτι πισω απο την ανωνυμια σου κρυβεται μαλλον μια προσπαθεια αποπροσανατολισμου της συζητησης και σκοπιμης υποβαθμισης μου , επετρεψε μου να σου πω οτι δεν προτεινα τον εαυτο μου για την σαρδελιτσα και κρατω με τιμη την κλωτσα γιατι με τιμαει να ειμαι φτωχος , αλλα να ζω μακρυα απο κατι προφιλ σαν το δικο σου!
Μην το παρεις και αυτο σαν επιθετικοτητα γιατι απλα ειναι το 5η 6 μηνυμα σου χωρις να μπαινεις στην ουσια του θεματος που προτεινα και κανοντας την τρελη , ριχνεις μπηχτες προσπαθωντας να βγαλεις εμενα τρελο ,λες και μιλας με μπακαλη και οχι με ψυχολογο!
Απλά βλέπω την ασυνάρτητη ροή του λόγου σου κι ανησυχώ
σε σχέση και με αυτά που έχεις γράψει εσύ ο ίδιος.
υγ. Και οι ψυχολόγοι έχουν τα προβληματάκια τους μην ξεχνιόμαστε ;)))
Την βρήκα πολύ αστεία αυτή την ιδέα.Quote:
Πάνο, έχεις αντιληφθεί οτι δεν επικοινωνείς καθόλου μαζί μου τόση ώρα που μιλάμε?
μας ?
το οτι εδω στον εικονικο κοσμο μπορουμε να αντιστρεψουμε καποια στερεοτυπα δεν σου γενναει την αναγκη να συμμετεχεις ενεργα σε ενα παιχνιδι του μελλοντος παρα στον μηρυκασμό?
Εστω οτι εχεις σηκωσει μια οικοδομη και εχεις μεινει στα μπετα απο χρηματα ...Τι σου λεει να κανεις σημερα το συστημα?
Να παρεις ενα στεγαστικο δανειο για να αποπερατωσεις την οικοδομη σου και να το κανεις ενοικιαζομενα δωματια η να εινεις η ιδια μεσα η να το νοικιασεις και να παιρνεις νοικια ...σωστα?
αν σου πω οτι θα κερδισεις πολυ περισσοτερα χρηματα αν το αφησεις οπως ειναι με τα μπετα θα με περνουσες ναι η οχι για τρελο?
σημερα με καθαρα οικονομικα κριτηρια , μπορω να σου αποδειξω οτι εχω δικιο αρκει να μαθεις οτι οι χελιδονοφωλιες τρωγονται και μαλιστα ειναι ο καλυτερος μεζες για πανω απο 1.500.000 ανθρωπους , δηλαδη παραπανω απο 2/10 ανθρωπους που ζουν στον πλανητη μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κοιτα τι επαθαν στην Ταυλανδη οσοι επεσαν πανω στον τουρισμο με το τσουναμι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ηδη οι πιο εξυπνοι επιχειρηματιες αφησαν τις οικοδομες στην μεση και κοιτανε συνεχεια στον ουρανο , ποσα χελιδονια θα βρουν στεγη στα μπετα τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατι το χελιδονι περιχεει στο σαλιο του φυσικες ουσιες , βαλσαμο για το πεπτικο μας συστημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καθόλου άσχημα.
Χτίζω και ξέμεινα?
Αφήνω τα μπετά να γίνουν χελιδονοφωλιές.
Μια απορία έχω μόνο.
Αν ήθελα να χρησιμοποιήσω την οικοδομή για κατοικία, που θα έμενα μέχρι να πλουτίσω απο τις χελιδονοφωλιές?
ρωτησες τον κιπ αν εχει καμμια προταση που να σε ενδιαφερει?Quote:
Την βρήκα πολύ αστεία αυτή την ιδέα.Quote:
μας ?
Καθόλου άσχημα.
Χτίζω και ξέμεινα?
Αφήνω τα μπετά να γίνουν χελιδονοφωλιές.
Μια απορία έχω μόνο.
Αν ήθελα να χρησιμοποιήσω την οικοδομή για κατοικία, που θα έμενα μέχρι να πλουτίσω απο τις χελιδονοφωλιές?
η τον α η τον β ? δεν θα σου πω εγω που με ποιον και το πως..
η δουλεια μου ειναι να ξεκολαω μυαλα...
οχι να βρισκω τι μαρκα καφε θελεις να πινεις καθε πρωι....
αυτο θα το κανεις μονη σου!
τωρα στα πρακτικα !
εμπα στο διαδικτυο και πατησε στο γκουγkλ
swallows nest
δεν ξερω τι θα σου βγαλει αλλα αν δεν βγαλει κατι συγκεκριμενο πηγαινε στο σαιτ της ταυλανδης -εμπορικο τμημα- καλλιεργεια χελιδνοφωλιων και αν βρεις ακρη πες τους οτι εχεις στην Ελλαδα καποιες οικοδομες κοντα σε διασημα παγκσμιως περασματα οπως ας πουμε η Κερκυρα η Σαντορινη κλπ και οτι ενδιαφερεσαι να μαθεις πως γινεται η συλλογη , πως μαγειρευονται , καποια επιστημονικα στοιχεια για τα συστατικα τους κλπ
ισως σου ερθει προταση για δωρεαν διαμονη αλλα αν ξυπνησαν και οι Ταυλανδοι, αντε να ξοδεψεις οσα τρως εδω για ενα μηνα εκει για ενα εξαμηνο !!!!!!!!!!!!!!
Οσα λεφτα θα χρεωσης την καρτα σου [εγω ηθελα 80 ευρω την εβδομαδα ] για τα παντα στο πιο κοσμικο νησι του Ινδικου Ωκεανου [Πουκετ} και στην πιο ιν παραλια , θα τα παρεις πισω σε ενα χρονο , αν φτιαξεις ενα σαιτ στο ιντερνετ και πεις στις τραπεζες , καθε φορα που θα ερχεται ενας πελατης με προφιλ υψηλου ρισκου για αποπερατωση οικοδομης σε περιοχες οπως η καλντερα της Σαντορινης για παραδειγμα , που ολοι οι ντοπιοι ξερουν οτι με 5.5 ριχτερ δεν θα μεινει τιποτα ορθιο, να του προτεινουν να κανει καλλιεργεια χελιδωνοφωλιων και με το σαιτ που θα εχεις φτιαξει να μπορει να ερθει κατευθειαν σε επαφη με τους αγοραστες για να καθοριζεται η τιμη στον αερα...
Καθε μερα πετανε απο Αθηνα πανω απο μια πτησεις για Μπαγκγκογκ και πανω απο μια πτησεις απο Σαντορινη η Κερκυρα για Αθηνα ....
Βαλε και καμια δουλεια σε ενα προγραματιστη για να σου μετατρεπει με προγραμμα την τιμη της χελιδονοφωλιας σε τζιρο και 2 φορεςτον ρονο που τα χελιδινια πετανε απο την Αφρικη μεσω της Χωρας μας για την ευρωπη με σταθμους την Ελλαδα ,
ολα αυτα τα πουλια εχουν την τρομακτικη ικανοτητα για ανθρωπινα στανταρ , να θυμουνται ακριβως που ειχαν χτισει πριν απο 6 μηνες την φωλια τους , πσιτα στο ραντεβου τους περιοσσοτερο απο τους τραπεζιτες και τους Οικονομολογους
Αν δε καταφερεις να κανεις τους Ελληνες να αλλαξουν διατροφικες συνηθειες [σημειωτεο οτι ο ΓΑΠ ανακοινωσε οτι αν βγει, αρχιζει πειραματικα η μεσογειακη διατροφη στα σχολεια μας ] σε περιμενουν 1.500.000 καταναλωτες που σημερα ρισκαρουν ανθρωπινες ζωες και καταστερφουν την εφηβεια και την νεοτητα ανθρωπων που ζουν απομονωμενοι απο την κοινωνια στα βραχια σαν τις νυχτεριδες , για να πανε με κινδυνο της ζωης τους ακομα να μαζεψουν οσες χελινοδοφωλιες μπορουν αλλα δεν καλυπτουν τις αναγκες της αγορας τους....
το πιο σημαντικο ομως σου το αφησα για επιδορπιο...
αν λοιπον τα κανεις ολα αυτα και μαζεψεις αρκετες χελινοδοφωλιες , ισως σου μεινει η απορια γιατι ο κινεζος να προτιμησει τις δικες σου που θα ειναι και ακριβοτερες απο τις δικες του? εδω δωσε βαση τωρα ....οταν ο Σιμητης εκανε σημα της Ελληνικης προεδριας το Χελιδονι του Ακρωτηριου , ολος ο πλανητης εμαθε για την τοιχογραφια της Ανοιξης!!!!!!!!!!!
Εχεις λοιπον καλυτερο μπραντ νειμ για να τις ξπουλησεις κανοντας του κινεζους να μαθουν αυτο που εμεις πληρωσαμε τοσα χρονια χωρις να παρουμε πισω τιποτα απολυτως!
οτι αλλο ενα φτηνο καφε αναψυχτικο και αλλο η κοκα κολα!
αντε να σε πεισουν οτι δεν ετρωγαν χελιδωνοφωλιες οι προιστορικοι Θηραιοι!!!!
εχεις δει τα κορμια των γυναικων τους?
Για να βαλω και λιγο μετα μπειμπυ μπουμερς βερσιον
και το ονομα σου, hanibal lecter? :DQuote:
.....η δουλεια μου ειναι να ξεκολαω μυαλα...
REMEDY ΔIAKPINΩ MIA EΠIΘETIKOTHTA ΠOY ΔEN ΔIEYKOΛYNEI THN EΠIKOINΩNIA
τα χεις μπερδεψει.Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
στερεοτυπα ειναι, στα οποια ειμαστε κολλημενοι :)
(εσυ γιατι φωναζεις συνεχως εν τω μεταξυ?πιστευεις οτι περνας απαρατηρητος? :Ρ)
Clarisse... θα παρακαλέσω κι εγώ πολύ... Πώς θα βρούμε τη χαμένη χελιδονοφωλιά χωρίς λεπτούς χειρισμούς?
και ενα τελευταιο για να μην νομιζεις οτι βγαζω επιθετικοτητα στα χελιδονια!
ειπαμε..τα πουλια εχουν την μνημη να ξαναγυριζουν στην φωλια τους αλλα αν αντι για κολοπαιδα κακομαθημενα που με σφεντονες τα σημαδευουν για να τα σκοτωσουν χωρις να τα τρωνε [επιθετικοτητα] μαθαιναν στο σχολειο τους , οτι 1.500.000 ανθρωποι σημερα τρεχουν τα σαλια τους για να εχουν σαν κυριο πιατο την χελιδονοφωλια , απο περιεργεια και μονο , οχι απλα δεν θα τα σκοτωναν αλλα θα ελεγαν στην μαμα τους
μαμα...γιατι δεν μαγειρευεις χελιδονοφωλες?
ξαναγυριζω στο χελιδονι...
ειπαμε γιατι ξαναγυριζουν...αυτο που δεν ειπαμε ειναι τι ακριβως θυμουνται!
δεν θυμουνται οπως εμεις λεπτομερειες αλλα μονο χονδρικα την επιλογη στεγης σε ασφαλες σημειο για να μην την ριξει η βροχη η ο ανεμος κατω...
δεν κουαρζονται να πανε να μαζεψουν ξανα χωμα απο την γη και σταχυα απο τα χωραφια , οσο δε για το σαλιο το φτιαχνουν μονα τους!
...............................................Quote:
τα χεις μπερδεψει.Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
στερεοτυπα ειναι, στα οποια ειμαστε κολλημενοι :)
(εσυ γιατι φωναζεις συνεχως εν τω μεταξυ?πιστευεις οτι περνας απαρατηρητος? :Ρ)
Μάλιστα.Quote:
ειπαμε..τα πουλια εχουν την μνημη να ξαναγυριζουν στην φωλια τους αλλα αν αντι για κολοπαιδα κακομαθημενα που με σφεντονες τα σημαδευουν για να τα σκοτωσουν χωρις να τα τρωνε [επιθετικοτητα] μαθαιναν στο σχολειο τους , οτι 1.500.000 ανθρωποι σημερα τρεχουν τα σαλια τους για να εχουν σαν κυριο πιατο την χελιδονοφωλια , απο περιεργεια και μονο , οχι απλα δεν θα τα σκοτωναν αλλα θα ελεγαν στην μαμα τους
δεν θυμουνται οπως εμεις λεπτομερειες αλλα μονο χονδρικα την επιλογη στεγης σε ασφαλες σημειο για να μην την ριξει η βροχη η ο ανεμος κατω...
δεν κουαρζονται να πανε να μαζεψουν ξανα χωμα απο την γη και σταχυα απο τα χωραφια , οσο δε για το σαλιο το φτιαχνουν μονα τους!
Πολυ ενδιαφέροντα όλα αυτά.
Φαίνεται πως έχεις επιχειρηματικό μυαλό...
Εσύ έβαλες μπροστά το σχέδιο της άχτιστης οικοδομής??
Και κάτι ακόμα.
έχεις δοκιμάσει χελιδονοφωλιά?
Πώς μαγειρεύεται αυτό το πράγμα?
.............................χμ καλη ιδεα!......................................... .Quote:
και το ονομα σου, hanibal lecter? :DQuote:
.....η δουλεια μου ειναι να ξεκολαω μυαλα...
χαχαχαχαχαχα
Quote:
.............................χμ καλη ιδεα!......................................... .Quote:
και το ονομα σου, hanibal lecter? :D
χαχαχαχαχαχα
...
Είδες τι έκανες τώρα???
Πααααει η χελιδονοφωλιά... Την έφαγε ο Lecter....
Και ήταν... Τοσο νοστιμη?!?!
αν ειχα την τυχη να τακιμιασω με ταυλανδεζα ισως ...Quote:
Μάλιστα.Quote:
Πολυ ενδιαφέροντα όλα αυτά.
Φαίνεται πως έχεις επιχειρηματικό μυαλό...
Εσύ έβαλες μπροστά το σχέδιο της άχτιστης οικοδομής??
Και κάτι ακόμα.
έχεις δοκιμάσει χελιδονοφωλιά?
Πώς μαγειρεύεται αυτό το πράγμα?
ομως προς το παρον η μονη ταυλανδεζα που με ακουμπισε σεξουαλικα ηταν μια μασερ που εκανε οτι μπορουσε να κερδισει το ψωμι της ξεγελοντας οσους εχουν το συνδρομο του Φορεστιερ , δηλαδη πονους στην πλατη, οπως εγω που απο περιεργεια και μονο μετα απο 3 ταξειδια στην ταυλανδη και συνολικα ενα 6μηνο διαμονη , αποφασισα μια μερα να παω μονος μου για μασαζ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ολες τις αλλες το καναμε μαζι με την γυναικα μου και πηρα αλλη εικονα απο το τι εννοουν ορισμενοι οταν λενε οτι δεν καταλαβαν ποτε πως αλλο το μασαζ και αλλο το αρχαιοτερο επαγγελμα του κοσμου!
προσοχη δεν εννοω τον αγοραιο ερωτα ...
εννοω το αγοραιο σκετο....
τωρα για το σχεδιο εχω αισθητικο προβλημα....
μια μονο αφορα [η μαλλον 2 με το διαμερισμα μου στο Παρισι] εκανα στην ζωη μου οικοδομη και ειχα εξασφαλισει μεχρι και την αμοιβη του κλειδαρα που θα μου ασφαλιζε τον χωρο πριν κανω την τελικη μετακομιση...
μου δωσες ομως μια υπεροχη ιδεα που αποδεικνυει την σημασια της επικοινωνιας ....
Επειδη το γκρεμισμα των παρανομων οικοδομων εχει τεαρστειο κοστος για ολους μας
η λυση για τις χελιδονοφωλιες , θα ηταν ισως η καλυτερη εκδικηση της ιδιας της φυσης αν την ακολουθουσε το ιδιο το κρατος πυ εχει εξαλλου και το κοπυραιτ για τα χελιδονια απο το Ακρωτηρι!οπου δηλαδη χτιζεται μια οικδομη σε καμμενο δασος για παραδειγμα αντι να την γκρεμιζουν να πανε εκει οι εκτακτοι/μονιμοι αγροφυλακες να καλλιεργουν τις χελιδονοφωλιες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γιατι μαλλον για πεσκεσι πανε σε μια χωρα με οικονομια κομματια και θρυψαλα και αυτοι
ισως αν πιασει διδαθουμε κατι απο τα λαθη μας για πρωτη φορα με ουσιαστικο κερδος και οχι με αλλο ενα βαρος πανω στο σβερκο μας
Πάνο,
ωραία και καλά.
Αλλά δεν θα συνιστούσε υποβάθμιση του οικιστικού περιβάλλοντός μας το να γεμίσουμε άχτιστες οικοδομές?
Ξέρεις τα χελιδονάκια, δεν χτίζουν φωλιές μόνο στις οικοδομές και μάλιστα στις άχτιστες.
Χτίζουν και κάτω απο τις στέγες των σπητιών.
Και μέσα σε σπηλιές της Ταυλάνδης, όπου οι ντόπιοι με ανεμόσκαλες τις κατεβάζουν για να τις πωλήσουν στους Κινέζους.
Δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να υποβαθμίσουμε το περιβάλλον,
αφενός με αδέσποτες και ακατοίκητες οικοδομες,
αφετέρου με την καταστροφή των χελιδονιών και την διατάραξη της ζωικής μας αλυσίδας.
Κι όλα αυτά για τα κέρδη?
Για να γεμίζουν οι Κινέζοι τα στομάχια τους???
Ε όχι.
Προτιμώ να πάρω το στεγαστικό δάνειο.
Καλύτερα να χρωστάω και να έχω και ένα σίγουρο μέρος διαμονής, παρά να καταστρέφω το περιβάλλον!
Μα καλά καλλιεργούνται οι χελιδονωφωλιές? Τι είναι, σιτάρι?Quote:
να πανε εκει οι εκτακτοι/μονιμοι αγροφυλακες να καλλιεργουν τις χελιδονοφωλιες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ νόμιζα οτι τις χτίζουν τα χελιδόνια.. :PP
Πάω να γράψω την εργασιούλα μου.
Σε αφήνω στους ατέρμονους μονολόγους σου.
Θα σου απαντήσω κάποια άλλη στιγμή.