Βρε Μπαμπη, εισαι ο πρωτος αντρας που γνωριζω πως θελει βαμμενη γυναικα, εισαι συγουρος πως πηγες με γυναικα και οχι με τραννακι;
Printable View
Ναι ρε, άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Για παράδειγμα, θες να πάτε διακοπές. Ο πρήχτης είναι σαν αυτούς που σου πουλάνε ρεύμα σε διαφημιστικό. Θα σου πει "Αχ, έλα να πάμε διακοπές. Βρήκα και μια πολύ καλή προσφορά, 6 μέρες τον γύρο της Ιταλίας, θα δούμε τόσα μέρη, θα γνωρίσουμε νέους ανθρώπους, θα πάμε εξωτερικό. Μα ξανασκέψου το, είναι μοναδική ευκαιρία".
Ο γκρινιάρης θα σου πει: "Το ήξερα ότι θα έλεγες όχι. Ε, βέβαια, εμείς δεν πάμε ποτέ πουθενά. Που γυρίζεις ποιος ξέρει πού και δεν έχεις χρόνο για εμένα, γιατί είσαι σπάγκος, είσαι αναίσθητος, είσαι μεγάλος γύφτος που θες να με πας στη Λούτσα στη μάνα σου!".
Ε, τι να σου πω ένα κλασικό ορθόδοξο και έβαζα και μαξιλάρι στη μέση για να μη χρειάζεται να κουράζομαι. Τα κλασικά που κάνανε το '50 πριν βγουν τα βιντεάκια. Αλλά σου λέω, άλλο η καψούρα, άλλο ο γάμος. Άμα περιμέναμε βρε Μπάμπη να καψουρευτούμε, δε θα παντρευόταν κανείς και θα είχαμε εξαφανιστεί ως έθνος. Έλα, να τα λέμε τα πράγματα όπως είναι, μια σύμβαση είναι η ζωή μετά τα 25 και ό,τι ελευθερίες έχουμε είναι μέχρι να πιάσουμε δουλειά. Για το βάψιμο, βάφομαι ελαφρώς στη δουλειά και όταν βγαίνω, αλλά όχι καθημερινά, γιατί κάνει κακό στο δέρμα η καθημερινή επαφή με χημικά. Όπως εσείς οι άνδρες που ξυρίζεστε. Αν δεν αφήσετε αξύριστο το πρόσωπο κατά διαστήματα, θα ερεθιστεί το δέρμα.
Αλλά εγώ τα λέω, μας έχουν καταστρέψει τα sites 18+. Μέχρι να κάνουν οικογένεια, έχουμε δει 100.000 βίντεο και νομίζουμε ότι έτσι θα είναι το σεξ. Αλλά να ξέρετε ό,τι δίνει κανείς παίρνει. Κι όταν λέω δεν είμαι απαιτητική το εννοώ. Αφήστε που όλες οι γυναίκες εκεί είναι τέρατα και σαν εξωγήινες, χωρίς καμιά φυσικότητα. Σαν μεταλλαγμένες είναι.
Διαφωνω...στο σεξ η γυναικα πια πρεπει ν ινε λιγο που@να...αλλαξαν οι εποχες ...πρεπει ν βαφετε κ ν ντυνετε κ λιγο πθο σεξυ ...κ κανεις λαθος ....θελει καψουρα ο γαμος ...αλλιως σε γραφειο συνοικεσιων ....το ζευγαρι θελει ερωτα ....αν εισαι τοσο παλαιμοδιτησα κ παραδοσιακη ειδικα στο σεξ μαλλον θ εχεις θεμα γενικα κ στους επομενους ....λιγο βαρετη θ ελεγα ...καθολου περιπετεια ...δεν ξερω εσυ ξερςις καλυτερα
Δηλαδή κι εμείς που είμαστε σαν τη Ματίνα Μανταρινάκη να ξεσκονίσουμε τη θέση στο ράφι; Λες ότι δε θα βρω ένα σοβαρό παλικάρι να ξανανοίξω κι εγώ το σπιτικό μου, να με θέλει όπως είμαι; Και πες ότι πάω σε γραφείο συνοικεσίων και μου βρίσκουν έναν 10 χρόνια μεγαλύτερο. Πώς θα μπορεί αυτός από μια ηλικία και μετά χωρίς χάπι; Να σου πω το σκέφτομαι κι αυτό. Πώς θα μπορέσει αυτός αν το βλέπει ως συμφωνία. Για τη γυναίκα είναι πιο εύκολο.
Σου λέω, θέλω να πολλαπλασιαστώ. Εδώ ο 38άρης και μου έλεγε είμαι μικρός για παιδί. Άμα βρω 25άρη, μέχρι να αποφασίσει για οικογένεια, θα έχω βγει στη σύνταξη και θα έχει πάει η πίεση στο 25. Ο εικοσάρης το μόνο που θα θέλει θα είναι να περάσει καλά και να έχει μια εμπειρία με τη σχεδόν σαραντάρα να το λέει στους φίλους του. Δε με ενδιαφέρει μια τέτοια σχέση.
θα πιασεις εναν μικροτερο 18-20, θα σε γαστρωσει με δυο ματιες, θα του πεις να ερχεται να βλεπει το μωρο οποτε θελει και αν εισαι τυχερη μπορει να κολλησει. Κανε του ενα χαρτι που δεν ζητας τπτ και καθαρησες.
Παιδιά, να καταλήξουμε κάπου. Τι να κάνω με τον επόμενο που θα βρω για να είναι η σχέση ζωής που λέμε; Μπάμπη, να βελτιωθώ στο σεξ, μόνο που όπως μου λένε οι φίλες μου, παντρεμένες με παιδιά, έχουν να κάνουν σεξ κάτι χρόνια. Οι άνδρες τους ροχαλίζουν και τους έχουν και κοιμούνται στο σαλόνι.
Οι φιλες σου κατι δεν σ λενε καλα ...αν μια γυναικα ειναι πο@τανα στο κρεβατι πρωτα κανει τον αντρα ν τρελενετε κ δευτερον κανει τον αντρα ν φοβατσι μην την χασει ...οο φιλεε σου μαλλον τα περιμενουν ολααπο τουςαντρες...πεςτιςφιλες σου ν περιμενουν τοκερατο αν δεντο εχουν ηδη φαει
....οι σχέσεις σου είναι βολεματος . Δλδ κάνουμε την σχεσουλα για κάλυψη αναγκών συντροφικότητας . Συνήθως στις υπερμακροχρονιες σχέσεις ( εδώ μιλάμε για 7ετια ) υπάρχει μια ερπουσα ανταλλαγή κ κάλυψη ανούσιων καθημερινών αναγκών , ανασφάλειας κ αδυναμίας . Μας λες για ένα άτομο με προβλήματα όρασης( και ΟΧΙ ΑΜΕΑ, το ΑΜΕΑ δεν μου ακούγεται καλά ,δείχνει κατώτερο ον ) το οποίο το εκμεταλλεύεσαι για κάλυψη των ίδιων αναγκών ( εκτός του σεξουαλικού ) κ φυσικά στο προσκήνιο η εγωκεντρική κατάψυξη e-food παραγγελία ....μην χαθεί κανένα παιδί στο δρόμο . Για αυτό λοιπόν βλέπεις εκεί έξω χιλιάδες χωρισμένα ζευγάρια που βολοδερνουν με 2-3 παιδιά γιατί απλά ήθελαν παιδιά , αλλά ουσιαστικά δεν είχαν σχέση (ουσιαστική)....επίλογος , θέλεις πολύ εσωτερική διεργασία κ ίσως κάποια μέρα δεις μάθεις καλύτερα τους ανθρώπους .....
Μέχρι να κάνω την εσωτερική διεργασία, θα έχω γεράσει και θα έχω 10 γάτες. Βρες μου εσύ ένα ιδανικό ζευγάρι στην πραγματική ζωή, όχι από βιβλία λογοτεχνίας και ταινίες. Και να είναι χωρισμένος κάποιος, τουλάχιστον βιώνει το αίσθημα του γονιού, έχει κάπου να διοχετεύσει αγάπη. Μην πάμε σε εντελώς προβληματικές καταστάσεις γονιών, εγώ σου λέω η μέση οικογένεια. Επίσης, ποιος άνθρωπος στον κόσμο αυτό μπορεί να πει ότι "ξέρει καλύτερα τους ανθρώπους"; Με εσωτερική διεργασία, θα μείνω γεροντοκόρη. Δε λυπάμαι για εμένα, αλλά οι άνθρωποι στη δουλειά μου, ξέρεις τι έχουν να τραβήξουν; Οι μαγκούφηδες είναι παράξενοι άνθρωποι και τους σχολιάζουν όλοι.
Το ιδανικο ζευγαρι; Μπονι και Κλαϊντ, πεθαναναν ερωτευμενοι λολ
Ξαναλεω ....σεξ ...ανωμαλο ...μονο αυτο μετραει για εναν αντρα ...τιποτα αλλο ...
Χωρις αυτο οι αντρεςς πανε σε γκομενες
Μπάμπη, εσύ τώρα μου λες να βρω έναν 40-45 που θα παίρνει χάπι για την καρδιά και θα έχει πίεση πάνω από 12, να του κάνω ανωμαλίες. Θες να με αφήσεις χήρα μου φαίνεται πριν γίνω μάνα. Εγώ θέλω έναν πιο συμβατικό άνδρα να μην έχει πολλές ορμές. Να, σαν αυτούς που έχουν οι φίλες μου και μου λένε ότι δε σηκώνεται το κατάρτι. Εγώ θέλω ανθρώπινη επικοινωνία και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, το έχω ανάγκη. Αυτόν μπορώ να τον βρω κάπου; Πείτε μου μέρη να ψάξω. Εκκλησία, δημόσιες υπηρεσίες, γραφείο συνοικεσίων, να βάλω αγγελία, καμιά εφαρμογή για πιο κλασικούς ανθρώπους;
Κ εσυ θα βρεις αλλο καταρτι?για κερατα ψαχνεις η θα μεινεις αγα%μυτη
Οι μεγαλύτεροι δεν σου κάνουν ... και θα δείχνουν ζήλια ....
Τις εφαρμογές δεν τις εμπιστεύεσαι ... είναι για one night stand ... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ... one night stand ....
Στις μέρες μας ο κόσμος δεν φλερτάρει στις καφετέριες ... όπως την εποχή των γιαγιάδων ... που στέλναν προξενητές και κανόνιζαν κιλά λάδι και κατσίκια για το γάμο .....
Αλήθεια, αυτά τα έχεις διαπιστώσει μόνη σου ; Τα έχεις δει να συμβαίνουν ; ή σου αρέσει να πιστεύεις ότι είναι έτσι ;
Ουσιαστικά ρωτάς αν είναι στραβός ο γυαλός ή στραβά αρμενίζεις. Ο γυαλός δεν φταίει ποτέ.
Ζητάς παραπάνω από όσα μπορείς να βρεις. Αυτό που του αξίζει ο καθένας και σε εφαρμογές και σε καφετέριες και στη δουλειά ... μπορεί να το βρει ... ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ .
Αν είναι στην κλίμακα στο 7/20 και ψάχνει 19/20 ... φυσικά δεν θα το βρει ποτέ.
Γιατί τα άτομα του άλλου φύλου που αξίζουν 19/20 βρίσκουν 19/20 και δεν κοιτάνε ποτέ το 7/20 .
Για παιδιά στην ελλάδα με την τρέχουσα οικονομική κατάσταση ... αν είναι να παίρνουν 730€ μικτά
για 9ωρη 6μερη εργασία ως ανειδικευτοι ή 950€ καθαρά ως πτυχιούχοι ... έχουν δίκιο να μη θέλουν να κάνουν .
Είπες για πρόβλημα όρασης .... από τι προέρχεται ;
Γιατί να είναι κληρονομικό ;;;
Γιατί εξωσωματική ;;; ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΡΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ;;; Φυσιολογικά δεν μπορεί να κάνει παιδιά ;;;;
Αν δεν σου αρέσει καθόλου και εφόσον αυτός έχει τέτοιες βλέψεις , γιατί ασχολείσαι μαζί του ;;
Ε, ναι από ασθένεια το έπαθε όταν ήταν μωρό. Εξωσωματική εννοώ γιατί δε θέλω να κάνω σεξ μαζί του, είναι φίλος-φίλος. Για γάμο βιτρίνα μίλησα. Και με σπέρμα δότη για να μην υπάρχει κίνδυνος να κληρονομήσει αυτή την ασθένεια. Είναι κίνηση απελπισίας και δε θέλω να το κάνω για την ώρα.
Άρα να εξαφανιστεί η ανθρωπότητα; Το 99% του πληθυσμού της γης έτσι και χειρότερα. Και δεν είναι μόνο ο μισθός για εμένα. Έχω και ενοίκια. Το ότι ο κόσμος δε φλερτάρει το βλέπω παντού. Πλέον πάνε σε εφαρμογές, βλέπουν, και αν βρουν κάτι, τσουπ. Εμένα στη δουλειά μου οι άνδρες είναι λίγοι και όλοι είναι πιασμένοι, είναι και κάποιοι που τους αρέσουν οι άνδρες. Οι φίλοι μου δεν έχουν κύκλο να με συστήσουν. Εδώ παντρεύτηκε άνδρα μέχρι κι ο Έλτον Τζον που είναι σαν πίθηκος και δεν έχω παντρευτεί εγώ!