Εχεις καποιο πτυχιο?γνωριζεις ξενες γλωσσες?ποτε δεβ ινε αργα...
Printable View
Ναι και πτυχίο έχω και ξένες γλώσσες. Ευτυχώς αυτή τη βδομάδα είναι μόνη στη δουλειά. Απλά απ' το άγχος μου πήρα τη πίεση ήταν οκ απλα ανέβασα 129 παλμούς. Στην ιδέα και μόνο ότι είμαι στη δουλειά τώρα ηρέμησα
Αν ξερεις γερμανικα ειναι πολυ σημΝτικο για το εξωτερικο....ξεκινα κ κανε μξα αρχη...η ελβετια εχει ευκαοριες
..τι εχεις σπουδασει...καλη ςβδομαδα....σταματα ν παιρνεις τηβ πιεση....δεξ εχεις πιεση ...αγχος εχεις που ςπηρεαζετε η πιεση....αλλα δεν θα παθεος ποτε τιποτα...στο εχω πει παλι
ΠΟΛΙΤΙΚΕς ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΟΝΟ
Καλησπέρα σήμερα έχω πάθει 10 εκτακτες συστολες φφφφφφ
Χαχα μπα όχι με το ψέμμα δεν τα πάω καλα
Καλησπέρα σε μένα απευθύνεσαι; Ναι κάθε μέρα και πολλές πριν ένα μήνα με το που πήγα να ξεκουραστώ ξεκινησαν
Παίρνω εδώ και πολλά χρόνια μικρή δόση αλλά νομίζω πλέον δε κάνει τπτ. Στη γιατρό που πήγα ήθελε να δώσει άλλη δόση και άλλη αγωγή και να το αυξήσει αλλά δε δέχτηκα γτβθελω να κάνω ένα παιδάκι δε μπορώ να ζω εφ όρου ζωής Μ αυτό. Ζαναξ πήρα λίγο προχθές γτ έκανα κρίση πανικού. Τις έχω χρόνια όπου έρχονται και φεύγουν έχω κάνει όλες τις εξετάσεις. Αλλά Μ ενοχλούν δεν έχω κάποια συμπτώματα αλλά φοβάμαι δεν ει άι και φυσιολογικό. Τι να κάνω δε ξέρω δε μου αρέσει η δουλειά μου πάω γτβπρεπει να πάω. Για να σου λέω.
Αυτές η αρρυθμίες με έχουν τρελάνει έχω αρχίσει και παρατηρώ ότι άμα πάρω ζαναξ την προηγούμενη μέρα μετά θα κάνω πιο πολλές αρρυθμίες και έχω αρχίσει και φρικάρω γιατί έχω σήμερα και πόνο στο στήθος σαν καρφιά να με τριπανε και που και που έχω γεύση αίματος στο στόμα και φτινο καφέ φλεματα με γεύση αίματος
25 είμαι έχω ένα τεράστιο φάκελο με εξετάσεις δόξα τω Θεό όλα καλά ο παθολόγος μου δεν με πιστεύει πλέον
Φίλε μου σε καταλαβαίνω όλα αυτά τα έχω από τα 25 και είμαι 35. Όλα.ξςκονησαν με τρελές ταχυκαρδίες επείγοντα μέρα παρά μέρα, πονοκεφάλους πίεση φαγουρες έντερο ούτε που θυμάμαι ένα κάρο εξετάσεις. Κάθε 6 μήνες μη σου πω και λιγότερο αιματολογικές δεν έχω αφήσει ειδικότητα. Και τώρα πάλι οι έκτακτες και μούδιασμα στο αριστερό το χέρι και πόνο. Θα πάω να κάνω ηλεκτρομηογραφημα τι να σου λεω. Όλα.στο.μυαλο μας είναι εκεί υπάρχει το πρόβλημα. στα λέω για να τ ακούω και εγώ. Όταν κάτι σε σε ευχαριστεί η ψυχή αντιδράει και ειδικά αν είσαι ευαίσθητος χαρακτηρας
Και εγώ το ίδιο με ταχυκαρδία ξεκίνησε και εμένα μετά αρρυθμίες μετά κρίσης πανικού μετά επείγοντα και μετά κατρακύλα στον πατώ και τώρα προσπαθώ να ανέβω πάλι αλά δεν είμαι όπως παλιά είμαι 25 και νιώθω σαν παππούς με αυτές της αρρυθμίες
Θέλω να κοιμηθώ και δε μπορώ υποφέρω με έχουν ταράξει φοβάμαι..ο.καρδιολογκς.τι.σ� �υ είπε κανείς πολλές μέσα στη μέρα;
Ο καρδιολόγος μου βρήκε ένα φισιματακι σε μια βαλβίδα και μου είπε ότι προέρχονται από εκεί η αρυθμιες έχω κάνει 4 triplex 1 τεστ κοπώσεως 1 holder και Πόλα καρδιογραφηματα
Καλησπερα! Εχω και εγω εκτακτες υπερκοιλιακες εδω και 6 μηνες και με ταλαιπωρουν.. εβαλα χολτερ εδειξε 3500 εκτακτες, εκανα τριπλεξ ολα φυσιολογικα.. Ο καρδιολογος συνεστησε να παιρνω μαγνησιο καθε βραδυ το οποιο κ παιρνω εδω κ 4 μηνες περιπου και φυσικα δεν βλεπω διαφορα.. οι εκτακτες συνεχιζονται απλα καποιες μερες ειναι καλυτερες απο αλλες. Εχω παρατηρησει πως αναλογα με τον κυκλο μ αλλαζουν κ εκεινες. Δλδ λιγο πριν την περιοδο κ κατα τη διαρκεια της περιοδου μ ειναι πολυ εντονες, ενω μετα ειναι καπως καλυτερα.. Μενω Αγγλια και σε λιγο καιρο θα παω Ελλαδα για να επαναλαβω το χολτερ αλλα ειμαι πολυ φοβισμενη για το τι μπορει να ειναι.. φοβαμαι για καρδιακη ανεπαρκεια κλπ..
Ειμαι 31 και εδω και καιρο δλδ απο τοτε π γεννησα τα διδυμα μ περναω περιοδους μεγαλου αγχους κ στρες στη καθημερινοτητα μ. Και ειδικοτερα ακριβως ενα μηνα πριν αρχισουν οι εκτακτες βιωσα καποια πολυ ασχημα γεγονοτα.. Πιστευει καποιος πως αυτο μπορει να πυροδοτησει τις εκτακτες; Προσπαθω να ηρεμησω αλλα αυτες ειναι εκει παντα καθε μερα.. Και μπορει καποια κοπελα να μ απαντησει για τον κυκλο εαν συμβαινει κ σε εκεινη;; Και πως το αντιμετωπισουμε πως σταματανε;
Καλησπέρα εγώ το έχω όταν στρεσαρομαι πολύ. Τώρα 5 έχω αφήσει κάπως πίσω πάλι έχω αλλά δεν δίνω σημασία. Να φανταστείς 2 φορές πήγα στα επείγοντα όλα κλ. Μου είπαν να πάρω μαγνησιο
Αγαπητή δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω!!! Ταλαιπωρουμαι απο έκτακτες(και άλλη μια αρρυθμία την οποία την ξεφορτωθηκα με ablation). Πάνω από 6 χρόνια πάει αυτή η κολόνια.. υπάρχουν βδομάδες ανυπόφορες, όπως είναι αυτή που διανύω τωρα, αλλά και μήνες που ελαχιστοποιουνται. Δεν ξέρω αν θα σε καθησυχασω μ αυτο που θα σου πω αλλά οι έκτακτες (όταν δεν υπάρχει δομικό πρόβλημα στην καρδιά) θεωρούνται ιδιοπαθεις, ξέρουν δλδ τον μηχανισμό που τις προκαλεί, δεν ξέρουν όμως γιατί. Το άγχος σίγουρα τα κάνει χειρότερα αλλά δεν ευθύνεται εξ ολοκλήρου αυτό καθαυτό. Εμένα πια εμφανίζονται και στον ύπνο οπότε μου έχουν στερήσει και αυτό..έχεις βαλει ποτέ χολτερ να δεις πόσες έχεις?
Έβαλα πέρσυ έκανα 4000 μόνομορφες χωρίς ρυπες..είναι επικυνδινος να πάθεις κάτι;
Πέρσυ όταν πήγα στο γιατρό ξ έκανα τριπλςξ Μ είπε όταν είδα ότι δεν έχω κάτι διαμαγιας έφυγαν δε ξέρω πως γίνονται αυτά. Υποφέρω χρόνια από κρίσεις πανικού και πάρα πολύ άγχος. Τη Δευτέρα πάλι μέσω ραντεβού αλλά χολτερ δε θέλω να βάλω στην ιδέα και μόνο θα κάνω πιο πολλές.
Είναι και να αδιαθετησω σε 2 μερες και νιώθω απαίσια και περνάω παρά πολύ άσχημα στη περίοδο είμαι.με.ενεσεις από φρικτούς πόνους
Έχεις άγχος να φανταστώ ο γιατρός που το απέδωσε;
Δεν υπάρχει ακριβής αιτία εφόσον η καρδιά σου δεν έχει πρόβλημα, κόψε τον καφε(ντεκαφ πίνω εν το μεταξύ), τη σοκολατα, διαχειρισου το άγχος, μην τις σκέφτεσαι. Είναι πολύ λίγες για να σε απασχολούν. Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα και λίγες που είναι τις αντιλαμβάνομαι μία προς μία πολύ έντονα. Κ εγώ Δευτέρα θα παω για χολτερ αλλά δεν ξέρω αν θα παω τελικά. Τα ίδια θ ακούσω πάλι. Εχεις δοκιμάσει β αποκλειστες ή αντιαρρυθμικα?
σε ευχαριστω για την απαντηση πριν χρονια που ειχα πολλες ταχυκαρδιες ετσι ξεκινησαν οι κρισεις πανικου μου ειχαν πει για 1/4 ινδεραλ τελικα δε πηρα. εχω κλεισει ραντεβου με το γιατρο ισως αλλαξω το σιπραλεξ. δυστυχως ειμαι ενα ατομο πολυ εθαισθητο τα συσσωρευω ολα μεσα μου. αλλα θελω να ζησψ συνενεια παραπονιεμαι. θελω να κανω ενα παιδακι και φοβαμαι λεω αν ειμαι ετσι αυτοτι μου φταει.
ααα πολυ ωραια ειμαι αγκαλια με το πιεσομετρο και οξυμετρο. αφου πηγα για δευτερη φορα στο ννοσοκομειο και ντραπηκα μ ειπαν να παω σε ψυχιατρο οταν του ειπα για στρες. επισηε μ ειπαν για μαγνησιο. εσυ εκανες πολλες εκτακτες τι ηλικια εχεις
Ίσια ηλικία έχουμε γω πέρσυ εκανα 4000 αλλά απ'.το.αγχος που το είχα βάλει..θα πάω τη Δευτέρα να το συζητήσω μαζί του. Αλλά είμαι υποτασσικη δε ξέρω αν ρίχνουν τη πιεση
Δεν ρίχνουν πολλή την πίεση, ειδικά τα πιο καινούρια, αλλά θα στα πει ο καρδιολογος καλύτερα. Εγώ παίρνω β αποκλειστες μια δεκαετία τουλάχιστον γιατί είχα και γενικότερα υψηλούς παλμούς . Πάντως τις έκτακτες δεν τις σταματανε δυστυχώς.
Αν στρεσαροστω και εγώ κάνω πολύ ταχυκαρδία δηλ αν έχω να.παω σε ένα γιατρό η περιμένω κάτι που έχει πολύ σημασία..αν δεν τις σταματάνε πιο το νόημα. Θα το συζητήσω μαζί του. Έχεις πάει σε ψυχίατρο κάτι παίρνεις κάποια αγωγη
Δεν τις σταματάει αλλά τις μειώνει. Κοίτα αν έχεις πάνω απο 10 χιλιάδες μπορείς να κάνεις και ablation και να ξενοιασεις απ αυτο. Όχι δεν έχω παει σε ψυχιατρο ούτε παιρνω κάποια αγωγή. Γενικά όπως ανέφερα το άγχος τις χειροτερεύει αλλά δεν τις δημιουργεί. Αλλιώς δεν θα συνέβαιναν και κατα τη διάρκεια του ύπνου. Εν ολίγοις κάπως πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό το πρόβλημα.
Το θέμα μου είναι μήπως δημιουργήσουν περετςιρω πρόβλημα στη πορεία τώρα είμαι μικρή αλλά μετά όχι 4000 είχα κάνει περίπου