Quote:
Originally posted by keep_walking
απλως μην καλυπτεις καποιον αλλον ...αν ησουν εσυ κουκλα δεν με πειραζει.
οριστε!!
Printable View
Quote:
απλως μην καλυπτεις καποιον αλλον ...αν ησουν εσυ κουκλα δεν με πειραζει.
οριστε!!
η θεοφανια με κοροιδεψε απεσια χθες.γιαυτο την εκανα λεκτικη επιθεση.
Quote:
Originally posted by oboro
πανικουλα στη Θεοφανια γιατι μιλησες ετσι? Απο οσο ξερω τοσο καιρο μονο στηριξη σου εχει δειξει... Ετσι το ανταποδιδεις? Μεσα σου δε λυπασαι καθολου?
και οχι δεν λυπαμε καθολου.εμενα με λυπατε κανεις?
καιρος να κοιταξω και τον εαυτο μου.:cool:
για το μονο π λυπαμε ειναι που εκανα ενα αστειο και μαλλον στεναχωρεσα τον κιπακο μου .
και δεν την αντυπαθουσα καθολου εως χθες με το κακογουστο αστειο.
εσύ είσαι πειραγμένο κοριτσάκι μου.μην κοιτάς το δάχτυλο, το φεγγάρι σου δείχνω.
Quote:
Originally posted by nature
Οπα, να και τα μπούλλια. Τα παλιοφιλαράκια.Quote:
Originally posted by Θεοφανία
αχαααααααααααααααα! Να σαι καλά ομπ. Πολύ καλό...Quote:
Βαυκαλιζεσαι, ως συνηθως. :)
Οπως πάντα η γνωστή θεοφανία. Με κυνηγάει ο ομπορο, χωρίς να του έχω απευθύνει το λόγο, με χλευάζει, και μπαίνει όλο χαρά η Θεοφανία, να μοιραστεί την ηδονή του.
Σαν μαϊντανός.....
Τι καλός άνθρωπος!! Θεοφανία είσαι παράδειγμα προς μίμηση. Καλός σαμαρείτης....
Κοίτα...επειδή κάποτε που πήγα να ανοίξω κουβέντα μαζί σου με επιχειρήματα έκανες ένα θέμα κ.... προκειμένου να μη μου απαντήσεις, αποφάσισα πως δεν αξίζει τον κόπο να ασχολούμαι μαζί σου...Άλλωστε ο ρόλος σου εδώ μέσα έχει αποκαλυφθεί, οπότε δεν χρειάζεται να σε μεταφράζω πλέον, έχουν πάρει όλοι γραμμή για το τι γίνεται.
Από κει και πέρα δεν θα μου απαγορεύσεις να γελάω με την οποιαδήποτε ατάκα εδώ μέσα μόνο και μόνο γιατί εκτίθεσαι.
Ας πρόσεχες...
Quote:
Originally posted by arktos
εσύ είσαι πειραγμένο κοριτσάκι μου.μην κοιτάς το δάχτυλο, το φεγγάρι σου δείχνω.
τωρα με εκανες σκονη χααχαχαχαχαχααααααααααααα ααααχαχαχαχαχχαχαχαχααα
χ0αχαοχοαχοα
Quote:
Originally posted by panikoula
Quote:
πανικουλα στη Θεοφανια γιατι μιλησες ετσι? Απο οσο ξερω τοσο καιρο μονο στηριξη σου εχει δειξει... Ετσι το ανταποδιδεις? Μεσα σου δε λυπασαι καθολου?
και οχι δεν λυπαμε καθολου.εμενα με λυπατε κανεις?
καιρος να κοιταξω και τον εαυτο μου.:cool:
για το μονο π λυπαμε ειναι που εκανα ενα αστειο και μαλλον στεναχωρεσα τον κιπακο μου .
και δεν την αντυπαθουσα καθολου εως χθες με το κακογουστο αστειο.
επιμένεις!το δικό σου τι ήταν?
ηταν ενα μικρο καραβι
ηταν ενα μικρο καραβι
που ηταν ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΤΑΞΙΔΕΥΤΟ ΟΕΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΕΟΕΕΕΕΕΕΕΕ!!:cool::cool::cool:
είσαι χαζοχαρούμενο, ε?
ηταν ενα μικρο καραβι
ηταν ενα μικρο καραβι
που ηταν ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΤΑΞΙΔΕΥΤΟ ΟΕΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΕΟΕΕΕΕΕΕΕΕ!!:cool::cool::cool:
axaxaxaxxaxaxa, ειχε τσοντα online το φορουμ κ το εχασα;Quote:
Quote:
Originally posted by mstrouf
απαπα!!!Quote:
Παράθεση:
συνφονω με την φυση και επαυξανω κιολας.
πραγματι η Θεοφανια ειναι πολυ αποτομη και σκατοψυχη.λυπαμαι:(
φυση εχεις υ2υ.ειδες χθες που μπηκε με αλλον νικ και με κοροιδευε η γεροντολορη με τα ορθογραφηκα μου λαθη?νομιζα πως ηταν η ρεμ οχι οτι διαφερει και αυτη,τα ιδια μπαζα ειναι και 2 γεροντοκορες π δεν εχουν να κανουν αλλη δουλεια.λολ και ξανα λοοοοοοοοοοοοοολ ααχαχαχχαχααχαχ
ενώ εσύ που μπήκες με άλλο νικ τι έλεγες για τον ευατό σου?μ΄αρέσει που η ρεμ ήθελε να το καταγγείλει και για ευχαριστώ της φαίρεσαι έτσι.έπρεπε να ντρέπεσαι.
ρε.. τι σας φταινε τα κοριτσια; η ευθυτητα τους ενοχλει; η οπτικη τους μηπως;
το παιχνιδι ειχε γελιο.. ελατε βρε καλα μου, μην τσακωνεστε κ μην λογοφερνετε, δεν υπαρχει λογος, κανεις δεν θα βγει κερδισμενος απ ολα αυτα, μονο καποιοι θα στεναχωρηθουν παραπανω απο καποιους αλλους, κουλαρετε, υπαρχουν σημαντικοτερα πραγματα στη ζωη απο το να ακονιζετε μαχαιρια κ συμπεριφορες
όχι, στρουμφάκι!αν ήθελα να ακούσω για πέη που εισχωρούν από το πρωκτό και βγαίνουν από το στόμα, θα έβλεπα τσόντα.κατάλαβες?
αντε ρε! κ τι μεγεθος ειχε αυτος ο πεουλας;
σορρι αποχωρω απο το τοπικ, δεν ξερω τι γινεται, παντως μην κανετε ετσι, ειναι κριμα
Λοιπόν...για να το ξαναπούμε...
Δεν έκανα πλάκα με την άθλια ορθογραφία της πανικούλας. Μου έχει βγάλει αρκετές φορές το μάτι, δεν θα το έκανα χτες. Δεν μπορώ να κοροιδέψω κάποιον επειδή είναι αγράμματος, μένει σε τσαντίρι, δεν έχει μάθει απ το σπίτι του τρόπους. Δεν κοροιδεύω αλλά και δεν ασχολούμαι γιατί ξέρω πως δεν θα βγάλω άκρη λόγω απόστασης απόψεων/εμπειριών/κατάστασης.
ΞΑΝΑ-λέω λοιπόν πως έγραφα ανορθόγραφα μόνο και μόνο για να μη με καταλάβουν.
Από κει και πέρα δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα...Νοήμονες είστε, καταλαβαίνετε.
ψιτ, από πάνω.όχι κι όλοι νοήμονες.άντε τώρα.
μιλάω πάντα για τα άτομα που εκτιμώ εδώ μέσα....:)Quote:
ψιτ, από πάνω.όχι κι όλοι νοήμονες.άντε τώρα.
μπα και πλακιτσες κανουνε τα σουργελα?
θεοφανια επειδη δεν εχω χρονο να γραφω σωστα γιαυτο κανω λαθη.δεν ειμαι καθολου αγραμματη .αγραμματος ειναι αυτος π δεν εχει παει σχολειο.εγω και το λυκειο εχω βγαλει εχω και 2 πτυχια υπολογιστων ακι μηλαω απτεμστα αγγλικα.εσεις απλα σαν ατεκνες και στειρες κολογριες δεν εχεται αλλη δουλεια και καθεστε και γραφετε τοσο προσεκτικα.εμεις εχουμε και παιδια να τρεχουμε απο πισω τους δεν καθομαστε ολη μερας σε εναν υπολογιστη να το ξινουμε.
αθλια μπορει να ειναι η ορθογραφια μου αλλα εσεις ειστε αθλιες στην ψυχη.χερομαι που εκει ειμαι ανθρωπος και οχι ενα ζωντανο νεκρο ον σαν εσας.κουκλες χααχαχαχαχ μμμμμμ
μιλάς εσύ για σούργελα?πιο μεγάλο σούργελο από σένα δεν πέρασε από εδώ μέσα ποτέ.αχ, κι αυτά τα απτεμστα αγγλικά σου!
Νο κόμεντ πραγματικά... φαντάζομαι ότι με το \'πρόσχημα\' ενός φόρουμ ψυχολογίας θα έχουν ειπωθεί και τρισχειρότερα στο παρελθόν...
:)
Εντάσεις δημιουργούνται όταν δεν τηρούνται τα προσχήματα περισσότερο, Αλομπαρ :) Ενίοτε καλό είναι αυτό για να αλαφραίνει η ψυχούλα μας.
\'Οσο για αυτό που συμβαίνει τώρα, είναι πολύ θλιβερό γιατί θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί... Η κλιμάκωσή του σίγουρα. (για τη στάση της πανικούλας μιλάω)
τι τα θελετε και τα σκαλειζετε?τζερτζελο να γινεται...α ρε κρινο γιατι βαζεις λαδι στη φωτια??ελπιζω να μην με παρει και εμενα η μπαλα...ω θεε!σταματηστε!
Όμπορο γεια. Δε ξέρω κανέναν σας προσωπικά και τα \'ψυχογραφήματα\' τα κρατώ για μένα, αν έχω κάνει κιόλας... μπορεί να \'γνωριζόμαστε\' διαδικτυακά από άλλα \'χωριά\', μπορεί και όχι. Επιμένω για την υφή του χώρου εδώ, ο οποίος παρέχει παραπάνω δυνατότητες έκφρασης - ας το πω έτσι - σε χρήστες που πιθανόν να έχουν δυσκολία σε άλλες σελίδες. Αλλά δε φταίει ο ίδιος ο χώρος να την πληρώνει ως \'πρόσχημα\' ή \'καταφύγιο\'. Η εκτόξευση ύβρεων δεν απαλλάσσει κανέναν από την προσωπική του ευθύνη απέναντι στο χώρο που τον φιλοξενεί λοιπόν. Και κάθε τέτοιος χώρος μπορεί να υπάρχει όταν υπάρχουν χρήστες. Το μόνο εύκολο είναι να υπάρξει ο καθένας στην προσωπική του σπηλιά. Μέχρι λοιπόν να... φτάσουν στην κορύφωσή τους κάποιες... εντάσεις - να το πω κι έτσι - πόσο ακόμη θα ποδοπατείται ο χώρος και θα ανέχονται οι συνομιλητές;
Μαλλον ! ειμαι καινουργιο φρουτο στο forum και δυστυχως εχω απογοητευτει!Quote:
Originally posted by Alobar
Νο κόμεντ πραγματικά... φαντάζομαι ότι με το \'πρόσχημα\' ενός φόρουμ ψυχολογίας θα έχουν ειπωθεί και τρισχειρότερα στο παρελθόν...
Λοιπον οσον αφορα την χθεσινη \"φαρσα\" φυσικα και με στενοχωρησε...τοσο γιατι βγηκε ενα nick ιδιο περιπου με το δικο μου οσο και για το το οτι περιειχε ειρωνια...στην αρχη πηγα να το δω με χιουμορ να δω που θα καταληξει...οταν ανεφερε το επιμαχο ποστ που σβηστηκε τοτε πραγματικα βγηκα απο τα ρουχα μου τοσο γιατι προσβαλλε εμενα οσο και γιατι προσβαλλε και αλλο ατομο περαν εμου και συγκεκριμενα την πανικουλα αν και αποδειχτηκε οτι προκειται περι του ιδιου ατομου.
Αυτο που με στενοχωρησε ειναι οτι η πλακα μαλλον θα συνεχιζοταν αν δεν αναφεροντουσαν ip κλπ..μαλλον...αλλα τεσπα ζητησε συγγνωμη...με στηριξε σε δυσκολες στιγμες...το ξεχναω...ετσι κι αλλιως ολοι ξεφευγουμε καποια στιγμη,ανθρωποι ειμαστε.
Οσο πανικουλα το αν φοβασαι να με συναντησεις λογω \"τρελλας\" εχει λιγο πλακα...γιατι αυτο ακριβως ειναι που αισθανομαι εγω...φοβαμαι να σε συναντησω.
Ελπιζω να βαζω τα πραγματα σε μια ταξη και να ...προχωρησουμε.
na saw pw kati ?xalarwste ligo me thn orthografia ola ayta einai SKATA..egw px eimai toy lykeioy kserw na mhn kanw genika orthografika lath KAI?ΣΟ WHAT?ξΕΡΩ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΓΙΑ Α ΚΟΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ..ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΤΕΟΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΡΙΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ.Quote:
μπα και πλακιτσες κανουνε τα σουργελα?
θεοφανια επειδη δεν εχω χρονο να γραφω σωστα γιαυτο κανω λαθη.δεν ειμαι καθολου αγραμματη .αγραμματος ειναι αυτος π δεν εχει παει σχολειο.εγω και το λυκειο εχω βγαλει εχω και 2 πτυχια υπολογιστων ακι μηλαω απτεμστα αγγλικα.εσεις απλα σαν ατεκνες και στειρες κολογριες δεν εχεται αλλη δουλεια και καθεστε και γραφετε τοσο προσεκτικα.εμεις εχουμε και παιδια να τρεχουμε απο πισω τους δεν καθομαστε ολη μερας σε εναν υπολογιστη να το ξινουμε.
αθλια μπορει να ειναι η ορθογραφια μου αλλα εσεις ειστε αθλιες στην ψυχη.χερομαι που εκει ειμαι ανθρωπος και οχι ενα ζωντανο νεκρο ον σαν εσας.κουκλες χααχαχαχαχ μμμμμμ
Quote:
Λοιπον οσον αφορα την χθεσινη \"φαρσα\" φυσικα και με στενοχωρησε...τοσο γιατι βγηκε ενα nick ιδιο περιπου με το δικο μου οσο και για το το οτι περιειχε ειρωνια...στην αρχη πηγα να το δω με χιουμορ να δω που θα καταληξει...οταν ανεφερε το επιμαχο ποστ που σβηστηκε τοτε πραγματικα βγηκα απο τα ρουχα μου τοσο γιατι προσβαλλε εμενα οσο και γιατι προσβαλλε και αλλο ατομο περαν εμου και συγκεκριμενα την πανικουλα αν και αποδειχτηκε οτι προκειται περι του ιδιου ατομου.
Αυτο που με στενοχωρησε ειναι οτι η πλακα μαλλον θα συνεχιζοταν αν δεν αναφεροντουσαν ip κλπ..μαλλον...αλλα τεσπα ζητησε συγγνωμη...με στηριξε σε δυσκολες στιγμες...το ξεχναω...ετσι κι αλλιως ολοι ξεφευγουμε καποια στιγμη,ανθρωποι ειμαστε.
Οσο πανικουλα το αν φοβασαι να με συναντησεις λογω \"τρελλας\" εχει λιγο πλακα...γιατι αυτο ακριβως ειναι που αισθανομαι εγω...φοβαμαι να σε συναντησω.
keep σταμνατησα την πλακα εοειδη καταλαβα οτι το παρακανα καμια σχεση η ιπ που λες.δεν καταλαβα γιατι με φοβασε?το ιδιο ειναι η σχιζοφρενεια σου με μια κρηση πανικου?
το οτι σε φοβαμαι στο ειπα μπας και πας στο γιατρο και για κανενα αλλον λογο.
ειδες που σε στρεψανε εναντιον μου?
μην μου ξανα απευθινεις τον λογο ποτε.ξεχναω οτι υπαρχεις .ωραιο ευχαρηστω που δεν νπορουσα να κοιμηθω γιατι σκευτομουν την κολαση π περναγες.αιστο διαολο πια.
απο μωρο και απο τρελο μαθαινεις την αληθεια , λεει ο λαος μας ! ποσο μαλλον απο το πιο καθαρομυαλο σε αυτο το σαιτ ,Quote:
το δικο σου κιπ!
πως βαζουνε καποιον σε black list?να βαλω τον βλαμενο κιπ?
μαλλον εσυ εχεις αναγκη να πας στον γιατροσου λιγο πιο συχνα πανικουλα! χαλας μονη σου οτι πας να φτιαξεις !Quote:
Quote:
keep σταμνατησα την πλακα εοειδη καταλαβα οτι το παρακανα καμια σχεση η ιπ που λες.δεν καταλαβα γιατι με φοβασε?το ιδιο ειναι η σχιζοφρενεια σου με μια κρηση πανικου?
μην μου ξανα απευθινεις τον λογο ποτε.ξεχναω οτι υπαρχεις .ωραιο ευχαρηστω που δεν νπορουσα να κοιμηθω γιατι σκευτομουν την κολαση π περναγες.αιστο διαολο πια.
Οπως ειπα πανικουλα...σημασια δεν εχει η ταμπελλα ξεκολλα με αυτην την \"καραμελλα της \"σχιζοφρενειας\"...που τελικα δεν εχω.Quote:
Δεν σου επιτεθηκα τωρα απλως ξεκαθαρισα οτι οντως στενοχωρηθηκα...ενω εσυ μου επιτεθηκες...για αυτο φοβαμαι....οχι δεν θελω να σε στενοχωρησω φυσικα.
δεν κολισανε σε μενα την ταμπελα.εμενα ολη με θεωρουνε νορμαλ και αυτο δειχνω.
απορω τι να φοβατε ο κιπ?ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΕ ΤΟ ΖΩΟΝ!!:(:(:(:(
ΣΚΑΣΕ ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΗΛΑΣ
παιζουνε ταβλι στο ιντερνετ αντι να βριζουν αυτους που τους ενδιαφερουν....Quote:
πως βαζουνε καποιον σε black list?να βαλω τον βλαμενο κιπ?
θα πρεπε να ντρεπεσαιQuote:
απορω τι να φοβατε ο κιπ?ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΕ ΤΟ ΖΩΟΝ!!:(:(:(:(
ελά κατω παλιο κιπ να μου κοψεις τα σκατο ζαναξ.εξετιας σου τα περνω ασυστολα 15 μερες.
Quote:
Originally posted by Remedy
ΕΣΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΡΕΨΕς ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΠΑΛΙΟ ΗΛΙΘΙΑ:mad::mad::mad:
\"δεν κολισανε σε μενα την ταμπελα.εμενα ολη με θεωρουνε νορμαλ και αυτο δειχνω.\"να τους πεις να πανε να παιζουν ταβλι στοιντερνετ αντι να συμμετεουν σε φορουμ ψυχολογικης υποστηιρξης καιαν εχουν οντως πτυχια να τα αβλουν εκει που δεν πιανει μελανι!Quote:
ΧΑΛΑΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΠΑΣ, ΠΑΛΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ!
Quote:
Originally posted by Remedy
Τώρα σώθηκες....
ΕΔΩ ΕΧΕΙς ΔΙΚΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
ελά κατω παλιο κιπ να μου κοψεις τα σκατο ζαναξ.εξετιας σου τα περνω ασυστολα 15 μερες.
Ρε πανικουλα ριλαξ αντιθετη γνωμη ...ειναι αυτο που δειχνει..μια αντιθετη γνωμη...δεν μπορεις να συμφωνεις με τον αλλον σε οτιδηποτε και φυσικα με πειραξε που ειπες οτι με φοβασαι...οπως πειραξε και σενα τωρα,χαλαρωσε και μην παιρνεις τα παντα τοις μετρητοις...αντιθεη γνωμες θα υπαρχουν παντα,ακομα και οταν μιλας μονο με τον εαυτο σου.
δουλεια δεν ειχε ο διαβολος ετρωγε τα παιδια του..η καπως ετσι τελοσπαντων..ελα ρε παιδια το χουμε κανει θεμα τωρα.
η ουσια ειναι μια,να βοηθαμε και να βοηθιομαστε.να λαμβανουμε υποστηριξη και να ανταλλασουμε αποψεις και ιδεες ολα αυτα θεμιτα και καλα.ειναι απολυτα φυσιολογικο να υπαρχουν διαφωνιες περα απο αυτο ειναι φυσιολογικο να υπαρχουν τα ορια,ορια τα οποια εμεις θετουμε.εχετε ξεφυγει πολλοι απο εδω.τι σας κανει να αναλλωνεστε σε τετοια ειλικρινα με κανει και απορρω..ορθογραφικα και αηδιες τωρα..ποιος νοιαζεται?
κιπ,αν ημουν στην θεση σου σιγουρα θα ειχα στεναχωρηθει και θα το ειχα παρει στραβα.απο τη στιγμη ομως που σου ζητησε συγγνωμη επειδη το εκανε απο αφελεια δεν μπορεις να το αναπαραγεις συνεχεια.ειπε χοντραδες ναι ομως,φτανει.enough is enough που λενε και οι εγγλεζοι.την ξερεις την πανικ οτι σε καμια περιπτωση δε θα θελε να σε κανει να αισθανθεις ασχημα.τοσες προσπαθειες εκανε να σου φτιαξει τη διαθεση και τις πετας ετσι εξ\'αιτιας ενος ατυχους περιστατικου..ελα τωρα...δεν την υποστηριζω,ειμαι και με το μερος των 2σας ομως νομιζω οτι υπερβαλλεις λιγο
παιδια ας σταματησει αυτη η υστερια,τι λετε?
Quote:
νορμάλ? τι αστείο!!!
α, και μη στενοχωριέσαι τόσο για τον κιπ!