Originally Posted by
tziovani
θα στο εξηγησω . οταν δεν σου εχει λειψει το σεξ , με διαφορες παρτενερ κατα διαστηματα , πες το σχεσεις (μικρες - μεγαλες ) , σεξ μια βδομαδας , μιας νυχτας etc , το εχεις απομυθοποιησει πλεον . φτανεις σε ενα σημειο , οπου δεν σου κανει αισθηση μια ωραια γυναικα που θα απλωσει την πραματεια της σε μια ξαπλωστρα , ειτε αυτο λεγετε στηθος , κωλαρα και τα συναφη . εχεις φυγει απο αυτο το επιπεδο , να φωναξεις ΟΥΑΟΥ μια κωλαρα η΄πωπωπω τι ΒΥΖΑΡΑ ειναι αυτη ....( οταν λεω φωναξεις δεν εννοω να βγαλεις ντουτνουκα , το φωναζεις εσωτερικα ) . οποτε η λεξη σεξ για μενα ειναι κατι σαν τσιχλα , καφες που πινεις ..κατι δλδ το οποιο ειναι πεπετημενη ...παμε τωρα στο φλερτ και γιατι εχω επιτυχιες ....ειναι απλο η προσεγγιδη δεν ειναι σεξιστικη-ερωτικη , ειναι αναλαφρη , χιουμοριστικη , ανθρωπινη , κοινωνικη ( οι γυναικες το πιανουν το χυδαιο φλερτ , βλεμμα , κινηση του σωματος κλπ ) ,οποτε ανοιγονται πιο ευκολα πορτες για γνωριμιες κλπ . επισης δεν σημαινει οτι επειδη φλερταρω θα μου δωσει η απεναντι το ΟΚ και εγω θα προχωρησω σε date και τα συναφη . για μενα επειδη ειμαι μπολικα επικοινωνιακος ειναι ευκολο να φλερταρω μια γυναικα ...το οποιο απορρεει απο εμπειριες , βιωματα , δυναμισμο και ασφαλεια . δεν με νοιαζει να συνοδεψω μια ωραια γυναικα σε ενα γκαλα συναδελφων , φιλων κλπ ...ειναι ξεπερασμενα αυτα ...η' αν θα παμε διακοπες με την καιτη και τον γιωργο ...μου ειναι αδιαφορο ! φυσικα δεν θα βρω οτιδηποτε να τον τοποθετησω , δεν ειμαι κυνηγος ταλεντων....οποτε η επιστημη γυρω απο το σεξ , σχεσεων δεν εχει καμια πεπατημενη για τον καθενα , ειδικα και γενικα ....για παραδειγμα εδω και πολλα χρονια δεν με εξιταρει το στοματικο , δλδ δεν αισθανομαι τπτ ! ενω σχεδον ολοι οι ανδρες το στοματικο ειναι κυριαρχο ...οποτε δεν μπορουμε να βαζουμε στεγανα σε αυτα τα ζητηματα .