γιατι; οι γέροι τι θεωρούν σεξ;
Printable View
Να μπει ο κολιός στο λάδι
Αλλά υπάρχει κι η μαλάκια
Και υπάρχει και το ηλεκτρονικό
Εσείς τι θεωρείτε σεξ
χμ... ναι...
πολυ καλα κανεις και ξεκαθαριζεις στις γνωριμιες σου οτι δεν εισαι για μονιμοτητες και συναισθηματικη δεσμευση. το θεωρω κι εγω πολυ πιο εντιμο απ το να παραμυθιαζεις μμια κοπελα οτι ειναι ολα τα ενδεχομενα ανοικτα, αλλα μολις γινει το σεξ, μην τον ειδατε , μην τον απαντησατε...
ΟΜΩΣ
θα πρεπει να ενημερωσεις τους τηλεθεατες σου, οτι παρολο που αυτη σου η σταση ειναι ειλικρινης, παροτι σου λενε και οι κοπελες ποσο εκτιμουν την εξηγηση σου, δεν ειναι και πολυ προθυμες να εμπλακουν με τετοιους ορους εξ αρχης. ΕΙΔΙΚΑ αυτες που εχουν μπολικες επιλογες , δλδ αυτες που αρεσουν σε σενα, οι ομορφουλες κλπ.
για εναν απλο λογο.
μια ομορφουλα, ακομα και μια ασχημουλα, αλλα εγω σου λεω μια ομορφουλα που ειναι και η δικη σου προτιμηση, μπορει να κανει απροβληματιστο σεξ , κυριολεκτικα ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ. νεο, γερο, πλουσιαο, ομορφο κλπ.
συνηθως ψαχνει κατι αλλο απο απροβληματιστο σεξ.
γι αυτο κιε συ εισαι συνεχεια στην αναζητηση. γιατι καλα τα λες, καλα τα ακουν, αλλα δεν ειναι και τοσες οι προθυμες...
αυτη ειναι η αληθεια..
Άλλο πάλι και τούτο. Δεν κράτησα τίποτα γιατί δεν έσβησα τίποτα. Το να με παρομοιάζετε με κάποιον από δω μέσα αρχίζει να γίνεται σουρεάλ. Μήπως εσύ είσαι η ρέμεντι; Δεν απάντησες πριν. Γιατί ταιριάζετε στον τρόπο που απαντάτε αυτή η χαζή επιθετική απάθεια. Και το να προσπαθείτε με ύπουλο τρόπο εσύ με δήθεν νηφαλιότητα και η άλλη με προσβολές και επιθέσεις να βρείτε τι καπνό φουμάρω. Αλλά Μ αρέσει που απαντά στον επιβήτορα της π@τσας τον Τζιοβάννι που μίλησε για χάπια βιασμού και βρίζει εμένα που έκανα μια νορμάλ ερώτηση στο θρεντ. Σύνδρομο της Στοκχόλμης λέγεται αυτό; Και εδώ σταματώ, γιατί τους τρελούς δεν μπορείς να τους νικήσεις στην έδρα τους
Αυτό το ότι είναι όλοι κακοπροαιρετοι είναι το πρόβλημα της Ελλάδας γιατί αυτοί ήταν μαθημενοι με άλογα κ βασιλιάδες κ ξαφνικά τους φέραν αυτοκίνητα κ κωλοσανε κ μείναν στα άλογα τι ψυχολογία τους δώσανε τι γυμναστική τους δώσανε τίποτα αυτοί ΠΟΙΟΣ φταίει το κράτος εγώ είμαι με τα αυτοκίνητα κ ΤΙΣ μηχανές κι ο Θεός ο άλλος είναι με τα άλογα άρα είμαι χειρότερος από το διαολο περνώ ειδικά χαπάκια όχι ψυχο κάτι αλλά για να μην αντιδραω έχουμε κι ένα σπίτι άμα αντίδρασω καήκαμε αυτή είναι η αλήθεια γι αυτό ξεκολλάτε κάντε την δουλειά σας κι αφήστε ΤΙΣ παπαριες είμαστε όλοι οι χειρότεροι
Δεν μπορείτε να πάτε πίσω στα άλογα στη Θεσσαλία το κανονισαν οι κάτοικοι με τον στρατηγό να καταστρέψουν τα σπίτια
Εμένα με θεωρούν γύφτο και ζω καλύτερα από το βασιλιά που να πιστέψω εγώ και τι να πω ΠΟΙΟΣ θα με ακούσει
Οι θεραπείες που σασ έβγαλα είναι από το 95 μέχρι σήμερα κάτι καλύτερο εγώ δεν μπορώ να κάνω σίγουρα θα έχει κ καλύτερους έπρεπε όλα τα κράτη να το κάνουν αυτό παραπάνω λεπτομέρειες δεν ξέρω
βλακακο, ο τζοβανης δεν μιλησε για χαπια βιασμου, αλλα για χαπια αντισυλληψης...
αλλα εσυ, γυναικες και σεξ εχεις δει μονο σε τσοντες... ουτε εχεις μιλησει ποτε με καμια τους για σεξ (το να κανεις, μονο ανεκδοτο μπορει να ειναι)
στις τσοντες, δεν παιρνουν χαπια αντισυλληψης...
που να παει το αδειο κεφαλι σου...
το ποσο της π@τσς ειναι σαν επιβητορας, ειναι αλλο θεμα, αλλα για χαπια βιασμου δεν μιλησε...
το τι καπνο φουμαρεις το δειχνεις με το που γραφεις μιση λεξη. δεν χρειαζονται ερευνες..
για λυπηση..
Τόσες τσόντες υπάρχουν όλοι οι καλοί χωράνε να μπούν και να συμμετέχουν μην μαλώνετε.
βγήκατε εκτός θέματος και ξεκατινιαζεστε
Εγώ πιστεύω ότι η ρέμεντι είναι μια πούστρα ονόματι george. Οι γυναίκες δεν μιλάνε έτσι. Προσπαθεί να μιμηθεί την γυναίκα αλλά δεν του βγαίνει και πέφτει σε παραλήρημα έχει διαβάσει μερικά φεμινιστικά βιβλία του κώλου και νομίζει πως κάτι είναι ηλιθιο τρολ. Γρήγορα για το Δαφνί. πούστρα ρέμεντι περαστικά σου. Πλέον η κάθε πούστρα προσποιείται την γυναίκα στο ιντερνετ έχει γίνει της μόδας τώρα τελευταία αλλά η συγκεκριμένη πούστρα το έχει κάνει επάγγελμα. Ρέμεντι είσαι μια ζηλιάρα πούστρα και πλέον το ξέρουμε όλοι.
Η ρέμεντι είναι πούστρα καργιολα 25 χρόνων το πολύ που γράφει από το Δαφνί γιατί δεν έχει τι να κάνει. Την γάμησαν εκεί μέσα καμία εικοσαριά και νόμιζε ότι έγινε γυναίκα. Οι μόνοι άντρες που έχει γνωρίσει είναι οι φυλακισμένοι και ο daddy που της βίαζε από παιδί γιατί ήθελε πολύ να γίνει γυναίκα αλλά δεν απόφασισε να κάνει την επέμβαση και της έμεινε ένα απωθημένο.
Από τότε μπαίνει στο φόρουμ αυτό το μυξοειδές δείγμα γυναίκας το 25 χρόνο.
Ίσως το χειρότερο φόρουμ στην Ελλάδα. Μια ανύπαρκτη διαχείριση με ύβρεις και επιθέσεις κατά συρροή όπου υποτίθεται το φόρουμ είναι μερος του σάιτ psychology... απλά τραγικό.
για κάποιο λόγο ενοχλεί να γίνονται ερωτήσεις σχετικά με το σεξ και δέχεσαι μπούλινγκ. Για τον πουτσο διερευνητικες μπούλινγκ ερωτήσεις για το αν έχει κάποιος αλλά ακαουντ και δεν συμμαζευεται. Συγγνώμη που το λεω αλλά παρτάλια είστε οι περισσότεροι εδώ μέσα. Καλή τύχη.
Δεκάδες φορές τα έχουμε πει πως το συγκεκριμένο άτομο έχει πολλαπλά προφιλ έχει βρίσει ΧΙΛΙΑΔΕΣ φορες αλλά ΠΟΤΕ δεν τρώει μπαν ενώ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ μας λέει η διαχείριση πως αν ξαναβρίσει θα φάει μπαν. Τους στέλνεις και τους δείχνεις οτι κοιταχτε ξαναέβρισε σε ενα καρο μηνύματα (σε τσακωμό που εγώ δεν είχα γράψει τίποτα ήμουν απλά θεατής) γιατι δεν την μπανάρετε όπως είπατε ότι θα κάνετε; Και δεν σου απαντάνε ποτέ ! Εχει την στήριξη του φορουμ πιθανόν να ειναι και διαχειρίστης/ια και βλέπει και τα πμ μας να ξέρεις ! Και ΣΑΦΩΣ εχει πολλαπλά προφιλ! ΞΕΧΝΑ το δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να την μπανάρουν και ας βρίζει μερόνυχτα και ας μισεί και τα άντερα της/του! Θελουν να έχει κίνηση το φόρουμ και φτιάχνει και φανταστικές ιστορίες για να ποστάρει. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Δεν έχει τι να κάνει δηλαδή στην ζωή της. Μην ασχολείσαι με τέτοιο προβληματικό άτομο. Η ζωή της είναι το φόρουμ !!! χαχα Μερόνυχτα επι χρόνια ειναι εδώ και έχει και πολλά προφιλ ! Είναι σαν να ζητάς από την διαχείριση να μπανάρει τον εαυτό της ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ αυτό !
Και δεν κατανοούν πως εξαιτίας της ΑΔΕΙΑΣΕ το φορουμ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ! Δεν τολμάει κανένας να μπει και τον διώχνει.
axaxaxaxaxaxaxa!!!
lemonlittle, πες αλευρι!!!!!
just saying.....
περαστικα σας..
ειδε εναν σαν τα μουτρα της η λεμονλιτλ και ξεπροβαλε απ το λαγουμι της σαν την τσουτσου, να πει μια @@ρια ακομη, πριν ξανακρυφτει πισω απ τα πολυπροφιλα της..
απο εσενα, την ντιντι και τα πολυπροφιλα σας εχει αηδιασει ο κοσμος πλεον, δεν εχει καμια εμπιστοσυνη να απανταει σε ψευτικα θεματα ψευτικων λογαριασμων για να περνατε την ωρα σας και εχουν αποχωρησει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ, αφου ανακοινωσαν τον λογο.
αιντε στην "λεμον" τωρα να κανετε κανενα θεμα "με τον ηλιο τα βγαζω, με τον ηλιο τα βαζω, τι εχουν τα ερμα και ψοφανε"...
Δεν καταλαβαίνεις πως είσαι απλά για γέλια; Κλασική αντίδραση ανθρώπου που ΠΙΑΣΤΗΚΕ στα πράσα έχεις :p
Λες για τους άλλους για να καλύψεις τον εαυτό σου! Όλος ο κόσμος σε έχει καταλάβει ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΖΕΙΣ με κουτοπονηριές όσο και αν βαράς τον τέτοιον σου κάτω.
Ξέρω πως μέσα σου καίγεσαι αυτήν την στιγμή και βράζεις. Αχουυ λυπάμαι. Περαστικά σου που πιάστηκες και το λενε όλοι !
Ολοι αποχώρησαν εξαιτίας σου! Πιο πάνω μόνο ένας από αυτούς και το πε ΧΥΜΑ αλλά ναι η διαχείριση θα κάνει edit και θα το σβήσει για να μην κλαις και να μπορείς να κάνεις gaslighting με την ησυχία σου ! χαχα Εσύ είσαι όλη μέσα κάθε μέρα εδώ και τους διώχνεις όλους. Εγώ μπαίνω κάθε μερικούς μήνες. :p
εσυ εισαι 24/7 εδω ολο τον χρονο. εγω ειμαι εδω μονο οταν γραφω.
αποδειξη, οτι εμφανιζεσαι μολις μπει κανενα τρολ σαν εσενα, για να κανεις καμια (οπως πιστευεις) επιθεση...
αυταποδεικτο οτι εισαι ολη μερα εδω και καραδοκεις...
οπως και στα προσωπικα σου, ετσι και στις γενικοτερες κρισεις σου, εισαι αλλου γι αλλου.
αυτο ειναι και το μεγαλο σου προβλημα και δεν βρισκεις ακρη..
που ειναι η αληθεια;; ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΣΥ. στο λεω συνοπτικα, γιατι αναλυσεις δεν καταλαβαινεις. ζεις μακρια απο τον εαυτο σου, οποτε και απο την αληθεια..
ο,τι βλακειες και να πεις για μενα, εγω ακουω μονο ατομα που εκτιμω την κριση τους. κι εχει αρκετα εδω.
εσυ δεν συμπεριλαμβανεσαι, οπως ξερεις..
so talk to the paw και στο αλτερ εγκο σου την sour lemon..
κανε και κανενα θεματακι οτι εχεις τον ανθρωποδιωκτη. εχει αρκετα κοροιδα εδω να απασχολησεις..
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και παλι, σε ολες σας..
Τι έγινε μπήκε όλο το νηπιαγωγείο να κάνει επίθεση? Και το ήξερα ότι μύρισα λεμόνια
Η Remedy τόσα χρόνια που είναι εδώ μέσα έχει βοηθήσει άπειρα μέλη με συζητήσεις, συμβουλές και παροτρύνσεις, και έχει βγάλει άτομα από αδιέξοδα και της λένε και ευχαριστώ.
Εσείς ποιον έχετε βοηθήσει; Μόνο να λασπώνεται το προφίλ της σας νοιάζει γιατί μάλλον επειδή είναι και ντόμπρα κάποια φορά σας έχει πικράνει. Τόσο πολύ σας έχει πικράνει που δεν μπορείτε να το ξεπεράσετε;
Η Remedy ναι κατά την γνώμη μου δεν θα φάει ποτέ μπαν γιατί δεν βρίζει σαν σκατόψυχη όπως ο frutlander, και αν πάρει η Remedy μπαν ποιοι θα μείνουν εσείς; Που δεν έχετε βοηθήσει κανέναν;
Ρε άντε ξεκουβαλάτε από εδώ χάμω. Και ναι μπαίνει τόσα χρόνια γιατί είναι η διασκέδαση της. Εσείς δεν μπαίνετε σε σάιτ ενημέρωσης πχ κάθε μέρα; Έτσι κι εκείνη μπαίνει εδώ. Γιατί να ντραπεί; ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.
Εσείς να ντρέπεστε που βρίζετε σαν παρανοϊκοί ένα μέλος που έχει προσφέρει τόσα πολλά εδώ μέσα.
Τελικά είναι διαχείριση η Remedy ή δεν είναι; Γιατί 2 προτάσεις γράφεις και οι 2 είναι αντιφατικές. Δεν ξέρεις τι σου γίνεται.
Ζημιά θα κάνει το φόρουμ στον εαυτό του δηλαδή little με το να διώχνει μέλη; Πολύ ωραία λογική. Έτσι θα έπραττε ο κάθε νοήμων άνθρωπος πιστεύω όπως πολύ καλά τα λες.
Έχεις πολύ υψηλό iq.
Πιστεύω ότι ένα λεμόνι μπορεί να σκέφτεται και καλύτερα :Ρ
Μα μη λέμε και βλακίες τώρα. Θέλει τέχνη να γράψεις 2 προτάσεις μόνο που η μία να αναιρεί την άλλη.
Κοίτα το λες και κοπλιμέντο που φτιάχνουν νέο μέιλ, νεο προφιλ για να τραβήξουν τη προσοχή της Ρέμεντι και μόνο.
Εδώ μιλαμε για εμμονή.
Και την έχουν και ψηλά στα μάτια τους , γιατί της δίνουν όλο και υψηλοτερες βαθμίδες εξουσίας.
Πρώτα είναι αλώβητη από τη διαχείριση, μετά έχει στρατιά υποστηρικτών, τσιφλίκια, μετά ΕΊΝΑΙ η διαχειριση η ίδια...
Νεξτ απ, είναι πρόεδρος μυστικής οργάνωσης
μην μαρτυρας ρε sparrow!!
Μονόλογο κανεις πάλι ; :p ΧΑΧΑΧΑΧΑ Είναι που έχεις ζωή!
Βρε μήπως όντως σε έχουν κλείσει πουθενά που πε και το άλλο μέλος;
Μα εσύ απαντάς 24/7 εδώ μέσα. Και μάλιστα από 3-4 προφιλ και ποιος ξέρει πόσα άλλα επί ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ βάσεως.
Έχεις εμμονή πάντως μαζί μου. Ο άλλος σε σκυλόβρισε αλλά πάλι με εμένα ασχολείσαι. Τα ταν η ζήλια ψόρα! Περαστικούλια και συνέχισε τον μονόλογο...Τζάμπα θέατρο είσαι.
Αν είσαι στην διαχείριση δεν σημαίνει πως έχεις αγοράσει το φόρουμ! ;) Εχει τεράστια διαφορά αλλα το IQ σου δεν σου επιτρέπει να το κατανοήσεις. ;) XAXA Οπότε τίποτα αντιφατικό δεν είπα απλά δεν σου κόβει.
Όπως το πες το έχει κάνει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ! Πολύ επιτυχημένο σχόλιο! Είναι ακριβώς έτσι !
Στην ΡΕΜΕΝΤΥ και ολα τα αλλα προφιλ είπες όπως βλέπουμε πως μας γράφει από το ΔΑΦΝΙ ! Τώρα που αυτή διάβασε πως το έγραψες για εμένα ....μόνο ο Θεός ξέρει! Από εκεί καταλαβαίνουμε πως δεν μπορεί μια πρόταση να καταλάβει. Τρέχα γύρευε δηλαδή.
Next top rapist??? ....Ε όχι και βιαστής . Σεξομανια με δόση διαστροφής , γητευτης γυναικών , λάτρης κινκυ καταστάσεων και γενικά απελευθέρωτη οργασμού με λες . Το αντίθετο μάλιστα να σου ζητάνε σεξ , σχέση , γουατεβερ και να κάνεις πίσω πριν μπει το πουλάκι και μετά να ακούς ....είναι γκευ , δεν του σηκώνεται κλπ ...βέβαια αυτό όπως δηλώνω εξαρχής ένας Άνδρας χορτασμένος δεν έχει ανάγκες να τον χώνει όπου μπαίνει αλλά τον χώνει εκεί που θεωρεί ότι αξίζει η εκσπερμάτιση. Πέρα την φαιά ουσία που δαπανάται , το μόριο ενός άνδρα πρέπει να δέχεται την απαιτούμενη προσοχή . Για παράδειγμα θυμάμαι μια η οποία στις δηλώσεις της μου έλεγε ότι είναι πολύ έμπειρη και ακμαία , δεν ήξερε να μου τον πιάνει . Ενώ από την αρχή είχα ενδοιασμούς καταληξαμε στο τρίτο date που ήρθε σπίτι μου , είπα να δω αν αξίζει .... αποτελέσμα...ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ . Η κοπέλα ,μάλλον κυρία με στυλατο ντύσιμο ,εσώρουχα κλπ καταπληκτικό στήθος και φυσικά γυμνασμενη , τον έπιανε λες και ήταν λεβιές ταχυτήτων. Σιγά καλή μου , πεος είναι , θέλει ειδική μεταχείριση. Όλες απελευθέρωμενες το παιζουν αλλά όταν βραζει η ορμή δεν ξέρουν πού πάνε τα 4. Δεν προχώρησα βέβαια , απλά εκτονώθηκε η φάση με το χέρι της ...τραυματικά τελείως
Τραγική ανάμνηση !
Ένας Άνδρας , ένα Αρσενικό που έχει πολλές εμπειρίες στο ενεργητικό του ξέρει να φέρεται στο γυναικείο φύλο. Αυτό οι Γυναίκες το καταλαβαίνουν και ξέρουν με τι παρτενέρ έχουν να κάνουν . Οπότε η εξήγηση,ανάλογα την χρονική περίοδο είναι ενδεικτική. Στην αναζήτηση μπορεί να είναι κάποιος για διάφορους λόγους η' μπορεί να απέχει κιόλας από αναζήτηση. Δλδ υπάρχει μια αρκετή μερίδα κόσμου που θέλει να τον χώσει στον αντίποδα όμως υπάρχουν και πολλοί που για να μπουν σε μια σχέση ψάχνονται σε ένα ματσαρισμα που εκτός από σεξουαλικά συμβατό να είναι και αναλογικά δυναμικό . Σιγά μην κάτσω να τραβήξω από τα μαλλιά μια σχέση για να είμαι κοινωνικά αποδεκτός. Παρατηρώ αυτή την στιγμή γύρω μου , σεξουαλικά ενεργές και πρόθυμες κοπέλες στο καφέ με τάση ινφλουενσιγκ. Ας παραδεχτειται επιτέλους ότι οι τα σοσιαλ μίντια σας έχουν ιδρυματοποιση και το σεξ -σχεση περνάνε αποκλειστικά από τα στορυ και τα reels. ΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΩΡΑ ? ακούω δίπλα με όχι χρυσό μου δεν θα στην πέσω ...ξενέρωσα άσχετα με το άκρως σεξουαλικό ταμπεραμέντο . Οπότε και το πρόθυμες στο καταριπτω !
μπλα μπλα μπλα μπλα, αλλα δεν καταλαβες τι ειπα και ουτε απαντας..
ΛΕΩ
οτι πολυ καλα κανεις και ξεκαθαριζεις οτι δεν εισαι για σχεση, ειτε γιατι δεν εισαι γενικως, ειτε γιατι για σχεση το ψαχνεις πολυ περισσοτερο απ οσο το ψαχνεις για μια ξεπετα...
το αποτελεσμα ομως ειναι οτι ΠΡΟΘΥΜΕΣ ΓΙΑ ΞΕΡΗ ΞΕΠΕΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, αν στοιχειωδως βλεπονται, γιατι θελουν κι αλλα πραγματα...
κι ετσι, ακομα κι αν στο νεανικοτερο παρελθον σου ειχες εμπειριες, τωρα εισαι στο ψαξιμο για σεξ. δεν το εχεις.
τα αλλα που ακουω απο σενα για το ποσο πολυφερνος εισαι, δεν τα πιστευω και σου εχω πει πολλες φορες τον λογο:
κανενας πραγματικα πολυφερνος, κελεπουρης, αρσενικος η θηλυκος, δεν παινευεται μονος του...
οι πολυφερνοι και οι πολυφερνες, ειναι σεμνοι. μιλανε γι αυτους οι κατακτησεις τους. δεν χρειαζεται να χτυιουνται μονοι τους ποσο γαματοι (νομιζουν) οτι ειναι....
αν μας φερεις εδω καμια πρωην, θα την πιστεψω. το να παινευεσαι μονο σου, ειναι εντελως αναξιοπιστο και καπως γελοιο...
(παει η λιτλ λεμον. εκοψε αλυσιδα. τοσο αντεξε...)
Ο γραπτός λόγος είναι δύσκολος. Δεν υπάρχουν νεύματα , κίνηση σώματος , εκφράσης κλπ . Ένας Άνδρας με αυτοπεποίθηση δεν έχει πρόβλημα να μιλάει ολιστικά για σεξουαλικές σχέσεις . Ίσα ίσα είναι δεκτικός στην επικοινωνία και αναφέρεται σε καταστάσεις χωρίς κόμπλεξ κ φοβίες . Αυτό στο εξωτερικό είναι πολύ διαδεδομένο . Εδώ έτσι κ μιλήσεις είσαι σεξιστης, φαλλοκρατης , κακοποίητης κλπ και στην πέφτει όλη η Πάντειος μαζί με την παλαιοληθικη φεμινιστική πλευρά του αριστερισμού . ΜΠΑΧΑΛΟ . Αν συζητούσα με μια Ευρωπαία θα το καταλάβαινε πλήρως . Εδώ υπάρχουν στερεότυπα η' μάλλον κάτι πάει να γίνει αλλά φταίει η πατριαρχία ( ενώ όλοι κρέμονται στην μαμά ) δλδ μητριαρχία . Αν είχες ανοιχτό μυαλό θα με έπιανες στο φουλ ,αλλά φτάνεις σε ένα σημείο .το σεξ ποινικοποιείται , σεξιστικά ,ενώ είναι μια τελετή απόλαυσης , οργασμων κλπ . Στην χώρα οι σχέσεις είναι όλες προβληματικές . Για αυτό κ δεν μπορώ να σχετιστω γενικά με βαλκανιες , έχουν άλλες αντιλήψεις . Μια Ισπανίδα ας πούμε , μια Ολλανδέζα, μια Γερμανίδα τα έχει λύσει τα βασικά . Μια Βαλκάνια , τρέχει στους κοουτς κ την πσυχοντεραπεια ...είναι πρωτίστως θέμα κουλτούρας. Στην Ευρώπη δεν υπάρχει ΞΕΠΕΤΑ , μην μιλήσω για Αμερική , Νέα Υόρκη κλπ . Εδω έτσι κ μιλήσεις ,αρχίζει η Πάντειος , Νάρκισσος , τρομοκράτης , ρατσιστής,ομοφοβικός ....έλεος κάπου ! Το ότι είμαι 100 χρόνια μπροστά ,δεν σημαίνει ότι πολύ διαφημίζομαι κιόλας . Ότι γράφω εδώ είναι εμπειρίες κ όντως έχω μπόλικες περγαμηνές . Πώς να το πω δλδ ...το χω ! Για αυτό βέβαια δίνω συμβουλές κ έχω πάρει πολλά "" είσαι σωστός " , " είχες δίκιο "" ...άρα για μένα δεν υφίσταται έννοια ξεπετας , ούτε πρόθυμες για ξεπετα . Αποποινικοποίηση του σεξ !!! Σε λίγο για να κάνω σχέση θα μου ζητάνε πόσους φολλουερς έχω .... ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΊΤΕ!!!
:D
Α ρε Ζιοβάνι διαγαλαξιακέ άρχοντα, να είσαι καλά.. :D Πού να σε χωρέσει ολάκερη η γη εσένανε.. Σε λίγο θα ρθουν οι εξωγήινες φαν σου από το υπερπέραν, θα φτάσει μέχρι εκεί η οσμή της τεστοστερόνης.. Αλλά μετά θα γλυκαθούνε και θα αρχίσουν να σου ζητάνε δεσμεύσεις και μονιμότητες και τέτοια.. Χαχαχαχα :D
Τι να κανεις και εσυ.. Με τέτοιο όνομα καταδικασμένος να είσαι Καζανόβας είσαι σε αυτή τη ζωή…
Πάρε εδώ τραγουδάκι.. :)
https://m.youtube.com/watch?v=20AFHa...zr_Phc67zrk%3D