Πέσταααα, θα τρελαθούμε δλδ! Να κλείσουμε τα σύνορα, να μην φοβόμαστε. (ο εχθρός πάλι θα είναι εντός των συνόρων, γιατί είναι άνδρας.)
Printable View
Αυτές οι συμπεριφορές δεν γεννιούνται. Προκύπτουν. Όσο η παιδεία κλείνει τα μάτια της και δεν εξελίσσεται, τόσο τα παιδιά της θα βγάζουν τα δικά τους μάτια κ των άλλων ενίοτε, δυστυχώς!
wildhoney το άρθρο που ανέβασες είναι του 2016, όταν οι αλλοδαποί αποτελούν γύρω το 8% του πληθυσμού στην Ελλάδα και αναφέρεις οτι '' Συνελήφθησαν ως δράστες 88 Έλληνες και 54 αλλοδαποί. Το 2014 τα νούμερα ήταν πιο αυξημένα, καθώς είχαν καταγγελθεί 134 βιασμοί, 64 απόπειρες και είχαν εξιχνιασθεί 143 υποθέσεις, ενώ συνελήφθησαν 108 Έλληνες και 54 αλλοδαποί '', καταλαβαίνεις οτι με αυτό που γράφεις αφήνεις να εννοηθεί οτι η ζυγαρία τείνει προς τους αλλοδαπούς. Θα μπορούσα να αντιγράψω εδώ κάποιο πρόσφατο άρθρο με την εγκληματικότητα στην ελλάδα αλλά δεν το κάνω, δεν έχει νόημα. Ας μείνουμε στο αρχικό ποστ οτι μια γυναίκα σε κεντρικό σημείο της Αθήνας παραλίγο να βιαστεί και οτι πρέπει να προσέχουμε, και ας αφήσουμε το αν έγινε απο αλλοδαπό ή οχι.
Στην Ελλάδα, όπως και σε πολλές άλλες χώρες, οι βιασμοί συνήθως διαπράττονται από άτομα που γνωρίζουν το θύμα. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα δεδομένα, οι περισσότεροι βιασμοί διαπράττονται από:
Συντρόφους ή πρώην συντρόφους: Πολλές περιπτώσεις βιασμού σχετίζονται με ενδοοικογενειακή ή ενδοσυντροφική βία.
Φίλους ή γνωστούς: Πολλές φορές, οι δράστες είναι άτομα που το θύμα γνωρίζει και εμπιστεύεται.
Άγνωστοι: Αν και λιγότερο συχνά, υπάρχουν και περιπτώσεις βιασμού από άτομα που το θύμα δεν γνωρίζει.
Σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και άλλων οργανισμών, οι περισσότερες καταγγελίες αφορούν περιστατικά που διαπράττονται από άτομα που το θύμα γνωρίζει, όπως σύντροφοι, φίλοι ή συγγενείς. Αυτό υπογραμμίζει τη σημασία της ενδοοικογενειακής και ενδοσυντροφικής βίας ως σημαντικού παράγοντα κινδύνου.
Αυτά λένε κι άλλες πληροφορίες και δεν πρόκειται να πούμε ποτέ ότι "αχ βιάστηκα από Έλληνα, πάλι καλά" και "Αχού, βιάστηκα από Σύριο, Χριστέ και Παναγιά μου!"
εγώ όπως έγραψα και στην αρχή όταν διάβασα το ποστ έμεινα στο κομμάτι οτι παραλίγο να βιαστεί μια κοπέλα στο κέντρο της Αθήνας. Τώρα αν το διαβάσει άλλος μπορεί να μείνει στο ότι ήταν ξένος ή ότι έγραψαν ότι ήταν ξένος και ούτω καθεξής
απο που βγαζω το συμπερασμα μου, οτι σε ισλαμικα κρατη τις γυναικες τις σκοτωνουν αν απιστησουν στον ανδρα τους (που μοιραζονται με αλλες 10), ή εστω κι αν βγαλουν την μαντηλα τους;;;
εσυ, δεν το ξερεις δηλαδη; απο εμενα το ακους πρωτη φορα;
ισχυει, μια ισλαμοφοβια την εχω.. τους ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τους ισλαμιστες που θεωρουν την γυναικα, σκυλο τους και την βγαζουν βολτα με λουρι και της λενε τι θα φοραει.
τους σιχαινομαι! σιχαινομαι ακομα πιο πολυ τα κρατη τους, που τα εχουν νομοθετημενα ολα αυτα.
και ναι, με ενδιαφερει και πως ζουν οι γυναικες στο ιραν, αλλα και πως σκεφτονται για τις γυναικες ολοι αυτοι οι ανδρες απο τετοια καθεστωτα, που κουβαλιουνται εδω. δεν ειμαι εγω ρατσιστρια, αυτοι ειναι μισογυνηδες. ας αλλαξουν αποψεις και θα τους αγαπησω μια χαρα..
τα παραπανω, ασχετως με την ειδηση του θεσσ. εχει και χριστιανους συριους. δεν μας ειπε ο θεσσ για το θρησκευμα του βιαστη....
Χαίρομαι που αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις φοβία απέναντι σε έναν ολόκληρο πληθυσμό. Αυτό που δεν αντιλαμβάνεσαι είναι ότι για να "εκπολιτιστεί" ένας άνθρωπος, δε θα το κάνει όταν τον εξορίσεις από τις προοδευτικές ιδέες και τρόπο ζωής, αλλά όταν έρθει σε επαφή με αυτές και τις αφομοιώσει εν καιρώ. Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι εύκολο, αλλά κάθε ηθική προτροπή μη επαφής με βάση φοβίες, δεν μπορεί να είναι η ιδανική. Δε θα κλείσουμε τα σύνορα γιατί φοβόμαστε, έτσι δεν είναι;
Εγώ αν ήταν στο χέρι μου θα τα έκλεινα γιατί ναι, φοβάμαι και πείτε ότι θέλετε... Και πείτε τα και στην Μυρτώ που βιάστηκε στην Πάρο κι έμεινε ανάπηρη γιατί λες και δεν ήταν αρκετό που τη βίασε, της χτυπούσε και το κεφάλι στα βράχια κι όλα αυτά μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του ο "κύριος"...
Καλημέρα...
Εμένα θα με προβλημάτιζε πολύ σοβαρά οι απόψεις μου σε κάποιο θέμα να συγχρωτίζονταν με αυτές της Χρυσής Αυγής. Και αυτό μόνο θα με έκανε να ψαχτώ.
Το ξέρω ότι έχεις ανάλογη εμπειρία και το σέβομαι αυτό αλλά πραγματικά τους ισλαμιστές δεν τους θέλω εδώ, έχουν την γυναίκα σαν το κατώτερο ον που υπάρχει γι' αυτό δεν το έχουν σε τίποτα να βιάσουν... Εμένα αυτό μου προκαλεί πανικό και δεν το αντέχω... Ελπίζω να το καταλαβαίνεις...
εμμμ... δεν ξερω...
απο αυτον το "ολοκληρο πληθυσμο" που λες, σιγουρα εξαιρουνται και εξαιρω τις γυναικες που τολμησαν να μιλησουν... μεσα σε τετοιο πληθος καφρων τολμησαν να μιλησουν, να βγαλουν την μαντηλα. μακαρι να μας εδιναν την δυνατοτητα να τις φιλοξενησουμε πριν τις εκτελεσουν..,
εξαιρω και τις γυναικες που ηθελαν, αλλα δεν τολμησαν να μιλησουν γιατι ηθελαν να ζησουν. εξαιρω και ανδρες (αν υπαρχουν) που δεν συμφωνουν με τον νομο αλλα δεν τολμουν. το σκεφτονται ομως.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν ηταν ικανο το σκοταδιστικο συστημα της χωρας τους για να καμψει την φωνη της λογικης μεσα τους... αρα, δεν ειναι ολος ο πληθυσμος υπολογος.
μονο οσοι συμφωνουν με τους νομους αυτους...
να σου θυμισω οτι εγινε μεγαλη προσπαθεια "εκπολιτισμου" και αφομοιωσης ισλαμιστων μεταναστων, στην σουηδια...
με ειδικα σχολεια, που προσπαθουσαν να εξηγησουν στους μεταναστες, για ποιον λογο οι γυναικες αξιζουν ισοτητας και σε βασμου...
νομιζω 20 χρονια ετρξε το προγραμμα , και στο τελος οι σουηδοι παραιτηθηκαν. ειπαν οτι ειναι ανεφικτο να "εκπολιτιστουν" φανατικοι μουσουλμανοι ως προς την ισοτητα και και τον σεβασμο προς τις γυναικες...
Ισλαμοφοβία:
Islam is seen as a monolithic bloc, static and unresponsive to change.
It is seen as separate and "other". It does not have values in common with other cultures, is not affected by them and does not influence them.
It is seen as inferior to the West. It is seen as barbaric, irrational, primitive, and sexist.
It is seen as violent, aggressive, threatening, supportive of terrorism, and engaged in a clash of civilizations.
It is seen as a political ideology, used for political or military advantage.
Criticisms made of "the West" by Muslims are rejected out of hand.
Hostility towards Islam is used to justify discriminatory practices towards Muslims and exclusion of Muslims from mainstream society.
Anti-Muslim hostility is seen as natural and normal.
https://en.wikipedia.org/wiki/Islamo...ins_and_causes
Σημαίνει αυτό ότι δεν αντιλαμβάνομαι τον μισογυνισμό ή τους φορείς του; Όχι, δε νομίζω ότι είναι το ίδιο.
Να υποθέσω Ρέμεντι, ότι σε μία χώρα με εκατομμύρια εκκλησίες, μοναστήρια, εκκλησάκια κτλ, και διαπιστωμένο μισογυνίστικο λόγο και Ιερά Βιβλία, θα σε απειλούσε επίσης ένα τέμενος;
οχι, καθολου.
μονον οι καφροι που το βλεπεις στο ματι τους και στο στραβο αγριο χαμογελο οτι σε βλεπουν σαν ενα κομματι κρεας για τα δοντια τους, με απειλουν.
ο μουσουλμανιοσμος, σε δημοκρατικα καθεστωτα, δεν ειναι αυτο που εναι στις χωρες του σκοταδισμου... ειναι μια θρησκεια, αρκετα κοντα στον χριστιανισμο. υπαρχουν πολλοι μορφωμενοι και αξιοπρεπεις μουσουλμανοι. οχι στις χωρες που ζουν πισω απ τον ηλιο ομως..
Δεν έχω λόγο να πω ψέματα αλλά μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις... Το να τους θέλω έξω από τη χώρα δεν σημαίνει ότι επικροτώ το να τους χτυπάνε ή να τους σκοτώνουν... Με τίποτα αυτό... Το μόνο που θέλω είναι να είμαι ασφαλής και να μην φοβάμαι να κυκλοφορήσω... Αν δεν το καταλαβαίνεις, I rest my case...
δεν ξεχνω ποτε οτι και ο χριστιανισμος ειναι γεματος μισογυνικα διδαγματα.
ομως ο χριστιανσμος δεν εχει θεοκρατικες κυβερνησεις ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ κι ας μην εχει γινει εφικτος ο διαχωρισμος κρατους και εκκλησιας στην ελλαδα, για πολυ γνωστους λογους.
υπαρχει στα πλαισια δημοκρατικων πολιτευματων ομως, δεν μιλαει για μαντηλες και λιθοβολισμους στις πλατειες. ΕΓΩ, αυτο το αξιολογω. δεν το θεωρω ιδιο με το ιραν...
γουαιλντ, η βρωμα απο το σωμα, με ενα δυο καλα μπανια, φευγει. η βρωμα απο μυαλα που τα εχουν ποτισει μισος και θανατο για τους δυτικους και χυδαιοτητα και βια για τις δυτικες, δεν φευγει με τπτ... και σιγουρα δεν ειναι ολοι, αλλα αντε βγαλε ακρη...
υ.γ. με τα "σχολεια" εννοεις τα σχολεια, ή τα πανεπιστημια;;; τον διδακτορικο φοιτητη με το κεφαλι ανοιγμενο απο "εξωσχολικους" καφρους, τον ειδες; αν δεν μπορει το πανεπιστημιο να περιφρουρησει τον χωρο του απο κοινους κακοποιους (που δεν μπορει, εχει αποδειχθει πολλακις) , χιλιες φορες να μπουν χιλιες αστυνομιες.
γουαιλντ, εχεις σκεφτει ποτε, οτι οι ιδεολογιες που υποστηριζουν το ανοιγμα των συνορων, την αδελφοποιηση με ολους τους λαους που θα ζητησουν οικονομικη βοηθεια, δεν εχουν ΠΟΤΕ αρθρωσει λογο για τον μισογυνισμο που κουβαλουν μαζι τους , οχι μονο σε αποψεις, αλλα και σε πρακτικες, αυτοι οι λαοι;;;
εχεις σκεφτει οτι αυτες τις ιδεολογιες τις χτιζουν ανδρες;
εχεις σκεφτει οτι το κανουν γιατι ο φεμινισμος και η θεση των γυναικων με καποια εκατομμυρια ακραια μισογυνηδες στις χωρες μας, απλα τους ειναι αδιαφορη;;
Εγώ όταν το είπα αυτό για την αστυνομία, εννοούσα από γυμνάσιο και πάνω που δεν είναι πια πιτσιρίκια... Έχω φάει αρκετές φορές ξύλο στο σχολείο και μάλιστα η μία φορά ήταν από μια ομάδα αγοριών που με απείλησαν κι από πάνω για να μην το πω πουθενά αλλά όσο τρομαχτικό κι αν ήταν, εγώ μίλησα στο δάσκαλο κι από τότε δεν τόλμησαν να μ' ενοχλήσουν ξανά ευτυχώς...
Εχοντας ζησει στη Σουηδία για περιπου ενα χρονο μου ειχε κανει εντυπωση το εξης: πηγαινα συχνα περιπατους σ’ ενα αλσυλιο κοντα στη γειτονια που εμενα, εκει συνηθιζε ο κοσμος να ψηνει και να κανει πικ νικ, οταν εψηναν οι σουηδοι μετα καθαριζαν και δεν αφηναν ιχνος σκουπιδιου, οταν εψηναν οι παλαιστινιοι, συριοι, ανατολιτες γενικως, το μερος έζεχνε μετα, μονο πτωματα παλουκωμενα δεν ειχε… κατι σε Δενδροποταμο ή ζεφυρι. Επισης στη γειτονια που εμενα, ενιοτε καιγανε και κανα αυτοκινητο στις μεταξυ τους βεντετες, προσπαθουσαν να κλεψουν καυσιμα απο τα ρεζερβουαρ των αλλων αυτοκινητων κλπ.
Φαινεται οτι εχουν μεγαλη δυσκολια να ζησουν σαν συγχρονοι ανθρωποι και οχι σαν κρο-μανιον.
Κατα τ’ αλλα, γνωρισα και εξαιρεσεις αναμεσα τους, παιδια καλλιεργημενα και πολιτισμενα. Αλλα εξαιρεσεις…
εδω, δεν μπορεσαμε επι 100 χρονια, να αφομιωσουμε και να εκσυγχρονισουμε ΕΛΛΗΝΕς ρομα... θα αφομιωσουμε πακιστανους μουσουλμανους;;; το αλλο με τον τοτο το ξερετε;
Ναι, βέβαια, δεν μιλάει ο χριστιανισμός στο "δημοκρατικό" μας πολίτευμα για μαντήλες, γιατί βλέπεις η μαντήλα είναι χειρότερη από το να λέει ένας Χριστιανός ιεράρχης ότι το θύμα ενός βιασμού συμμετέχει στο βιασμό του, με λίγα λόγια, τα'θελε.
«Αν έχει βιαστεί … Δεν κάθεται και μια γυναίκα και να βιάζεται χωρίς να το θέλει. Μην τρελαθούμε τώρα. Ε, ε μη τρελαθούμε», «δε μένει έγκυος με αυτό το θέμα πρέπει να έχει συμμετοχή (…) πρέπει να ενεργήσουν και οι δύο για γίνει σύλληψις», είπε ο Μητροπολίτης.
Όχι Ρέμεντι, δεν υπάρχει διαφορά για μένα, βλέπω τον ίδιο σεξισμό και στα δύο που αναφέρεις. Με τη διαφορά πως οι χριστιανοί ιεράρχες επιδεικνύουν το "θέλει ο φασίστας να κρυφτεί κι η χαρά δεν τον αφήνει". Και, επίσης, τα ίδια συμβαίνουν και για το ζήτημα της άμβλωσης. Δε ζω παρά σε μία υποκριτική χώρα, που νομίζει ότι είναι προοδευτική ενώ είναι συντηρητικότατη έως και φασιστική.
Εδώ οι δημοκρατικοί Χριστιανοί στο είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα εδώ στο Ελλάντα:
https://alterthess.gr/orgi-gia-tis-s...-chrysostomoy/
Και για την άμβλωση:
Ο Μητροπολίτης ανέφερε ακόμη ότι η Ιερά Σύνοδος «αφουγκράζεται την κοινωνία», πως η άμβλωση είναι έγκλημα και πως «δεν είναι δυνατόν να επιτρέπεται η καταστροφή ενός νηπίου, ενός παιδιού που όταν συλληφθεί έχει ήδη αρχίσει να είναι ζωή».
Όχι, για να μη λέμε μεγάλα λόγια για τις γυναίκες που εκεί τις σέρνουν με τα λουριά, ενώ εδώ ρε παιδί μου, τις σέβονται...
Όσο για τους Ρομά, ναι, γιατί το ελληνικό κράτος και οι πολίτες του τους έχουν φερθεί άψογα και τους βοηθούσαν πάντα, όπως και εξακολουθούν να το κάνουν. (ειρωνεύομαι φυσικά!)
βρε γουαιλντ, δεν καταλαβες τι ειπα και απορω, γιατι ηταν ξεκαθαρο.
σε μενα τα λες; δεν ξερω πιστευεις τι μλκιες λεει ο χριστιανος ιεραρχης; με μπερδευεις με τον νικουδυου. δεν σου το χα...
ΕΙΠΑ οτι στις δυτικες κοινωνιες, οποιος θελει ακουει τον ιεραρχη, κι οποιος δεν θελει τον γραφει στα @@του!!!! γιατι τα καθεστωτα δεν ειναι θεοκρατικα!!!! χιλιαδες αθεοι επιβιωνουν χωρις συνεπειες!! στα ισλαμικα θεοκρατικα καθεστωτα, οι @@ριες που λεει ο ιμαμης και ο σαλαμης ειναι ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ!!!
το καταλαβες τωρα;;;;
ασφαλως και ειναι Ζωη εχεις αμφιβολλιες;
τελος παντων κανεις εχεφρων δεν εχει θεμα με την αμβλωση ειδικα τους πρωτους μηνες αλλα οι φεμιναζι που λενε ναι στο δικαωμα στην αμβλωση στον 9 ο μηνα να ξερεις κουβαλανε πολυ αρρωστια στην καμπουρα τους.
αμα θες γραψε μας εσυ ως ποιο μηνα θεωρεις οτι μια γυναικα μπορει να κανει μια αμβλωση αλλιως εαν δεν θες να αποκαλυφθεις κανε οτι δεν το διαβασες