Bologna78,
sei mai stata a Bologna?
Printable View
Bologna78,
sei mai stata a Bologna?
Μπορεί να είμαι λάθος...κάποια στιγμή να αλλάξω θέση για το τι πιστεύω...
αλλά αυτή την στιγμή πρέπει να κοιτάξω και εγω τον εαυτό μου...
Ίσως για λίγο να γίνω εγωίστρια και να νοιαστώ μόνο για εμένα...
δεν μπορώ να σκεφτώ τα συναισθήματα των άλλων και να τους καταλάβω τώρα...
είμαι στον πάτο του βαρελιού και πρέπει να αντισταθώ στο να τον τρυπήσω...
πρεπει να αντισταθώ στο κατήφορο που με παρασύρει και να σταθώ στα πόδια μου...
Ήρθε να στιγμή να κοιτάξω και εγω τον εαυτό μου...
bologna μου....τιποτα δεν εχει παραπανω αξια απο το να εισαι καλη με τον εαυτο σου...Ξερω και εγω αυτο το διαστημα δεν το τηρω, κυριολεκτικα τον μισω, αλλα ξερω πως μονο εγω μπορω να με βοηθησω...για πιο λογο να νοιαστεις εσυ για τα συναισθηματα των αλλων αρκετα δεν τους εδωσες; αρκετα δεν σου κανανε; ποια ηταν η ανταμοιβη για ολα αυτα που τους εδωσες; ενα ψυχρο χαστουκι...Τελος, κοιταξε την δικια σου ζωη και πως θα γινεις εσυ ευτυχισμενη...και ολους αυτους που θελησες να εχεις στη ζωη σου αλλα εκεινοι δεν θελαν αφησε τους να ζησουν το δικο τους ονειρο...δεν εχει αξια να τους παρεις μαζι σου αφου δεν θελουν...και να σου πω και κατι; αν δεν εισαι εσυ η ιδια καλα, τοτε πως θελεις να σε δεχτουν οι αλλοι; Τα λογια σου αυτα με αγγιξαν γιατι και εγω καπως ετσι νιωθω τωρα, φυσικα για αλλο λογο...αλλα ελα να βαλουμε το στοιχημα της ζωης και να πουμε οτι ολα θα αλλαξουν, γιατι θα αλλαξουν...Οι ανθρωποι που αγαπησες οσο τιποτα στη ζωη σου δεν θελουν να πια να μετεχουν σε αυτην...προσπαθησε να τους αφησεις να φυγουν....και ισως καποια μερα ξαναγυρισουν, αλλα δεν θα σε βρουν ιδια...θα τους εχεις αποδειξει οτι δεν εισαι πια αυτο το αδυναμο κοριτσακι που εψαχνε λιγια γονικη αγαπη και λιγο στοργη...και τοτε θα ειναι η σειρα σου...οχι οχι απο εκδικηση αλλα απο φυσικη ροη...δεν θα τους χρειαζεσαι, οπως και εκεινοι δεν σε χρειαστηκαν...δεν θα τους εχεις αναγκη γιατι θα εχεις βρει την δυναμη σου αλλου...και το κυριοτερο δεν θα σε πληγωνουν πια....
Για οτι θελεις θα ειμαι εδω διπλα σου...να προσεχεις την ψυχη και την καρδια σου σε παρακαλω...