Το τι πιστεύω εγώ είναι δική μου υπόθεση και στην τελικη δεν σου φταιω εγω που θιχτηκες με οσα εγραψα. Αν δεν σου αρεσει μπορεις να αποχωρησεις και να ασχοληθεις με κατι διαφορετικο. Δεν εχεις τιποτα ουσιωδες να προσφερεις στη συζητηση
Printable View
Το τι πιστεύω εγώ είναι δική μου υπόθεση και στην τελικη δεν σου φταιω εγω που θιχτηκες με οσα εγραψα. Αν δεν σου αρεσει μπορεις να αποχωρησεις και να ασχοληθεις με κατι διαφορετικο. Δεν εχεις τιποτα ουσιωδες να προσφερεις στη συζητηση
Ακριβως rainbow. Αν πραγματικα μισουσα τις γυναικες δεν θα με ενοιαζε να κανω μια υγιη σχεση. Ολο το αρθρο βασιζεται στο οτι προσπαθω να κανω μια υγιη σχεση. Και οχι δεν γραφω για να με λυπηθει καποια, απλα εκφραζω σαν ανθρωπος τον πονο μου. Και ειναι πολλοι αντρες μονοι τους ενω θελουν σχεση αυτο ειναι μια ανθρωπινη αναγκη
Το θεμα δεν ειναι η wildhoney που ποσως με ενδιαφερει αλλα οτι η συζητηση ξεφευγει και ο καθενας που κουβαλαει αντιστοιχα μυαλα θα μπαινει σε αυτο το νημα και η συζητηση θα ξεφυγει με αποτελεσμα να κλειδωθει το νημα
Κακοπροαίρετη είναι η γυναίκα που δε θέλει να της την πέφτουνε αλλά θα αντιδράσει εννοείς; Με λίγα λόγια σε χαλάει που τώρα νιώθουνε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση να σου την πούνε, ενώ ΕΣΥ θα έπαιρνες το δικαίωμα που δεν στο έδωσαν αυτές, αλλά η Πατριαρχία να τις παρενοχλήσεις ενώ απλά περπατάνε στο δρόμο; Και αυτό σε χαλάει. Και εγώ τώρα αυτό πρέπει να το δω ως "καλό παιδί TM" και όχι ως αυτό που πράγματι είναι;
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Και από την επόμενη φορά που θα θελήσεις να τσακωθείς ψάξε βρες άλλο συμπαίκτη. Εμένα η παιδεία μου δεν μου επιτρέπει να έρθω σε αντιπαράθεση με κάποιον απλά επειδή έχει όρεξη για καβγά.
Γειά σου φίλε μου. Αυτή ιστορία φαντάζομαι είναι δική σου έτσι? Σε ρωτάω επειδή ανάφερες ότι σου αρέσει να λες ψεύτικες ιστορίες για να ασχολείται κάποιος μαζί σου. Θα σχολιάσω σαν και είναι δική σου (επειδη όντως πιστεύω ότι είναι).
Διάβασα όσο μπορούσα όλα αυτά που γράφτηκαν και παρατήρησα ότι περιγράφεις τον εαυτό σου πχ ως ντροπαλό, ότι δυσκολεύεσαι να πλησιάσει μια γυναίκα, αλλά έτσι είσαι και ταυτόχρονα "κατηγορείς" τις γυναίκες που δεν σε επιλέγουν.. Δηλαδή για την αποτυχία που μπορεί να έχεις σε ένα φλερτ το ρίχνεις μόνο σε αυτές και δεν σε προβληματίζει, το τι μπορεί να κάνεις εσύ λάθος. Δεν εκτιμάς τον εαυτό σου, τον βλέπεις κατώτερο από τους υπόλοιπους άντρες και επειδή γίνεται αυτό, πιστεύεις ότι και οι γυναίκες αυτό βλέπουν (και θυμώνεις). Πολλές φορές (ε αν όχι πάντα), αυτό που βλέπουμε σε εμάς, το βγάζουμε προς τα εξω και μπορεί να είναι απωθητικό.
Αρχικά, είναι καλό να καταλάβεις ότι μια γυναίκα - ένας άνθρωπος, έχει δικαίωμα να επιλέξει ποιον θα έχει διπλά της, χωρις να το παίρνεις ως προσωπική απόρριψη και να την κατηγορείς.
Η χαμηλή αυτοπεποίθηση, αυτά που πιστεύεις για τις γυναίκες, φαίνονται.. Και δεν είναι ελκυστικά. Γύρισε το βλέμμα σου προς τον εαυτό σου, βελτιωσου σαν άνθρωπος, αποδεξου αυτό που είσαι και αυτό θα φανεί και προς τα έξω..
Όσο αφορά τους οίκους ανοχής, εκει πιστεύεις πως δεν θα σε κρίνουν (όπως κάνεις εσύ στον εαυτό σου), σε δέχονται και είσαι πιο χαλαρός (επειδη πληρώνεις) . Σε μια σχέση όμως θεωρείς πως τα πράγματα δεν είναι έτσι, ότι ποτέ δεν θα είσαι αρκετός (γιαυτό πιστεύεις πως πρέπει να δείχνεις συνεχώς τις ικανότητες σου - ενώ δεν ισχύει) και ενώ λες ότι θες τόσο πολύ μια σχέση, ταυτόχρονα τη φοβάσαι.. Οπότε το πρόβλημα δεν είναι το πώς σε βλέπουν οι άλλοι, αλλά το πώς βλέπεις εσύ τον εαυτό σου και τους το χρεώνεις ότι είναι δική τους άποψη..
λιγο περιεργα μας τα λες..
αφου οι κοπελες θελουν μονο σεξ κι εσυ ολο το καλοκαιρι ετρεχες στις ιεροδουλες για σεξ, γιατι δεν εκανες σεξ με τις κοπελες που ηθελαν σεξ δωρεαν και βρισκεις σχεση, σε καποια αλλη φαση που θα ταιριαξει;;; θελεις να πληρωνεις; μηπως η απαντηση βρισκεται στην στυτικη δυσλειτουργια και κολωνεις να ασχοληθεις σεξουαλικα με γυναικα που δεν πληρωνεις για να μην εκτεθεις;
κατα τα αλλα, με παραξενευει το παραπονο που εκφραζεις, γιατι εχουν γραψει εδω ΑΠΕΙΡΕΣ κοπελες , για να μας πουν ποσο οι ανδρες ειναι προθυμοι μονο για σεξ με το καλημερα, αλλα λιγο εως καθολου για σχεσεις! εσυ πως δεν καταφερες να γνωρισεις μια τετοια κοπελα που ψαχνει σχεση και βρικσεις μονο γυναικες που σε θελουν για το κορμι σου; εντυπωση μου κανει..
μηπως ειναι αλλος ο λογος που απομακρυνονται;
υ.γ. τα αντικαταθλιπτικα δεν ειναι και η καλυτερη λυση για την λιμπιντο απ οτι λενε. εχω ακουσει οτι ειναι αντικουκου... μου κανει μεγαλη εντυπωση να στα εδωσαν για να ξεπερασεις στυτικη δυσλειτουργια.. μηπως στα εδωσαν για κατι αλλο;
δεν κολλανε αυτα που λες...
μηπως λες και σ αυτες οτι οι σημερινες γυναικες ενδιαφερονται για σεξ πριν την σχεση η και χωρις σχεση κι εχουν γινει σαν τις αμερικανιδες που συζητανε για πεη;;;
σε αυτην την περιπτωση, δικαιολογειται το γκοστινγκ..
υ.γ. "τελεια" κυλανε κατα την δικη σου εκτιμηση οι συζητησεις, γιατι προφανως εσυ εγκρινεις τις αποψεις σου. μια αλλη, μπορει να τις θεωρει απαραδεκτες και να μην εχει την διαθεση ουτε να τις συζητησει. να προτιμαει να εξαφανιστει απο το να σου εξηγησει πως της φαινονται αυτα που ακουει..
πωωω ρε φιλε, τωρα θυμηθηκα ποιος εισαι. ειχες ανοιξει αναλογα θεματα με κλαψες, ενω προεκυπτε απο την συζητηση το οτι ελεγες ψεματα. στο ενα θεμα ελεγες οτι ποτε στην ζωη σου δεν ειχες σχεση με κοπελα στο αλλο ελεγες οτι ειχες σταθερη σχεση δεν ξερω ποσων χρονων που τελειωσε και ψαχνεις την επομενη και βεβαια για τις κακες γυναικες που δεν θελουν ενα καλο παιδι με καλο σκοπο με το καλημερα (γουρουνι στο σακι) σαν εσενα και προτιμανε το σεξ πριν τον γαμο, με κακα παιδια που κανουν κακο σεξ...
γιατι δεν συνεχισες σε καποιο απο εκεινα τα θεματα, να ξερουν και τα μελη τι λεμε και να μην ξαναλεμε τα ιδια;
Δεν ειμαι το ιδιο ατομο, εχει αλλαξει η ζωη μου απο τοτε
Τελικα σε αυτο το forum δεν ξεμπλεκεις...Και ποιος σου ειπε οτι ειμαι το ιδιο ατομο με τοτε πριν απο τοσο καιρο? Ειλικρινα δεν εχεις κατι καλυτερο να ασχοληθεις παρα να καθεσαι και να ασχολεισαι με τετοια πραγματα?
Δυστυχως οσα χρονια και να περασουν εσεις δεν λετε να σταματησετε να βλεπετε μια παρελθοντικη εικονα. Γιατι εσυ ας πουμε george εισαι ο τελειος αντρας που δεν κανει λαθη? Και ποιος σου λεει οτι αυτο δειχνω στις γυναικες? Με ξερεις προσωπικα? Εγω μια χαρα δειχνω τον καλο μου εαυτο, αλλα ειναι παγκοσμιο φαινομενο πλεον να ειναι πολυ ανδρες single
Και μονο ο τροπος που μιλας δειχνει τι ειδος γυναικας εισαι. Γιατι ποιος ανδρας θελει να εκτεθει? Δεν εχουμε ολοι οι ανδρες τις ιδιες δυνατοτητες και δεν κρινεται ο ανδρισμος μας απο τις ερωτικες επιδοσεις. Αλλα τετοιες εχετε γινει που σας νοιαζει μονο αυτο
Κάθισα αφιέρωσα χρόνο να διαβάσω το θέμα σου. Αγνόησα το γεγονός ότι εσύ μπαίνεις συνέχεια και μας πλασάρεις και μια ιστορία. Σου είπα τις σκέψεις μου πολύ ευγενικά και μου την λες? Γιατί? Που σε έκρινα? Σε φόρουμ ψυχολογίας είσαι. Σου είπα να αποδεχτείς τον εαυτό σου και έτσι δεν θα νομίζεις ότι οι άλλοι σε βλέπουν όπως τον βλέπεις εσύ. Να τον αγαπησεις.
Αλλά ήταν λάθος μου. Έπρεπε να αναφέρω μόνο το ποιος είσαι και τι κάνεις συνέχεια για να τραβήξεις την προσοχή των ανθρώπων γύρω σου. Αλλά επειδή δεν μου πέφτει λόγος, δεν έμεινα μόνο εκεί. Επειδή έχεις δικαίωμα να το κάνεις, κάποια ανάγκη σου καλύπτει αυτη η συμπεριφορά.
Το ότι μπαίνω σε ένα φόρουμ, δεν θα πάθω και αμνησία για να είσαι εσύ καλά...
Και την επόμενη φορά που θα μου μιλήσεις έτσι, ενώ εγώ ήμουν ευγενικός, θα σου απαντήσω με το ίδιο ύφος με εσένα. Μπορεί και χειρότερα. Δεν το έκανα επειδή σέβομαι τον χώρο που είμαι.
Ναι φοβηθηκα τωρα. Για να καθεσαι να θυμασαι τι εγραψα πριν τοσα χρονια απλα δειχνει οτι δεν εχεις ζωη εκτος του φορουμ. Εγω να ξερεις george δεν μπηκα χρονια εδω μεσα και εσυ καθεσαι και κολλας στο παρελθον. Ε ζησε στο παρελθον τοτε και μην ασχολεισαι μαζι μου. Και βρισε με αν θες το μονο που θα καταφερεις ειναι η διαχειριση να σου σβησει το σχολιο
Εφοσον δεν γουσταρεις george γιατι ασχολεισαι μαζι μου? Δεν σε υποχρεωσε κανεις να διαβαζεις τα νηματα μου ουτε με ενδιαφερει τι γνωμη εχεις για μενα γιατι εισαι κολλημενος με το παρελθον. Και λιγη αμνησια να παθαινες δεν θα εβλαπτε
Έχεις όρεξη για καβγά? Σου μίλησα μια χαρά. Αλλά δεν μπορώ να ξέρω οτι η ιστορία που είπες είναι δική σου επειδή εσύ είπες ότι πάντα, σε όλη σου την ζωη αυτό έκανες. Έλεγες ιστορίες, ψέματα.. Κι όμως ενώ το ήξερα, σεβάστηκα την ιστορία και την σχολίασα ευγενικά. Ε αν αυτά που είπα ισχύουν και σε πλήγωσαν, δεν ήταν πρόθεση μου. Θα μπορούσες απλά να σχολιάσεις πίσω. Να κάνεις διάλογο. Αλλά προτίμησες την επίθεση.
Και δεν θυμάμαι τους πάντες. Εσένα σε θυμάμαι γιατί αφιέρωσα πολύ χρόνο στις ιστορίες σου, προσπάθησα να σε κάνω να ηρεμήσεις, συζητήσαμε πααααραπολυ και μετά αποκαλύψες ότι ήταν ψεύτικη η ιστορία που πλασαρες. Ενώ αφιέρωσα χρόνο, εσύ προτίμησες να λες ιστορίες. Και μου την λες κιόλας τώρα.
Και κόψε το υφακι.. Όταν μου μιλάνε έτσι, νυστάζω. Βλέπω μια υπερβολική προσπάθεια να προστατέψεις τον εαυτό σου (χωρίς λόγο) και μου προκαλεί βαρεμάρα.
Ααα και να θυμάσαι. Σε ένα φόρουμ δημόσιο, έχει δικαίωμα να σχολιάσει ο οποιοσδήποτε. Μπορείς να κάνεις αναφορά στο σχόλιο μου (κάτι που έκανα κι εγώ στο σχόλιο σου απέναντι στη Ρέμεντυ και την επίθεση προς εμένα) και να κρίνει η διαχείριση που βλεπει πιο καθαρά ε αν είπα κάτι που είχε σκοπό να σε προσβάλει.
Α ωστε ετσι υποστηριζεις αυτα που εγραψε η Remedy... Που ειπε προσβλητικα πραγματα και με εβγαλε σεξουαλικα ανικο και με εβρισε?
Για αυτό το έκανα? Εντυπωσιακό... Και τι έκανα ακριβώς? Για πες. Είπα ότι πλασάρεις ψεύτικες ιστορίες? Αφού εσύ το είπες. Είχες κάνει και άλλο προφίλ να πλασάρεις κι άλλες. Και αυτό δεν είναι πολύ παλιά. Και δεν σεβάστηκες κανένα μέλος, ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ... Που αφιέρωνε χρόνο σε αυτά που έγραφες.. Και αντί να απολογηθείς σε όλους εμάς. Να καταλάβεις γιατί το σχολίασα (επειδη ήμουν κι εγώ ένα μελος που έγραψα στις ιστορίες σου), κάνεις και επιθέσεις.
Δεν ξερω γιατί στο κεφάλι σου πιστεύεις ότι με συγκινούν οι επιθέσεις και τα λόγια σου. Μπορεί να πιστεύεις ότι θα τρομάξω. (??????). Αλλιώς θα διάλεγες τον διάλογο.
Αυτό, που κάνουν δύο άνθρωποι.
Λυπάμαι αν ακούμπησα κάποια πληγή σου. Δεν ήταν πρόθεση μου.
Αα όχι.. Μου αρέσει πολύ το νήμα σου. Είναι εντυπωσιακό. Γιαυτό και είμαι εδώ.
Δεν είπα ότι συμφωνώ, ουτε αν διαφωνώ με το τι είπε η Ρέμεντυ. Δεν πήρα θέση. Έκανα αναφορά στον τρόπο που μίλησες σε εμένα αλλά και σε αυτή.
Και ξέρεις, όσο μου λες να φύγω από εδώ.. Τόσο θέλω να μείνω. Αυτές οι αναλαμπές που τρως χωρίς λόγο (αναφέρομαι στο μεταξύ μας), μου αρέσουν. Σαν το παλιό καιρό. Που υποτίθεται άλλαξες.. Που μαλωσες με όλους τότε, ακόμη και με την διαφήμιση που βγάζει στα δεξιά της ιστοσελίδας.
Σε ενόχλησαν αυτά που έγραψε για σένα η Ρέμεντυ αλλά για αυτά που λες για τις γυναίκες (και σε αυτό το θέμα αλλά και στα άλλα), τα θεωρείς εντάξει. Εσύ έχεις δικαίωμα να πεις ό,τι θες και οι άλλοι όχι?
Λογικο μου φαινεται γιατι προτιμας να ζεις σε μια εικονικη πραγματικοτητα. Και μην μου πεις οτι εσυ εχεις την τρομερη κοινωνικη ζωη και οι γυναικες τρεχουν απο πισω σου. Γιατι εσυ πιστευεις οτι οι γυναικες ειναι αγιες? Ξερεις αληθεια ποσα παιδια στην Gen Z μεγαλωνουν με χωρισμενους γονεις? Γιατι αραγε?
Εγώ βλέπω να επιτίθεσαι σε μέλη που σου λένε τι βλέπουν καθαρά να πιστεύεις, και μάλιστα βασισμένα πάνω σε αυτά που ΕΣΥ έχεις γράψει, δεν τα βγάζουμε από τη φαντασία μας. Έγραψες ότι ενώ εσύ έκανες σεξ, δεν ήθελες τη γυναίκα εκείνη γιατί "ήθελε σεξ, όχι σχέση", ότι οι σύγχρονες γυναίκες είναι έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα, αλλά καμία σύνδεση με το τι πιστεύεις εσύ και είναι προβληματικό, βασισμένο σε κυρίαρχο λόγο.
Ναι? Προς τι το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τους χωρισμένους γονείς; Το κάνεις για τα παιδάκια, σε ενδιαφέρουν προσωπικά; Και γιατί νομίζω ότι εννοείς τις χωρισμένες γυναίκες, όχι τους χωρισμένους άνδρες πραγματικά; Και ποιος λέει ότι χωρισμένοι γονείς ίσον παιδιά με πρόβλημα άραγε; Δεν έχουν δλδ δικαίωμα να χωρίσουν επειδή θα τους κρίνεις εσύ και όσοι έχουν τις ίδιες ιδέες με σένα;
Και ποιος σου λεει οτι θελω μονο σεξ? Γιατι το βρισκεις ευκολο στις μερες μας σαν μεσος αντρας να κανεις σχεση?