Δεν ήταν μόνο η εγκατάλειψη...Ούτε καν.
Printable View
Δεν ήταν μόνο η εγκατάλειψη...Ούτε καν.
Αυτό το πράγμα δεν είναι ζωή και τίποτα δεν αλλάζει.
Όλη μου η ζωή σαν τη σχέση με αυτόν :
Ζητάω ανθρώπινη επαφή και σχέσεις, μου λένε πάρε φάρμακα, πηγαιβε σε ψυχίατρο.
Δεν θέλω να ζω έτσι
ΠΑΡΕ ΑΓΩΓΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΑ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΑΙ ΕΤΣΙ, ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ.
Μην στεναχωριέσαι, υπάρχουν και αυτοι οι άνθρωποι που συμπεριφέρονται έτσι ωμά και εσύ να μην ήσουν και ήταν κάποια άλλη πάλι τα ίδια θα έκαναν. Πάρε κανονικά την αγωγή σου όπως σου είπαμε όλοι και μην ξοδεύεις τα χρήματα σου για μλκιες ξενοδοχεία κτλ κράτησε τα για το γιατρό σου. Μην παραμελείς την υγεία σου και μην γίνεσαι κουρέλι επειδή ένας άγνωστος μλκας συμπεριφερθηκε έτσι. Σαν προτεραιότητα να βάζεις ΠΑΝΤΑ τον εαυτό σου, να τον σέβεσαι και να κανεις πράγματα που να σε κάνουν καλά ΟΧΙ σκατά. Από το ίντερνετ μόνο μλκες θα γνωρίζεις, αφού βλέπεις δεν καταλήγει κάπου τι το συνεχίζεις? Πάρε την αγωγή σου, ασχολήσου με τον εαυτό σου και βρες άλλους τρόπους να γεμίζεις την ώρα σου.
Καλη δυναμη wanderer, ολα καλα να πανε.. Μην το βαζεις κατω, ολα περνανε, ακομα και το πως νιωθεις τωρα κι αυτο ενα συμπτωμα ειναι και θα περασει. Ο ανθρωπος οταν ζοριστει πολυ βγαζει περιεργα και τρομαχτικα συμπτωματα οπως αυτο που νιωθεις τωρα, δεν ειναι δικη σου γνωμη ψυχραιμη αυτο, ειναι απορροια του ποσο ασχημα νιωθεις. Εχω περασει κι εγω απο φαση που να θελω να κανω κακο στον εαυτο μου , ποιος.. εγω , που σαν χαρακτηρας γενικα ειμαι το ακριβως αντιθετο. Σφιξε τα δοντια και κανε υπομονη, περναει, δε θα εισαι παντα ετσι. Γνωμη μου ειναι πως στην παρουσα φαση καλο θα ηταν να εχεις και τη βοηθεια ενος γιατρου και φαρμακων που μαλλον θα σου δωσει, μην το αφησεις ετσι.. Και αυτο απο καποιον που οσοι με ξερουν γνωριζουν οτι δεν ειμαι φαν ουτε των ψυχιατρων , ουτε των φαρμακων τους, αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση καλο θα ηταν να παρεις μια βοηθεια. Υπαρχουν περιπτωσεις που ειναι χρησιμοι και οντως κανουν τη διαφορα, καλο ειναι να δωσεις μια ευκαιρια, αλλα και να πειθαρχησεις σε αυτα που θα υποδειξουν, οχι παιρνουμε οπως να ναι τα χαπια.. Παντως κι εγω στο παρελθον εχω κανει διάφορα, δε σου κουναω το δαχτυλο.. Καλημερα, καλη δυναμη, να μαθαινουμε νεα σου και μακαρι να ειναι ολο και καλυτερα.. Ψυχραιμια και κουραγιο.. Μπορα ειναι και θα περασει..
Αν όμως δε μάθεις να μετριάζεις την οριακή σου, με τη βοήθεια ενός ψυχίατρου και με φαρμακευτική αγωγή, πώς περιμένεις να έχεις ανθρώπινες επαφές και σχέσεις; Πιστεύεις ότι είναι εύκολο για τον άλλο να στηρίξει και να ανεχτεί τις συμπεριφορές που βγάζεις; Εσύ θα μπορούσες να κάνεις φίλο σου ή να κάνεις σχέση με έναν άντρα με οριακή διαταραχή που θα συμπεριφέρεται όπως εσύ, θα κλείνει ραντεβού για σεξ με την κάθε άγνωστη στο τίντερ στο πρώτο ραντεβού, θα τη στήνει έξω από το σπίτι σου να σου κάνει σκηνή, που θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο, που θα κόβεται, που θα σου χρεώνει παραγγελίες που ποτέ δεν έκανες ή θα αφήνει σημειώματα με το όνομα και το τηλέφωνό σου παντού;
Πρώτα παραδέξου ότι έχεις ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, προσπάθησε να κάνεις θεραπεία γι αυτό να γίνεις καλά και μετά θα έρθουν και οι φίλοι και οι άντρες, και η δουλειά και όλα. Ξαναλέω μου κάνει εντύπωση που οι γονείς σου είναι αμέτοχοι σε όλο αυτό ενώ ζείτε στο ίδιο σπίτι.
Ποιος κάλεσε την αστυνομία;