Μόνη της δεν προχωράει η ζωή.. Εμείς την σπρωχνουμε.
Printable View
Μην το λες αυτό ότι η ζωή σου δεν προχώρησε, επειδή χώρισες ή δεν έτυχε να κάνεις άλλη σχέση μέχρι σήμερα.
Η ζωή κάποιου προχωρά και χωρίς έναν άνδρα ή μια γυναίκα δίπλα του. Δεν χρειάζεται κανείς τον άλλο για να ολοκληρωθεί. Ολοκληρωμένοι άνθρωποι είμαστε από μόνοι μας. Ούτε σε πήραν τα χρόνια. Αν σου λείπει τόσο μια συντροφιά, μπες σε μια εφαρμογή γνωριμιών, γράψε τι ψάχνεις και αμέσως-αμέσως θα εμφανιστούν 10 άνδρες. Βέβαια, δες τι θα κάνεις και με το διαζύγιο, γιατί είναι άδικο να συντηρείς έναν νεκρό γάμο στα χαρτιά.
Τι να πω η ζωή έχει γίνει πολύ δυσκολη
Ίσως αυτό σου δώσει την ευκαιρία να επανενταχθείς στην αγορά εργασίας και να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητά σου εκεί. Προσωπικά, όταν χώρισα αυτό έκανα, εργασιοθεραπεία και η απόδοσή μου ανέβηκε τρομερά. Όταν έκανα νέα σχέση, πάλι επανήλθα στους φυσιολογικούς εργασιακούς ρυθμούς, αλλά ισχύει ότι οι χωρισμένοι αποδίδουν περισσότερο, ιδίως όταν είναι ελεύθεροι οικογενειακών ευθυνών. Όμως, για τα άτομα που παλεύουν με την κατάθλιψη, είναι διαφορετικά τα πράγματα και το κατάλαβα με την καλύτερή φίλη μου. Είναι δύσκολο να ξεφύγουν από τη συνήθεια, από τους ρυθμούς που έχουν δώσει στην καθημερινότητά τους. Δε δείχνουν ενθουσιασμό για νέες δραστηριότητες, για αναζήτηση εργασίας, για να επανεκπαιδευτούν ώστε να μπουν στην αγορά εργασίας. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο, ότι δεν μπορούν παρόλο που θα το ήθελαν, ότι διστάζουν, ότι υπεραναλύουν, ότι δύσκολα ξεκολλάνε απ' το σπίτι κλπ. Δεν ξέρω τι να σου πω, πρώτα φρόντισε να φέρεις την ψυχική σου υγεία σε μια καλύτερη κατάσταση.
Γιατί, όταν ήσουν μαζί του ήταν εύκολη; Πώς ήταν η ζωή σου μαζί του;
Στεναχωριέσαι που σε έδιωξε κακήν κακώς αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να σε στεναχωρεί αλλά να σε νευριάζει γιατί σου φέρθηκε άδικα και με κακό τρόπο.
Η ζωή σου θα συνεχιστεί αν το θέλεις και κάνεις προσπάθειες, όταν είσαι έτοιμη. Και όπως είπαν και άλλοι, δεν εξαρτιέται η ζωή μας από έναν άνδρα αλλά από τον εαυτό μας.
Δύσκολη γιατί είναι η ζωή σου; Δεν έχεις χρήματα; Τότε πρέπει να ορθωθείς και να βάλεις προτεραιότητα στο να βρεις.
Δεν έχεις φίλους; Πιάσε για φίλη μια γειτόνισσα να πίνετε έναν καφέ. Όλα θα γίνουν. Φτιάξε ένα σχέδιο κι από κάπου ξεκίνα σιγά-σιγά.
αυτο που σε βγαζει απ την ζωη (σου), ειναι το οτι παρατησες την δουλεια.
τι ζωη μπορεις να εχεις χωρις οικονομικη ανεξαρτησια, περιμενοντας απο την συνταξη μια συγγενους;;; και μεχρι ποτε;;;
κανε τα αδυνατα δυνατα να ξαναμπεις στηνα γορα εργασιας, ειτε με την παλια ειτε με αλλη δουλεια.
οσο μενεις ανεργη θα βουλιαζεις. παρε την ζωη σου στα χερια σου, για να μπορεσεις να προχωρησεις. και σταματ ανα κλαις για εναν ανδρα που ΔΕΝ ΣΕ ΗΘΕΛΕ!!! δεν χωρισατε απο καποια παρεξηγηση! ΔΕΝ ΣΕ ΗΘΕΛΕ!!!! τι να τον κανεις κοπελα μου; να του κλαιγεσαι η να τον παρακαλας;;; μαθε οταν δεν σε θελει ενας ανδρας μια, εσυ να μην το θελεις 100.
να του γυρνας μονη σου την πλατη, οχι να κλαις που σε παρατησε!!!
ελεος, βρες την αξιπρεπεια σου και ριξτου μια μουντζα!!!
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παίρνω Κ την αγωγή μου και κάθομαι σπιτι
Είμαι συνέχεια σε μια μικρή πλατεία κοντά η σπιτι
Με μεγάλη μοναξιά όμως πια δεν έρχεται κανεις
Δλδ οταν ο αντρας σου ηταν ταξιδι δεν ειχες μοναξια; Να πεις τα λεφτα του ναυτικου μια παρηγορια ειναι και αυτα...