Στο site γράφει "Η γραμμή SOS 15900 είναι μια υπηρεσία που παρέχει ψυχολογική υποστήριξη, νομικές συμβουλές και καθοδήγηση σε γυναίκες που είναι θύματα βίας". Μην κάθεσαι να κλαίγεσαι σε ένα φόρουμ "για το κακό το ριζικό σου και τον θεό που σε μισεί". Πάρε πες, "είχα κάνει μια καταγγελία που αφορούσε κακοποίησή μου. Έχω κάποια σοβαρά θέματα ψυχικής υγείας και δε δουλεύω. Μου έχει στείλει ένα εξώδικο και μου ζητάει να πάω να ομολογήσω ότι είπα ψέματα. Επειδή δεν έχω λεφτά για δικηγόρο, μπορείτε να με ενημερώσετε για τη διαδικασία της δωρεάν παροχής νομικής βοήθειας; Πού κάνω αίτηση, με ποια δικαιολογητικά και πόσο γρήγορα μου ορίζουν δικηγόρο;". Αλλά πιστεύω ότι αν μιλήσεις στους γονείς σου, όλο και κάποιον δικηγόρο θα ξέρουν που να σε πάνε και να τον πληρώσουν οι ίδιοι για τις δικηγορικές υπηρεσίες που θα σου παράσχει. Ή και να μην μπορούν να σε στηρίξουν οι γονείς σου, και να μη θες νομικές συμβουλές από τη γραμμή 15900, μπες απευθείας στο site που σου είπε η Χάρλεϊ για τη διαδικασία της δωρεάν παροχής νομικών υπηρεσιών σε πολίτες χαμηλού εισοδήματος https://www.synigoros-solidarity.gr/...mikis-voithias
Μην κάνεις πάντα του κεφαλιού σου, γιατί μετά το μετανιώνεις όπως φαίνεται.