γιατι να δουν την πραγματικοτητα εκτος του πλαισιου του σεξ; ποιος σου λεει οτι μπαινοντας εκει δεν ειχαν σκοπο εξαρχης, μονο σεξ και εξαφανιση; ενα μεγαλο ποσοστο ανδρων σε εφαρμογες γνωριμιων, ειναι ετσι.
Printable View
το θεμα δεν ειναι αν θα σε καταλαβει ή δεν θα σε καταλαβει.
το θεμα ειναι οτι μια νεα γνωριμια ειτε φιλικη ειτε ερωτικη, δεν πλησιαζει ουτε για να της μαυρισεις την ψυχη, ουτε για να σου λυσει καποιο προβλημα. τα πραγματα ειναι αμοιβαια στις νεες γωριμιες. αν δεν περναει καλα μαζι σου, θα απομακρυνθει ΑΜΕΣΑ. και καλα θα κανει. προβληματα εχει εκατομμυρια κοσμος. δισεκατομμυρια! τινος ο σκοπος ειναι να πλησιαζει ανθρωπους να μαθαινει προβληματα;;;; κανεναος!!! οι περισσοτεροι εχουν και δικα τους προβληματα. δενε χουν κανεναν μαζοχισμο να μαζεψουν κι αλλα.
προβληματα και γενικα ελαττωματα, συζητας ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ. το περιστασιακο σεξ, ειδικα μεταξυ αγνωστων, δεν ειναι συνδεση!!! δεν γνωριζεις καποιον για να τον λουσεις με τα προβληματα σου! γιατι να μεινει;;; χαζος ειναι; δεν ειναι ρηχοτητα να μην ψαχνεις να μπλεξεις με προβληματα, εκει εχει λαθος η ψυ. ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ.
οταν εχεις ηδη δεσμο, εναν καλο φιλο, εναν συντροφο, τοτε, ο,τι κι αν του προκυψει, φυσικα και το ακους και το συζητας και τον στηριζεις. αλλα κοντα του σε εφεραν οι καλες κοινες εμπειριες, οχι τα προβληματα.
επισης να το πω για αλλη μια φορα.
Η ΛΥΠΗΣΗ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΓΙΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ. αν προσπαθειτε να κερδισετε γνωριμιες μεσω λυπησης, ειστε σε πολυ κακο και επικινδυνο δρομο...
Δένομαι με πόνο και τραύματα. Ο ψυχίατρος στο νοσοκομείο είπε ότι οι σχέσεις μου είναι trauma bonding.
Χαχαχα και ο αδερφός μου από εφαρμογή την γνώρισε την κοπέλα, αλλά είναι σοβαρά μαζί καιρό τώρα
Εγώ μίλησα με έναν τώρα, μου είπε να κανονίσουμε να βγούμε, και του πρότεινα κάτι αλλά ήθελε μόνο τώρα τώρα, το απόγευμα έλεγε θα κοιμηθεί, και γενικά έβρισκε δικαιολογίες. Μου έσπασε τα νεύρα του λέω, αφού δεν θέλεις άστο. Πήγαινε δούλεψε κανέναν άλλον. Μου λέει δεν φτάνει που είπα να σε δω, κι εγώ λέω, όλοι λένε θα με δουν στα λόγια, ποτέ κανείς δεν με βλέπει όμως. Αφού προτιμάς να κοιμηθείς, κάτσε κοιμήσου. Και τον μπλόκαρα καπάκι.
Ολοι οι μλκισμενοι, δεν θέλουν και λένε πως θέλουν
Το θέμα είναι τι συζητήθηκε πριν. Ε αν εσύ του έλεγες ότι είσαι άσχημη, ότι κανείς δεν σε θέλει ή αν του είπες για το τι πέρασες.. Ε η απάντηση του τέτοια θα είναι. Οτι σου κάνει χάρη για να βγείτε. Αυτό του έδωσες να καταλάβει. Πως ο άλλος βγαίνει μαζί σου επειδή σε λυπάται. Δεν πρέπει να διεκδικείς αυτό.. Αυτό που ζητάς, αυτό παίρνεις. Να είσαι χαλαρή, ότι εσύ επιλέγεις αν θα βγεις και με ποιον..
Και μη λες από τα πρώτα ραντεβού για το τι πέρασες. Αυτά βγαίνουν αυθόρμητα πολύ πιο μετά. Αν βγουν..
Εδώ ο άλλος μου είχε πει ότι μου έκανε χάρη που με χτύπησε
Βρήκα την ομάδα share your free time και αναρωτιέμαι αν βάλω δημοσίευση, αν έχω τίποτα να δώσω στους άλλους, μάλλον όχι, πονάω πολύ για να μπορέσω να δώσω οτιδήποτε. Θα με ρωτάνε, τι έκανες σήμερα; Θα τους λέω, πονούσα.
αν θες να πας, πηγαινε. δεν εισαι υποχρεωμενη να ψυχαγωγεις αγνώστους... αυτα που θες, θα μοιραζεσαι.
προσεξε ομως τι γραφεις. εχεις πει πολλες φορες οτι σε παρακολουθουν στο διαδικτυο κι εχεις μπει πολλες φορες σε μπελαδες με αυτα που γραφεις απο δω κι απο κει... χαζη, δεν εισαι. ξερεις παρα πολυ καλα, ποια πραγματα σε βαζουν σε μπελαδες..
Θα ήθελα να βρω άτομα με διαβήτη-σκπ. Δεν με ενδιαφέρουν οι υπόλοιποι.
Βασικά θα ήθελα τον Σ. πίσω και αυτόν που με έστειλε στον δρόμο, και την κοπέλα που είναι φυλακή θα την βηθελα πίσω και τον νάρκισσο φίλο που με έλεγε για χρόνια άχρηστη και ανίκανη και -
Θέλω το γνώριμο. Δεν θέλω καινούριους :(
Δεν είναι έτσι. Πχ βγήκα με έναν που μετά δεν μου ξαναεστειλε, δεν τον κυνήγησα ποτέ. Βγήκα με άλλον που με είδε και εξαφανίστηκε σχεδόν τρέχοντας, με χαζές δικαιολογίες. Προσβλήθηκα πάρα πολύ αλλά δεν τον κυνήγησα. Ο άλλος που ήρθε σε επαφή μαζί μου, επεμενε πολλές φορές να ξαναβρεθούμε αλλά δεν το έκανε ποτέ πράξη, δεν τον κυνήγησα ούτε με πόνεσε.
Με αυτούς τους ανθρώπους που ανέφερα τώρα, δεν είχα ποτέ κάτι, δεν είναι η απόρριψη το θέμα. Αν ήταν η απόρριψη, θα τους είχα κυνηγήσει όλους αυτούς και θα τους ήθελα όλους.
Δεν ήταν μόνο η σωματική επαφή, όσοι λένε πως ήταν μόνο περιστασιακό σεξ, όχι. Ήταν οι (λίγες) συζητήσεις, ήταν η υπόσχεση για καφέ, ήταν οι αγκαλιές και τα επεισόδια που βλέπαμε, δεν ήταν μόνο το σεξ.
Είναι η απόρριψη που έρχεται μετά. Δεν είναι ότι με απορρίπτουν, δεν κυνηγάω την απόρριψη. Απλά χτίζω κάτι, και μετά με απορρίπτουν και γκρεμιζομαι.
Αλλη φορα να μην χτιζεις σε ξενο οικοπεδο.
Το να είσαι μόνος δεν είναι λύση
δεν μπορεις να κυνηγησεις καποιον με μηδενικο σημειο επαφης. δεν προκειται ουτε το τηλεφωνο να σηκωσει, κολλας με οσους εγινε κατι εστω και προβληαμτικο και σε απεριψαν στην συνεχεια. πανω στο γεγονος οτι κατι συνεβη μεταξυ σας, εσυ παιρνεις το ελευθερο μονη σου, οσο ξεκαθαροι και να ειναι, να τους κυνηγας και να επιμενεις...
Μαριλου μπήκα μια τελευταία φορά μετά από πολύ καιρό. Τωρα την διέγραψα.
Βγήκα για καφέ και ένα πράγμα θα σου πω:
Ένιωθα dead. Δεν ένιωθα ούτε την παρουσία της φίλης.
Στο ψυχιατρείο με κάποιον που μου έλεγε μόνο τα βασικά καλημέρα, καλή όρεξη κλπ, και απλά καθίσαμε λίγο στις καρέκλες μαζί χωρίς να λέμε τίποτα ο ένας στον άλλον - εκεί ένιωσα την παρουσία, πως δεν είμαι μόνη.
Αλλά έξω, για καφέ, με συζήτηση κιόλας, dead. Δεν ένιωθα καμία παρουσία, τίποτα.
Ειναι η ντροπη που κουβαλας μεσα σου, εχεις μαθει να κλεινεις τα παντα για να μην την νοιωθεις.
Δεν μπορώ να συνδεθώ με την πλειοψηφία των ανθρώπων. Με τους περισσότερους είμαι απαθής, ανέγγιχτη, δεν με αγγίζουν.
Είναι πολύ πολύ σπάνιο το να συνδεθώ με κάποιον. Οι περισσότεροι μου είναι τελείως αδιάφοροι.
Εμ, το επαγγελμα της τηλεφωνιστριας εχει εξαφανιστει προ πολλου :Ρ
Όλα είναι βαρετά και ανούσια
Αφου τα απαξιωνεις ολα, απαξιωνε αυτα που δεν εχεις και δινε αξια σε αυτα που εχεις. Ειναι μια αρχη...
Στέγη, φαγητό, αυτά
Αμα εμεινες στον δρομο τον χειμονα θα ειχες αλλη εκτιμηση για αυτα. Η επιβιωση εχει αξια απο μονη της.
Έχω μείνει στον δρόμο παλαιότερα αλλά ήταν κάπως από επιλογή
Το καλοκαιρι ειναι ωραια, τον χειμωνα ομως ειναι αλλο πραγμα, ειδικα αμα δεν εχεις καμια κουβερτα και ξυπνας καθε λιγο απο το κρυο.
Έχω ένα πρόβλημα, δεν μπορώ να κάτσω σπίτι
Και δεν μπορώ να σταματήσω να τρώω αν ακούσεις τι έχω φάει σήμερα.
Επίσης δεν μπορώ να μιλάω σε κλήσεις. Τι είναι αυτό το πράγμα; Εδώ έβγαλα τα ρούχα μου σε τελείως ξένους και στα τηλέφωνα παγώνω, δεν μπορώ καθόλου. Από την άλλη, σκέφτομαι ότι στις συναντήσεις, μου έδιναν αλκοόλ για να μπορέσω.
Για να μην πω για την βλεμματική επαφή. Ποτέ δεν κοιτάζω τους άλλους, μόνο στο πάτωμα και τους τοίχους. Παραδέχομαι πως η μόνη φορά που κατάφερα να κοιτάζω ανθρώπους στο πρόσωπο και τα μάτια ήταν όταν έπαιρνα φάρμακα.
Δεν εχεις τον δικο σου χωρο; Βαλε κλειδαρια, συρτη, μην φηνεις να σου το καθαρηζουν για να τον νοιωθεις δικο σου.
Όχι δεν έχω τον δικό μου χώρο. Δεν είμαι καλά σήμερα
Δικο σου δωματιο εννοουσα, που να νοιωθεις σαν τον χωρο σου. Σου παραβιαζουν τα ορια σου συχνα στο σπιτι; Ισως θα μπορουσες να το κουβεντιασεις με τους δικους σου αν σε ενοχλουν με τους τροπους τους.
Δεν έχω καν δικό μου δωμάτιο. Ποτέ δεν είχα. Ούτε όρια είχα ποτέ. Η μητέρα μου ποτέ δεν σεβάστηκε ότι δεν ήθελα να μιλήσω για την καταγγελία και πίεζε όλους τους αστυνομικούς να της πουν, λέγοντας πως δεν είχα δικαίωμα να μην της πουν τι κατήγγειλα. Η αστυνομία βέβαια σεβάστηκε το απόρρητο και της ξεκαθάρισαν πως μόνο αν εγώ θελήσω θα της πω. Αλλά μετά ούτως ή άλλως δεν τηρήθηκε κανένα απόρρητο.
Ποτέ δεν είχα όρια δικά μου. Ακόμη και τώρα, πόσες φορές μου έχει ψάξει τις τσάντες μου χωρίς να με ρωτήσει; Εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ μου και ούτε θα το έκανα, να ψάξω πράγματα άλλου. Η μητέρα μου το έχει κάνει πολλές φορές. Όταν φώναξα για αυτό, με έβγαζε τρελή, ότι ψάχνω για καβγάδες και μου έλεγε "τα χάπια τα παίρνεις;". Ποτέ δεν ζήτησε συγνώμη. Το αντίθετο, ξαναέψαχνε τις τσάντες μου. Είχα τότε ένα κοπτηράκι και πήγε και είπε στους αστυνομικούς ότι είχα νυστέρι, αν έχεις τον Θεό σου.
Επίσης όσο ήμουν στο νοσοκομείο πέταξε κάποια πράγματά μου, κι ένα πολύ σημαντικό για εμένα. Απλά γύρισα σπίτι και έλειπαν.
Πιστεύω και το ότι είμαι ανίκανη να μιλήσω σε ένα απλό τηλέφωνο, είναι αποτέλεσμα από την συμπεριφορά της μητέρας μου.
Ποτέ δεν με άφηνε να μιλήσω σε κανέναν χωρίς να κάτσει να ακούσει όλα όσα θα έλεγα, και όταν έκλεινα το τηλέφωνο, με έκρινε για το πώς μίλησα, έκανε μια μίνι ανάκριση κλπ.
Και τώρα τυχερή είμαι που έχω κινητό - μου είχε βάλει προϋπόθεση για να γυρίσω στο σπίτι να μην έχω πια κινητό.
Πρέπει οπωσδήποτε να φύγω, αλλά δεν μπορώ καν να δουλέψω, και δεν έχω πού να πάω. Πάντα πίστευα πως αν δεν έφευγα, δεν θα βελτιωνόταν τίποτα. Δίκιο είχα.
Οντως, πολυ ασχημη κατασταση.