Νομίζω πως είστε πάρα πολύ άδικοι μαζί του. Είμαστε εδώ για να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον, όχι για να διώχνουμε και να κρίνουμε.
Printable View
Νομίζω πως είστε πάρα πολύ άδικοι μαζί του. Είμαστε εδώ για να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον, όχι για να διώχνουμε και να κρίνουμε.
αν φας παρατηρηση, ποσταρεις μια χαρα. πρεπει να φας μπαν για να μην μπορεις να ποσταρεις, κι αυτο φαινεται στο προφιλ σου. μπαν, δεν εχει φαει.
εκτος αν εννοεις οτι το φερει βαρεως που εφαγε παρατηρηση, γι αυτο δεν ποσταρει, ή οτι φοβαται μην φαει κι αλλες και τον διωξουν...
σε καθε αλλη περιπτωση, μπορει να ποσταρει...
Να ποσταρει σε ένα μέρος που του κάνουν επίθεση και τον διώχνουν όλοι;
Καλησπέρα wanderer. Καλά είναι ο Βασίλης, απλώς δεν μπορεί και δε θέλει να γράψει κάτι προς το παρόν. Μην ανησυχείς.
όταν δεν μπορείτε να δικρίνετε τη χειριστικότητα επειδή κρύβεται πίσω απο '' γλυκανάλατες ευγένειες '' καλύτερα να μην δίνετε μαθήματα σε όσους την έχουν φάει στη μάπα
Ο Βασίλης δεν ήταν χειριστικος. Ήταν καλός. Δεν μου προκάλεσε κανένα κακό.
Αν σου έκανε κάτι, θα έπρεπε να έχεις το θάρρος να το λες ευθέως και όχι να τον κατηγορείς με μισόλογα, χωρίς να εκφράζεις ποτέ ολόκληρη την αλήθεια.
Εγώ σας έχω πει τι έπαθα από κάποιον άλλον, αλλά ξέρεις κάτι; Μετά το συμβάν, το είπα. Μίλησα σε εκείνο το φόρουμ και το ΕΙΠΑ όπως είχε. Δεν άρχισα ούτε τα μισόλογα ούτε να επιτίθεμαι χωρίς να λέω καν τι μου έκανε.
Ή πες το ή σταμάτα, έλεος.
Βγαίνεις και επιτίθεσαι, χωρίς να λες τι σου έκανε. Έλεος. Ή πες τι έκανε και κατηγόρησέ τον με γεγονότα, δεν γίνεται να μαντέψουμε και δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς κάνεις με τα μισόλογα. Περιμένεις να μαντέψουμε;
Στρέφεις όλο το φόρουμ εναντίον κάποιου χωρίς να λες τι στο διάολο σου έκανε.
Συγνώμη, δεν θα εμπιστευτώ άτομο που κατηγορεί άλλους με μισόλογα. Αν όντως σου έκανε κάτι, ας το έλεγες, για να προστατέψεις κι άλλα μέλη. Δεν σε είδα να λες τίποτα.
Ρε σεις δεν το ηξερα οτι μπορω να ποσταρω! Θενκς ρε Ρεμ.. Τοτε το infraction τι σημαινει ρε παιδια?? Εχω φαει κοκκινη καρτα. Σε τι αντιστοιχει αυτο δηλαδη?
είπες οτι δεν έχεις διαβάσει καν τη συζήτηση και έβγαλες πόρισμα ? διάβασε τι ειπώθηκε και μετά μίλα
Έχεις βλάψει την Μαριλου;
Αν θες, πες ξεκάθαρα τι σου έκανε. Πουθενά δεν είδα να λες "έκανε το τάδε". Σε χτύπησε; Σε κακοποίησε; Σε βι@σε; Σε έκλεψε; Τι;
Παιδια, εδω ειμαι οτι θετε να λυσουμε ας το λυσουμε..
Μαριλου μου εχεις τη συγγνωμη μου για μια τεραστια παρεξηγηση που εγινε που ομως ειναι παρεξηγηση. Ως μεγαλυτερος η ευθυνη ειναι ολη πανω μου για ολο αυτο που εγινε. Ουδεποτε ομως ηθελα κατι απο ολα αυτο που υπονοησες, ουτε απο σενα, ουτε απο καποιον αλλον ανθρωπο. Πως το λενε ρε παιδια, το μαγαζι εχει κατεβασει ρολλα. Εχτες ειδα το μονο ανθρωπο που θα με ενδιεφερε να εχω, ειναι αυτος που ειχα και συναντηθηκαμε στα ψωνια κατα λαθος. Και ειχα μια πολυ πολυ δυσκολη μερα χτες και μου εκανε πολυ καλο που ειδα το κοριτσι μου, εστω στο ποδι για λιγο. Ο,τι θελετε να διευκρινισουμε εδω ειμαι, δεν κοιμαμαι κιολας, ο μπουφος ειναι νυχτοπουλι.
Πάλι αφηρημένα μιλάς, όπως και η Μαριλου. Τι δεν προνοησες; Φαίνεται νευριασμένη μαζί σου, κάτι έκανες
Μαριλου, ελα, οτι θες να συζητησουμε, να διευκρινισουμε πες μου. Κι αμα δε θες καθολου κουβεντα εννοειται σεβαστό. Ο,τι θες κανουμε.
Τι της έκανες;
Εγω λεω να μην συζητιεται το θεμα αλλο, αφου δεν βγαζει πουθενα.
Είσαι κι εσύ σαν τον άλλον τον μλκ που με πέταξε στον δρόμο;
Όχι ΠΡΕΠΕΙ να συζητηθεί γιατί αν όντως έκανε κάτι, θα έπρεπε να το ξέρουν και τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ
Πειράζεις άλλους ανθρώπους και έχεις το θρασσος εμένα να μου λες να πάρω φάρμακα ?
Αν ήταν παρεξήγηση θα έλεγες τι συνέβη.
Συμφωνουμε σε αυτο. Ο,τι θελετε να διευκρινισουμε εδω ειμαι. Κι αμα κοιμηθω αργοτερα, εδω ειμαστε και αυριο κλπ να πουμε ο,τι θελετε. Ειχα μια κοκκινη καρτα απο τον Aeon και ελεγε infraction, νομιζα δεν μπορω να ποσταρω, τωρα βλεπω οτι μπορω. Αμα κανενας παλιος ξερει να με διαφωτισει σχετικα ας πει.
Ας πει η Μαριλου αμα θελει, αν και τα εχει γραψει, μπορεις να διαβασεις σχετικως στις προηγουμενες σελιδες. Η παρεξηγηση εγινε απο πλευρας της Μαριλους, για κατι που προτεινα και εκεινη εβαλε με το μυαλο της κατι αλλο, η ευθυνη ομως για αυτο ανηκει σε μενα γιατι επρεπε να σκεφτω πριν πω κατι αυθορμητα, οτι ισως αυτο που λεω ειναι αρκετα παρεξηγησιμο. Νομιζα πως ειχαμε καποια οικειοτητα παραπανω, αλλιως δε θα το ελεγα ετσι απο το πουθενα. Δεν το σκεφτηκα ρε παιδια, κρεμαστε με.
Προς ολους:
Παιδια, δεν ψαχνομαι ουτε για σχεση , ουτε για οτιδηποτε σχετικο. Ειμαι αλλου, ειμαι ολος αλλου, αλλα το πουλακι πεταξε, ζητησε διαζυγιο, πριν κανα χρονο και κατι. Δεν ψαχνω κατι αλλο, ουτε καν κατι παροδικο. Αν γινοταν κανα θαυμα και ειχα πισω το κοριτσι μου, αυτο ναι, θα το ηθελα, ειναι το μονο που θα ηθελα.
Οτι θελει οποιοσδηποτε να πουμε, εδω ειμαι, ας το πουμε, και τωρα και αυριο κλπ. Ειμαι λιγο πιεσμενος χρονικα ως τις 11 του μηνα, αλλα θα μπαινω οταν εχω χρονο να βλεπω αν εχετε γραψει κατι που περιμενει απαντηση.
Ε, μην τα ξαναγραφουμε ολα απο την αρχη, μπες διαβασε το τι σκεπτεστε. Ισως δεν τα εχεις δει γιατι ειχες τα δικα σου.. Παρεξηγηση συνεβη. Υπηρξα ακρως παρεξηγησιμος σε καποια πραγματα χωρις να το θελω, χωρις να το σκεφτω, χωρις να το προνοησω, αλλα δεν εβαλα ποτε στο μυαλο μου κατι τετοιο που ειπε η Μαριλου.
Κοριτσια, κυριολεκτω σε αυτο που θα πω. Life facts. Της δικιας μου ζωης. Θα μπορουσα να εχω παιδια στην ηλικια σας η καπου εκει κοντα, ελεος.. Δεν ειμαι τοσο προστυχος. Αλλα η κοπελα το σκεφτηκε και ειχε δικιο γιατι αυτο που της προτεινα αυθορμητα ηταν αρκετα παρεξηγησιμο.
Καλα, ας ξεκουραστουμε ολοι, ας χαλαρωσουμε, κι αυριο μερα ειναι..
Δεν λες πουθενά τι της πρότεινες.
Ελπίζω να μην την ακουμπησες. Πραγματικά το ελπίζω.
Γιατί είναι όλα τόσο απογοητευτικά; Κουράστηκα. Νόμιζα πως εσύ δεν θα ήσουν έτσι.