Αυτο το καρβελακι που καθεται στο καπω του αυτοκινητου μου ειναι η μανταμ Σουσού. Εχω λογο που τη λεω ετσι.. :)
https://ibb.co/4HbgCNq
Αυτο το καρβελακι που καθεται στο καπω του αυτοκινητου μου ειναι η μανταμ Σουσού. Εχω λογο που τη λεω ετσι.. :)
https://ibb.co/4HbgCNq
Για ενοίκια αυτής της κατηγορίας πρέπει να κανείς να κοιτάξει στην ενδοχώρα Μακεδονίας-Θράκης, πιθανόν και Ηπείρου, σε χωριά ή κωμοπόλεις το πολύ.
Γνωρίζω περίπτωση σε επαρχιακή πόλη με ακριβώς 200 ευρώ για διαμέρισμα με δύο υπνοδωμάτια. Αλλά αυτό είναι η εξαίρεση της εξαίρεσης γιατί το άτομο πήγε εκεί συστημένο μέσω γνωστών. Αυτό το διαμέρισμα κανονικά μπορεί να έπιανε και τα διπλάσια. Υπάρχουν και τα τυχερά όμως.
Τα φτηνοτερα που μπορεις να βρεις δεν βαζουν αγγελιες καν, παλιοσπιτα και τετοια. Πρεπει να βρεις καποιο κοινο γνωστο να το κανονισει.
θα σε βοηθήσω λιγο, μπες στον σπιτογατο, στιςπολεις της βορειου ελλαδας. κατι θα βρεις. και μες στοος πολεις. εκει κατα μεσο οσο απο 200€ ξεκινανε 30-40τμ καποια σχετικα καινούργια και σε καλη κατασταση ομως σε γενικες γραμμες η καινούργια η και παλια. οχι ολλα αλα εχει πραμα. οκ σαλονικη θαναι λιγο πιο ψηλα αλλα δες τις υπόλοιπες πολεις παρε τον οροζωντιο άξονα της β ελλαδος με την σειρα και αφιερωσε λιγο χρόνο. μια μια πολη.
ειδικά αν βαλεις φιλτρο μεχρι 250€ η και 300€ ανετα βρισκεις κατι που στην αθηνα αντιστοιχο το δινανε με 500-600. ενα νεαρο ζευγαρακι βασταγμενοι και οι δύο με σηγουρη θεσουλα καπου πιστευω ζουνε οχι αμαν αλλα την βγαζουν.
Εγώ μένω επαρχία και δίνω 250.
Πιο κάτω δεν βρίσκεις δυστυχώς...
On the other hand εμενα μου ακουγεται τελειο! Λεγε, πόσα? Εκτος κι αν ξεκινωντας να φυγω τρεχοντας απο τα εδω προβληματα δε ξανασταματησω μεχρι να φτασω Βουλγαρια και παω στο φιλο μου τον Φετελ (περναει το αστειο, ειναι μαρκα αχλαδιού το φετελ..) να του παρενοχλησω το κουδουνι μεχρι να με λυπηθει και να με αφησει να του μπαστακωθω..
Με 200 ευρώ μόνο στον Ασπρόπυργο και στο Κορωπί πηγαίνεις να μείνεις σε καμία χαμοκέλα, κλέβοντας ρεύμα μαζί με τους Ρομά.
Ρε συ, δεν θενε ολοι να ειναι στο High Life...
Σάντα Μπάρμπαρα, Μενίδι κλπ.
Να κλέβεις μαζί με τους Ρομά!!!
Κλαίω! :)
https://www.spitogatos.gr/enoikiasei...rder_price_asc
από 140 έχει εδώ. Εκτός μεσιτων -πχ στην τοπική εφημεριδα 7 ημέρες αγγελίες- ή σπίτι-σπίτι σε τοιχοκολλημένα «ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ» υπάρχουν 20τμ επιπλωμένα από 100€. Και δεν την λες και χωριό την Πάτρα.
(δεν απαντάω για την φίλη που ανέβασε το θέμα, ξέρω πως δεν θα έκανε το βήμα, αλλά για όσους απάντησαν πως δεν υπάρχουν στα χρήματα αυτά διαμερίσματα)
δεν πιστεύω οτι θα σου έκανε καλό να πας μόνη σου σε ένα άγνωστο μέρος χώρις να σε βλέπει κάποιος γιατρός και χωρίς κάποιον δικό σου άνθρωπο κοντά. Τουλάχιστον τώρα είσαι με τς δικούς σου όπως μας έχεις πει και αυτή την ασφάλεια με την αφήσεις μέχρι να νιώσεις έτοιμη οτι μπορείς να πας κάπου μόνη.
Δεν θα καταφέρω ποτέ να φύγω
https://www.spitogatos.gr/aggelia/2117891261
Σε κάτι τέτοιο θα πήγαινα, αλλά πρώτα πρέπει να μαζέψω κάποια χρήματα για την εγγύηση σίγουρα, και μετά το πρόβλημα είναι πως από όσο έψαξα, οι περισσότεροι ρωτάνε αν δουλεύεις, μερικοί και τι δουλειά κάνεις θέλουν να ξέρουν πριν στο νοικιάσουν... Και βλέπω στην περιγραφή που λένε κατάλληλο για φοιτητές και εργαζόμενους.
Νομίζω αν τους έλεγα ότι έχω μόνο το αναπηρικό, δεν θα μου νοίκιαζε κανείς τίποτα, γιατί θα φοβόντουσαν πως δεν θα είχα να πληρώσω.
Δεν ξέρω και τι θα τους πω. Πες πως θα μαζέψω κάποια χρήματα και πάω σε λίγους μήνες. Όσοι μετακομίζουν είτε έχουν βρει δουλειά εκεί είτε είναι φοιτητές. Εγώ τι θα πω;
Θα νοικιαζατε έστω 20 τμ σε έναν άνθρωπο που ούτε σπουδάζει ούτε δουλεύει;
Οχι, το αναπηρικο ειναι ασφαλεια, βρεξει χιονισει εσυ εχεις λεφτα.
Δεν είναι ασφάλεια τα 330. Πχ με αυτό στην αγγελία, θα πρέπει να βγάζω όλα τα άλλα έξοδα με 190. Βέβαια θα είμαι μόνη μου, τι έξοδα θα έχω; Αλλά και πάλι δεν ξέρω αν γίνεται ρεαλιστικά να τα καλύπτω όλα, λογαριασμούς, φαγητό, με 190/μήνα.
Και φοβάμαι ότι μέχρι να βάλω κάτι στην άκρη, θα είναι η εποχή που θα πηγαίνουν στην Πάτρα φοιτητές και θα ανέβουν κι αυτές οι γκαρσονιέρες.
Πάντως αν τα βγάζω με 140 ενοίκιο, 100 φαγητό και 90 για τα υπόλοιπα (ρεύμα και νερό, δεν έχω ιδέα πόσο θα έπρεπε να πληρώνω ένα άτομο για ρεύμα και νερό, πες και 13€ για ίντερνετ), θα ήμουν οκ.
Για Σεπτέμβρη σκέφτομαι, μακάρι να βρω άτομα να μου το νοικιάσουν. Θα πάω αν με δεχτούν.
Λολ παιδιά δεν έχει καν πόρτα, για αυτό είναι 140
Τι βλακείες. Σιγά μην βρω με 140 στην Πάτρα το φθινόπωρο. Στην Πάτρα. Το φθινόπωρο.
https://www.spitogatos.gr/aggelia/218257337
Διαβάστε τι λέει στην περιγραφή... 1200 αν το κλείσεις για όλο το χρόνο, υποθέτω τα θέλει όλα μαζί, και 600 αν είναι για μήνα;
ακόμη και αν βρείς σπίτι με 100 ευρώ, κάθε μήνα θα πρέπει να πληρώνεις ΔΕΗ και άλλους λογαριασμούς + φαγητό κτλ. Ένα σπίτι έχει έξοδα, με 300 ευρώ απ' το επίδομα που παίρνεις, δεν θα βγαίνεις το μήνα. Θα στο πω και διαφορετικά, και τζάμπα να έβρισκες να μείνεις κάπου, με 300 εύρω το μήνα δεν βγαίνεις για να πληρώσεις λογαριασμούς και φαγητό.
όταν νιώθουμε πως όλα γύρω μας βαραίνουν, έχουμε την τάση να θέλουμε να φύγουμε. Όμως και αλλού να πας πάλι το ίδιο θα νιώθεις, γιατί αυτό που νιώθεις δεν προέρχεται απο εξωτερικούς παράγοντες αλλά απο μέσα σου. Σίγουρα το να φύγεις για κάποιες μέρες, να αλλάξεις παραστάσεις θα σου κάνει καλό. Γι' αυτό και εγώ θα σου πρότεινα να πας διακοπές. Κλείσε κάπου για κάποιες μέρες, δεν χρειάζεται να πας σε κάποιο νησί, ή να αλλάξεις πόλη, μπορείς να κλείσεις και κάπου παραθαλάσσια εντός Αττικής. Ενημέρωσε τους γονείς σου για το που θα είσαι, μην φύγεις χωρίς να πεις κάτι και σε ψάχνουν μετά. Πιστεύω αυτό θα σου κάνει καλό.
Από εξωτερικούς παράγοντες προέρχεται. Από τσακωμούς, διαφωνίες, έλλειψη σεβασμού και προσωπικού χώρου - ιδιωτικότητας (οποιασδήποτε), και φωνές. Πάλι φωνάζαμε σήμερα. Όπως πάντα.
Νομίζετε ότι είναι εσωτερικό πρόβλημα γιατί δεν καταλαβαίνετε το περιβάλλον. Ίσως και γιατί κάνετε προβολή την δική σας κατάσταση σε εμένα.
Όποιος με κατάλαβε - κι έχει ζήσει αντίστοιχα - , μου έχει προτείνει να φύγω, γιατί αυτά ποτέ δεν αλλάζουν αν δεν φύγεις.
Τι διακοπές μωρέ που θέλεις 100+ μόνο για δωμάτιο για 3 μέρες, χωρίς φαγητό και μετακίνηση, και εγώ έχω μείνει με 15€ για τον υπόλοιπο Ιούλιο; Δεν συζητάμε για Αύγουστο ... Που θα έπρεπε να δώσω όλα όσα παίρνω για να πάω κάπου 3 μέρες, ΑΝ έβρισκα κιόλας, και μετά να μην έχω τίποτα για όλο τον μήνα.
Νομίζω δεν έχει καταλάβει κανείς ότι ήθελαν να με κλείσουν μόνιμα σε ψυχιατρείο και αν ξανακαταλήξω εκεί, θα έχουν εκείνοι την απόφαση για το αν βγω ή όχι, και δεν θα με βγάλουν ποτέ. Τότε θα είναι πολύ αργά.
Όπως μου είπε κάποιος σήμερα που ούτε με ξέρει, αλλά είπα συνοπτικά το θέμα, είναι τα πάντα λάθος και δεν έχω ελπίδα ούτε μόνο για τα μάτια
Άλλο να νιώθεις πως δεν έχεις (εκεί είναι εσωτερικό και μάλλον έχεις κάποιο ψυχικό πρόβλημα), και άλλο να βλέπουν και οι έξω πως όντως δεν έχεις (εκεί είναι η εξωτερική πραγματικότητα).
Μέχρι το πάρκο θα πάω, Μαριλου, το καλοκαίρι. Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόσταση, όπως κάθε καλοκαίρι, όπως πάντα.
στο έγραψα και πριν δεν σου λέω να πας σε κάποιο νησί, μπορείς να βρεις και κάπου εντός αττικής κάπου παραθαλάσσια για τον επόμενο μήνα ή εστω για τον Σεπτέμβρη, και για 3-4 μέρες αν μπορείς να πας μια χαρά είναι. Τώρα αυτό που λες, αναφέρεσαι για τους δικούς σου έτσι ? άρα η τελευταία φορά που μπήκες ήταν με δικιά τους απαίτηση ? έγινε κάτι συγκεκριμένο κάποιος τσακωμός και ήσουν μέσα ?
Απλά έχω στεναχωρηθεί, δεν έχω τίποτα άλλο. Οποιοσδήποτε στην θέση μου θα είχε απελπιστει και θα ήταν πολύ χειρότερα από ότι εγώ. Δεν μου έχει πάει τίποτα καλά, ούτε υγεία, ούτε σχέσεις, ούτε φιλίες, ούτε επαγγελματικά, δεν μου πήγε. Είναι ειρωνεία γιατί το ένιωθα από παιδάκι πως ασχημα πράγματα με περιμένουν, απλά δεν είχα ιδέα τι και πόσο. Λες και με άφησαν εξωγήινοι, με ξέχασαν εδώ και έφυγαν και ποτέ δεν γύρισαν να με πάρουν.
Έχω στερηθεί την ζωή, δεν έχω καταφέρει ούτε ένα πράγμα, είναι πολλά.
Όχι, η τελευταία φορά δεν ήταν από δικούς μου, αλλά οι δικοί μου έδωσαν κατάθεση με πολλές βλακείες και υπερβολές που δεν ίσχυαν καν. Οι δικοί μου ήταν εκείνοι που αρνιόντουσαν να με πάρουν σπίτι, θα μπορούσα να είχα φύγει νωρίτερα, αλλά δεν το δέχτηκαν. Και την επόμενη φορά, φοβάμαι πως δεν θα βγω ποτέ. Λαβύρινθος με τοίχους, αλλά τι να κάνω.
Σκέφτομαι και σε άλλο μονοπάτι του, πιστεύοντας πως αυτό είναι η λύση, μέχρι να πέσω πάνω στον άλλον τοίχο.