φάε και μια σοκολάτα ΙΟΝ αμυγδάλου κάνει καλό αντε βρέ σε πειράζω
Printable View
φάε και μια σοκολάτα ΙΟΝ αμυγδάλου κάνει καλό αντε βρέ σε πειράζω
xixixixi.τωρα π βγηκε και το κομμα μου θα φαω ενα ταψι μπακλαβα.να γινω αλλη τοση.λολ
χαχαχχαχα
αντε μπες μσν μωρο μου.δεν σε βλεπω μεσα.γιωτα.:P
βρε πανικουλα...
φερσου καποτε σαν γυναικα 30 χρονων..
τους τελευταιους 3 μηνες,μας εχεις πει για 2-3-4 ατομα δεν θυμαμαι ακριβως που γνωρισες στοδιαδικτυο και φωναζες οτι εισαι ερωτευμενη, τους αγαπας και τους λατρευεις, πριν καν τους συναντησεις....
στην συνεχεια τους συναντησες κι αρχισες να τους βριζεις σε μας και στους ιδιους αποτι μας ελεγες και δεν αγαπησες η δε σαγαπησε κανενας τους τελικα...
τη μια μερα μας ελεγες οτι θα μπορουσες να ζησεις μαζι τους ολη σου τη ζωη και την επομενη τους εβριζες για τα την εμφανιση τους η την συμπεριφορα τους η οτιδηποτε σκεφτοσουν..
γι αυτον που μιλας που επισης δεν γνωριζεις, ταιδια...τον λατρευεις χωρις να τον εχεις δει και τον αγαπας..
ποιον μπορεις να πεισεις οτι αγαπας, οταν το χεις πει για αλλους 3αγνωστους σου που τωρα ουτε να τους φτυσεις(η να σε φτυσουν)?
τη μια μερα φωναζεις οτι τον λατρευεις την αλλη τον διαολοστελνεις και τον βριζεις..
ανοιγεις καθε μερα ποστ τη μια οτι αυτοκτονεις την αλλη οτι φευγεις, την τριτη οτι φευγεις μαζι με ενα κατεβατο βρισιες για ολο το φορουμ, και γι αυτον που ταχα αγαπαςκαι μετα πας και τα σβηνεις και περιφερεσαισα να μη τρεχει τιποτε...
δεν σε ανησυχει τιποτε σε ολη αυτη την ασταθη συμπεριφορα?
περνας καλα με ολα αυτα?
στους γυρω σου, αρεσουν?σε εμπιστευονται οταν φερεσαι ετσι?
μηπως θα πρεπε να κανεις κατι γι αυτα?
γιαυτο παω σε ψυχολογο και περνω φαρμακα ρεμ.
ειδες κανεναν λογικο να γραφει εδω?χχχαχαχααχαχαχ.
πωπω κατι λουκουμαδες.μιαμ
πανικουλα η διαταραχψη πανικου δεν εχει καμια σχεση με ολα αυτα που κανεις..δεν υπαρχει φαρμακο γι αυτο...ειναι θεμα χαρακτηρα-προσωπικοτητας-συμπεριφορας..
και φυσικα, εχεις τα λογικα σου...
μπα μην εισαι σιγουρη.
Quote:
Originally posted by liveloula
γιαυτο παω σε ψυχολογο και περνω φαρμακα ρεμ.
ειδες κανεναν λογικο να γραφει εδω?χχχαχαχααχαχαχ.
πωπω κατι λουκουμαδες.μιαμ
και ναι, οι περισσοτεροι που βλεπω να γραφουν εδω, ειναι λογικοι, κι οσοι δεν ειναι,δεν χρησιμοποιουν το προβλημα τους σαν αλλοθι για ασχημες συμπεριφορες,οπως προσπαθεις να κανεις εσυ
γνωμη σου κυρια μου.:P
Quote:
Originally posted by Remedy
πανικουλα η διαταραχψη πανικου δεν εχει καμια σχεση με ολα αυτα που κανεις..δεν υπαρχει φαρμακο γι αυτο...ειναι θεμα χαρακτηρα-προσωπικοτητας-συμπεριφορας..
και φυσικα, εχεις τα λογικα σου...
Πολυ σωστο!
Remedy νομιζω πως και η ασχημη συμπεριφορα ειναι μια προσπαθεια να τραβηξει την προσοχη... αυριο αν βαλει παλι κανα τοπικ οτι αυτοκτονει οτι δεν νοιωθει καλα, δεν νομιζω πως θα την πιστεψει και κανεις.
οχι αληθεια οταν σκευτομουν να αυτοκτονησω το σκευτικα πραγματικα.
εδω στο φορουμ φερομαι σκατα δεν ξερω μου βγενει :P
να ζητησω συγνωμη δεν θα την δεχτει κανεις.ειμαι ασυνχωρητη.γιαυτο δεν ζηταω.:cool:
δεν ειπα οτι ειπες ψεματα πανικουλα.Quote:
ειπα οτι φερεσαι υπερβολικα και τρομερα αντιφατικα..
εσυ θα εμπιστευοσουν ενα ατομο με τετοιες μεταπτωσεις σε οτιδηποτε κι αν σου ελεγε?
αν χθες φωναζε σε ολο το φορουμ οτι ειναι ερωτευμενος και λατρευει μια ΑΛΛΗ που δεν εχει δει και θελει να γνωρισει και να ζησει μαζι τΗς!,και σημερα εβγαινε να φωναζει οτι λατρευει εσενα τελικα, θα τον πιστευες?
Quote:
Υποστηρικτικο φορουμ ειναι,πρεπει να εκφραζομαστε οπως μας βγαινει (μερικα ορια δεν βλαπτουν βεβαια.......)
οχι ρεμ αλλα στην real ζωη δεν ειμαι καθολου ετσι.με εμπιστευοντε ολοι και με αγαπανε.με πενευουν κιωλλας με λενε μαχητρια.εδω εχω προβλημα.:cool:
πανικουλα ξερεις, οποιος σκεφτεται να αυτοκτονησει στα σοβαρα, δεν το λεει σε κανεναν, ειναι μια κατασταση που την βιωνεις μονος σου και το εχεις παρει αποφαση, και δεν θες κανεναν να σε αποτρεψει.
Οταν βγενεις σε ενα φορουμ και λες ΄θελω να αυτοκτονησω΄ειναι σαν να φωναζεις πως θελεις ολων μας την προσοχη και δεν το σκεφτεσαι στα σοβαρα.
Οι σκεψεις μου ειναι αυτες :)
το φωναζα ρε βλακα για να μου πειτε οτι υπαρχει και ενα παιδι στην μεση.
εγω το ενουσα πρωτη φορα στην ζωη μου και σκευτομουν και τον τροπο.
μα εσυ δεν μαςελεγες οτι ο προηγουμενος που λατρεψες κι αγαπησες απο γνωριμια του νετ, σε χωρισε γιατι πηγες και τον εβρισες στα καλα καθουμενα και μετα μετανοιωσες???Quote:
οχι ρεμ αλλα στην real ζωη δεν ειμαι καθολου ετσι.με εμπιστευοντε ολοι και με αγαπανε.με πενευουν κιωλλας με λενε μαχητρια.εδω εχω προβλημα.:cool:
ΝΑ ΜΗ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΕΙΣ καθε 5 λεπτα πανικουλα,
να καθεσαι να σκεφτεσαι πρωτα...
κανεις δεν αντεχει και δεν εμπιστευεται κατι τετοιο..
ΚΙΠ ΜΗΝ ΜΑς ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ ΟΛΟΥΣ !Quote:
Originally posted by keep_walking
Δικτυακα δεν γινεται παιχνιδι...ανταλλασουμε αποψεις περναμε την ωρα μας,υποστηριζουμε,στηριζου με,προσπαθουμε αλλα μονο οι real life επαφες εντελει μετρανε.
Πολυ πιο πλουσια και ουσιαστικη επικοινωνια...καλο το διδικτυο αλλα οχι εις βαρος των διαπροσωπικων σχεσων της πραγματικης ζωης...τωρα βεβαια τα γραφω αλλα και εγω κολλημενος εδω ειμαι:P
ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΑΠΟΨΕ !
ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΣΥΓΚΟΠΗ ΡΕ ΣΥ Η ΠΑΝΙΚΟΥΛΑ!
ΠΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ !
ΕΝ ΤΑΨΙ ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΕΣ ΘΑ ΦΑΕΙ λεει αν δεν της απαντησεις !
Το παιδι σου θα επρεπε να το σκεφτεις πρωτη εσυ , εμεις ειμαστε ενα απλο φορουμ, ατομα που δεν σε ξερουν καν.Quote:
ρε ρεμεντι με τους εραστες ειμαι ετσι.και οσο αφορα εμενα και τον κιπ πρωτος με απερυψε οταν αρχησε να λεει οτι δεν ειμαι το αλλο του μισο κλπ.απο τοτε αρχησα να γραφω για αλλους και εγω.οοοοοοοοοοοοο.
Quote:
Originally posted by Mariah
Το παιδι σου θα επρεπε να το σκεφτεις πρωτη εσυ , εμεις ειμαστε ενα απλο φορουμ, ατομα που δεν σε ξερουν καν.Quote:
τι σκευτικα μαριαπ το σκευτικα!!!!!!!!
ΡΕ ΠΑΝΟ!!!!!!!!!!!!!!
σταματα να κανεις την βασιλειαδου!
κουρντιζεις την πανικουλα να ξεφτιλιζεται και φερνεις τον κιπ σε δυσκολη θεση ενω βλεπεις οτι προσπαθει να κρατησει καποια ισορροπια κι εσυ διασκεδαζεις μ αυτο!!!!!!!!!!!!!!
ε αφου σε απερριψε τι επιμενεις να τον κυνηγας? σε τιμαει αυτο η νομιζεις οτι θα του αλλαξεις γνωμη>?Quote:
ρε ρεμεντι με τους εραστες ειμαι ετσι.και οσο αφορα εμενα και τον κιπ πρωτος με απερυψε οταν αρχησε να λεει οτι δεν ειμαι το αλλο του μισο κλπ.απο τοτε αρχησα να γραφω για αλλους και εγω.οοοοοοοοοοοοο.
ηρεμησε λιγο
ετσι μαρεσει.εχεις προβλημα εσυ?
εσυ το εχεις το προβλημα..Quote:
ετσι μαρεσει.εχεις προβλημα εσυ?
και δεν το κρατας και για σενα..
το δειχνεις με ολους τους τροπους..
ναι με κουρδιζει ο βασιλιαδης.συνεχεια μ στελενι υ2υ να τον καλεσω κρητη τον κιπ .οτι ειμαιστε φτιαγμενοι ο ενας για τον αλλον και το πυστευω και εγω ο βλακας.
Δεν θα πρεπε καθολου να συζητας για τα ερωτικα σου , μερικα πραγματα ειναι πολυ προσωπικα μας.. ποσο μαλλον αν στο ιδιο φορουμ μπενει και καποιος που μας ενδιαφερει.Quote:
Σε αυτο εισαι πολυ λαθος.
βρε κοριτσια ηρεμια........πανικουλα εσυ ξερεις καλυτερα αλλα ας κρατησουμε και ενα επιπεδο!
πια πανικουλα?η λιβελουλα ειμαι....;););)
συγνωμη για σενα πηγαινε οποια και να σαι!!
μου κολαει το νετ.
Ας μην το τραβαμε απο τα μαλλια ενα θεμα θα ελεγα,ωραια ειμαστε μια διαδικτυακη παρεα απο κει και περα δεν βλεπω το λογο να φτανουμε σε τετοια σημεια.
Ενταξει liveloula μπορει να νομιζεις οτι εισαι ερωτευμενη μαζι μου...δεν μπορω να καταλαβω φυσικα το λογο μιας και ειμαι απλως μια διαδικτυακη σχεση και τιποτα παραπανω,αλλωστε εχω την δουλεια μου,τη ζωη μου και εσυ εισαι πραγματικα μακρια ουτως ή αλλως.
Δεν νομιζω οτι πρεπει να εξωθεις καταστασεις στα ακρα.
Φιλικα.
στον πανο πες τα που με αναστατωνει με τις παπαριες του οτι ειμαστε φτιαγμενοι ο ενας για τον αλλον και τελος.χαχα.εγω ξερω οτι εσυ δεν με βλεπεις οπως εγω εσενα δλδ ερωτικα.
Μα liveloula....δεν σε ξερω,σε ξερω δικτυακα,ποτε δεν εχω κανει κατι με καποιον ουσιαστικα χωρις να τον γνωρισω καλα,δεν ειναι το στυλ μου να \"ψαρευω\" ή να κανω καμακι στο διαδικτυο για ταιρι.
Ενταξει χαβαλεδιαζουμε αλλα καταλαβαινεις οτι υπαρχουν αντικειμενικες δυσκολιες και δεν ειναι του στυλ παμε να πιουμε ενα καφε και οτι προκυψει.
Ο Πανος δεν ξερω πως το βλεπει...σε θελει κοπελλα...πηγαινε κοπελλα ουγκ ή και το αντιστροφο σε θελει αντρας πηγαινε αντρα?
Μη δινεις πολυ σημασια μπορει και αυτος να θελει να περασει την ωρα του...δεν ξερω τι σκεψη του καθενος.
Συμβουλη μου...δεν λεω οχι στις δικτυακες γνωριμιες,αλλα μην αμελεις την πραγματικη ζωη,οχι βεβαια οτι δεν το κανω εγω με το ιντερνετ.
δλδ αν σου ελεγα να γνωριστουμε απο κοντα τι γνωμη θα ειχες?
συνφονω και εγω οτι δεν λεει δυκτιακα απλα ειμε περιεργη.κολαει το νετ η μου φενετε?
Εμενα οχι δεν κολλαει.
Στο θεμα τωρα...η αποσταση ειναι πολυ μεγαλη,δεν ειναι βγαινω απο το σπιτι παιρνω ενα λεωφορειο και ερχομαι,να πιουμε καφε.
Ουτε μπορουμε να συναντηθουμε σιγουρα πολλαπλες φορες,σκεψου το λιγο...ηρθα βγηκαμε για καφε περναμε μια μερα,μετα γυριζω στις υποχρεωσεις μου,στις υποχρεωσεις σου εσυ και τελος.
Δεν βλεπω κατι,οταν μονο και μονο για να δεσουν δυο ατομα πρεπει να συναντηθουν ουτε ξερω ποσες φορες.
Υπαρχουν αντικειμενικες δυσκολιες,απροσπελαστες.
Να γνωριζομασταν να μπω στη διαδικασια αλλα ειμαστε δυο αγνωστοι στην ουσια.
αν ειμασταν κοντα θα ηθελες?και εγω κολαω στην αποσταση.
βλακια θα ηταν να συναντυθουμε μια φορα κιαν γουσταραμε ο ενας τον αλλον να τελειωνε .θα θελα πολυ να σε γνωριζα απο κοντα αλλα δεν γινετε να τα παρατησουμε ολα και στο τελος να μην τεριαζουμε κιολας απο κοντα.
εγω παντως νιωθω τσημπιμενη.:P