ευχαριστως μστρουφ!
καταρχην κουτσομπολιο [γκοσιπ] ειμαι μια λεξη που χαρακτηριζει ενα κοινωνικο φαινομενο αλλα με αρνητικη χροια και οχι παντα οφελιμη οπως καθε τι που γραφεται σε ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης !
Αν δηλαδη πραγματι ολη αυτη η ιστορια ειναι μυθος τοτε καλα εκανε ο νικος που την εκλεισε η οποιος αλλος το εκανε τελος παντων!
Συμμετοχη δεν σημαινει κουτσομπολιο !
Συμμετοχη σημαινει πανω απο ολα επικοινωνια και ανοιγμα , με στοχο ακριβως το αντιθετο απο το γκοσιπ!
Την καταπολεμηση του κουτσομπολιου και την επανεισαγωγη σε μια σαπια απο την συντηρηση και τις προκαταληψεις κοινωνια , νεων ιδεων για τον ερωτα και την σεξουαλικοτητα .
Το πως και με ποιον θα κοιμηθει ενας η περισσοτεροι πολιτες με ενα η περισσοτερους πολιτες , αφορα μονο αυτους , στο μετρο που δεν παραβιαζεται το δικαιωμα του καθε ενα απο αυτους να ειναι κυριαρχος των συναισθηματων και των επιθυμιων του...
Ομως αν προκειται για μυθο , ειναι φυσικο οτι προξενησε την αναταραχη σε αυτο το φορουμ γιατι καθε συμμετεχων εχει καταλαβει ενα απλο πραγμα
οτι οπως και στον πραγματικο κοσμο , τα αντιθετα ελκονται !
Ο κιπ και η πανικουλα μονο τυχαιο δεν ειναι , οτι εχουν αναπτυξει εδω και πολυ χρονο,
μια βαθεια εξαρτηση , η οποια ομως , δεν μετατρεπεται σε θετικο εργο λογω της αρρωστειας τους . Η χαρα μου και χαρα καθε μη παραδοπιστου που συμμετεχει εδω , δεν εχει να κανει με κουτσομπολιο , αλλα με την πιστη οτι η ζηλεια ειναι μια απολυτα φυσιολογικη και αναμενομενη αντιδραση σε μια γυναικα η ενα ανδρα που τρεφουν αισθηματα ο ενας για τον αλλον....
Αν λοιπον η Θεοφανια και η τρεχα γυρευε πως , σκεφτηκαν να κανουν την πανικουλα να ζηλεψει το πετυχαν με κινδυνο να την αποσταθεροποιησουν ψυχικα και γιαυτο θα επρεπε
σημερα να μη τι αλλο? να ντρεπονται!
Αν παλι οντως η οινοποσια, κατεληξε σε μια ομορφη παρτουζα , ειμαι ψυχη και σωμα μαζι σας , στο μετρο που ο φιλος μου κιπ , δεν παρασυρθηκε σε μια κακογουστη πλακα σε βαρος μιας γυναικας που ολη την ημερα χθες αναλογιζοτανε το λαθος της να μην τον εχει καλεσει η ιδια να βγει απο την εικονικη και να μπει στην πραγματικοτητα καλοντας τον να γνωριστουν απο κοντα στην κρητη!
Γατι η πανικουλα αγαπαει τον κιπ , ο κιπ αγαπαει την πανικουλα , αλλα οπως λεει και ο λοας μας
\"ο Γιαννης φοβαται το θεριο και το θεριο τον Γιαννη\" ...
Ειναι λοιπον λογικο, αναμενομενο και θεραπευτικο και για τους δυο τους , να βρουν το θαρρος μεσα απο αυτο το φορουμ να βρεθουν στον εξω κοσμο και οχι την προκληση αρνητικων συναισθηματων γιατι απο μονα τους δεν μπορουν να δωσουν την θεραπευτικη και για τους δυο λυση που εχει προβλεψει απο μονη της η φυση που τους επλασε!