πως αισθανεσαι orion?
Printable View
πως αισθανεσαι orion?
χαιρομαι που τα πας καλα φιλαρακο.θα δεις οταν θα τα πας και καλυτερα...και οταν γινεις τελειως καλα.ολα θα ειναι γαμω!!!
δεν εχω κατι μαζι σου....αλλα δεν με πειθεις!!!μεσα σε 4 βδομαδες και χωρις φαρμακα!!!ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!!!!απ λα μπορω να υποθεσω οτι μαλλον εισαι υποχονδριος.χαλιεσαι απο μονος σου με μια ταση μαζοχισμου.αυτο θα ελεγα εγω.αλλοι καθονται χρονια με ψυχολογους ψυχοθεραπιες ψυχιατρους και ψυχοφαρμακα και και και και.........και εσυ σε 4 βδομαδες δεν εχεις τπτ?2 ειναι οι εκδοχες
α>η δεν ειχες τπτ απλα χαιδευοσουν και χαλιωσουν απο μονο σου
β>λες ψεματα
αποφασισε και παρε....α.......και δεν αλλαζω γνωμη σε αυτο με τπτ.
κριμα και σε ειχα συμπαθησει
orion τώρα διάβασα για το προβλημά σου. χαίρομαι που είσαι καλύτερα! όσο για το αν πρέπει να έχουμε φίλους δεν υπάρχει απαραίτητα μια απάντηση σωστή.. για άλλους πρέπει και για άλλους όχι. αν θες τη γνώμη μου όμως μέσα απο τις φιλίες έστω και αυτές τις επιφανειακές σχέσεις με άλλους ανθρώπους, γνωρίζουμε καλύτερα τον εαυτό μας και αποκτάμε εμπειρίες και απόψεις που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους. ακόμα και απο κακούς \"φίλους\"! προσπάθησε να έρχεσαι σε επαφή συχνότερα με κάποιους γνωστούς σου και να συζητάς για το κάθετι.. έτσι θα αρχίσεις να αποκτάς περισσότερη αυτοπεποίθηση. επίσης η άποψή μου για τους γονείς σου είναι πως πρέπει να είναι πολύ εγωιστές και εκτός πραγματικότητας εντελώς! sorry αλλά αυτό πιστεύω! φιλιά πολλά και μην ανησυχείς!
Θα μάθεις orion, θα δείς οτι όλα θα πάνε καλά! θα ξεφύγεις απο εκεί και θα φτιάξεις μια καινούρια ζωή, όπως τη θες εσύ.. εμείς εδώ είμαστε για οτι θες!
Οχι μόνο σε 4 βδομάδες αλλά και σε κλάσμα δευτερολέπτου μπορείς να γίνεις καλά...
Μπορεί να συμβεί κάτι και όλα τα αλλάξουν, ναι , έτσι απο τη μια στιγμη στην άλλη. Γίνεται ενα κλικ, ενα φως..
Σας το εχω πει απο την αρχή. Και εγω έγινα καλά μέσα σε λίγα λεπτά. Οταν συνέβει κάτι. \"κάτι\" που με άλλαξε ολοκληρωτικά.. εγινε μέσα σε δευτερόλεπτα και από τότε μέχρι σήμερα έχουνε περάσει πέντε χρόνια χωρίς κανένα πισωγύρισμα.
Προβλήματα , φόβους και αγωνίες έχω όπως όλοι μας.. μονο που από \"τότε\" τα αντιμετωπίζω σαν μια πρόκληση , σαν την πιο σπουδαία εμπειρία της ζωής μου..
Orion μου , τα νεα σου είναι σπουδαία! Πέρασες μια σπάνια εμπειρία και βγήκες πιο δυνατός. Τώρα ξέρεις ότι μπορείς να καταφέρεις πολλα! Πολλα περισσότερα ακόμα...
nai vre antwnh..giati to apopeires toso to paidi...
den eimai eidikos, den exw kan vasikes gnwseis....alla fantazomai ka8e organismos antidra diaforetika h\' xreiazetai diaforetika pragmata gia na 8erapeytei...
egw nomizw se tetoia 8emata den prepei na eimaste apolytoi. mpravo orion! xairomai gia sena!
filia se olous
Black rose έχω την απορία να ρωτήσω τι ήταν αυτό που σε λίγα λέπτα σε άλλαξε τοσο;
Joker μου,
μόλις αποκατέστησα συνειδητά τις σχέσεις μου με την Ανώτερη Πηγή των Πάντων, τον Συμπαντικό Πατέρα, έγινε αυτό το \"κλικ\" και όλα άλλαξαν...
Ηταν πολύ απλό. Ενα ήσυχο απόγευμα καθόμουν στον μπαλκόνι μου κοιτάζοντας το Ιόνιο, η καρδιά μου είχε γεμίσει απο ομορφιά και αγάπη . Αναρωτήθηκα \" Πόσο ωραία θα ήταν αν πίστευα στο Θεό!\"
Αυτόματα εγινε το \"κλικ\" και από εκείνη τη στιγμή όλα άλλαξαν στη ζωη μου...
Μη με φανταστεις \"θεούσα\". Δεν εχω καμια σχέση με εκκλησίες, δόγματα και άλλα τέτοια. Εχω μια εντελώς προσωπική σχέση με τον Πατέρα, μια σχέση παιδιού - γονιού, μια ιδιαίτερη σχέση όπως άλλωστε έχει ο καθένας μας μαζί Του.
*
Χαιρομαι που πας καλυτερα Orion και ευχομαι ολα να πανε καλα απο δω και περα.Φιλακια!
ρε παιδια δεν αποπειρα τον oriona απλα εγω δεν το πιστευω...κακο ειναι?οσο για αυτο που ειπε η blackrose το πιστευω...αλλοστε η εκκλησια δεν αποδεχεται τις ψυχικες παθησεις και λεει οτι αυτα ειναι μαγια τα οποια αμα βρισκεσαι κοντα στο θεο λυνονται...και δεν εχω λογο να το αμφισβητισω αυτο...ισα ισα που ειναι πιθανων να συμβαινει...τον orion ομως δεν τον πιστευω
Αυτό είναι κάπως ανακριβές :PQuote:
Originally posted by αντωνης25
αλλοστε η εκκλησια δεν αποδεχεται τις ψυχικες παθησεις και λεει οτι αυτα ειναι μαγια τα οποια αμα βρισκεσαι κοντα στο θεο λυνονται...
Και δεν ξέρω αν ήταν στις προθέσεις σου αλλά του μίλησες κάπως απότομα του Orion.
οχι δεν ειναι ανακριβες.οριον εγω τωρα ειμαι καλα...οποτε η μεθοδος σου δεν θα μου κανει τπτ.ηλεκτροσοκ εκανες?αν ναι τοτε οκ...
Αντώνη να τι λέει ο γέροντας Παίσιος σχετικά. Αυτή είναι και η θέση της εκκλησίας.
«μεγαλύτερη αρρώστια είναι να πιστέψει ο άνθρωπος στο λογισμό του ότι έχει κάποια αρρώστια. Ο λογισμός αυτός του δημιουργεί άγχος, τον κάνει να στεναχωριέται, να μην έχει όρεξη για φαγητό, να μην μπορεί να κοιμηθεί, να παίρνει φάρμακα, και τελικά αρρωσταίνει, ενώ ήταν καλά. Ένας λ.χ., ενώ έχει και σωματική και πνευματική δύναμη, δεν μπορεί να κάνει τίποτε, γιατί έχει πιστέψει στο λογισμό που του λέει ότι δεν είναι καλά, με αποτέλεσμα να σβήνει σωματικά και πνευματικά. Δεν είναι ότι λέει ψέματα. Αν ο άνθρωπος πιστέψει ότι κάτι έχει, πανικοβάλλεται, τσακίζεται και δεν έχει μετά κουράγιο να κάνει τίποτε. Έτσι, αχρηστεύεται χωρίς λόγο».
Περισσότερα μπορείς να δεις εδώ:
Θεραπευτική των πατέρων & ψυχανάλυση
joker ακου να δεις....καποια πραγματα οσο και να τα ψαξεις δεν προκειται να βγαλεις ακρη....το μονο σιγουρο ειναι οτι πιστευω οτι με το να εισαι κοντα στην εκκλησια σου κανει καλο διοτι πιστευεις καπου οποτε πιστευεις πραγματικα και οτι βοηθιεσαι...τα παντα ειναι στο μυαλο....
Ναι είναι πραγματικά άξιο απορίας πως αγγράμματοι γέροντες έχουν φτάσει σε τόσο βαθιές αλήθειες.