τι αποκαλεις μαστιγιο την αληθεια ?Quote:
Originally posted by krino
οκ πανο,
ας μην χαιδεψουμε αυτια,
αλλα και με το μαστιγιο δεν βγαινει κατι....
ετσι φαινεται δηλαδη.
ε τοτε δεν συμβιβαζομαι κρινε !
Printable View
τι αποκαλεις μαστιγιο την αληθεια ?Quote:
οκ πανο,
ας μην χαιδεψουμε αυτια,
αλλα και με το μαστιγιο δεν βγαινει κατι....
ετσι φαινεται δηλαδη.
ε τοτε δεν συμβιβαζομαι κρινε !
προσεξε με πανο,
θα σου μιλησω λιγο αυστηρα επειδη θα θεωρησω οτι εισαι επαγγελματιας της ψυχικης υγειας.
Εαν θες να επικοινωησεις με καποιον, και στην κριτικη σου, αντι να βαλεις τον αλλον σε σκεψεις,
στην ουσια το βαζει στα ποδια πρεπει να βρουμε αλλη μεθοδο προσεγγισης.
Ξερεις το ζητουμενο ειναι το αποτελεσμα και οχι η διαδρομη.
Εκτος αν δεν ειναι το ζητουμενο η ιαση μεσω της επικοινωνιας,
οποτε εκει, αστο να χτυπαει το κεφαλι του κατω....
Quote:
προσεξε με πανο,
θα σου μιλησω λιγο αυστηρα επειδη θα θεωρησω οτι εισαι επαγγελματιας της ψυχικης υγειας.
να μην το θεωρησεις ειμαι απο τους πρωτους που παρουσιαστηκαν στην Ελλαδα , για να κανουν αυτη την υπηρεσια
Εαν θες να επικοινωησεις με καποιον, και στην κριτικη σου, αντι να βαλεις τον αλλον σε σκεψεις,
στην ουσια το βαζει στα ποδια πρεπει να βρουμε αλλη μεθοδο προσεγγισης.
Περιοριζομαστε λογω διαδικτυου κρινε , σε ανωνυμες αποψεις χωρις θεραπευτικες προεκτασεις ! Οσο πιο κοολ γραφεις [που φυσικα δεν χαρακτηριζει ουτε τον τροπο που σκεφτεσαι εσυ ουτε το θαρρος που εχεις δειξει μερι σημρα για να βγεις απο την γυαλα] τοσο λιγοτερες πιθανοτητες εχεις,
να περασεις το μηνυμα σου
Ξερεις το ζητουμενο ειναι το αποτελεσμα και οχι η διαδρομη.
Το αποτελεσμα εξαρταται ομως απο την πορεια που θα παρεις Η γη ειναι μεν στρογγυλη , αλλα πολλοι φοβουνται τα ταξιδια
Εκτος αν δεν ειναι το ζητουμενο η ιαση μεσω της επικοινωνιας,
οποτε εκει, αστο να χτυπαει το κεφαλι του κατω....
Η επικοινωνια ειναι θεραπευτικη οπως το κουδουνισμα ενος τηλεφωνου που σε ειδοποιει οτι εχεις μια κληση Αν τραγουδαει σιγανα μια κλασσικη μουσικη ισως να μην το ακουσεις η να μπορεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι δεν το ακουσες !
Αγαπω τον ανθρωπο με τα ελατωματα του σημαινει οτι δεν του χαιδευω τα αυτια !
Quote:
Originally posted by πανος12345
Περιοριζομαστε λογω διαδικτυου κρινε , σε ανωνυμες αποψεις χωρις θεραπευτικες προεκτασεις ! Οσο πιο κοολ γραφεις [που φυσικα δεν χαρακτηριζει ουτε τον τροπο που σκεφτεσαι εσυ ουτε το θαρρος που εχεις δειξει μερι σημρα για να βγεις απο την γυαλα] τοσο λιγοτερες πιθανοτητες εχεις,
ε ναι, δεν διαφωνω, το διαδυκτιο ειναι περιοριστικο σε σχεση με την αμεση επικοινωνια.
Αν ειμασταν ολοι f2f αμφιβαλλω κατα πολυ, αν θα ξανακουγαμε ακριβως τα ιδια σχολια απο ολους.
Πρεπει ομως να κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε μεσα στους περιορισμους που μας επιβαλλει η τεχνολογια και να εκμεταλευτουμε το φορουμ κατα το μεγιστο.
Quote:
προσωπικα πανο,
δεν εχω χαιδεψει κανενος αυτια.
ποτε.
εντελως ποτε.
ξερω οτι το παρισι ειναι κοματι μακρυα , αλλα το χειμωνα θες περισσοτερα χρηματα για να πας στην τριπολη με το αυτοκινητο σου μαζι με τα διοδια !Quote:
Quote:
ε ναι, δεν διαφωνω, το διαδυκτιο ειναι περιοριστικο σε σχεση με την αμεση επικοινωνια.
Αν ειμασταν ολοι f2f αμφιβαλλω κατα πολυ, αν θα ξανακουγαμε ακριβως τα ιδια σχολια απο ολους.
Πρεπει ομως να κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε μεσα στους περιορισμους που μας επιβαλλει η τεχνολογια και να εκμεταλευτουμε το φορουμ κατα το μεγιστο.
ο κιπ γρηγορα φαινεται να εχει ξεχασει τα χλμ που εκανες
εγω ομως αν ερθεις να με δεις εδω , ειτε μονος σου ειτε με τους φιλους σου και την παρεα σου θα σου δειξω ενα παρισι που δεν θα το εχει δει κανενας ελληνας ουτε αυτοι ισως που ζουν εδω ! γιατι μου αρεσει το ταξειδι χωρις συμβιβασμους και ορια ...
ΥΓ
Σκεψου μονο οτι ο πυργος του Αιφελ ηταν το μεγαλυτερο σκανδαλο για τον λαο του παρισιου το 1900 και ο οποιος ειχε μαζεψει υπογραφες, με πρωτη -πρωτη αυτη του Γκι ντε Μοπασαν , για να σιγουρευτουν οτι μετα το περας
της διεθνους εκθεσης που εγινε , θα τον
επαιρνε μαζι του ο Αιφελ ....
μα γιαυτο γουσταρω να συνομιλω μαζι σου !Quote:
Quote:
προσωπικα πανο,
δεν εχω χαιδεψει κανενος αυτια.
ποτε.
εντελως ποτε.
με εσενα και την φυση , ξερω οτι καθε φορα θα εχω μια επικοδομητικη συνομιλια γεματη
ποιοτητα , λογικη , βαθος σκεψης και κυριως ουσια ....
μην μου στειλετε μοναχα γιου του ουτε εσεις !
ολα κατω απο το φως του ηλιου του πρωτου ....
Αληθεια κρινε ζει ακομα ο Πασπαρακης ?
συνηθως την ανοιξη ερχομαι στο παρισι, πολυ πιθανον να ερθω και φετος για λιγες μερες.
Ραντεβου για καφε στο Les Deaux Magots, προτιμω εξω με λιακαδα.....
Εντιτ: Δεν χρειαζεται u2u, το ραντεβου το δωσαμε απο τωρα, εδω ανοικτα.
Οσο για τα υπολοιπα,
ο καθενας ειναι ελευθερος να θυμαται οτι τον βοηθαει η μνημη του.
Quote:
αν εννοεις τον μανωλη οχι.
εννοω αυτον που τραγουδησε επι Χουντας τον ΡιτσοQuote:
Quote:
αν εννοεις τον μανωλη οχι.
στον \"Ηλιο τον Πρωτο \"
με κουφανες τωρα !Quote:
συνηθως την ανοιξη ερχομαι στο παρισι, πολυ πιθανον να ερθω και φετος για λιγες μερες.
Ραντεβου για καφε στο Les Deaux Magots, προτιμω εξω με λιακαδα.....
Εντιτ: Δεν χρειαζεται u2u, το ραντεβου το δωσαμε απο τωρα, εδω ανοικτα.
Οσο για τα υπολοιπα,
ο καθενας ειναι ελευθερος να θυμαται οτι τον βοηθαει η μνημη του.
κατι μου λεει αυτο το καφε ...παιρναω καθε μερα σχεδον απο μπροστα του αλλα δεν μπορω να το βαλω σε εικονα
που ειναι ρε συ κρινε ?
να σου λεει και μαλιστα πολλα.....
ειναι στη πλατεια Saint-Germain-des-Prés
και για μελετη της ιστοριας πηγαινε εδω,
http://www.lesdeuxmagots.fr/histoire.php
το ξερω κρινε ! το ειδα στον χαρτη ..ειαι διπλα στην κλειστη αγορα της παλιας μου γειτονιας
πρεπει να ειναι το καφε του Σαρτρ και της Μποβουαρ ! ποτε ακριβως ομως δεν μου ειπες ?
χεχε.....
ειπαμε την ανοιξη με ελπιδες οτι θα ζουμε και θα ειμαστε οκ ψυχολογικα.
:D:D:D
Υποθετω οτι καποια στιγμη τον απριλιο θα ειναι καλα,
το κρυο εχει αρχιζει να σπαει και το παρισι ειναι πιο ομορφο.....
στην διαθεση σου κρινε και το παρισι ειναι ομορφοQuote:
χεχε.....
ειπαμε την ανοιξη με ελπιδες οτι θα ζουμε και θα ειμαστε οκ ψυχολογικα.
:D:D:D
Υποθετω οτι καποια στιγμη τον απριλιο θα ειναι καλα,
το κρυο εχει αρχιζει να σπαει και το παρισι ειναι πιο ομορφο.....
ολες τις εποχες !
οσο για το κρυο .ξεχνα το ! απο τοτε που απαγορευτκε το καπνισμα , ολα τα μπιστρο του παρισιου , εχουν βαλει ομπρελες γκαζιου και με χιονια γυρω σου απο κατω καθεσαι στον κηπο και δεν κρυωνεις !
γμτ μας ειχαν τσακισει την πρωτη φορα που εφαρμοστηκε, γιατι συνηθως οσα καφε ειχαν σομπες ηταν τιγκα.
Ελπιζω πλεον να ειναι πιο οργανωμενοι, βλεπεις ειχα παει και τελος φεβρουαριου....
Για αυτο πια προτιμω απριλη που ειναι μια καλη λυση με λιγους τουριστες (τροπος του λεγειν για το παρισι)
και καλο καιρο.
την ανοιξη ερχονται πολλα σχολεια κρινε με την εκδρομη τους !Quote:
γμτ μας ειχαν τσακισει την πρωτη φορα που εφαρμοστηκε, γιατι συνηθως οσα καφε ειχαν σομπες ηταν τιγκα.
Ελπιζω πλεον να ειναι πιο οργανωμενοι, βλεπεις ειχα παει και τελος φεβρουαριου....
Για αυτο πια προτιμω απριλη που ειναι μια καλη λυση με λιγους τουριστες (τροπος του λεγειν για το παρισι)
και καλο καιρο.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Επίσης Λίτσα, την επόμενη φορά που θα μυρίσες λιβάνι, έχε καλού κα΄κού μαζί σου καμιά μυγοσκοτώστρα, σε περίπτωση που πεταχτεί κανένα χερουβείμ να το απομακρύνεις μη φας καμιά κλήση!
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Επίσης Λίτσα, την επόμενη φορά που θα μυρίσες λιβάνι, έχε καλού κα΄κού μαζί σου καμιά μυγοσκοτώστρα, σε περίπτωση που πεταχτεί κανένα χερουβείμ να το απομακρύνεις μη φας καμιά κλήση!
.................................................
κύριε πάνο ξέρεις να οδηγείς;;;;;Quote:
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.Το τσιγαρο πχ στην Γαλλια , η το κινητο τηλεφωνο μπορει να γινει αιτια να σου αφαιρεθει η αδεια οδηγησης !Quote:
Originally posted by λίτσα
ναι το έγραψα....Quote:
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
όπως επίσης έγραψα πως ενώ οδηγούσα μου πετάχτηκε άλλο αυτοκίνητο από κάποιο στενό και εγώ ήμουν αυτή που φρέναρα ενώ ο άλλος συνέχισε τον δρόμο του....
όπως καταλαβαίνεις τα αντανακλαστικά μου δούλεψαν άριστα....
για ποιον παραληρισμό μιλάς λοιπόν;;;;;;
Φαντασου μονο , να εβλεπες και κανενα χερουβημ μεσα απο τα λιβανια , να σου φραζει την οραση και να εχεις προξενησει ενα αυτοκινητιστικο δυστυχημα !
Γραφεις οτι το αλλο αυτοκινητο συνεχισε την πορεια του χωρις να ανακοψει ταχυτητα !
προφανως το αυτοκινητο αυτο κινειτο δεξια σου και ειχε προτεραιοτητα βασει του ΚΟΚ...
τι σημαινει αυτο λιτσα ?
απλουστατα εκανες μια τροχαια παραβαση γιατι εφτασες σε μια διασταυρωση και δεν ελεγξες κοβοντας ταχυτητα αν καποιο αλλα αυτοκινητο κινειται δεξια σου !
σε περιπτωση ατυχηματος , αν υπαρχει τραυματισμος , οδηγεισαιστο αυτοφορο και αν διαπιστωθει η ληψη ψυχοφαρμακων , ισως καταληξεις χωρις να καταλαβεις τι εγινε η στην φυλακη η στο ψυχιατρειο !
δεν εχω μαθει να χαιδευω τα αυτια κανενος !
ουτε εσυ εχεις μαθει φαινεται να λες ευχαριστω σε οσους προσπθαουν να σε συνετησουν με τις συμβουλες τους ....
ξέρεις πως σταματάει αυτός που έχει στοπ από όποια κατεύθυνση και αν έρχεται;;;;
και δεν ήμουν εγώ αυτή που είχε στοπ αλλά ο μάγκας που μου την βγήκε.....
άρα για ακόμα μία φορά είσαι άτοπος.....
και είναι δρόμος που τον διασχίζω συνέχεια άρα τον ξέρω από έξω και ανακατωτά.....
θα χαιρόμουν πολύ να υπήρχε κάποιος τροχονόμος εκεί μόνο και μόνο για να αποζημιωθώ εγώ αν τυχόν συνέβαινε κάτι γιατί ο κύριος και στην προκειμένη περίπτωση ηλικιωμένος παραβίασε το στοπ....
όσο για το λιβάνι μου φαίνεται πως σου έκανε φοβερή εντύπωση για να το αναφέρεις συνέχεια.....
γιατί;;;;
μήπως επειδή δεν μπορείς να το εξηγήσεις;;;;
τί αμφισβητείς;;;;;ότι υπάρχει θεός;;;;
για εσένα μπορεί να μην υπάρχει για εμένα πάλι είναι ολοζώντανος....
δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω για τίποτα
το τί πιστεύει ο καθένας είναι αναφαίρετο δικαίωμά του.....
όσο για τα φάρμακα που επικαλλείσαι συνεχώς μάθε πως οδηγώ με την έγκριση του μέχρι πρότεινος θεράποντα ιατρού μου.....
Quote:
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.Quote:
ναι το έγραψα....Quote:
όπως επίσης έγραψα πως ενώ οδηγούσα μου πετάχτηκε άλλο αυτοκίνητο από κάποιο στενό και εγώ ήμουν αυτή που φρέναρα ενώ ο άλλος συνέχισε τον δρόμο του....
Το τσιγαρο πχ στην Γαλλια , η το κινητο τηλεφωνο μπορει να γινει αιτια να σου αφαιρεθει η αδεια οδηγησης !
Φαντασου μονο , να εβλεπες και κανενα χερουβημ μεσα απο τα λιβανια , να σου φραζει την οραση και να εχεις προξενησει ενα αυτοκινητιστικο δυστυχημα !
Γραφεις οτι το αλλο αυτοκινητο συνεχισε την πορεια του χωρις να ανακοψει ταχυτητα !
προφανως το αυτοκινητο αυτο κινειτο δεξια σου και ειχε προτεραιοτητα βασει του ΚΟΚ...
τι σημαινει αυτο λιτσα ?
απλουστατα εκανες μια τροχαια παραβαση γιατι εφτασες σε μια διασταυρωση και δεν ελεγξες κοβοντας ταχυτητα αν καποιο αλλα αυτοκινητο κινειται δεξια σου !
σε περιπτωση ατυχηματος , αν υπαρχει τραυματισμος , οδηγεισαιστο αυτοφορο και αν διαπιστωθει η ληψη ψυχοφαρμακων , ισως καταληξεις χωρις να καταλαβεις τι εγινε η στην φυλακη η στο ψυχιατρειο !
ουτε εσυ εχεις μαθει φαινεται να λες ευχαριστω σε οσους προσπθαουν να σε συνετησουν με τις συμβουλες τους ....
ξέρεις πως σταματάει αυτός που έχει στοπ από όποια κατεύθυνση και αν έρχεται;;;;
και είναι δρόμος που τον διασχίζω συνέχεια άρα τον ξέρω από έξω και ανακατωτά.....
θα χαιρόμουν πολύ να υπήρχε κάποιος τροχονόμος εκεί μόνο και μόνο για να αποζημιωθώ εγώ αν τυχόν συνέβαινε κάτι γιατί ο κύριος και στην προκειμένη περίπτωση ηλικιωμένος παραβίασε το στοπ....
όσο για το λιβάνι μου φαίνεται πως σου έκανε φοβερή εντύπωση για να το αναφέρεις συνέχεια.....
γιατί;;;;
όσο για τα φάρμακα που επικαλλείσαι συνεχώς μάθε πως οδηγώ με την έγκριση του μέχρι πρότεινος θεράποντα ιατρού μου.....
δεν ξερω αν φταει το λιβανι που χθες οταν ανοιξες το ποστ σου ξεχασες να γραψεις οτι ο αλλος οδηγος εκανε παραβαση του στοπ !Quote:
Quote:
ναι το έγραψα....Quote:
Το τσιγαρο πχ στην Γαλλια , η το κινητο τηλεφωνο μπορει να γινει αιτια να σου αφαιρεθει η αδεια οδηγησης !
τι σημαινει αυτο λιτσα ?
γιατί;;;;
αλλα αν πραγματικα πιστευεις οτι ο θεος ειναι ολοζωντανος , αυτο θα πει λιτσα οτι μπορεις και τον βλεπεις ετσι ?
ισως και να τον αγγιζεις ακομα η να μυριζεις τα μυρα του ....
προσεξε τι θα σε ρωτησω για να μην με παρεξηγησης ....
αν αντι για το λιβανι χθες στον δρομο , εβλεπες μπροστα σου τον ιδιο τον θεο , θα σε εμποδιζε ναι η οχι να ελεγχεις τα σηματα του ΚΟΚ ?
εγω εχω οντως διπλωμα με ημερομηνια απο το Φλεβαρη του 1973 ..ο θεος ομως μπορω να σε πεισω βασει της ορθοδοξιας οτι επισημως , δεν εχει κανει ακομα αλλη εμφανιση τα τελευταια 2000 χρονια , που σημαινει οτι δεν ξερει να σε συμβουλεψει για θεματα οδηγησης !
ουτε μπορεις να τον επικαλεσθεις σαν μαρτυρα αν ερθει ο παππους και πει στο δικαστηριο
οτι εσυ ειχες το στοπ! ακομα και αλλα να δειχνει το ΤΟΤΑ αν σου ξεφυγει και πεις με ποιον ησουν στο αυτοκινητο την ωρα του ατυχηματος , μαλλον δεν θα ξαναοδηγησεις ποτε ξανα στην ζωη σου !
αυτο που θελω να πω και δεν πειραζει αν σε πικρανω , ειναι οτι εισαι αφερεγγυος μαρτυρας
αν χθες , αυτα που εβαλες σε αυτο το φορουμ ειχαν γραφει σε μια αναφορα ατυχηματος απο το ΤΟΤΑ !
θεοφανία μου ξέρω πως ότι και αν πω θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μου....
ακόμα και μπροστά να ήταν στο συμβάν ο κύριος θα έλεγε πως έφταιγα εγώ μόνο και μόνο επειδή παίρνω φάρμακα....
εντάξει το έχουμε καταλάβει και το έχουμε μάθει το πώς χαρακτηρίζει αυτούς που παίρνουν φάρμακα....
πρέπει να καταλάβει όμως ο κύριος πως και εμείς έχουμε δικαίωμα να ζούμε φυσιολογικά.....όπως όλος ο κόσμος.....το ότι κάποιος παίρνει 1-5 -10 χάπια την ημέρα δεν σημαίναι πως τον καθιστά και ανίκανο....αντίθετα τον κάνουν ακόμα πιο λογικό και από τους λογικούς που μας πρίζουν καθημερινά με τις διάφορες αερολογίες τους.....
ξέρεις πόσοι γιατροί παίρνουν αγχολυτικά για να τα βγάζουν πέρα;;;;
μήπως να τους αφαιρεθεί η άδεια;;;
και το γνωρίζω από έγκυρη πηγή αυτό.....
ο κύριος προσπαθεί να μας κολλήσει μια ταμπέλα σαν αυτή που λέει προσοχή σκύλος δαγκώνει....
ε δεν θα του περάσει.....
πιάστηκε από ένα συμβάν και το ανακυκλώνει συνεχώς όπως αυτός θέλει......
δεν με ενοχλεί τόσο το ότι παραποιεί τα λεγόμενά μου όσο με ενοχλεί το μένος που έχει για αυτούς που παίρνουν φάρμακα....
τους ρώτησε ποτέ γιατί;;;;
ενδιαφέρθηκε να μάθει;;;;
δεν νομίζω....
και ζητάει να του πω και ευχαριστώ για τις συμβουλές που τάχα μου δίνει.....
τώρα θα τις βράσω μαζί με την σούπα.....
για ακόμα μία φορά βρέθηκα να απολογούμαι στο φόρουμ.....πράγμα που με κάνει και νιώθω άβολα.....
θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη που μοιράστηκα προσωπικές εμπειρίες μου μαζί σας....
δεν με ενοχλεί ο αντίλογος άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ....
με ενοχλεί όμως η κατάκριση....
τα είπα όσο πιο απλά μπορούσα....
Λίτσα....το μόνο λάθος που έχεις κάνει μέσα σε αυτό το φόρουμ, είναι πως δεν έχεις μάθει ακόμη ποιους πρέπει να παίρνεις σοβαρά και με ποιους απλά να γελάς....Quote:
θεοφανία μου ξέρω πως ότι και αν πω θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μου....
ακόμα και μπροστά να ήταν στο συμβάν ο κύριος θα έλεγε πως έφταιγα εγώ μόνο και μόνο επειδή παίρνω φάρμακα....
εντάξει το έχουμε καταλάβει και το έχουμε μάθει το πώς χαρακτηρίζει αυτούς που παίρνουν φάρμακα....
πρέπει να καταλάβει όμως ο κύριος πως και εμείς έχουμε δικαίωμα να ζούμε φυσιολογικά.....όπως όλος ο κόσμος.....το ότι κάποιος παίρνει 1-5 -10 χάπια την ημέρα δεν σημαίναι πως τον καθιστά και ανίκανο....αντίθετα τον κάνουν ακόμα πιο λογικό και από τους λογικούς που μας πρίζουν καθημερινά με τις διάφορες αερολογίες τους.....
ξέρεις πόσοι γιατροί παίρνουν αγχολυτικά για να τα βγάζουν πέρα;;;;
μήπως να τους αφαιρεθεί η άδεια;;;
και το γνωρίζω από έγκυρη πηγή αυτό.....
ο κύριος προσπαθεί να μας κολλήσει μια ταμπέλα σαν αυτή που λέει προσοχή σκύλος δαγκώνει....
ε δεν θα του περάσει.....
πιάστηκε από ένα συμβάν και το ανακυκλώνει συνεχώς όπως αυτός θέλει......
δεν με ενοχλεί τόσο το ότι παραποιεί τα λεγόμενά μου όσο με ενοχλεί το μένος που έχει για αυτούς που παίρνουν φάρμακα....
τους ρώτησε ποτέ γιατί;;;;
ενδιαφέρθηκε να μάθει;;;;
δεν νομίζω....
και ζητάει να του πω και ευχαριστώ για τις συμβουλές που τάχα μου δίνει.....
τώρα θα τις βράσω μαζί με την σούπα.....
για ακόμα μία φορά βρέθηκα να απολογούμαι στο φόρουμ.....πράγμα που με κάνει και νιώθω άβολα.....
θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη που μοιράστηκα προσωπικές εμπειρίες μου μαζί σας....
δεν με ενοχλεί ο αντίλογος άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ....
με ενοχλεί όμως η κατάκριση....
τα είπα όσο πιο απλά μπορούσα....
Αυτό είναι το πρόβλημα, αλλά βλέπω πως σιγά-σιγά λύνεται.