Originally posted by sabb
...Τελικά δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά ο κ. Πάνος12345, \"παίζει\" όλο το φόρουμ στα δάχτυλα...
Όπου ένα θέμα που ανοίγει ο ίδιος για να πυροδοτήσει εντάσεις μεταξύ των μελών, φτάνει στη παρακμή και φθίνει φυσιολογικά, γιατί , ό,τι υπήρχε για να ειπωθεί προς εκτόνωση, έχει πια ειπωθεί, ανοίγει άλλο θέμα που με κατάλληλες εκφράσεις που προσβάλουν,λοιδωρούν και απαξιώνουν, εξωθεί όλους όσους συμμετέχουν, αντιπαθούντες / συμπαθούντες, να περιπλέκονται εκ νέου σ\' ένα γαϊτανάκι στείρων αντιπαραθέσεων και πάει λέγοντας.
Ο κ. Πάνος12345, έχει \"διαγνώσει\" το κλίμα εμπάθειας μεταξύ συγκεκριμένων προφίλ και ξέρει πια καλά, πως με εμβόλιμα κάποια ποσταρίσματα που θα συντηρούν την \"φωτιά\" , θα κλιμακώσει την πολεμική και την ένταση που αναπτύσσεται για να μπορέσει έτσι να φτάσει στο στόχο του....
Είναι μια προφανής τακτική που παρασύρει σε παγίδα όλα τα υπόλοιπα μέλη, μηδενός εξαιρουμένου....
Η επίκληση νομοφανών επιχειρημάτων, είναι αν μητι άλλο προσβολή στη νοημοσύνη όλων όσων ατυχώς διαβάζουν παραληρήματα χωρίς ειρμό και συγκρότηση, ποσταρίσματα μ\' ένα και μόνο σκοπό.
Την παρακμή του φόρουμ.....
Quote:
Originally posted by πανος12345
οι μασκες πεφτουν φυση ....
καταλαβαινω την επιθυμια σου να σταθεις εξω απο τα φαινομενα σηψης που πεφτουν σαν βροχη καθημερινα σχεδον, αλλα η τακτικη του νικου δεν βοηθαει στην αποσυμφοριση της εντασης .... συνεχιζουν καθημερινα παρα τις οποιες εκκλησεις να με προκαλουν παντου οι 3 \"κυριες \" τις οποιες ζητω τα στοιχεια τους για να υποβαλω μηνυσεις για σπιλωση της προσωπικοτητας μου μεθοδικη συστηματικη και οργανωση ψυχικα ασθενων μεσω γιου του για ολα τα παραπανω ποινικα αδικηματα ....
Δεν θα φυγω αν δεν γινει σεβαστο το δικαιωμα της προστασιας της προσωπικοτητας μου στο φορουμ και αν δεν μπορει να το κανει ο νικος ας το κλεισει !
Πράγματι κύριε Πάνο12345 οι μάσκες έχουν πέσει ...και το πρόσωπο που δείχνετε είναι απεχθές...
Απεχθέστατο και αλγεινό, για όσους συνανθρώπους μας έχετε λοιδωρήσει, απαξιώσει, μειώσει και πληγώσει μέσα σ\' αυτό το φόρουμ....
Η απορία μου δεν έχει να κάνει με εσάς, σας είπα και χτες...
Για μένα είσαστε πλέον πάρα πολύ προβλέψιμος...
Η απορία μου αφορά ωστόσο τον Κρίνο και την nature, που στο όνομα ανούσιων εμπαθειών του παρελθόντος, συνεχίζουν να μην λένε τίποτε για την ταμπακέρα.
Κι όπου ταμπακέρα είναι ο χαφιεδισμός και το ρουφιανιλίκι..
Η απαίτηση για κανόνες επικοινωνίας με αρχές του μεσαίωνα - όπως η κατάργηση των προσωπικών μηνυμάτων..
Η απαξίωση της Λίτσας - ενός προφίλ που ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα στην κοινότητα...
Οι χαρακτηρισμοί και η λοιδωρία προς τον vince, μια ευγενική και σοβαρή παρουσία στο χώρο με μηδενική επιθετικότητα ,
Η συκοφάντηση της Γιώτας για σκευωρία με u2u προς τη πανικούλα. για να βρίζει τον θεματοθέτη !!!...
(Αλήθεια πως μπορεί να στοιχειοθετηθεί μια κατηγορία εις βάρος κάποιου, με υποτιθέμενα u2u που ..δεν υπάρχουν πια, από ένα άτομο που κατασκεύασε στο πρόσφατο παρελθόν χαλκευμένα μηνύματα για να συκοφαντήσει τον Κρίνο και ενέπαιζε ένα ολόκληρο φόρουμ επί 9 σελίδες παριστάνοντας πως είναι.. έγγυος ?)
Για όλα τα παραπάνω , αναρωτιέμαι Κρίνο και nature..
Δεν υπάρχει το θάρρος να πούμε τη γνώμη μας, αγνοώντας το γεγονός πως μπορεί αυτή να ταυτίζεται με το κοινό δημόσιο αίσθημα ?
Ας πάμε και με τη πλέμπα μια φορά βρε αδελφέ...
Εκτός αν ταυτίζουμε τις απόψεις μας με τις πρακτικές του χαφιέ .....