Anine Θα \'πρεπε να στρεπεσαι που κανεις πλακα με τετοια θεματα.
Συντονιστες δεν εχει αυτο το φορουμ?
Με κατι τετοια topic μειωνεται η αξιοπιστια και το κυρος του forum.
Προσοχη!!!
Printable View
Anine Θα \'πρεπε να στρεπεσαι που κανεις πλακα με τετοια θεματα.
Συντονιστες δεν εχει αυτο το φορουμ?
Με κατι τετοια topic μειωνεται η αξιοπιστια και το κυρος του forum.
Προσοχη!!!
εχω ξανα αναφερθει σε δικο μου βεβεαια τοπικ που ανοιξα ...καμια σχεση με το εδω γεγονος....να το κλειδωσουν για δικους μου λογους και με αγνοησαν...
πραμα που μου κανε εντυπωση.......
Εχω αναφερθει λοιπον στους υπευθηνουσ που ξερω οτι εχουν δουλεψει και δουλευουν πολυ για ολο αυτο το διαμαντι που λεγετε http://e-psychology.gr/forum ...και αναρωτιεμαι γιατι
δεν δινουν σημασια οταν ενας δυο τρεισ κλπ κλπ user τους
λενε να κανουν κατι με εναν user με τον τροπο του η με το τοπικ που ανοιξε η με αυτα που λεει μπορει \"ενοχλει\" θιγει διχνει ασεβεια σε πραγματα ανθρωπους και καταστασεις.......
Δεν ειναι λογοκρισια αυτο
αλλο λογοκρισια......
και αλο να υπαρχουν κανονες και να τους Σεβομαστε....
και αν δεν υπαρχουν καπου εδω γραμμενοι οι κανονες αυτοι(λεμε τωρα)
Ορισμενα θεματα οπως ο αλληλο σεβασμος δε χρειαζετε να γραφτει πουθενα σε κανενα φορουμ για να τον εχεις... η τον εχεις η οχι...
Ειναι Απλο
...Το να εισαι Ανθρωπος!!!
Τί ομορφο αυτο που έγραψες Θοδωρη!!!!Απο τα πολυ ομορφα πραγματα...ναι συμφωνω: ο αλληλοσεβασμος δεν χρειαζεται να γραφτει πουθενα...Ομως οπως θα εχεις διαπιστωσει, δεν ειναι αυτονοητος. Σε κανενα φορουμ κ πουθενα αλλου...Κ καμια φορα αν δεν τον εχεις, μπορεις να τον μαθεις...Quote:
Originally posted by 8odwris
Δεν ειναι λογοκρισια αυτο
αλλο λογοκρισια......
και αλο να υπαρχουν κανονες και να τους Σεβομαστε....
και αν δεν υπαρχουν καπου εδω γραμμενοι οι κανονες αυτοι(λεμε τωρα)
Ορισμενα θεματα οπως ο αλληλο σεβασμος δε χρειαζετε να γραφτει πουθενα σε κανενα φορουμ για να τον εχεις... η τον εχεις η οχι...
Ειναι Απλο
...Το να εισαι Ανθρωπος!!!