Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
λολ
Καλά,δε χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη Petran,το θέατρο του παραλόγου έχει κι αυτό τη δική του ζωή μέσα μας και γύρω μας.:)
Έχω αρχίσει και απευαισθητοποιούμαι από τέτοιες εκδηλώσεις παθών και ως αισιόδοξο άτομο έχω κατορθώσει μετά την πρώτη απογοήτευση να βρω ακόμη και σε αυτές μία θετική ματιά για να τις αντιμετωπίσω.Σκοτώθηκε κανείς;Όχι.Oρίστε ένα θετικό,λολ.
Μετά σκέφτομαι πως είναι προτιμότερο να βγαίνουν αυτά ιντερνετικά παρά στις πραγματικές μας σχέσεις εκτός διαδυκτιακής αναγκαστικής συμβίωσης.Ορίστε ένα άλλο.
Έπειτα,αυτές οι κόντρες σε μαθαίνουν νέες βρισιές,δηλαδή ρε παιδί μου ένα επίπεδο το ανεβαίνεις όσο νά\'ναι.(παίρνει στυλό και σημειωματάριο,ξεψαχνίζει όλα τα threads καβγάδων και κατόπιν περνάει σε κατάσταση linguaphone/επανάληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως,όπου τις νεοαποκτηθείσες γνώσεις μπορεί να τις εξασκήσει ίσως σε κάποια κούρσα ταξί όπου ο ταξιτζής θα την πάει μέσω Κωλοπετινίτσας στο Λαύριο ενώ αυτή ήθελε να φτάσει στο Παγκράτι)λολ
Νομίζω πως πρέπει μετά από κάθε καβγαδάκι(:P)μόνοι μας να υποβαθμίζουμε το γεγονός και να μην το αφήνουμε να παίρνει ούτε αυτό τη θέση τοτέμ στην επικοινωνία.Δηλαδή,αύριο,α� � η Ρέμεντυ σε χρειαστεί,να είσαι εκεί,κι εσύ Ρέμεντυ αν σε χρειαστεί ο Petran,επίσης.Αυτό δεν είναι το σημαντικό;Να μπορούμε να διδάσκουμε στον εαυτό μας την άλλη οπτική πάνω σε καθετί;
:)
Φυσικά και είναι το σημαντικό. Αρκεί να μπορούμε... :) ...
(... αμάν αυτές οι δυο πλευρές στον άνθρωπο... με την αντρική μου οι άντρες γίνονται οι καλύτεροι φίλοι μου... με τη γυναικεία μου καταφέρνω κάτι παραπάνω... να γίνουν ακόμη περισσότεροι οι άντρες φίλοι μου...)
:P :P :P
Πολοι γκει βρε παιδι μου. Σα ραπανακια φυτρωνουν.
Quote:
Originally posted by RainAndWind
λολ
Καλά,δε χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη Petran,το θέατρο του παραλόγου έχει κι αυτό τη δική του ζωή μέσα μας και γύρω μας.:)
Έχω αρχίσει και απευαισθητοποιούμαι από τέτοιες εκδηλώσεις παθών και ως αισιόδοξο άτομο έχω κατορθώσει μετά την πρώτη απογοήτευση να βρω ακόμη και σε αυτές μία θετική ματιά για να τις αντιμετωπίσω.Σκοτώθηκε κανείς;Όχι.Oρίστε ένα θετικό,λολ.
Μετά σκέφτομαι πως είναι προτιμότερο να βγαίνουν αυτά ιντερνετικά παρά στις πραγματικές μας σχέσεις εκτός διαδυκτιακής αναγκαστικής συμβίωσης.Ορίστε ένα άλλο.
Έπειτα,αυτές οι κόντρες σε μαθαίνουν νέες βρισιές,δηλαδή ρε παιδί μου ένα επίπεδο το ανεβαίνεις όσο νά\'ναι.(παίρνει στυλό και σημειωματάριο,ξεψαχνίζει όλα τα threads καβγάδων και κατόπιν περνάει σε κατάσταση linguaphone/επανάληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως,όπου τις νεοαποκτηθείσες γνώσεις μπορεί να τις εξασκήσει ίσως σε κάποια κούρσα ταξί όπου ο ταξιτζής θα την πάει μέσω Κωλοπετινίτσας στο Λαύριο ενώ αυτή ήθελε να φτάσει στο Παγκράτι)λολ
Νομίζω πως πρέπει μετά από κάθε καβγαδάκι(:P)μόνοι μας να υποβαθμίζουμε το γεγονός και να μην το αφήνουμε να παίρνει ούτε αυτό τη θέση τοτέμ στην επικοινωνία.Δηλαδή,αύριο,α� � η Ρέμεντυ σε χρειαστεί,να είσαι εκεί,κι εσύ Ρέμεντυ αν σε χρειαστεί ο Petran,επίσης.Αυτό δεν είναι το σημαντικό;Να μπορούμε να διδάσκουμε στον εαυτό μας την άλλη οπτική πάνω σε καθετί;
Λολ δηλαδή βρίσκεις θετικά ακόμα και στον οχετό? Αυτό είναι πολύ power αν το πετυχαίνεις.
Φυσικά και δεν είμαι ποτέ δίπλα, όχι μόνο στην συγκεκριμένη, αλλά γενικά σε τέτοια άτομα. Εντάξει άλλο να ανταλλάξεις καμια κουβέντα και άλλο να βλέπεις το επίπεδο του άλλου να πιάνει τον απύθεμνο πάτο. Δεν ξέρω εγώ κάπου αηδιάζω με την υπερβολική παρακμή
Προσωπικά,επιθυμώ την ύπαρξη των ραπανακίων λοιπόν,όπως και όλων των άλλων φυτικών ειδών.Δε με απειλεί καμία έκφραση της σεξουαλικότητας των συνανθρώπων μου,γιατί εγώ έχω καταφέρει να αποτινάξω μαλακίες που προσπάθησε να μου περάσει μία κοινωνία(και οικογένεια παρεπιμπτόντως)βασισμένη σε διαχωρισμούς.Καλά το δούλεψαν το διαίρει και βασίλευε,αλλά έλα μου ντε που δεν τους πάει άλλο.
Ξυπνήστε.Βολεύουν πάντα εξουσίες οι διαχωρισμοί μέσα σε κοινωνίες,συμφέρει να μένουν οι λαοί εγκλωβισμένοι μέσα σε εσωτερικές διαμάχες ομάδα με ομάδα,γιατί ξέρουν καλά πως αν ενωθούμε απειλείται η \"ισχύς\"τους.
Να πάμε το μυαλό μας μπροστά,πέρα από εντέχνως καλλιεργημένες διαφοροποιήσεις και tabοos,είναι από μόνο του μία επανάσταση ατομική,που σε φέρνει στην πρώτη γραμμή της σύγκρουσης.
Δε φοβόμαστε το διαφορετικό,κοινωνίες που το δικαίωμα στο διαφορετικό είναι ελεύθερο να εκφραστεί είναι κοινωνίες υγιείς,όχι νευρωτικές.Όπου υπάρχει κράνος και φόβος έκφρασης (με το μάτι στη μπότα)υπάρχει η απειλή,και απλά μας το πλασάρουν ως ασφάλεια.Άμα θέλουμε να τους είμαστε βολικοί το τρώμε,άμα δε θέλουμε το φτύνουμε.
Quote:
Προσωπικά,επιθυμώ την ύπαρξη των ραπανακίων λοιπόν,όπως και όλων των άλλων φυτικών ειδών.Δε με απειλεί καμία έκφραση της σεξουαλικότητας των συνανθρώπων μου,γιατί εγώ έχω καταφέρει να αποτινάξω μαλακίες που προσπάθησε να μου περάσει μία κοινωνία(και οικογένεια παρεπιμπτόντως)βασισμένη σε διαχωρισμούς.Καλά το δούλεψαν το διαίρει και βασίλευε,αλλά έλα μου ντε που δεν τους πάει άλλο.
Ξυπνήστε.Βολεύουν πάντα εξουσίες οι διαχωρισμοί μέσα σε κοινωνίες,συμφέρει να μένουν οι λαοί εγκλωβισμένοι μέσα σε εσωτερικές διαμάχες ομάδα με ομάδα,γιατί ξέρουν καλά πως αν ενωθούμε απειλείται η \"ισχύς\"τους.
Να πάμε το μυαλό μας μπροστά,πέρα από εντέχνως καλλιεργημένες διαφοροποιήσεις και tabοos,είναι από μόνο του μία επανάσταση ατομική,που σε φέρνει στην πρώτη γραμμή της σύγκρουσης.
Δε φοβόμαστε το διαφορετικό,κοινωνίες που το δικαίωμα στο διαφορετικό είναι ελεύθερο να εκφραστεί είναι κοινωνίες υγιείς,όχι νευρωτικές.Όπου υπάρχει κράνος και φόβος έκφρασης (με το μάτι στη μπότα)υπάρχει η απειλή,και απλά μας το πλασάρουν ως ασφάλεια.Άμα θέλουμε να τους είμαστε βολικοί το τρώμε,άμα δε θέλουμε το φτύνουμε.
Πιστεύω ότι η τάση για διαχωρισμό είναι εν μέρη ενστικτώδης και βιολογική (όπως έχω ξαναγράψει) να μην είναι δηλαδή μόνο αποτέλεσμα μάθησης. Ίσως αυτή η τάση να αποτελεί την βάση για τις διακρίσεις κλπ. Το θέμα είναι κάθε κοινωνία μέσω της σωστής εκπαίδευσης να καταστέλλει αυτά τα ένστικτα ικανοποιητικά και να προωθεί ποιο θετικές τάσεις και συμπεριφορές.
Σαθρο,μιαρο,αηδιαστικο,απο� �υχια...και δεν ξερω τι αλλο?
Βασικα τοσο καιρο στο φορουμ...εχω παρατηρησει πολους καυγαδες αλλα οχι με τοσο...μενος εναντιον καποιου.
Και δεν διαφαινοταν κατι...απλως χιουμορ που ισως να μην ηταν πετυχημενο.
Δεν ξερω τι εχει γινει στο τσατ ή σε u2u ή δεν ξερω τι αλλο αλλα μαλλον τιποτα...οποτε απλως δεν καταλαβαινω.
Ολοι πολλες φορες βγαζουμε ενα αλλο προσωπο αλλα τουλαχιστον να υπαρχει και μια αιτια.
Rain μου αρεσει που προσπαθεις να εξομαλυνεις την κατασταση αλλα αυτος ηταν οντως απο τους πιο \"κακους\" καυγαδες που εχω δει.
quelle decadence!!!
Τι μετριο ποιοτητας βρισιμο ειναι αυτο που κανετε?
Αμφιβαλλω αν εχετε δει ερωτοδικειο.....
Που ειναι τα μαλλιοτραβηγματα??
Τα μετρια σχολια της Ρεμ, περι αδερφης , γκει κλπ
δεν σωζουν την κατασταση...
Και εσεις ρε παιδια, οταν πλακωνεστε καντε ενα φοουν....
Τα καλυτερα τα κανετε μετα τα μεσανυχτα, τι διαλο οιστρος σας πιανει?
φυσικα και θα ημουν εκει, αν με χρειαζοταν ο πετραν και μπορουσα να τον βοηθησω...Quote:
......Νομίζω πως πρέπει μετά από κάθε καβγαδάκι(:P)μόνοι μας να υποβαθμίζουμε το γεγονός και να μην το αφήνουμε να παίρνει ούτε αυτό τη θέση τοτέμ στην επικοινωνία.Δηλαδή,αύριο,α� � η Ρέμεντυ σε χρειαστεί,να είσαι εκεί,κι εσύ Ρέμεντυ αν σε χρειαστεί ο Petran,επίσης.Αυτό δεν είναι το σημαντικό;Να μπορούμε να διδάσκουμε στον εαυτό μας την άλλη οπτική πάνω σε καθετί;
αλλα το προβλημα του δεν μπορω να το λυσω εγω...
οσο για τα ραπανακια, συμφωνω με την ρειν.
πολυ καλα κανουν και υπαρχουν και νοστιμιζουν και την σαλατα.
αρκει να μην ειναι χαλασμενα :)
\'Οσο και να σου κάνει εντύπωση Petran,ναι,το καταφέρνω.Δεν είναι ακριβώς όπως το έθεσες,ότι κατορθώνω να βρίσκω θετικά στον οχετό,εγώ το πάω αλλού.Η κάθε κόντρα θα με κάνει να κρατάω αιώνιες κακίες;Όχι.Δεν είμαι αιώνια,άρα ούτε στις αιώνιες κακίες πιστεύω.
Έχω παίξει λεκτικές κλωτσοπατινάδες με άτομα και στο καπάκι έχω μπορέσει να κάτσω να συζητήσω μαζί τους βάζοντας στην άκρη τις κλωτσοπατινάδες μια χαρά.Πρέπει να βάζουμε τον εαυτό μας σε διαδικασίες να σκεφτεί πως αν εμμένουμε σε κακίες τους δίνουμε χώρο να ορίζουν μέσα μας ένα κομμάτι αρνητικού φορτίου,για ποιο λόγο να το κρατάνε;
Eπίσης,σε κάθε καβγά,φταίνε δύο,ξέρετε πολλές ρήξεις στηριγμένες σε μία πλευρά;Συν τοις άλλοις μπορούμε πάντα να αποδεικνύουμε πώς φέρουμε εκτός από απωθημένα και πολιτισμό και δημοκρατία,δημοκρατία δίχως ανοχή δεν υφίσταται,άρα και με αυτόν που δε συμφωνείς μπορεί να κοντραριστείς,αλλά και οφείλεις μετά να προχωρήσεις πέρα από την κόντρα.Ίσως να μη γίνει ο κολλητός σου,οκ,δεκτόν,αλλά εδώ αναφερόμαστε απλά σε μία συνύπαρξη σε έναν διαδικτυακό χώρο,αν δεν μπορείς να ανεχτείς εδώ την ύπαρξη διαφορετικών απόψεων,άραγε μπορείς έξω;
Ναι,θα μπορέσω να βοηθήσω και κάποιον που οι απόψεις του δε με βρίσκουν σύμφωνη,γιατί απλά δε θεωρώ κανένα άτομο πως δεν έχει κάτι να μου δώσει,αν το ψάξω,είμαι σίγουρη πως έχει,οπότε θα ψάξω να βρω αντί αυτά που με χωρίζουν αυτά που μπορούν να μας πάνε σε μία σχέση ηπιότερη.Ούτε θεωρώ τόσο σημαντικό το άτομό μου που να πρέπει να κρατάω γινάτια χρόνια και χρονάκια,δεν αισθάνομαι τόσο σημαντική πια την επικράτησή μου.;)
Λοιπον σε ενα σωστο (και δικαιο) δικτυακο καυγα,
πρεπει να κρατουνται πρακτικα και να βγαινουν συμπερασματα.
Μεχρι στιγμης εχουμε και λεμε:
Ο πετραν ειναι τραβεστι (και η ρεμεντυ δεν μπορει να κανει κατι για αυτο)
ενω η ρεμεντυ ειναι ενα ξοφλημενο πουρο που για να βρει την χαμενη αιγλη της, παραδιδει τα θελγητρα της σε νεανιες, αντλωντας απο εκει την χαμενη νεοτητα της.... .(αραγε μπορει να κανει κατι ο πετραν για αυτο???)
Τελος,
να εισαστε σωστοι οταν πλακωνεστε, μιλαει η εμπειρια.
Χτυπηματα παντα κατω απο την μεση, αφηνουμε υπονοουμενα που θιγουν τον αλλον,
προσπαθουμε να αντλησουμε καθε πληροφορια που εχει γραψει ο χρηστης για την παρτη του,
(πχ τι δουλεια κανει, αν εχει χρονια να πηδηξει, ποσο ετων ειναι κλπ κλπ....
αν ειναι αντρας ειναι σχεδον σιγουρο οτι ειναι κρυφογκει, αν ειναι γυναικα, θα εχει προβλημα ειτε γιατι θα ειναι κρυφομπαζο - και δεν το λεει - ειτε θα ειναι συνταξιουχος που δεν εχει στο ηλιο μοιρα και μπαινει εδω για να μειωσει την μοναξια της....)
Γμτ.... πρεπει να βγαλω ενα guide για τους νεωτερους του αθληματος....
:P:P:P
Άντε ντε,βγάλτο.
Quote:
Ναι,θα μπορέσω να βοηθήσω και κάποιον που οι απόψεις του δε με βρίσκουν σύμφωνη
αηδιες,
η συνηθης πρακτικη (τουλαχιστον εδω μεσα)
ειναι να πατας τον αλλο το λαρυγγι με το 12ποντο και να το στριβεις....
Αλλα δικαιολογησε γιατι εσυ δεν ξερεις απο τετοια....
:P:P:P:P:P
Quote:
:P:P:P
Άντε ντε,βγάλτο.
ασε εσυ πονηρη,
που ανοιξες το θεμα, για να στηθει ο καυγας....
μονο το τιτλο να δεις, το πιασαμε το υπονοουμενο....
:cool:
:P:P
χαχαχαχα,σιγά,βάζω πετσέτες από το ικέα να μαζέψουμε τα αίματα.Γίνομαι καλύτερος άνθρωπος όταν δεν μου χρειάζεται η κακία,αυτό πιστεύω.Όχι πως δεν είναι και αυτή στο παιχνίδι,εντάξει,ανθρώπινα πλάσματα είμαστε,υπάρχει η ρημάδα,αλλά ας την αφοπλίζουμε που και που,ας εξετάζουμε και τα γιατί της.;)
αμα θες να διαβασεις για καυγα, ριξε μια ματια στα παρακατω,
Σκότωσε τον αδελφό του για το κομπιούτερ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010
ΕΝΑΣ ΚΑΒΓΑΣ ανάμεσα σε δύο αδέλφια που άρχισε με αφορμή τη χρήση του κοινού υπολογιστή τους κατέληξε στον φόνο του μικρότερου, ηλικίας 19 ετών, από τον μεγαλύτερο αδελφό 22 ετών, στο διαμέρισμά τους στα Καμίνια.
Η τραγωδία εκτυλίχθηκε την περασμένη Τρίτη το μεσημέρι και ο 22χρονος μετά το φονικό αφού περιπλανήθηκε για ώρες σε διάφορες περιοχές του Πειραιά, προχθές το βράδυ παραδόθηκε στην Αστυνομία.
Σε έντονη ψυχική φόρτιση, με λόγια που πολλές φορές δεν είχαν νόημα, προσπάθησε να περιγράψει στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά τη συμπλοκή που κατέληξε στον φόνο του μικρότερου αδελφού του, τον οποίο χτύπησε με μαχαίρι στο στήθος και τον λαιμό.
Τραγικές φιγούρες οι γονείς των δύο αδελφών που έφθασαν εσπευσμένα προχθές το μεσημέρι από τις Σπέτσες όπου διαμένουν, επειδή ανησύχησαν που δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τα παιδιά τους, τα οποία ήταν σπουδαστές και έμεναν μόνα τους στα Καμίνια.
Οξύθυμος
Ιδιαίτερα μοναχικό και κλειστό χαρακτήρα περιγράφουν τον 22χρονο άνθρωποι του περιβάλλοντός του. Είχε συχνά ξεσπάσματα και σύμφωνα με γνωστούς του ήταν οξύθυμος. Τη μοιραία ημέρα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα δύο αδέλφια είχαν αρχίσει να διαπληκτίζονται για το Διαδίκτυο, επειδή ο ένας περνούσε πολλές ώρες της ημέρας στον υπολογιστή.
Δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια και ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ τους.
Σημάδια από την πάλη βρήκε ο ιατροδικαστής και στο σώμα του δράστη.
Από την αρχή οι υποψίες είχαν στραφεί στον αδελφό του θύματος, ο οποίος επί ώρες δεν έδινε σημεία ζωής. Τελικά στις 10 το βράδυ επικοινώνησε με τους γονείς του και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον πατέρα του. Στη συνάντησή τους ο πατέρας κατάφερε να τον πείσει να παραδοθεί στην Αστυνομία.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4555398&ct=1
Τουλαχιστον το φορουμ εχει αρχισει και βρισκει...χιουμορ:)
Σε ολους αρεσει το χιουμορ:)
Quote:
A joke is a very serious thing.
Winston Churchill
A person without a sense of humor is like a wagon without springs. It\'s jolted by every pebble on the road.
Henry Ward Beecher
A sense of humor is a major defense against minor troubles.
Mignon McLaughlin
A sense of humor is the ability to understand a joke - and that the joke is oneself.
Clifton Paul Fadiman
A sense of humor... is needed armor. Joy in one\'s heart and some laughter on one\'s lips is a sign that the person down deep has a pretty good grasp of life.
Hugh Sidey
A taste for irony has kept more hearts from breaking than a sense of humor, for it takes irony to appreciate the joke which is on oneself.
Jessamyn West
A well-developed sense of humor is the pole that adds balance to your steps as you walk the tightrope of life.
William Arthur Ward
Analyzing humor is like dissecting a frog. Few people are interested and the frog dies of it.
E. B. White
Comedy has to be based on truth. You take the truth and you put a little curlicue at the end.
Sid Caesar
Comedy is simply a funny way of being serious.
Peter Ustinov
Common sense and a sense of humor are the same thing, moving at different speeds. A sense of humor is just common sense, dancing.
William James
Everything human is pathetic. The secret source of humor itself is not joy but sorrow. There is no humor in heaven.
Mark Twain
Great men are rarely isolated mountain peaks; they are the summits of ranges.
Thomas W. Higginson
Humor brings insight and tolerance. Irony brings a deeper and less friendly understanding.
Agnes Repplier
Humor distorts nothing, and only false gods are laughed off their earthly pedestals.
Agnes Repplier
Humor is just another defense against the universe.
Mel Brooks
Humor is mankind\'s greatest blessing.
Mark Twain
Humor is merely tragedy standing on its head with its pants torn.
Irvin S. Cobb
Humor is perhaps a sense of intellectual perspective: an awareness that some things are really important, others not; and that the two kinds are most oddly jumbled in everyday affairs.
Christopher Morley
Humor is reason gone mad.
Groucho Marx
Humor is richly rewarding to the person who employs it. It has some value in gaining and holding attention, but it has no persuasive value at all.
John Kenneth Galbraith
Humor is something that thrives between man\'s aspirations and his limitations. There is more logic in humor than in anything else. Because, you see, humor is truth.
Victor Borge
Humor is the affectionate communication of insight.
Leo Rosten
Humor is the instinct for taking pain playfully.
Max Eastman
I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor.
Edward Albee
I think the next best thing to solving a problem is finding some humor in it.
Frank Howard Clark
If I had no sense of humor, I would long ago have committed suicide.
Mohandas Gandhi
If you could choose one characteristic that would get you through life, choose a sense of humor.
Jennifer Jones
Imagination was given to man to compensate him for what he is not; a sense of humor to console him for what he is.
Francis Bacon
Nothing is so galling to a people not broken in from the birth as a paternal, or in other words a meddling government, a government which tells them what to read and say and eat and drink and wear.
Thomas W. Higginson
One doesn\'t have a sense of humor. It has you.
Larry Gelbart
The more I live, the more I think that humor is the saving sense.
Jacob August Riis
The satirist shoots to kill while the humorist brings his prey back alive and eventually releases him again for another chance.
Peter De Vries
There is no defense against adverse fortune which is so effectual as an habitual sense of humor.
Thomas W. Higginson
This I conceive to be the chemical function of humor: to change the character of our thought.
Lin Yutang
When a thought takes one\'s breath away, a grammar lesson seems an impertinence.
Thomas W. Higginson
When humor goes, there goes civilization.
Erma Bombeck
Wit is the lowest form of humor.
Alexander Pope
You can turn painful situations around through laughter. If you can find humor in anything, even poverty, you can survive it.
Bill Cosby
Έτσι.Και κάποια quotes είναι απίστευτα Keep,ευχαριστώ.:)
Quote:
Originally posted by krino
quelle decadence!!!
Καλά που είσαι? Που ήταν τα ροζ γράμματα όταν τα χρειαζόμουνα!? :mad::(:(
νόμιζα ότι όταν υπάρχει τρολλινγκ τα τρολλς υποστηρίζονται μεταξύ τους :(:(
Quote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
quelle decadence!!!
Καλά που είσαι? Που ήταν τα ροζ γράμματα όταν τα χρειαζόμουνα!? :mad::(:(
νόμιζα ότι όταν υπάρχει τρολλινγκ τα τρολλς υποστηρίζονται μεταξύ τους :(:(
κατσε ρε κουμπαρε,
επειδη εσας, σας καρφωθηκε 2 η ωρα το ξημερωμα να ξεκατινιαστείτε, επρεπε να κανω γερμανικο??
βαμπιρ ειστε η δεν σας πιανει υπνος??
Ειχα παει για κρασα και ειχα κατεβασει μισο κιλο μοσχατο + μια φετα καυτερη + κατι σπεσιαλ πιτες με μελιτζανα και γιαουρτι κλπ κλπ και μολις γυρισα σπιτι ειπα κατι νιαου με το γατο μου και εκλεισα το ματι με την μια....
Τεσπα,
θα μελετηξω το ζητημα σου και θα επανελθω,
αν και με μια σβελτη ματια, βλεπω χαμηλης ποιοτητας πεσιμο, ενω η ρεμεντυ παρεμεινε κλασικη.
Αλλη φορα ομως αμα ειναι να ξεκινησετε καυγα,
να το κανετε σε πιο νορμαλ ωρες, να εχουμε πιει καφε και να μην εχουμε δουλειες.
Επισης η ρεμεντυ ειναι καπως δευτεροκλασσατη για καυγα, εγω θα προτιμουσα θεοφανια γιατι εχει καλυτερες εκρηξεις.
Βεβαια περι ορεξεως παντεσπανι, μαραθοπιττα κλπ κλπ.....
Α! με τον δανεικο μην πλακωθεις ποτε σου, σε 4-5 μυνηματα σε πιανει χασμουρητο.....
Quote:
κατσε ρε κουμπαρε,
επειδη εσας, σας καρφωθηκε 2 η ωρα το ξημερωμα να ξεκατινιαστείτε, επρεπε να κανω γερμανικο??
βαμπιρ ειστε η δεν σας πιανει υπνος??
Ειχα παει για κρασα και ειχα κατεβασει μισο κιλο μοσχατο + μια φετα καυτερη + κατι σπεσιαλ πιτες με μελιτζανα και γιαουρτι κλπ κλπ και μολις γυρισα σπιτι ειπα κατι νιαου με το γατο μου και εκλεισα το ματι με την μια....
Τεσπα,
θα μελετηξω το ζητημα σου και θα επανελθω,
αν και με μια σβελτη ματια, βλεπω χαμηλης ποιοτητας πεσιμο, ενω η ρεμεντυ παρεμεινε κλασικη.
Αλλη φορα ομως αμα ειναι να ξεκινησετε καυγα,
να το κανετε σε πιο νορμαλ ωρες, να εχουμε πιει καφε και να μην εχουμε δουλειες.
Επισης η ρεμεντυ ειναι καπως δευτεροκλασσατη για καυγα, εγω θα προτιμουσα θεοφανια γιατι εχει καλυτερες εκρηξεις.
Βεβαια περι ορεξεως παντεσπανι, μαραθοπιττα κλπ κλπ.....
Α! με τον δανεικο μην πλακωθεις ποτε σου, σε 4-5 μυνηματα σε πιανει χασμουρητο.....
Ήθελα να κρατήσω χαμηλούς τόνους γενικά, αλλά δεν μπορούσα να τρολλαρω καλά με τίποτα. Ημουν και κουρασμένος από ταξίδι από στρατό. Που έχεις μάθει αυτή την τέχνη τόσο καλά?
Δεν ξέρω, σε τέτοια επείγοντα θα πρέπει να είσαι on-call
Aν υποψιαστω οτι το τρολλινγκ ειναι αυτο που θα κερδισει τους \"θαμωνες\" μετα απο μερικα χρονια εξελιξης του φορουμ...ενω παραλληλα φυσικα θα προσφερει βοηθεια στα περιστασιακα μελη...τι να πω...να παρω τα βουνα να μη τα παρω lol.
Εγω πάντως έχω σκίσει τα διπλώματα μου. Το ξαναλεω \"Πετραν από σένα δεν το περίμενα\".
Και ξέρεις τι δεν περίμενα? Τόση κακία και μίσος χωρίς λόγο, (γιατί πραγματικα η ρεμ δεν σε έθιξε ΠΟΥΘΕΝΑ ώστε να της επιτεθεις με τέτοιο μένος).
Όντως ήταν απ τους πιο κακούς καυγάδες εδώ μέσα.
Στο λέω εγώ που σε αυτό το ζήτημα τουλάχιστον έχω διδακτορικό.
το θέμα κλειδώνει μέχρι να \"καθαριστεί\"