Και εγώ ρε παιδιά που πάντα ήθελά να έχω 1 ανθρωπο στη ζωή μ, και όχι να τους αλλάζω αναγκαστικά είμαι πολύ ανώμαλή;
Και εγώ ρε παιδιά που πάντα ήθελά να έχω 1 ανθρωπο στη ζωή μ, και όχι να τους αλλάζω αναγκαστικά είμαι πολύ ανώμαλή;
Το χειρότερό που μένει πάντως από όλα αυτά είναι πως χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο. Που μπορεί να μην το άξιζε να ήτανε, αλλά ήτανε... Όπως τότε που τον πήγα μαζί μου στο νησί, να δει το που μαγάλωσα και γιατί έγινα αυτό που είμαι. Αυτή η πικρία μένει... Τίποτα άλλο
Σε αυτό έχεις δίκιο Mariah,δεν έχω κάτι να αντιτάξω.Το σωστό θα ήταν να μην επιλέξει μέσω της φυγής να λύσει τα θέματα που τον έκαναν να επιθυμεί τη διακοπή της σχέσης.Quote:
Originally posted by Mariah
Rain αυτο που με πληγωνει πιο πολυ ειναι οτι δεν καθισε να συζητησει μαζι μου τι τον ενοχλει, αν μπορουμε να προσπαθησουμε και αλλο.. ή αν πρεπει να το διαλυσουμε. Φανταζομαι οι πιο πολλοι ανθρωποι οταν χωριζετε ξερετε και τον λογο που χωριζετε :)Quote:
Originally posted by RainAndWind
Mariah,ουσιαστικά αυτό που σου είπε πάντως είναι το υγιές.Να αποδεχτείς και να ξεπεράσεις.Εσύ το εκλαμβάνεις ως αναισθησία,αλλά μπορεί και να μην είναι δείγμα τέτοιο.Ο τρόπος που σκέφτονται πολλές φορές οι άντρες είναι διαφορετικός από το δικό μας,αλλά δεν πρέπει να τους καταδικάζουμε γι αυτό.Σκέφτομαι ν\'ανοίξω κάποια στιγμή στο \"γενικά\"ένα τέτοιο θέμα,πάνω στις διαφορές του αρσενικού από το θηλυκό σε τρόπο σκέψης,ίσως να το κάνω,θα μας βοηθήσει στην κατανόηση.:)
Θα σε βοηθήσει να σκεφτέσαι πως ήταν ο δικός του φόβος να θέσει τα θέματα επί τάπητος και όχι η δική σου ανικανότητα.Τι λες,δεν είναι μία πιο θετική αντιμετώπιση αυτή;Δεν μπορούμε μάτια μου να κάνουμε τίποτε για τα κίνητρα και τις προθέσεις των άλλων,δεν μπορείς πια να κάνεις τίποτε για τους δικούς του φόβους,θα τους έχει και στη νέα του σχέση.Αυτό που εσύ μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου είναι να μην τον τιμωρείς για τις επιλογές κάποιου άλλου.:)