Quote:
Originally posted by anwnimi
Κι είμαι κι εγώ μέσα σε αυτούς που δεν το περίμενα... :(
γιατι?
Printable View
Quote:
γιατι?
Quote:
Δεν ξέρω αν εννοείς εμένα αλλά στο δικό μου ποστ αναφέρομαι εξίσου και στους δυο σας Petran...
Ωστόσο έχω κι εγώ την εντύπωση ότι το πρώτο βήμα το έκανες εσύ. Κι είμαι κι εγώ μέσα σε αυτούς που δεν το περίμενα... :(
Όχι βρε anwnimi στο περι ομοφυλοφιλίας ποστ της ρεμ
Κάποιο κρύο Σαββατόβραδο στο Γκάζι,δύο χρόνια πριν,γύρναγα στο σπίτι με ταξί.Κοντά σε ένα φανάρι ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων ανδρών φιλιόταν αγκαλιασμένο με πάθος.Χαμογέλασα.Ο ταξιτζής όμως άρχισε ένα από τα συνηθισμένα λογύδρια-λίβελλους-όξω-εξακόσια εξήντα έξι κατά των πουσταράδων που ξεφτιλίζουν την Ελλάδα.Η δική μου ελπίδα και η δική του οργή για αυτά τα δύο νέα παιδιά που-ωιμέ,αλί και τρισαλί-τολμούσαν να φιληθούν στη μέση του μισοάδειου δρόμου ένα ξημέρωμα,δεν αποτύπωνε/συμβόλιζε,παρά τη σύγκρουση δύο κόσμων.Του παλιού και του νέου.
Στα στρατόπεδα των ναζί δολοφονήθηκαν εκτός από εβραίους και άτομα με σωματικές αναπηρίες,ψυχικές ασθένειες,ρομά,πολιτικοί κρατούμενοι,κομμουνιστές,τ έκτονες,μάρτυρες του ιεχωβά,συνδικαλιστές,και ομοφυλόφιλοι.
Οι ομάδες αυτές θεωρούνταν εχθροί της τελειότητας,του ιδανικού μοντέλου ανδρός και γυναικός.
Ήταν οι υπάνθρωποι(untermenschen)και έπρεπε να εξοντωθούν για να μείνουν μόνο τα τέλεια γονίδια-μεταφέροντας την απανθρωπιά από γενιά σε γενιά...
Η μητέρα μου όταν ήθελε να μας φοβίσει χρησιμοποιούσε συχνά την απειλή πως θα μας πάρει ο αράπης.Πέρναγε συχνά από το δρόμο που μέναμε ένας φτωχός πακιστανός,ένα ήσυχο,καλόβολο ανθρωπάκι,πάντα φορτωμένο σακούλες για την οικογένεια,να γυρνάει ποιος ξέρει από ποιο μεροδούλι-μεροφάι.Κάθε μέρα την ίδια ώρα καθόμουν στο παράθυρο να τον κοιτάζω.Δε μου φαινόταν και τόσο φοβερός.Φοβερή αντίθετα μου φαινόταν η μητέρα μου.
Ένα απόγευμα βγήκα και τον περίμενα έξω στο δρόμο.Και όταν με πλησίασε του είπα \"γεια σου\".Ήμουν 9 χρονών.Και αυτό ήταν το πρώτο μου πέρασμα από αυτά που μου μάθαιναν σε αυτά που ήθελα εγώ να διαλέξω.Γεια σου,μου είπε,με σπαστά ελληνικά.
Εκείνο το βράδυ γύρισα και της είπα,είσαι ψεύτρα.Δεν θα μας πάρει.Μετά από τον αράπη,ήρθε η απειλή για την τσιγγάνα.Για τον ομοφυλόφιλο δεν μας είπε εκείνη,αλλά ο πατέρας μου.Κλασικός ελληνάρας.Ήθελε να μη ντροπιάσουν οι γιοι λέει τ\'όνομα.
:P:P
Όλη μας τη ζωή τη ζούμε μέσα στο ψέμα.Όλη μας τη ζωή διδασκόμαστε το φόβο.Όλη μας τη ζωή την περνάμε ακούγοντας προπαγάνδες και παπαγαλίζοντας διδασκαλίες ιερέων,εθνοπατέρων και ρητόρων μίσους.
To ροζ τρίγωνο στα μανίκια των ομοφυλόφιλων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης,ένα από τα σύμβολα του μίσους,κάποιοι από σας το ράβετε κάθε μέρα...
Τι διαφορά έχετε από τους ναζί;Tην εθνικότητα;:P
Anwnimi, kατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει δικαιολογία για τα χυδαία υβρεολόγια. Ούτε δέχομαι ότι ο άλλος άρχισε. Επειδή κάποιος λοιπόν άρχισε, συνεχίζω εγώ τρις χειρότερα? Πιάνω και τη μάνα του και τον πατέρα του και τη δουλειά του και το κρεβάτι του? Τι πράγματα είναι αυτά? Πραγματικά δεν υπάρχει δικαιολογία. Το επόμενο βήμα είναι λοιπόν να …του κάψω και το σπίτι, επειδή με προσέβαλε.
Τώρα σχετικά με το κυρίως θέμα που έθεσε η claire, δηλ. τις προσβολές που έχουν τη ρατσιστική χροιά του πούστη, συμφωνώ απόλυτα με τη ρέϊν. Είναι ρατσισμός που δεν απέχει από το ναζισμό. Και αν το σχολιάσω και λίγο πιο ψυχολογικά, θα επαναλάβω αυτό που έχω ξαναπεί. Ότι προσβολές που αφορούν το κρεβάτι του αλλουνού, έρχονται, όταν …τελειώνουν τα επιχειρήματα, όταν νοιώθουμε στριμωγμένοι, και δεν έχουμε το θάρρος να παραδεχτούμε ότι είμαστε λάθος.
Καποιοι τα εχουν μπερδεμενα μεσα τους και βαζουν στο ιδιο τσουβαλι τους ναζι με καποιους που αηδιαζουν στη θεα του να φιλιουνται 2 αντρες μεταξυ τους. Αφου λοιπον το θεωρουν μερικες φυσιολογικο τοτε ευχομαι αυτος που θα παντρευτουν να τους ομολογησει οτι εχει φιλησει αλλον αντρα.
Χαιρομαι που επιβεβαιωνει ακομα και η ιδια η \'\'γυναικα σου\'\' συνεχως αυτο που εισαι. Συνεχισε να μας προσφερεις απλοχερα το γελιο :PQuote:
Originally posted by krino
δανεικε,
η γυναικα μου την καταβρισκει οταν την ωρα που περιμενει
το δυνατο γκολ, με αποκαλει πουστημμμμμμμμμμ..... :P
Προσωπικά πιστεύω ότι οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα είναι και βρισιά ίσως γιατί η απόκλιση από κάθετι μη φυσιολογικό να προκαλεί απέχθεια. Και για αυτό το λόγο αν θέλουν να σε πικάρουν ή να σε μειώσουν σε αποκολούν π.χ. αδελφή.
Γιατί η Ρεμ είχε δώσει δείγματα τόσο \"κακών\" καυγάδων στο παρελθόν, αλλά ο Petran όχι.Quote:
Quote:
γιατι?
Ουδέν σχόλιο...Quote:
Originally posted by RainAndWind
Τι διαφορά έχετε από τους ναζί;Tην εθνικότητα;:P
Ας απαντήσει ο καθένας για τον εαυτό του.
Είναι πραγματικα ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ να σου προσαπτουν πραγματα που δεν εισαι και να προσπαθεις να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. Petran θα σου πω ενα περιστατικο που συνεβη οταν ημουν φοιτητης και ειχε συμβει σε ενα φιλο μου - μας το ελεγε μετα. Ειχε παει σε ενα παρτι και καπως το φερε η συζητηση και μια κοπελα αρχισε να τον πειραζει λεγοντας τον \"gay\". Της ειπε να σταματησει και οτι δεν ειναι αλλα αυτη συνεχιζε. Ε στο τελος γυρναει και της λεει \"Για να τελειωνουμε δεν ειμαι γκει και αν δεν με πιστευεις παμε μεσα στο δωματιο να στο ΑΠΟΔΕΙΞΩ\" Και το ΒΟΥΛΩΣΕ. ;)
Όλα_Είναι_Δανεικά,γίνεσαι απλά για γέλιο.Και αν εσύ δεν το καταλαβαίνεις πως είναι οι δικές σου ελλείψεις που σε οδηγούν στο να στηλιτεύεις άλλους,και καλά αδύναμους στόχους,για να ανεβαίνεις εσύ στα μάτια σου,ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι που το βλέπουν.Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Καποιοι τα εχουν μπερδεμενα μεσα τους και βαζουν στο ιδιο τσουβαλι τους ναζι με καποιους που αηδιαζουν στη θεα του να φιλιουνται 2 αντρες μεταξυ τους. Αφου λοιπον το θεωρουν μερικες φυσιολογικο τοτε ευχομαι αυτος που θα παντρευτουν να τους ομολογησει οτι εχει φιλησει αλλον αντρα.
Χαιρομαι που επιβεβαιωνει ακομα και η ιδια η \'\'γυναικα σου\'\' συνεχως αυτο που εισαι. Συνεχισε να μας προσφερεις απλοχερα το γελιο :PQuote:
δανεικε,
Παρεμπιπτόντως η σιχασιά σου για τον ερωτισμό ανάμεσα σε άντρες,πατάει πάνω σε προκαταλήψεις,στενοκεφαλι� �ς έως καφρίλες,και επίσης να το ψάξεις και αλλιώς,από την πλευρά της ψυχολογίας αυτή τη μικρή σου απόλαυση στη μείωση των άλλων.
Επί μέρες με έπρηζες στα u2u και ενώ επίμονα αρνιόμουν να μπω στο τριπάκι της δικής σου γκάου μπίου απαίτησης και ξαναπαίτησης να απαντήσω,στο τέλος κατέληξες στο\"έχεις σοβαρό πρόβλημα τελικά\".Φίλε μου το σοβαρό πρόβλημα το έχεις εσύ και η λύση του δεν είναι σίγουρα να πετάς το μπαλάκι στους άλλους.Ρε άι κάνε μας από δω τη χάρη που θα μας πεις και μπερδεμένους.
Και κοίτα,μην υποβαθμίζεις καθόλου τους στόχους σου,γιατί πολλούς σαν εσένα-ο δυνατός power super duper ουάου άντρας Judge Drake τεστοστερόνος-είναι κάτι που έχω πολεμήσει εκεί έξω.Θα το κάνω κι εδώ μέσα λοιπόν αν συνεχίσεις το ίδιο βιολί της ρατσιστικής σιχασιάς και κουραφέξαλα.Να σιχαίνεσαι όσο θες!Δικαίωμά σου.Φάε μια μέντα και ξεπέρασέ το.Η γιαγιά μου είχε και άλλη συνταγή.Λεμόνι στιμένο με μία πρέζα ταμπάκο.Εξοντώνει και τα μικρόβια.
Άνοιξα ένα νέο topic σχετιζόμενο στενά με το θέμα της κακοποίησης μέσω των στερεοτυπικών ενισχύσεων της\"απειλής\"από τη διαφορετικότητα,περιλαμβά� �οντας κάποιες από τις ομάδες-θύματα του ρατσισμού.Bρίσκεται στην ενότητα \"Κακοποίηση\".Θα βοηθήσει όσους ενδιαφέρονται να κατανοήσουν πως ο κύκλος αυτός του θύτη-θύματος δημιουργείται και γιατί παραμένει έτσι,από την πλευρά της κοινωνικής ψυχολογίας.
Τα σωστά βήματα προς την αλλαγή νοοτροπιών περνάνε πάντα μέσα από τη διαρκή ενημέρωση και την προσπάθεια για κατανόηση και ευαισθητοποίηση όλων και περισσότερων γύρω μας.Ούτε με ευχολόγια,ούτε με τσιτάτα.;)
Ξεκινάμε μαθαίνοντας και δε σταματάμε να μαθαίνουμε ποτέ.:)
Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
οτι εχετε κοινα στοιχεια εχετε, οτι ειστε το ενα και το αυτο, οχι.
Απο κει και περα, το ζητημα ειναι κατα ποσο ειναι δυσλειτουργικο για την ζωη σου.
Απο την αλλη, το δεχομαι οτι δεν σε ευχαριστει το θεαμα.....
αλλα το αναγαγεις σε τετοιο σημειο λες και ειναι η καθημερινοτητα σου.
Τι ακριβως συμβαινει? βγαινεις στο παρκακι, και ειναι γεματο γκει?
παιρνεις γκει τσοντες σπιτι σου και εχεις σιχαθεί?
Πηγαινεις σε γκει κλαμπ?
δανεικε,
το εχω πει οτι εδω μεσα μπαινω για fun οποτε νο προμπλεμ.
Η γυναικα μου σαφως και γνωριζει το τι εχω κανει στο παρελθον, και φυσικα δεν εχει προβλημα.
Ξερεις οταν χτιζονται σχεσεις με ειλικρινεια εκατερωθεν, ειναι σιγουρο οτι θα εισαι ευτυχισμενος.
Τελος προσεξε τις συμβουλες τις ρειν, ειναι για το καλο σου.
μια γυναικα, ειναι δυσκολο να ειναι γκει, οταν φυλαει στο στομα ενα αντρα....
;)
Quote:
Γιατί η Ρεμ είχε δώσει δείγματα τόσο \"κακών\" καυγάδων στο παρελθόν, αλλά ο Petran όχι.Quote:
Quote:
γιατι?
το βλεπεις περιεργο να εμπλακεις σε μια τετοια υποθεση?
ειναι να μην αρχισεις την συζητηση, απαξ και την αρχισεις, θα γινεις ενα και το αυτο.
Αυτο ειναι γνωστο, οταν μαλλιοτραβιεσαι σε ενα καυγα.
Εχω γνωρισει γκει ανθρωπους στη ζωη μου,που ειναι πολυ περισσοτερο αντρες στην ψυχη τους απο κατι τζαμπα μαγκες.
και εγω απο τη μερια μου δεν μπορω να καταλαβω το ρατσισμο που υπαρχει.
το θεμα ειναι να ναι ο αλλος σωστος απεναντι σου,το τι κανει κανει στο κρεβατι του αν ειναι γκει η οχι ειναι θεμα δικο του που ενδιαφερει αποκλειστικα αυτον.
Ολγάκι,τα κλισέ μάτια μου.Οι άντρες δεν κλαίνε ρε,ο άντρας ο πολλά βαρύς,σα δε ντρέπεσαι ολόκληρος άντρας,ντροπιάζεις τα παντελόνια σου,ο άντρας γ@μ@ει,shaken not stirred(πράκτωρ 007),ο ομοφυλόφιλος είναι πάντα κουνιστός,ο ομοφυλόφιλος δεν είναι άντρας,ο ομοφυλόφιλος δεν μπορεί να είναι παρά camp και στρασάτος,ενώ αγαπά τα ροζ πουκάμισα και τα coctails,ο άντρας δεν επιτρέπεται να δείχνει αδυναμία,θα μας μαλώσουν,ο άντρας οδηγά τζιπ,φορά ρολόι tag heuer και βρίζει,έχει βαθιά φωνή και δεν σηκώνει αντίρρηση,με πόσες παπαριές μας μεγαλώσανε και πόσες ακόμη μας στουμπώνουν.:P:P
ανεφερε πριν ο ολα οτι αηδιαζει στη θεα ενος φιλιου μεταξυ αντρων.ωραια αποψη του αλλα δεν χρειαζεται τοσο μενος ας γυρισει το κεφαλι του να μη βλεπει.
εγω προσωπικα αηδιαζω στη θεα ενος φραγκατου 50αρη με μια εικοσαχρονη φοιτητριουλα και οχι στη θεα του φιλιου μεταξυ 2 γκει αντρων.
καποτε πριν καιρο ειχα γνωρισει καποιον που μου χε πει οτι στο κρεβατι του αρεσει να του φερονται οι γυναικες συντροφοι του σαν να ναι γυναικα,και οτι θα δεχοταν τα παντα,καταλαβαινετε για να μη γινω σοκιν:)
μετα απο καιρο σε μια δημοσια συζητηση που ειχαμε για ενα παρομοιο θεμα σε ενα φιλικο σπιτι ηταν ο χειροτερος κριτης των γκει αντρων,πως το εξηγειται αυτο γιατι εγω επαθα μια ψιλοφρικη!
Δεν ξερω τι λες εσυ Ολγα...φραγγατος μπορει να μην ειμαι ακομα αλλα οταν φτασω 50 θα προσπαθω ακομα να χτυπησω φοιτητριουλες λολ...καλη μου τυχη:)
Ομοφοβια...ανασφαλεια για την σεξουαλικοτητα του μην τον περασουν gay...και εγω το εχω λιγο και οι περισσοτεροι αντρες αλλα μερικοι ειναι ντιπ ανασφαλεις.Quote:
καποτε πριν καιρο ειχα γνωρισει καποιον που μου χε πει οτι στο κρεβατι του αρεσει να του φερονται οι γυναικες συντροφοι του σαν να ναι γυναικα,και οτι θα δεχοταν τα παντα,καταλαβαινετε για να μη γινω σοκιν:)
μετα απο καιρο σε μια δημοσια συζητηση που ειχαμε για ενα παρομοιο θεμα σε ενα φιλικο σπιτι ηταν ο χειροτερος κριτης των γκει αντρων,πως το εξηγειται αυτο γιατι εγω επαθα μια ψιλοφρικη!
Ο αλλος ειχε κανει ολοκληρη φασαρια σε μαγαζι επειδη του φεραν ροζ καλαμακι λολ.
καλα αν υπαρχει ερωτας φυσικα και καλη σου τυχη αλλα αν ερχεται το πιπινι μονο μονο για το χρημα εκει χανεται η μπαλα..Quote:
Originally posted by keep_walking
Δεν ξερω τι λες εσυ Ολγα...φραγγατος μπορει να μην ειμαι ακομα αλλα οταν φτασω 50 θα προσπαθω ακομα να χτυπησω φοιτητριουλες λολ...καλη μου τυχη:)
χα χα
Quote:
Originally posted by olgaki82
ανεφερε πριν ο ολα οτι αηδιαζει στη θεα ενος φιλιου μεταξυ αντρων.ωραια αποψη του αλλα δεν χρειαζεται τοσο μενος ας γυρισει το κεφαλι του να μη βλεπει.
εγω προσωπικα αηδιαζω στη θεα ενος φραγκατου 50αρη με μια εικοσαχρονη φοιτητριουλα και οχι στη θεα του φιλιου μεταξυ 2 γκει αντρων.
ειναι θεμιτο, να βλεπουμε εικονες που να μην τις αντεχει η αισθητικη μας, ακομα και αν αυτο ειναι το φιλι δυο γκει.
Με την εννοια οτι ετσι (μας) μαθαμ(ν)ε, οποτε εχουμε αυτο το αποτελεσμα.
Δεν μπορεις απολυτα να κατηγορησεις καποιον για αυτο που εχει στο μυαλο του. Η στηλιτευση σε καμια περιπτωση δεν θα φερει τον αλλο σε σκεψεις και προβληματισμο.
Εγω θα ηθελα να μεινω στην υπερβολη αυτων που λενε οτι ενοχλουνται με δυο γκει οταν πχ δινουν ενα φιλι.
Γυρναω τοσα χρονια σε δημοσιους χωρους και μονο φιλιά ετεροφυλων μου εχει τυχει να δω, μιλαω παντα για την ελλαδα.
Που στον κορακα, ο καθε δανεικος, βλεπει γκει να φιλιουνται οπου βρεθει και οπου σταθει και τραβαει τετοιο γολγοθα?
Εκτος αν την στηνει σε παρκακια και καραδοκει μηπως πεσει σε καποιο γκει ζευγαρι.
Βεβαια στο εξωτερικο, σε χωρες οπως η δανια και αλλες,
κατι τετοιο μπορει να το δει κανεις δημοσια.
Εκει οι κοινωνιες ομως ειναι τελειως αλλιως, και σπανιως θα δεις κοσμο να ασχολειται. Ειναι μερος της καθημερινοτητας τους, οπως οι ετεροφυλοι κυκλοφορουν χερι χερι, να βλεπεις εξισου και γκει ζευγαρια.
Οι ομοφυλοφιλοι στην ελλαδα ακομα και σημερα ειναι διωκόμενοι χωρις δικαιωματα και αναγνωριση.
Για να μην παραμυθιαζεται κανεις, οταν οι ομοφυλοφιλοι αποκτησουν ισα δικαιωματα με τους ετεροφυλους θα τους βλεπουμε ΤΟΤΕ παντου ειτε μας αρεσει ειτε οχι.
Μαλιστα εφοσον ο καθε δανεικος, προσβαλει ενα γκει παντρεμενο ζευγαρι, θα τρωει μια ωραια μυνηση μιας και θα προστευεται απο τον θεσμο της οικογενοιας.
Αναγκαστικα τοτε αγαπητε δανεικε, θα κανεις την καρδια σου πετρα (και την αηδια μαζι) και θα κυκλοφορεις με ενα σακουλι μεντες (οπως σου προτεινε η ρειν) για να τα βγαλεις περα.
Μεχρι τοτε ομως εχουμε ακομα δρομο....
Καλημερα και καλα μυαλα.
Σε εσενα δανεικε, στην θεοφανια και στην ρεμεντυ.
Μιας και εισαστε πλεον οι αναγνωρισμενοι εδω μεσα μειοψηφια που εχει δηλωσει την αηδια και την απεχθεια του απεναντι σε αυτο που δεν μπορει να κατανοησει.
Quote:
Ομοφοβια...ανασφαλεια για την σεξουαλικοτητα του μην τον περασουν gay...και εγω το εχω λιγο και οι περισσοτεροι αντρες αλλα μερικοι ειναι ντιπ ανασφαλεις.Quote:
Ο αλλος ειχε κανει ολοκληρη φασαρια σε μαγαζι επειδη του φεραν ροζ καλαμακι λολ.
εγω σαν αρσενικος, ισως στο παρελθον ανασφαλης (δεν το γνωριζω αυτο, αλλα τιποτα δεν αποκλειεται) εχω να πω,
οτι μια σωστη γυναικα μπορει να βοηθησει ενα αντρα να ξεπερασει ολες του τις ανασφαλειες.
Αντιθετα μια κομπλεξικη γυναικα,
μπορει να το κανει τρισχειροτερο ανασφαλη,
με την εννοια οτι θα ξερει οτι η γυναικα του τον παρατηρει συνεχως μηπως και κανει μια κινηση και τον χαρακτηρισει λιγοτερο αντρα απο οτι θα ηθελε η οντως ειναι.
Καλως η οχι, η σεξουαλικοτητα παιζει ενα κυριαρχο ρολο στα ζευγαρια, οσον αφορα την διαχειριση και τους ορους που την διεπουν.
Τελος εδω μπαινει και μια αλλη συζητηση, αυτο που εχω αναφερει στο παρελθον ως κοινωνικο φυλο.
Για να μην τα ξαναγραφω απο την αρχη,
η συζητηση ειχε γινει εδω,
http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=2234&page=1
Ναι μια γυναικα με προσοντα και δεν εννοω σωματικα ,αλλα προσοντα του μυαλου μπορει να βοηθησει τα τρισμεγιστα εναν ανδρα ή να τον χαντακωσει.
Δεν μπορω να ξερω φυσικα τι ειναι αυτο που παιρνουν οι γυναικες απο μας αλλα σαν αντρας ετσι το βλεπω.
για να το εξηγησω, αυτος ο ανθρωπος φαντασιωνοταν να παει με αντρες για να πραγματοποιησει μια ερωτικη φαντασιωση της συντροφου του και απο την αλλη εβριζε τους αντρες γκει με τον πιο χυδαιο τροπο.Quote:
Quote:
Originally posted by claire
Διάβασα το θέμα που πλακωθήκατε (θα μου πείτε, ποιο από όλα :P) και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία. κάποιοι όταν βρίζουν κάποιον τον αποκαλούν γκέι ή αδερφή ή πούστρα και άλλα τέτοια χαριτωμένα (αλλά με ίδια σημασία). γιατί? αν είσαι όντως γκέι γιατί να ενοχληθείς? είναι σαν εγώ να ακούω μέταλ και κάποιος να με αποκαλέσει μεταλού. αν δεν είσαι γκέι, και πάλι γιατί να θεωρηθεί αυτό βρισιά? και γενικά, γιατί οι σεξουαλικές προτιμήσεις είναι κάτι που το χρησιμοποιούμε με υποτιμητικό τρόπο? άι ντοντ γκετ ιτ.
ελπίζω να μην πλακωθούν όλοι με όλους και σε αυτό το θέμα.
γιατί δυστυχώς είναι πολλοί αυτοί που είναι στενόμυαλοι και μικρόψυχοι τουλάχιστον.
προσωπικα (αν και το εχω πει πολλες φορες να το ματαξαναεπαναλαβω)
η μονη κατηγορια ομοφυλοφιλων με τους οποιους εχω προβλημα, ειναι αυτη των ανδρων κρυπτομοφυλοφιλων που δεν μπορουν να σηκωσουν το κοινωνικο φορτιο αυτου που τους συμβαινει και γινονται εκδικητικοι και κακοι με τους αλλους και ειδικα με τις γυναικες.
λεω ανδρων, γιατι η μεγαλη κοινωνικη κατακραυγη πεφτει στους ανδρες και οχι στις γυναικες, απο τις οποιες δενε χω δει τετοια αντιστοιχη κακια και εκδικητικοτητα ειτε παραδεχονται την προτιμηση τους ειτε οχι..
απλα πραγματα...
οι υπολοιποι ας κανουν οτι θελουν και ιδιωτικως και δημοσιως και οπου αλλου, σκασιλα μου μεγαλη....
κι εγω δεν το περιμενα ανωνυμη.Quote:
Quote:
γιατι?
θα μπορουσα να το δικαιολογησω,αν ο πετραν ειχε παρασυρθει απο καποιον αλλον (απο εμενα ας πουμε), αν ειχε βριστει, προκληθει,κλπ...
αλλα παραδοξως, εγινε το ακριβως αντιθετο...
ο πετραν με προκαλουσε και (νομιζε οτι) προσπαθουσε να με προσβαλει με αυτο το γνωστο χιουμορ 8χρονου δημοτικου που εχει και του απαντουσα με το ιδιο αυτο χιουμορ επι μερες...
κι οταν ειδε και αποειδε οτι δεν τσιμπαω και επιστρεφω τις εξυπναδες οπως τις σκεφτηκε, αποφασισε να με βρισει ξεκαθαρα, να με συκοφαντησει, να πει προσωπικα μου στοιχεια χωρις την εγκριση μου, να δημοσιευσει υ2υ χωρις την εγκριση μου , να πει ψεματα για την ζωη μου και τις σχεσεις μου, μηπως ετσι καταφερει να φανει ο ιδιος σε κατι ανωτερος(!!!!!!)
κι αυτο που καταφερε στο τελος ηταν να ριξει το προσωπειο του ψυχραιμου μελετητη της ψυχολογιας που με τοσο κοπο υποκρινοταν εδω και καιρο και να φανει το ψυχικο του ελλειμμα.
να σου ιθυμισω εδω, οτι οπως και με τον πετραν ετσι και με μια αλλη κακομοιρα, ουδεποτε επιτεθηκα σε καποιον που δεν μου επιτεθηκε πρωτος και δεν με προκαλεσε εξωφθαλμα, και αυτο θα κανω και στο μελλον..
περαστικα στα θυματα και στους συγγενεις τους...
Όχι, ίσα ίσα είναι και το πιο πιθανό. Για άλλο εννοούσα εγώ.Quote:
Quote:
Quote:
γιατι?
το βλεπεις περιεργο να εμπλακεις σε μια τετοια υποθεση?
ειναι να μην αρχισεις την συζητηση, απαξ και την αρχισεις, θα γινεις ενα και το αυτο.
Αυτο ειναι γνωστο, οταν μαλλιοτραβιεσαι σε ενα καυγα.
Τέσπα, η λύση είναι μία: να μην εμπλέκεσαι καν όταν βλέπεις μόνο χολή και όχι διάθεση για εποικοδομητική κόντρα.
Έλεος βρε Ρεμ, είσαι τόσο καλή στις εξ\'αποστάσεως διαγνώσεις που καταλαβαίνεις ότι ο \"καλος\" τον οποίο πάτησες είναι η κρυπτομοφυλία? Χμ, προοδεύουμε εδώ στο e-psy, γινόμαστε και εξ\'αποστάσεως ψυχολόγοι. Μωρέ μπράβο μας...Quote:
Originally posted by Remedy
προσωπικα (αν και το εχω πει πολλες φορες να το ματαξαναεπαναλαβω)
η μονη κατηγορια ομοφυλοφιλων με τους οποιους εχω προβλημα, ειναι αυτη των ανδρων κρυπτομοφυλοφιλων που δεν μπορουν να σηκωσουν το κοινωνικο φορτιο αυτου που τους συμβαινει και γινονται εκδικητικοι και κακοι με τους αλλους και ειδικα με τις γυναικες.
λεω ανδρων, γιατι η μεγαλη κοινωνικη κατακραυγη πεφτει στους ανδρες και οχι στις γυναικες, απο τις οποιες δενε χω δει τετοια αντιστοιχη κακια και εκδικητικοτητα ειτε παραδεχονται την προτιμηση τους ειτε οχι..
απλα πραγματα...
οι υπολοιποι ας κανουν οτι θελουν και ιδιωτικως και δημοσιως και οπου αλλου, σκασιλα μου μεγαλη....
Όχι πως και ο Πετράν πήγε πίσω με το πόσο πολύ σε κατηγόρησε για την προσωπική σου ζωή (για την οποία δε βρίσκω τίποτα μεμπτό και καλά κάνεις) αλλά και συ ακολουθείς ακριβώς τον ίδιο δρόμο και το συνεχίζεις, ακόμα. Τουλάχιστον εκείνος το σταμάτησε. Κόψτε το. Μόνο εσάς θίγετε, κανέναν άλλο, δεν το καταλαβαίνετε?
Ανωνυμη μπερδευτηκες το ποστ της ρεμ ηταν απαντηση στο κρινο περι ολα,θεοφανια και ρεμ.
Τεσπα.
Ναι keep το ξέρω, αλλά με αφορμή αυτή την απάντηση τοποθετήθηκα για το θέμα του \"καυγά\".
Ο πετραν ειχε αδικο...αυτη την αποψη εχω.
Δεν τον πας τον αλλο δεν σημαινει οτι του σουρεις τα εξ\'αμαξης.
Τωρα να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα γιατι ειχε λευκο ποινικο...οκ το παραπτωμα-παραπτωμα και εγω ξεφευγω και ολοι μερικες φορες κατανοητο και ανθρωπινο, αλλα δεν σημαινεις οτι τα σερνεις στον αλλο (στο αλλο μελος του καυγα εννοω).
Δεν πάω να τον βγάλω λάδι. Ίσα ίσα από αυτά που διάβασα, (γιατί άλλα δεν ξέρω), εκείνος έκανε το πρώτο βήμα και από το χιούμορ πέρασε στις προσβολές, ενώ μέχρι τότε όλοι κάνανε χιούμορ ωραία και καλά...Quote:
Ο πετραν ειχε αδικο...αυτη την αποψη εχω.
Δεν τον πας τον αλλο δεν σημαινει οτι του σουρεις τα εξ\'αμαξης.
Τωρα να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα γιατι ειχε λευκο ποινικο...οκ το παραπτωμα-παραπτωμα και εγω ξεφευγω και ολοι μερικες φορες κατανοητο και ανθρωπινο, αλλα δεν σημαινεις οτι τα σερνεις στον αλλο.
Και το ωραίο πανηγύρι χολής συνεχίστηκε...
Αν κάποιος από τους δύο θα έκοβε τις προσβολές και τα χαμηλά χτυπήματα και θα απαντούσε στον άλλο όπως πρέπει ξεκόβοντάς το, αυτός θα ήταν και ο πιο εντάξει κατά την ταπεινή μου γνώμη, πάντα.
Χμ, σε λίγο ούτε χιούμορ δε θα μπορούμε να κάνουμε εδώ μέσα...
ανώνυμη, φαντάσου πως εγώ και συ μιλάμε μια μέρα στο μσν και ανταλλάσουμε κάποιες προσωπικές μας πληροφορίες.Quote:
Μου λες εσύ πχ, έχω μια σχέση με έναν κουφό ή πρόσφατα τσακώθηκα με την κολλητή μου γιατί με έιπε χοντρή.
στην μεταξύ μας συζήτηση ανακαλύπτω πως είσαι από τα άτομα που δεν θέλω να κάνω παρέα. Κόβουμε.
Καιρό μετά σε ένα θέμα που ανοίγεις εσυ στο φόρουμ, εγώ βρίσκω πως λες μλκς.
Τι κάνω τότε? Σου λέω, καλά είσαι ένα αντιπαθέστατο μιαρό πλάσμα που τα χει με έναν κουφό και δεν έχει ζωή παρά μόνο στο φόρουμ.
Πως θα αισθανόσουν?
Εμ χιουμορ μεσα και εγω στο χιουμορ:)
Χάλια θα αισθανόμουν.Quote:
Originally posted by Θεοφανία
ανώνυμη, φαντάσου πως εγώ και συ μιλάμε μια μέρα στο μσν και ανταλλάσουμε κάποιες προσωπικές μας πληροφορίες.Quote:
Μου λες εσύ πχ, έχω μια σχέση με έναν κουφό ή πρόσφατα τσακώθηκα με την κολλητή μου γιατί με έιπε χοντρή.
στην μεταξύ μας συζήτηση ανακαλύπτω πως είσαι από τα άτομα που δεν θέλω να κάνω παρέα. Κόβουμε.
Τι κάνω τότε? Σου λέω, καλά είσαι ένα αντιπαθέστατο μιαρό πλάσμα που τα χει με έναν κουφό και δεν έχει ζωή παρά μόνο στο φόρουμ.
Πως θα αισθανόσουν?
Και αν θες να απαντήσω και το τι θα έκανα, το πιο πιθανό (που το έχω κάνει και ελπίζω έτσι να αντιδρώ και στο μέλλον) θα ήταν να μην ασχοληθώ με το συγκεκριμένο άτομο, θα του πετούσα μια ατάκα πέρα για πέρα αληθινή να κοιτάξει τη δική του ζωή και όχι τη δική μου και να μην ξεσπά τον εκνευρισμό του για τον α β λόγο πάνω μου.
Δε χρειάζεται όταν μας τραβάνε χαμηλά κι εμείς να τους δώσουμε το χέρι βοηθείας για να το επιτύχουν. (Αυτό δεν το λέω για να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα, υπόψιν).
Keep κι εγώ μέσα:)Quote:
Εμ χιουμορ μεσα και εγω στο χιουμορ:)
Άρα από δω και πέρα ξέρω ότι τουλάχιστον μαζί σου μπορώ να κάνω χιούμορ εδώ μέσα:) Ελπίζω να μη μείνουμε μόνοι μας εδώ μέσα σε αυτή την προσπάθεια χιούμορ...
Quote:
Χάλια θα αισθανόμουν.Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Πως θα αισθανόσουν?
Και αν θες να απαντήσω και το τι θα έκανα, το πιο πιθανό (που το έχω κάνει και ελπίζω έτσι να αντιδρώ και στο μέλλον) θα ήταν να μην ασχοληθώ με το συγκεκριμένο άτομο, θα του πετούσα μια ατάκα πέρα για πέρα αληθινή να κοιτάξει τη δική του ζωή και όχι τη δική μου και να μην ξεσπά τον εκνευρισμό του για τον α β λόγο πάνω μου.
Δε χρειάζεται όταν μας τραβάνε χαμηλά κι εμείς να τους δώσουμε το χέρι βοηθείας για να το επιτύχουν. (Αυτό δεν το λέω για να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα, υπόψιν).
Εσύ λοιπόν σε έναν διασυρμό της προσωπικής σου ζωής και βλέποντας να βγαίνουν στο φόρουμ προσωπικά δεδομένα, θα αντιδρούσες έτσι.
Η ρέμεντι είναι άλλος χαρακτήρας και αντέδρασε αλλιώς.
Το θέμα όμως είναι πως ο πετράν τη χτύπησε κάτω απ τη ζώνη και μόνος του παραδέχτηκε πως συντέλεσαν πολλοί λόγοι γι αυτό.
Από κει και πέρα βλέπω να στήνεται ένα δικαστήριο που πετάει ο καθένας την εξυπνάδα του και για το ζουμί δεν μιλάει κανείς, γιατί όπως πάντα ποστάρονται πράγματα με γνώμονα ποιον χωνεύουμε περισσότερο, (πετράν ή ρεμ), και χάνουμε την ουσία.
Προσωπικα θεωρω την αντιδραση του πετραν πολυ ηπια να πω τη γνωμη μου. Να σε λεει καποιος γκει χωρις να εισαι ειναι μεγαλη προσβολη. Και οπως ειχε πει καποτε ενας φιλος μου τετοιες προσβολες ξεπλενονται ή με αίμα ή με σπέρμα...