Ηλιάνα, την βρίσκω λίγο off topic την ερώτηση. Της δέσποινας είναι το thread, δεν είναι δικό μου. Το ανέφερα γιατί ήθελα να αιτιολογήσω πώς έμαθα κάποια πράγματα, όχι γιατί θέλω να μιλήσω για μένα.
Printable View
Ηλιάνα, την βρίσκω λίγο off topic την ερώτηση. Της δέσποινας είναι το thread, δεν είναι δικό μου. Το ανέφερα γιατί ήθελα να αιτιολογήσω πώς έμαθα κάποια πράγματα, όχι γιατί θέλω να μιλήσω για μένα.
lucifer,
πιστευεις ότι το περιβάλλον αν είναι άσχημο δεν μπορεί να σου δημιουργησει ψυχολογικά προβλήματα; εγώ έχω την εντύπωση πως μπορεί και χωρις να δώσεις έσυ κανένα δικαίωμα. εσυ προσωπικά πιστεύεις ότι εγώ στον χώρο της εκκλησιάς έδωσα δικαίωμα; ελπιιζω να κατάλαβες οτι είμαι η ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΗΛΙΑΝΑ ή ΔΕΣΠΟΙΝΑ,
Και εγώ έχω ένα πρόβλημα με φοβίες καλύτερα να το αντιμετωπήσεις με ομοιοπαθητική και ψυχοθεραπεία. Για το αυχενικό σου θα χρειαστείς φυσιοθεραπείες, αν και πολλές φορές ο ευθειασμός προκύπτει από την κακή σταση την ώρα της ακτινογραφείας κατι τέτοιο είχε συμβεί στην ξαδελφή μου. Μπορεί τελικά να μην έχεις και τίποτα! Για ταψυχολογικά σου καλύτερα να μην πάρεις ψυχοφάρμακα είμαι κατα γιατί έχουν πολλές παρενέργειες. Για τον φίλο της φίλης σου, επειδή έχει συμβεί κάτι στον κύκλο μου και ξέρω από τέτοιες καταστάσεις δεν συμαίνει ότι είσαι και κακό κορίτσι μάλλον λίγο αφελής αν δεν σου αρέσει ο χώρος της εκκλησίας μην ξαναπάς.Επίσης πιστεύω ότι στα 24 ήσουν ένα παιδί ανώριμο! Οι περισσότεροι από μας περνάμε κρίσεις και έχουμε προβλήματα. Σχεδόν όλοι έχουμε πάθει κατάθλιψη!! Εσυ όμως δημιουργησες πολλά προβλήματα από μόνη σου. Δεν πεθανε κανένας, χτυπα ξύλο, για να πάθεις κατάθλιψη.