Quote:
Originally posted by ΜΕΛΙΝΑ10
RAIN .Oτι εγραψες για την errie, το ενιωσα mexri το τελευταιο νευρο του κορμιου μου, θα επρεπε ισως αυτα τα λογια καρδιας, ενθαρρυνσης , δυναμης , και αισιοδοξιας ,να επαναλαμβανονται για να ακουγονται .Για να αισθανομαστε λιγο πιο δυνατη και μεις γνωριζοντας οτι εκει εξω υπαρχουν ανθρωποι που ,δεν το εβαλαν κατω και συνεχιζουν ,δυσκολο αλλα οχι μεν ακατορθωτο....Ευχαριστω ( Θα το διαβασω παλι μεχρι να αντλισω πιο πολυ δυναμη ...) και συ errie ,ακου μην κανεις τα λαθη που εκανα εγω 25 χρονια τωρα ,θα μπορουσα να σου μιλαω ατελειωτες ωρες , για τα επακολουθα που εχει (οταν καποιος παιρνει κατι απο σενα που δεν του ανηκει) .......... errie mila μην το κρατας . θα φερει μονο πονο θυμο νευρα ,και οτι εχεις γυρω σου θα το ισοπεδωνεις .
Μίλα μου...γιατί κι εγώ σίγουρα κάτι δεν κάνω καλά για να βρίσκομαι τώρα σ\' αυτή την κατάσταση, για να μην κατάφερα να κρατήσω μια σχέση, για να υποφέρω εδώ και 14 χρόνια...αν τα δικά σου προβλήματα έχουν κρατήσει 25, σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρεις να μου πεις που ίσως με βοήθησει...