σε καμία περίπτωση δεν κατηγορώ τα παιδιά που επειδή ειναι.......\"βλαμμμένα\" μπλέκουν.
συνήθως παιδιά που είμαι ευαίσθητα καταλήγουν κάπως έτσι να είναι επιρεπείς σε παρέες
σε καμία περίπτωση δεν είπα όπως ο χίτλερ να σκοτώνουμε τον αδύναμο
Printable View
σε καμία περίπτωση δεν κατηγορώ τα παιδιά που επειδή ειναι.......\"βλαμμμένα\" μπλέκουν.
συνήθως παιδιά που είμαι ευαίσθητα καταλήγουν κάπως έτσι να είναι επιρεπείς σε παρέες
σε καμία περίπτωση δεν είπα όπως ο χίτλερ να σκοτώνουμε τον αδύναμο
Quote:
Originally posted by salin
....ναρκωτικά που έχει κακιές παρέες και που έχει χαμηλές επιδόσεις στο σχολείο ένα παιδί δύσκολο που δεν μπορείς να του επιβληθείς ένα παιδί αντηρησίας ένα παιδί που μόνο στενοχώρια δίνει και καμιά χαρά στην οικογένειά του. Είναι πραγματικά ότι χειρότερο για μια μάνα και για την οικογένεια γενικότερα καθώς και για τα αδέλφια του.
ενώ ας πούμε αν έχει κάνει φόνο το παιδί της όλα εντάξει, ε?
όταν εννοείς φόνο να σκότωνε έναν ή καμιά δεκαριΑ;(χα χα χα για να καταλάβεις)Quote:
Originally posted by arktos
ενώ ας πούμε αν έχει κάνει φόνο το παιδί της όλα εντάξει, ε?Quote:
....ναρκωτικά που έχει κακιές παρέες και που έχει χαμηλές επιδόσεις στο σχολείο ένα παιδί δύσκολο που δεν μπορείς να του επιβληθείς ένα παιδί αντηρησίας ένα παιδί που μόνο στενοχώρια δίνει και καμιά χαρά στην οικογένειά του. Είναι πραγματικά ότι χειρότερο για μια μάνα και για την οικογένεια γενικότερα καθώς και για τα αδέλφια του.
Quote:
Originally posted by kgana
αχ θα χτυπήσω το κεφάλι μου στο τοίχο
βρε Galin διαβάζω όσα γράφεις κ φρικάρω με τις απόψεις κ τις αντιλήψεις που έχεις.
υπάρχουν δλδ παιδιά φυσιολογικά κ παιδιά μη φυσιολογικά?!!
δλδ αν έχεις ένα ανάπηρο μέλος της οικογενείας σου θα το πετάξεις στο δρόμο?
δε λέω πως δε θα στενοχωρηθείς αλλά θα προσπαθήσεις να βοηθήσεις την οικογένειά σου όπως και να είναι...είτε έχεις ανάπηρο μέλος που λές είτε το παιδί σου είναι κ καλά μπλεγμένο με δήθεν \"κακές\" παρέες είτε παίρνει ναρκωτικά...είτε...είτε...
Τι θα κάνεις δλδ ...θα κάθεσαι στη καρέκλα πρωι-βράδυ κ θα κλαίς τη μοιρα σου κ αυτό που λές εσύ οτι σου έτυχε?
Δε θα προσπαθήσεις..δε θα παλέψεις όσο μπορείς-όσο αντέχεις?
Πάλι ΔΕ μου είπες πόσο χρονών είσαι?
το βροντοφωνάζω το τσιρίζω και το ξαναλέω ότι δεν θα το πετούσα στο δρόμο δεν θα το σκότωνα
απλα, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑ συναισθηματικά
κι ακομα να το πιασεις το υπονοουμενο?Quote:
Originally posted by Galin
.....επίσης πάλι με έκοψε η διαχείριση ή μόλις φτάνω τα 140 μυνήματα αυτομάτως κόβομαι είμαι η σαλιν...
δηλαδή τι κάνω;Quote:
Originally posted by Remedy
.....επίσης πάλι με έκοψε η διαχείριση ή μόλις φτάνω τα 140 μυνήματα αυτομάτως κόβομαι είμαι η σαλιν...
να μη ξαναμπαινεις οταν τρως μπαν,απλα...Quote:
δηλαδή τι κάνω;Quote:
Όχι Palin
και γιατί τρώω μπαν
Quote:
επίσης γνώριζω πολλά αδέλφια που ταλαιπωρούνται εξαιτίας των αδελφών τους και μάνες που τρελάθηκαν επειδή είχαν τέτοια παιδιά βλαμμενα κατα την άποψη μου
θα συμφωνήσω εδώ μαζί σου, πως πραγματικά υπάρχουν βλαμμένα παιδιά!
ρεμ (πού τα βρίσκεις αυτά :D) , ο χίτλερ δεν έλεγε απλά, αλλά κατάφερε να αφανίσει τόσες ψυχές...
τι άλλο θα ακούσω θεέ μου...
Quote:
όταν εννοείς φόνο να σκότωνε έναν ή καμιά δεκαριΑ;Quote:
Originally posted by arktos
ενώ ας πούμε αν έχει κάνει φόνο το παιδί της όλα εντάξει, ε?Quote:
έχει σημασία λες?
ολο αποριες εισαι βρε γκαλιν.Quote:
και γιατί τρώω μπαν
βρες και κατι μονη σου...
επίσης έχω να πω ότι προκειται για φαρουμ ψυχολογίας και ο τρόπος αυτός δεν είναι καθόλου σωστός να φέρνετε τον άλλον σε δύσκολη θέση
Quote:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΑΙΣΤΑΝΘΩ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΑΚΟΛΟΥΘΕΊΤΕ ΌΤΑΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ
συγγνώμη αλλά με ρώτησες κάτι και σου απάντησα.
σε έκανα να αισθανθείς άσχημα?
Quote:
Originally posted by weird
Κατά κάποιον τρόπο, το να έχουν οι γονείς ένα τέτοιο παιδί δεν είναι κι ότι καλύτερο γι αυτούς. Είναι ένα παιδί που χρειάζεται πολλή προσοχή και αγάπη ( προφανώς λόγω του οτι δεν το μεγάλωσαν έτσι και τα στερήθηκε αυτά) αλλά και σωστό τρόπο.
Ετσι είναι το χειρότερο να τύχει αυτό σε γονείς που είναι ανίκανοι πρώτα απο όλα να αγαπήσουν και δεύτερον, να διαπαιδαγωγήσουν.
Είναι τραγικό να γίνονται γονείς άνθρωποι που είναι ανάξιοι της ευθύνης αυτής.
Αλλά ακόμα και τα χειρότερα λάθη τους, μπορεί το παιδί αν θέλει, να τα ξεπεράσει.
Πάντως το να γίνει κάποιος ναρκωμανής δεν σημαίνει ότι δεν πείρε αγάπη από τους γονείς του (πάντα). Εκτώς του ότι η υπερβολική προσοχή και αγάπη (\"με πνίγει με την αγάπη\" που λένε) μπορεί επίσης να αποβεί αρνητική παράμετρος, τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ ποιο πολύπλοκα. Κάποια πράγματα τυχαίνουν (όπου
τύχη\"= πολλοί βιοψυχοκοινωνικοί παραγόντες που δρουν παράλληλα και απρόβλεπτα). Δεν φταίνε για όλα οι γονείς. Και ούτε πάντα μπορούν πάντα να κάνουν κάτι γι\'αυτό. Μπορείς να δεις \"κακούς\" γονείς να κάνουν πολύ λειτουργικά και άξια παιδιά και το αντίθετο. Και μπορείς να δεις αδέρφια να \"βγαίνουν\" πολύ διαφορετικά. Μας αρέσει να αποδίδουμε απλές γραμμικές αιτίες ότι πάντα κάποιος/κάτι φταίει, ότι δηλαδή υπάρχει κάποιος \"υπαίτιος\" (π.χ. μετά από ένα δυστύχημα οι άνθρωποι τείνουν να κατηγορήσουν τον οδηγό μιας νταλίκας και όχι τις συνθήκες του δρόμου η/και άλλους παράγοντες. Κάτι που είναι γνωστό στην κοινωνική ψυχολογία ως το \"καθολικό λάθος απόδοσης\") ενώ τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ ποιο σύνθετα. Για εμένα πριν κατηγορήσει κάποιος τους γονείς (κάτι που μπορεί να τους στιγματήσει χωρίς λόγο) η τον οποιοδήποτε, να προσπαθήσει να δει τα πράγματα ποιο σφαιρικά.
Αυτό ήθελα να πω και εγώ PETRAN αλλά σε αυτό το φάρουν έχουμε συνήθησει να ρίχνουμε όλο το βάρος στους γονείς οι γονείς οι βασανιστές οι γονείς που κακοποιούν οι γονείς οι γονείς κλπ Τόλμησα να πω μια αντίθετη άποψη από την εμπειρία μου που οι γονείς ήταν μια χαρά και το παιδί τους έμπλεξε συμβαίνει το έχουμε δει, οι υπερπροστατευτικοί γονείς με την πολύ αγάπη τους οδηγούν τα παιδιά σε \"κακούς \" δρόμους.Quote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
Originally posted by weird
Κατά κάποιον τρόπο, το να έχουν οι γονείς ένα τέτοιο παιδί δεν είναι κι ότι καλύτερο γι αυτούς. Είναι ένα παιδί που χρειάζεται πολλή προσοχή και αγάπη ( προφανώς λόγω του οτι δεν το μεγάλωσαν έτσι και τα στερήθηκε αυτά) αλλά και σωστό τρόπο.
Ετσι είναι το χειρότερο να τύχει αυτό σε γονείς που είναι ανίκανοι πρώτα απο όλα να αγαπήσουν και δεύτερον, να διαπαιδαγωγήσουν.
Είναι τραγικό να γίνονται γονείς άνθρωποι που είναι ανάξιοι της ευθύνης αυτής.
Αλλά ακόμα και τα χειρότερα λάθη τους, μπορεί το παιδί αν θέλει, να τα ξεπεράσει.
Πάντως το να γίνει κάποιος ναρκωμανής δεν σημαίνει ότι δεν πείρε αγάπη από τους γονείς του (πάντα). Εκτώς του ότι η υπερβολική προσοχή και αγάπη (\"με πνίγει με την αγάπη\" που λένε) μπορεί επίσης να αποβεί αρνητική παράμετρος, τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ ποιο πολύπλοκα. Κάποια πράγματα τυχαίνουν (όπου
τύχη\"= πολλοί βιοψυχοκοινωνικοί παραγόντες που δρουν παράλληλα και απρόβλεπτα). Δεν φταίνε για όλα οι γονείς. Και ούτε πάντα μπορούν πάντα να κάνουν κάτι γι\'αυτό. Μπορείς να δεις \"κακούς\" γονείς να κάνουν πολύ λειτουργικά και άξια παιδιά και το αντίθετο. Και μπορείς να δεις αδέρφια να \"βγαίνουν\" πολύ διαφορετικά. Μας αρέσει να αποδίδουμε απλές γραμμικές αιτίες ότι πάντα κάποιος/κάτι φταίει, ότι δηλαδή υπάρχει κάποιος \"υπαίτιος\" (π.χ. μετά από ένα δυστύχημα οι άνθρωποι τείνουν να κατηγορήσουν τον οδηγό μιας νταλίκας και όχι τις συνθήκες του δρόμου η/και άλλους παράγοντες. Κάτι που είναι γνωστό στην κοινωνική ψυχολογία ως το \"καθολικό λάθος απόδοσης\") ενώ τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ ποιο σύνθετα. Για εμένα πριν κατηγορήσει κάποιος τους γονείς (κάτι που μπορεί να τους στιγματήσει χωρίς λόγο) η τον οποιοδήποτε, να προσπαθήσει να δει τα πράγματα ποιο σφαιρικά.
επίσης παρατηρώ ότι τροποποιείς τα μυνήματά σουQuote:
Originally posted by John11
Παρατηρώ ότι ανοίγεις θέματα, που φαίνεται να σε ενδιφέρουν μόνο επιφανειακά. Γιατί αυτό;Quote:
ναι αλλά δεν ξέρετε και την παροιμία από ρόδο βγαίνει αγκάθι και από αγκάθι ρόδο;
εγώ ξέρω γονείς που κάναν τα πάντα για το παιδί τους και όμως αυτό έμπλεξε
και επίσης παρατηρώ ότι σε ενόχλησαν κάποια θέματα που άνοιξα
και παρατηρώ ότι εγώ τώρα θα πρέπει να σου δώσω εξηγήσεις
μεγάλη η χάρη σου
ποιο θέμα μου δηλαδή το θεώρησες \" κοτσομπολιό\";Quote:
και εγώ παρατηρώ οτι παρατηρείς!!!!Quote:
Originally posted by John11
Παρατηρώ ότι ανοίγεις θέματα, που φαίνεται να σε ενδιφέρουν μόνο επιφανειακά. Γιατί αυτό; Aφού κάποια στιγμή αναρωτήθηκα μήπως είσαι από το forum και προσπαθείς να το \"ανεβάσεις\". Αλλά μετά παρακολουθώντας απαντήσεις σου δεν φαίνεται κάτι τέτοιο.Quote:
ναι αλλά δεν ξέρετε και την παροιμία από ρόδο βγαίνει αγκάθι και από αγκάθι ρόδο;
εγώ ξέρω γονείς που κάναν τα πάντα για το παιδί τους και όμως αυτό έμπλεξε
Χρειαζόμαστε να λύσουμε προβλήματα, όχι να κάνουμε κουτσομπολιό.
Επίσης έχεις και μεγάλη φαντασία
και βγάζεις και αυθέρετα συμπεράσματα
Αυτό με την Μενεγάκη;
Γιατί πειράζει σε ένα φόρουμ ψυχολογίας να κάνουμε και λίγο χαβαλέ για να γελάσουμε;
forum, όχι farum! :)
πράγματι! σε ευχαριστώ, θα το διορθώσω! :)Quote:
υπάρχει όχι iπάρχει:)Quote:
Originally posted by lucifer
iπάρχει και μια παροιμία που λέει: \"το παιδί σου και το γατί σου, όπως τα μάθεις\". κοινώς υπάρχουν και όρια. ανάλογα την περίπτωση και κατά διάκριση πάνε οι ευθύνες. δεν νομίζω ότι υπάρχει γενικός κανόνας σε αυτά τα πράγματα.
ω τι ψαγμένο δεν κατάλαβα τίποτα ....μεταξύ του τίποτα/μηδεν μας εξηγείς;Quote:
Originally posted by krino
Quote:
o kaliteros tropos me voula na pathei kapoios aghos kai katathlipsi einai na pashizei na einai teleios se ola! Gnomi mou pali.
i mallon, ohi akrivos afto. to na midenizei kapoios opoiodipote epipedo epitihias metaksi tou tipota/miden kai tis teliotitos (pou den iparhei ki olas, alla iparhei me tin ennoia oti panta tha sinantisoume kapoion pou tha einai kaliteros apo emas se kati).
sorry gia ta greeklish, alla ehei pesei to site pou kano tis metatropes.
ο καλύτερος τρόπος με βούλα να πάθει κάποιος άγχος και κατάθλιψη είναι να πασχίζει να είναι τελείως σε όλα! Γνώμη μου πάλι.
η μάλλον, όχι ακριβώς αυτό. το να μηδενίζει κάποιος οποιοδήποτε επίπεδο επιτυχίας μεταξύ του τίποτα/μηδέν και τις τελειότητος (που δεν υπάρχει κι όλας, αλλα υπάρχει με την έννοια ότι πάντα θα συναντήσουμε κάποιον που θα είναι καλύτερος από εμάς σε κάτι).
http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
συνήθως η διαχείριση κόβει όταν κάποιος βρίζει και προσβάλλει τους άλλους. Για άλλον λόγο δε νομίζω να κόβει.
στην περίπτωσή μου όμως με προσβάλλαν συνεχόμεναQuote:
συνήθως η διαχείριση κόβει όταν κάποιος βρίζει και προσβάλλει τους άλλους. Για άλλον λόγο δε νομίζω να κόβει.
πάρε κάποιο βιβλίο για κατάθλιψη να διαβάσεις αν ενδιαφέρεσαι. κυκλοφορούν πολλά στο εμπόριο. νομίζω ότι η διατύπωση μου ήταν σαφής.Quote:
ω τι ψαγμένο δεν κατάλαβα τίποτα
επίσης, σε περίπτωση που ενοχλήθηκες επειδή διόρθωσα μια λέξη σου, που την χρησιμοποιούσες λάθος συστηματικά, νομίζω, θα ήταν πιο ωφέλιμο για σένα, αντί να θίγεσαι, να κοιτάς να μαθαίνεις από όπου μπορείς.
αυτό το λές εσυQuote:
Originally posted by kgana
πάντως τη προσοχή που αποζητούσες την πήρες..
δε βαρεθηκες ακόμη?
κάνει μπαμ οτι σπάς πλάκα.
αυτό προσπάθησα και εγώ η άμοιρη και να τι έγινεQuote:
πάρε κάποιο βιβλίο για κατάθλιψη να διαβάσεις αν ενδιαφέρεσαι. κυκλοφορούν πολλά στο εμπόριο. νομίζω ότι η διατύπωση μου ήταν σαφής.Quote:
ω τι ψαγμένο δεν κατάλαβα τίποτα
επίσης, σε περίπτωση που ενοχλήθηκες επειδή διόρθωσα μια λέξη σου, που την χρησιμοποιούσες λάθος συστηματικά, νομίζω, θα ήταν πιο ωφέλιμο για σένα, αντί να θίγεσαι, να κοιτάς να μαθαίνεις από όπου μπορείς.
αυτό που εννοούσα είναι ότι είναι σημαντικό να είναι κανεις ευχαριστημένος και με μέτριες επιδόσεις. επειδή στη ζωή το τέλειο είναι πολλές φορές πολύ δύσκολο, αν κάποιος παραιτηθεί από την προσπάθεια για το μέτριο, θα βρεθεί με το τίποτα και τότε θα έχει πρόβλημα.
οk ευχαριστώ :)Quote:
αυτό που εννοούσα είναι ότι είναι σημαντικό να είναι κανεις ευχαριστημένος και με μέτριες επιδόσεις. επειδή στη ζωή το τέλειο είναι πολλές φορές πολύ δύσκολο, αν κάποιος παραιτηθεί από την προσπάθεια για το μέτριο, θα βρεθεί με το τίποτα και τότε θα έχει πρόβλημα.
ΕΓΩ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ
ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ
πάντως δε νομίζω ότι γίνεσαι αγενής. αν θες να μάθεις τι τρέχει με τη διαχείριση, κάνε ένα email στον admin (?), και ρώτα να μάθεις. δε νομίζω να σε έκαναν ban, κάτι άλλο μάλλον συμβαίνει.
Πολλαπλα προφιλ...ενς λογος μπορει να ειναι αυτος.
Κακο ιστορικο μπορει να ειναι ο αλλος λογος.Εαν εισαι καποιος που εχει φαει ηδη ban σημαινει οτι εχεις φαει ban και τερμα , οχι αλλαζω ψευδωνυμο και φτου απο την αρχη.
lucifer αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να το κάνεις εσύ για μένα γιατί δεν έχω ηλ. ταχυδρομείο και δεν μπορώ να στείλω e-mail;
προτιμώ να σου δώσω οδηγίες πως να φτιάξεις ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (είναι πολύ απλό), οπότε μετά θα μπορείς να κάνεις ότι θέλεις χωρίς να εξαρτάσαι από τρίτον. αλλα τώρα θέλω να φύγω, άμα γυρίσω.
και γιατι να φαω καλε μου keep ban ως salin και ως Calin;Quote:
Originally posted by keep_walking
Πολλαπλα προφιλ...ενς λογος μπορει να ειναι αυτος.
Κακο ιστορικο μπορει να ειναι ο αλλος λογος.Εαν εισαι καποιος που εχει φαει ηδη ban σημαινει οτι εχεις φαει ban και τερμα , οχι αλλαζω ψευδωνυμο και φτου απο την αρχη.
εσυ παλι αυτο που το ειδες?Quote:
να μη ξαναμπαινεις οταν τρως μπαν,απλα...Quote:
δηλαδή τι κάνω;Quote:
Γιατι να στειλεις εμαιλ στους διαχειριστες και οχι απλα να πατησεις το κουμπακι που λεει \"u2u\" ?
.