Originally posted by Winston_man
Quote:
Originally posted by 8odwris
Αν δεν μπορεις να σεβαστεις τον αλλον τον καθε ανθρωπο εδω μεσα που σου μιλαει .. οπου το μεγαλυτερο ποσοστο αυτων ειναι αξιολογοι .......
....θα σου προτεινα ξανα να αφησεις την ΑΝΤΙΔΡΑΣη διοτι τα παιδακια αντιδρουν ετσι και να περασεις στην ΔΡΑΣΗ....και θα σου ελεγα ξανα ΤΟΥλαχιΣΤΟν να ξανασκεφτεις τι ακριβως κανεις ΕΔΩ μεσα???
ΜΑ κανενας δεν τοποθετειται σε ολο αυτο που γινετε εδω μεσα .......εδω και δυο σελιδες???......κανεναν δεν ενοχλει- αγγιζει??
Φιλε Θοδωρη για να τελειωνουμε. Εισαι πολυ \"λιγος\" και \"μικρος\" για να μου κανεις εσυ υποδειξεις τι θα κανω, πως θα μιλήσω, σε ποιον θα μιλησω, τι θα πώ κτλ κτλ κτλ. Πολυ λιγα ειναι τα ατομα εδω μεσα στο φορουμ - μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου απο τα οποια θα δεχομουν \"νουθεσιες\" και guess what: Δεν εισαι ενα απο αυτα και δεν εχεις τα φοντα να γινεις φυσικα ουτε στο μελλον.
Εχουμε δημοκρατια και ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει. Αυτα που ειπα ειναι οι προσωπικες μου αποψεις και για ΚΑΝΕΝΑΝ Θοδωρη δεν θα \"αλλαξοπιστησω\". Εμμενω στις θεσεις μου. Γουστο μου καπελο μου και αν δεν σαρεσει πολυ απλα κανε τουμπες... Εγω πιστευω αυτα που λεω εσυ πιστευεις τα αντιθετα. Οκ αναυθερετο δικαιωμα σου αλλα δεν μπορεις σε καμια περιπτωση να μου κλεισεις εμενα το στομα με λεκτικους προπυλακισμους και κορωνες αμφισημιας. Θα κερδιζες πολυ περισσοτερο στα ματια μου (αν αυτο σημαινει φυσικα κατι για σενα αν οχι δεν πειραζει) αν παραδεχοσουν οτι ευθεως πλην σαφως με ΕΒΡΙΣΕΣ. Αλλα εσυ σαν κλασικος θρασυδειλος κρυφτηκες πισω απο το δαχτυλακι σου ή μαλλον επαιξες με τις λεξεις. Λοιπόν δεν το συνεχιζω θελω να σταματησει εδω και θα σε παρακαλεσω να μην επανελθεις με χαρακτηρισμους γιατι και γω ξερω μπολικους. Αυτα-καλη συνεχεια σε οτι κανεις.
Με εκτιμηση winston_man